Mark_K Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Πιθανώς έχεις λάθος ρυθμίσεις για Internet (apn). Τσέκαρε το site της wind να δεις τι πρέπει να έχει. Τώρα για να ανοιγοκλείνεις τα δεδομένα εύκολα χωρίς να τρέχεις στις ρυθμίσεις βάλε κανένα widget. Προσωπικά χρησιμοποιώ power toggles κατεβάζοντας την κουρτίνα στη notification bar τα ενεργοποιώ από εκεί, μαζί με διάφορα άλλα(bluetooth, wi-fi, φακό κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitvelis Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 (edited) Πιθανώς έχεις λάθος ρυθμίσεις για Internet (apn). Τσέκαρε το site της wind να δεις τι πρέπει να έχει. Τώρα για να ανοιγοκλείνεις τα δεδομένα εύκολα χωρίς να τρέχεις στις ρυθμίσεις βάλε κανένα widget. Προσωπικά χρησιμοποιώ power toggles κατεβάζοντας την κουρτίνα στη notification bar τα ενεργοποιώ από εκεί, μαζί με διάφορα άλλα(bluetooth, wi-fi, φακό κλπ) Εννοείς αυτές; (http://www.wind.gr/files/1/Wind_v2/devices/PDF/Android_OS_Terminals.pdf) Έβαλα αυτές που βρήκα στο λινκ που αναφέρω αλλά και πάλι δεν έχω 3g... Edited January 14, 2015 by pitvelis Δεν βρήκα λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolotrip Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Λοιπον το θεμα με το tehthering είναι απο τις ρυθμίσεις της wind αντέγραψα απο την vodafone το πεδίο ΤΥΠΟΣ APN (default,sulp,agps,fota,dun) στην wind και δουλεύει κανονικά και απο τις δυο κάρτες το tehering κανονικά!! ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-> ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΙΚΤΎΟΥ ΚΙΝΗΤΗΣ->WIND-> ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΗΜΕΙΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ->WIND GR INTERNET-> TYΠΟΣ ΑΡΝ επικόλληση τις ρυθμίσεις και ολα οκ Θα το δοκιμάσω και στην διάρκεια της μέρας και επανέρχομαι μήπως δεν δουλεύει κάτι άλλο απο την αλλαγή (πχ 3g ή οτι άλλο) κ@κ@κι@.... ξανα τα ιδια...... Edited January 14, 2015 by kolotrip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παιδιά, καλή χρονιά σε όλους. Πώς στο... καλό ενεργοποιείς το 3g και πώς το απενεργοποιείς; Στο δικό μου (huawei p1) υπάρχει στην μπάρα διακίνηση δεδομένων. Απενεργοποιώ το wifi και το ενεργοποιώ όταν είμαι σπίτι. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω κάτι τέτοιο στο μοτο γ και δεύτερον, πηγαίνοντας μέσω ρυθμίσεων, πάλι είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα αλλά δεν έχω ίντερνετ εκτός σπιτιού πλην wi-fi! Η εταιρεία είναι (καρτο) wind. Ευχαριστώ Super widget-switch και τις κάνεις όλες τις ρυθμίσεις με ένα κλικ σχεδόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_pan70 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παιδιά πήρε κανένας από e-shop? Είναι όλα οκ? Κανένα πρόβλημα όλα οκ Παράθεση :dizzy:Αν η κοπέλα σου παραπονιέται ότι δεν την πας ποτέ κάπου ακριβά, πήγαινέ την σε ένα βενζινάδικο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisnapoli Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παιδια ξερετε κανα κλασσικ πληκτρολογιο 3χ4 με ελληνικα να κατεβασω για το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolotrip Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Λοιπον το θεμα με το tehthering είναι απο τις ρυθμίσεις της wind αντέγραψα απο την vodafone το πεδίο ΤΥΠΟΣ APN (default,sulp,agps,fota,dun) στην wind και δουλεύει κανονικά και απο τις δυο κάρτες το tehering κανονικά!! ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-> ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΙΚΤΎΟΥ ΚΙΝΗΤΗΣ->WIND-> ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΗΜΕΙΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ->WIND GR INTERNET-> TYΠΟΣ ΑΡΝ επικόλληση τις ρυθμίσεις και ολα οκ Θα το δοκιμάσω και στην διάρκεια της μέρας και επανέρχομαι μήπως δεν δουλεύει κάτι άλλο απο την αλλαγή (πχ 3g ή οτι άλλο) κ@κ@κι@.... ξανα τα ιδια...... Άλλαξα θέση τις κάρτες και δουλεύει.... μάλλον δεν τις αρέσει τις wind να είναι δεύτερη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Άρχισαν οι συσκευές και παίρνουν με OTA την 5.0.2. Έχει έρθει σε κανέναν, εδώ στην Ελλάδα; Γνωρίζετε αν μπορούμε να επιταγχύνουμε την αναβάθμιση με Clear Data του framework, όπως κάνουμε με τα Nexus; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Άρχισαν οι συσκευές και παίρνουν με OTA την 5.0.2. Έχει έρθει σε κανέναν, εδώ στην Ελλάδα; Γνωρίζετε αν μπορούμε να επιταγχύνουμε την αναβάθμιση με Clear Data του framework, όπως κάνουμε με τα Nexus; Ακόμα τίποτα γενικά σε Ευρώπη... Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Υπομονή. Τη δώσανε δοκιμαστικά σε κάποιους εκτός Ευρώπης, και αν όλα πάνε καλά σε λίγες μέρες θα αρχίσουν να δίνουν παντού. Αν ο λόγος που άργησαν είναι τα bugs , και πάρουμε κάτι που είναι σταθερό και λειτουργεί απροβλημάτιστα, τότε χαλάλι η υπομονή. Στην περίπτωση που αληθεύουν και αυτά που γράφονται στο XDA, ότι έχει ακόμη περισσότερη διαθέσιμη μνήμη, και αφήνει ελεύθερη κοντά στα 500 νομίζω πως θα δούμε άλλο τηλέφωνο στη συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakos Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Ευχαριστω για την απαντηση :D Συνεχιζω τις ερωτησεις μου!:p Κοιταξα λιγο στο eshop για φορτιστή και για κάρτα μνήμης Με το φορτιστη θα εχω καποιο θεμα? Εχει να προτεινει κανεις καποιον αλλον φορτιστη ή καποια αλλη καρτα που να ειναι πιο καλη/οικονομικη ή δοκιμασμενη? Επισης ειδα και μια θήκη απο ebay!Την εχει τυχον καποιος? Παιδια αν μπορει καποιος να με διαφωτισει για τον φορτστη και την καρτα μνημης μην κανω καμια πατατα! Λεω να το τσιμπησω το κινητο αυριο-μεθαυριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex-T Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Εγω προσωπικα το φορτιζω με μια μπριζα ασφαλειας που εχει και δυο usb πανω. http://www.e-shop.gr/energenie-spg1-u-single-ac-socket-surge-protected-usb-charger-black-p-PER.701553 Καρτα μνημης πιστευω οτι κι αν παρεις σε επωνυμη class 10 μια χαρα θα εισαι. Παράθεση My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) http://forum.xda-developers.com/moto-g-2014/general/official-lollipop-indian-ota-captured-t3002674 Πλέον με τον παραπάνω έμμεσο τρόπο είμαι στην Official 5.02 έκδοση.Δώστε προσοχή στο πρώτο post για να επιβεβαιώστε εαν η έκδοση που έχετε είναι συμβατή.Μετά κατεβάζετε το αρχείο της αναβάθμισης το μεταφέρετε στην sd και απο τις ρυθμίσεις τις συσκευής κάνετε έλεγχο για ενημέρωση. Αυτό ήταν σε 20 λεπτάκια θα έχετε την 5.02 και δεν θα έχετε χάσει ούτε εφαρμογές ούτε τίποτα. Απλά θα πρέπει να ορίσετε ξανά το τι θα κάνουν οι κάρτες sim (ποια θα ειναι για φωνή sms κλπ).Πρώτη εντύπωση περίπου 480mb ελεύθερη μνήμη (με 10 εφαρμογές εγκατεστημένες) . Edited January 14, 2015 by Terminator Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 http://forum.xda-developers.com/moto-g-2014/general/official-lollipop-indian-ota-captured-t3002674 Πλέον με τον παραπάνω έμμεσο τρόπο είμαι στην Official 5.02 έκδοση.Δώστε προσοχή στο πρώτο post για να επιβεβαιώστε εαν η έκδοση που έχετε είναι συμβατή.Μετά κατεβάζετε το αρχείο της αναβάθμισης το μεταφέρετε στην sd και απο τις ρυθμίσεις τις συσκευής κάνετε έλεγχο για ενημέρωση. Αυτό ήταν σε 20 λεπτάκια θα έχετε την 5.02 και δεν θα έχετε χάσει ούτε εφαρμογές ούτε τίποτα. Απλά θα πρέπει να ορίσετε ξανά το τι θα κάνουν οι κάρτες sim (ποια θα ειναι για φωνή sms κλπ).Πρώτη εντύπωση περίπου 480mb ελεύθερη μνήμη (με 10 εφαρμογές εγκατεστημένες) . Σε ευχαριστουμε για την ενημερωση φιλε! Αμα βαλλουμε αυτην ομως θα μπορουμε να βαλλουμε την ευρωπαικη μετα? Ή λογικα δεν θα εχει διαφορες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Η έκδοση είναι η ίδια.Θα λαμβάνεις κανονικά αναβαθμίσεις όποτε ειναι διαθεσιμες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Το είχα δει κι εγώ το συγκεκριμένο θέμα στο XDA. Η ουσία είναι πως το συγκεκριμένο update είναι αυτό που πήραν όσοι συμμετείχαν στο soak test στην Ινδία. Το πιθανότερο είναι πως όλα θα πάνε καλά και κάποια στιγμή θα πάρουμε το ίδιο κι εμείς. Αν όμως κάτι πάει στραβά, μία στο εκατομμύριο, και διορθώσει κάτι πριν μας το δώσει, μήπως έχουμε θέμα; Δεν μιλάω για μελλοντική αναβάθμιση δηλαδή που φυσιολογικά δεν θα έχει πρόβλημα. Για αυτό λέω να περιμένω να έρθει επίσημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peri1974 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παιδιά μόλις εκανα την αναβάθμιση με τον τροπο που υπέδειξε ο φιλος ....όλα λειτουργουν άψογα ....καινούρια στοιχεια ....γρηγορότερο το τηλ.. Καλύτερη διαχείρηση μνημης.... Πιστευω θα οτι αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παιδια ξερετε κανα κλασσικ πληκτρολογιο 3χ4 με ελληνικα να κατεβασω για το κινητο? Toutchpal. Υπάρχει και σχετικό θέμα με πληκτρολόγια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Εκανα και εγω σημερα την αναβαθμιση με τον παραπανω τροπο. Κανενα προβλημα, το τηλεφωνο ειναι πολυ πιο ανετο. Redraw στον Nova ειδα μονο ενα, (ενω πριν ειχα συνεχεια). Γενικα βλεπω πολυ καλη διαχειριση της μνημης. Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Απο προχτές έβαλα κι εγώ lollipop στο κινητό. Προσπαθώ να είμαι συγκρατημένος, αλλά πραγματικά η Google έδωσε ρέστα με αυτή την έκδοση. Βασικά flashαρα τη μοναδική custom rom που υπάρχει αυτή τη στιγμή την Titan. Οποιον δεν τον καίει το root δε χρειάζεται να πειράξει το κινητό. Σε λίγο καιρό θα βγει και η ota έκδοση. Οσο για διαχείρηση μνήμης 550-555mb ελεύθερα ! Αν και 2 Μέρες είναι πολύ μικρό χρονικό διάστημα για να βγάλω συμπέρασμα, είναι μεγάλος ο ενθουσιασμός. Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Τέλειο το lollipop. Μια ερώτηση: ακόμα και απενεργοποιημένη η δεύτερη sim , φένεται τώρα δίπλα στη μπαταρία; Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Δίπλα στην μπαταρία εγώ δε βλέπω κάτι. Μόνο κάτω από το notification τη βλέπω Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Δίπλα στην μπαταρία εγώ δε βλέπω κάτι. Μόνο κάτω από το notification τη βλέπω Αυτό εννοώ. Ενω την έχω απενεργοποιημενη εμφανιζεται αχνά. Στη kitkat δεν φαινόταν. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iLLiCIT Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Προς αυτούς που έβαλαν την Lolipop: Το θέμα με το εκνευριστικό force kill των background εφαρμογών πως σας φαίνεται σε σχέση με πριν? Ακόμα killάρει κάτω από 300mb μνήμης? (άσχετα αν φτάνει τα 500 ελεύθερα κάποια στιγμή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Μπορεί κάποιος να γράψει το ακριβές firmware 4.4.4 που έχει το κινητό; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts