KostasV Δημοσιεύτηκε September 20, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 20, 2003 Εχει κανεις NOVA??? Exei kai video???? Pos tso kalo grafo sto video apo Nova??? O apokodikopoihths (Panasat 720i) einai enomenos me to video me Scart kalodio.... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. September 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2003 sto video epilegeis na dexete shma apo to scart ... (L1 h L2 onomazontai oi epiloges sta perissotera video)... ston apokwdikopoihth epilegeis to kanali pou 8eleis... kai meta patas to rec sto video kai apla grafei!!! prosoxh: den allazeis kanalia sth nova oso grafeis ;) Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reginald Δημ. September 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2003 Ακριβώς όπως τα λέει ο mavrios είναι,εμένα βέβαια λέει ΕΧΤ 1 και ΕΧΤ 2 αλλα το ίδιο είναι.Δηλαδή όταν θέλεις να γράψεις απο ΝΟΒΑ το βάζεις ή στο ΕΧΤ 1 ή στο ΕΧΤ 2 στο βίντεο ανάλογα που το σύνδεσες και μετά πατάς το rec. Παράθεση Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 mia allh lysh einai na pareis enan apokwdikopoihth me sklhro disko!egw exw ton 9900 ths nokia kai grafw kateytheian sto disko ta pernaw sto pc kai ftiaxnw dvd!akribh alla poly kalh lysh! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reginald Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Για πες μας και την τιμή... Παράθεση Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 πολυ θα ηθελα να μαθω τι δεν εκανα σωστα κ δεν μπορω να δω nova mesw video.τα χω συντονισει σε διαφορετικες συχνοτητες(36 νοβα,47vhs).h συνδεση ειναι μεσω omoaξονικου oxi scart. k μολις παω να δω μεσω βιντεο την συχνοτητα 36(νοβα)den thn εμφανιζει... 1)μηπως ειναι κλειδωμενο το panasat για να μην αντιγραφεις ταινιες,? 2)mhpως φταει το βιντεο sony slv 600(6kefalwn sxetika kainourgio) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Εννοείς ότι συνέδεσες τον Panasat στο video με το Composite (το RCA δηλαδή) και μετά το Video με την τηλεόραση και δεν μπορείς να παρακολουθήσεις Nova; Αυτό γίνεται γιατί το video σου παίρνει ως πηγή το σήμα της κεραίας, και όχι το composite. Δες στο manual του video πώς αλλάζεις τις εισόδους (τα Panasonic πχ είχαν ένα κουπί "AV Rec") Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος unforgiven (18 Αύγ. 2004 , 17:32) Εννοείς ότι συνέδεσες τον Panasat στο video με το Composite (το RCA δηλαδή) και μετά το Video με την τηλεόραση και δεν μπορείς να παρακολουθήσεις Nova; Αυτό γίνεται γιατί το video σου παίρνει ως πηγή το σήμα της κεραίας, και όχι το composite. Δες στο manual του video πώς αλλάζεις τις εισόδους (τα Panasonic πχ είχαν ένα κουπί "AV Rec") βλακεια εγραψα...δεν ειναι μεσω rca μεσω ομοαξονικου ειναι(αυτα που εχουν μεσα στις συσκευασιες ). θα κοιταξω να δω κ αν γραφει με scart... δεν μπορω να δω μεσω video,κανονικα βλεπω νοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Εχω Nova και την εχω συνδεσει σε 2 τηλεορασεις.Και οι 2 βλεπουμε το ιδιο καναλι.Θελουμε να βαλουμε και 1 ακομα τηλεοραση στο σαλονι,γινεται με 1 αποκοδηκοποιητη? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (23 Οκτ. 2004 , 01:35) Εχω Nova και την εχω συνδεσει σε 2 τηλεορασεις.Και οι 2 βλεπουμε το ιδιο καναλι.Θελουμε να βαλουμε και 1 ακομα τηλεοραση στο σαλονι,γινεται με 1 αποκοδηκοποιητη? :worry: Eννοεις να βαλεις σε αλλη μια τηλεοραση να βλεπεις το ιδιο καναλι σε ολες,η να εχεις δυνατοτητα να παιζει διαφορετικο καναλι στη μια και διαφορετικο στην αλλη? γιατι το δευτερο δεν γινεται καθως θα χρειαστεις αποδικωποιητη,και εξτρα καρτ α με επιπλεον συνδρομη :o Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Εχω ηδη 2 τηλεορασεις συνδεδεμενες στον αποκ. και θελω να βαλω και 3η.Γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Εχεις τον αποδικωποιητη της Νοβα η καποιο αλλο?για της νοβα δεν ξερω,αλλα πχ για αυτο που εχω εγω μπορεις να βαλεις δυο σκαρτ,και ενα RTF (αν δεν κανω λαθος στην ονομασια)που ειναι σαν το καλωδιο της κεραιας της τηλεορασης. Δηλαδη γινεται. Δεν ξερω αν υπαρχουν τιποτα 1 σε 2 σκαρτ για να τραβηξεις και τριτο. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Ενα σκαρτ εχει απο πισω και ενα καλωδιο τα οποια ηδη χρησιμοποιω και ναι ειναι της νοβα ο αποκ. :o Σ'ευχαριστω για τη βοηθεια.Αν καποιος αλλος ξερει αν μπορω να βγαλω απο το 1 καλωδιο 2 καλωδια ας πει... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Μπορεις να βαλεις "σταυρό" προφανως αλλα παλι ολες θα βλεπουν το ιδιο καναλι...Υπαρχει τετοιο εξαρτημα θα το βρεις πολυ ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Δεν μας πειραζει που θα βλεπουν ολες το ιδιο καναλι.Επειδη ειμαι στην Αγγλια μηπως ξερεις πως μπορει να λεγεται το εξαρτημα αυτο στα Αγγλικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (23 Οκτ. 2004 , 02:38) Δεν μας πειραζει που θα βλεπουν ολες το ιδιο καναλι.Επειδη ειμαι στην Αγγλια μηπως ξερεις πως μπορει να λεγεται το εξαρτημα αυτο εδω? Μπορει να το βρεις σαν "Splitter"... Δεν ειμαι ομως σιγουρος οτι θα δουλεψει αλλα ειναι πολυ πιθανο! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Σ'ευχαριστω!Γιατι να μη δουλεψει? Κατι τετοιο θα μου κανει προφανως ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Βασικα εγω το εχω συνδεσει με scart(στη μια ΤV μονο) . Αλλα αν το εχεις ηδη κανει με 2 TV λογικα δεν θα υπαρχει προβλημα και με την τριτη...Η δοκιμη θα δειξει ;) EDIT Ναι ετσι ειναι το splitter.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 ναι με splitter ginete(an κ αυτος που δειχνεις ειναι για 2 out) ή με πομπο-δεκτη.που μοιραζει το σημα ασυρματα εως 200mk parapanw δηλ.θα βλεπουν κ οι γειτονες σε καποια συχνοτητα που οριζεις εσυ. εχω την εντυπωση οτι για να δουλεψει το spitter πρεπει να τα εχεις ενωσει με rca k οχι scart.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Υπάρχουν splitters για όλα τα καλώδια, αλλά καλύτερα να αποφύγεις να διακλαδώσεις τηε κεραίας (RF) γιατί θα πέσει πολύ η απόδοση. Αν δεν κάνω λάθος o Panasat μπορεί να δίνει ταυτόχρονα έξοδο και από RF, και από Composite και από SVideo, οπότε δοκίμασε να συνδέσεις απ' ευθείας επάνω του όλες τις τηλεοράσεις (με προϋπόθεση ότι μπορούν να παίρνουν τα ανάλογα σήματα) Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 exo akoysei oti h skystar 2 einai kalh!!! an paro kai mia kairea 80 cm (meno athina kai pio sygekrimena agia paraskevi) tha piano tipota??? to piato 40euro kai thn karta 82euro(me to thlexeiristhrio) einai kalh h timh??? moy protinete kati kalytero h fthinotero??? me to idio piato mporo na exo kai sat internet kai sat tv kai wireless syndesh sto metropolitan??? ta kanalia poy blepeis kai me kanonikh keraia(p.x. mad, mega) tha mporo na ta vlepo h ta agorase h nova kai den tha vlepo oyte ayta??? Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Άκουσα για μηχανισμό που κάθε τηλεόραση μπορεί να βλέπει το δικό της κανάλι της ΝΟVA. Ξέρει κανείς πώς λέγετε? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος axniotis (20 Νοέ. 2004 , 08:11) Άκουσα για μηχανισμό που κάθε τηλεόραση μπορεί να βλέπει το δικό της κανάλι της ΝΟVA. Ξέρει κανείς πώς λέγετε? Ευχαριστώ Λέγεται "παράνομος" και δεν νομίζω ότι είναι σωσό να ρωτάμε δημόσια κάτι τέτοιο. :rolleyes: Γενικά όμως, υπάρχουν card splitters που μπορούν να "μοιράσουν" μια κάρτα για ανάγνωση σε πρισσότερες από μία συσκευές. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefP Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Επειδή είμαι καινούργιος στην εγγραφή DVD & τη συνδεσμολογία μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Να υποθέσω ότι έχεις τον Panasat... Τι εισόδους έχει το DVDR σου; Στο manual του Panasat έχει αναλυτικές οδηγίες για τη σύνδεση με video. Την ίδια διαδικασία ακολούθησε και για το DVDR Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts