pavlosdr Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά Λίγο τα φώτα σας αν γίνεται...Προχθές με το IOS 9 παρατήρησα οτι αργησε υπερβολικά η ενημερωση και στα δύο iphone και στο ipad που εχουμε σπίτι....Μιλάμε οτι εβαλα το 6 αρι για ενημέρωση στις 8 το βράδυ με wifi και τελέιωσε την άλλη μέρα το πρωί με ΟΤΑ....Το ιδιο εγινε και με τις αλλες συσκευές......βαρίομονα να περιμένω...ενω αλλες φορές σε αλλες αναβαθμήσεις λειτουργικού μεσα σε μιση ωρα ειχε γινει..εννοειται τις συσκευες δεν τις εβαλα ολες μαζι ταυτόχρονα......η συνδεση που εχω ειναι 24 αρα..και ο υπολογιστής κάνει κανονικά και με ταχύτητα downloads χωρις κανένα πρόβλημα Επίσης ουτε με το itunes...ειχα συνδεσει τη συσκευή για update πέρασε μιαμισυ ωρα και δεν είχε γίνει τίποτα...εχω περάσει ενα σωρο αναβαθμισεις στις συσκευές παλιότερα και δεν είχα θέμα...υπολόγιζα οτι ηταν οι severs τότε....αλλά και σήμερα που ηθελα να κάνω restore μεσω itunes περάσανε δυο ωρες και τίποτα...και τελικά την εκοψα γιατί βαρέθηκα και την εκανα απο τη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά Λίγο τα φώτα σας αν γίνεται...Προχθές με το IOS 9 παρατήρησα οτι αργησε υπερβολικά η ενημερωση και στα δύο iphone και στο ipad που εχουμε σπίτι....Μιλάμε οτι εβαλα το 6 αρι για ενημέρωση στις 8 το βράδυ με wifi και τελέιωσε την άλλη μέρα το πρωί με ΟΤΑ....Το ιδιο εγινε και με τις αλλες συσκευές......βαρίομονα να περιμένω...ενω αλλες φορές σε αλλες αναβαθμήσεις λειτουργικού μεσα σε μιση ωρα ειχε γινει..εννοειται τις συσκευες δεν τις εβαλα ολες μαζι ταυτόχρονα......η συνδεση που εχω ειναι 24 αρα..και ο υπολογιστής κάνει κανονικά και με ταχύτητα downloads χωρις κανένα πρόβλημα Επίσης ουτε με το itunes...ειχα συνδεσει τη συσκευή για update πέρασε μιαμισυ ωρα και δεν είχε γίνει τίποτα...εχω περάσει ενα σωρο αναβαθμισεις στις συσκευές παλιότερα και δεν είχα θέμα...υπολόγιζα οτι ηταν οι severs τότε....αλλά και σήμερα που ηθελα να κάνω restore μεσω itunes περάσανε δυο ωρες και τίποτα...και τελικά την εκοψα γιατί βαρέθηκα και την εκανα απο τη συσκευη Οι servers της Apple έχουν προβλήματα καθυστέρησης από αρχές του μήνα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Εγώ έχω το εξής πρόβλημα: Πέρασα το ios9 στο 6άρι μου, χωρίς να κάνω set up as new... Ωστόσο αργότερα αποφάσισα να το κάνω το σετάρισμα μιας και από τότε που το πήρα δεν το είχα κάνει ποτέ... Όλα καλά, ΑΛΛΑ... δεν ενεργοποιούνται με τίποτα το imessages & facetime! Κάθε φορά που προσπαθώ, είτε μου βγάζει μήνυμα σφάλματος, είτε μένει για ώρες στο ότι "ενεργοποιείται" και ποτέ δεν το κάνει.. Σε ipad air & iphone 4s που έχω το ίδιο apple id, τα απενεργοποιώ/ενεργοποιώ κανονικά... Μέχρι τώρα έχω κάνει 4 φορές ολική επαναφορά του κινητού και πάλι τίποτα... Τώρα δοκιμάζω να περάσω το τελευταίο backup που είχα κρατημένο, μήπως και ενεργοποιηθούν επιτέλους... Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Εχω πάρει αμπάριζα το forum και συγγνώμη γιαυτό Παιδιά παρατήρησα κάτι στο 6αρι μετα την αναβάθμιση σε ios 9.......Η λειτουργία της συσκευής εγινε πιό απότομη στο ανοιγμα και κλείσιμο εφαρμογών ,περιήγηση μενού οθόνες κλπ και το άλλο οτι όταν πάταγια το power button στιγμιαία οπως κάνουμε για να σβήσει η οθόνη κάνει μια αναλαμπή πρώτα ακαριαία και μετά σβήνει η οθόνη...δηλ ειχε χασει την λειτουργία smooth που είχε η συσκευή...εκανα χθες επαναφορά συσκευής και νομιζα οτι το πρόβλημα διορθώθηκε γιατι τα είδα ολα οκ...αλλά μετά απο λίγο πάλι τα ίδια..εκανα επανεκκινηση διορθωθηκε αλλά μετά απο λίγο πάλι τα ίδια To εχει παρατηρήσει κανείς αυτό ? δηλ απότομη λειτουργία συσκευής κατι σαν on off λειτουργία συσκευής και μια αναλαμπή οταν πατάμε το power button ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Εχω πάρει αμπάριζα το forum και συγγνώμη γιαυτό Παιδιά παρατήρησα κάτι στο 6αρι μετα την αναβάθμιση σε ios 9.......Η λειτουργία της συσκευής εγινε πιό απότομη στο ανοιγμα και κλείσιμο εφαρμογών ,περιήγηση μενού οθόνες κλπ και το άλλο οτι όταν πάταγια το power button στιγμιαία οπως κάνουμε για να σβήσει η οθόνη κάνει μια αναλαμπή πρώτα ακαριαία και μετά σβήνει η οθόνη...δηλ ειχε χασει την λειτουργία smooth που είχε η συσκευή...εκανα χθες επαναφορά συσκευής και νομιζα οτι το πρόβλημα διορθώθηκε γιατι τα είδα ολα οκ...αλλά μετά απο λίγο πάλι τα ίδια..εκανα επανεκκινηση διορθωθηκε αλλά μετά απο λίγο πάλι τα ίδια To εχει παρατηρήσει κανείς αυτό ? δηλ απότομη λειτουργία συσκευής κατι σαν on off λειτουργία συσκευής και μια αναλαμπή οταν πατάμε το power button ? Καλημέρα. Δεν έχω δει εγώ προσωπικά αυτά που λες. Έχει ένα σκαλωμα όταν ανοίγεις πρώτη φορά το Spotlight αλλά μετά δεν το εμφανίζει ξανά. Πως πέρασες την αναβάθμιση. Μέσω ΟΤΑ η έκανες restore? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Καλημέρα. Δεν έχω δει εγώ προσωπικά αυτά που λες. Έχει ένα σκαλωμα όταν ανοίγεις πρώτη φορά το Spotlight αλλά μετά δεν το εμφανίζει ξανά. Πως πέρασες την αναβάθμιση. Μέσω ΟΤΑ η έκανες restore? Μέσω itunes χωρίς restore... Το restore το έκανα την επόμενη ημέρα... Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Καλημέρα. Δεν έχω δει εγώ προσωπικά αυτά που λες. Έχει ένα σκαλωμα όταν ανοίγεις πρώτη φορά το Spotlight αλλά μετά δεν το εμφανίζει ξανά. Πως πέρασες την αναβάθμιση. Μέσω ΟΤΑ η έκανες restore? Στην αρχή μέσω ΟΤΑ γιατί ενω δεν εχει πρόβλημα ο υπολογιστής σε θέμα σύνδεσης δεν μπορούσα μεσω itunes που ηθελα γιατί περίμενα δύο ωρες και βαρέθηκα...και μέσω ΟΤΑ εκανε 8 ωρες να γίνει , οταν είδα το πρόβλημα αυτό δοκίμασα παλι χθές το απόγευμα μέσω itunes να κάνω επαναφορά βαρέθηκα και την εκανα μέσω συσκευής....διαγρφή ρυθμίσεων και περιεχομένου Νόμιζα οτι διορθώθηκε αλλά με τα απο λιγη ώρα το παρουσίασε πάλι..πρέπει να κανω επανεκκινηση η κλείσιμο συσκευης να φτειαχτεί και μετα απο λίγο πάλι τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Εγώ δεν αντιμετωπίζω αυτά που αναφέρετε αλλά έχω θέμα με τους ήχους συστήματος. Πχ δεν χτυπάει το viber ενώ πχ σε κλήση ακουγεται κανονικά. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Εγώ δεν αντιμετωπίζω αυτά που αναφέρετε αλλά έχω θέμα με τους ήχους συστήματος. Πχ δεν χτυπάει το viber ενώ πχ σε κλήση ακουγεται κανονικά. Εμένα αυτό το κάνει το whatsapp αλλά υποθέτω πως φταίει η εφαρμογή. Θα δοκιμάσω να την βγάλω και να την περάσω ξανά. Το viber δουλεύει κανονικά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Εγώ δεν αντιμετωπίζω αυτά που αναφέρετε αλλά έχω θέμα με τους ήχους συστήματος. Πχ δεν χτυπάει το viber ενώ πχ σε κλήση ακουγεται κανονικά. Αναφέρθηκε ότι γινόταν και σε 8.4 αυτό Λένε επίσης ότι φταίνε οι εφαρμογές επειδή δεν έχω αναβαθμιστεί ακόμα. Εμένα παρόλα αυτά χτυπάνε κανονικά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psdedes Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Λοιπόν έχω την έκδοση 13Α344 και θέλω να εγκαταστήσω χειροκίνητα το iOS 9 από που θα κατάβασω το αρχείο ipsw ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 http://appldnld.apple.com/ios9/031-29698-20150916-ECC56014-5678-11E5-9EA3-66F96CA99CB1/iPhone7,2_9.0_13A344_Restore.ipsw Αυτή κατέβασα για το 6αρι μου Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psdedes Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 http://appldnld.apple.com/ios9/031-29698-20150916-ECC56014-5678-11E5-9EA3-66F96CA99CB1/iPhone7,2_9.0_13A344_Restore.ipsw Αυτή κατέβασα για το 6αρι μου Και δουλεύει σωστά ή κάνει κάποιο lag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Και δουλεύει σωστά ή κάνει κάποιο lag Όχι βέβαια. Είναι ακριβώς το ίδιο που κατεβάζεις από το iTunes ή ota. Ακριβώς το ίδιο από τους σερβερς της Apple. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psdedes Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Όχι βέβαια. Είναι ακριβώς το ίδιο που κατεβάζεις από το iTunes ή ota. Ακριβώς το ίδιο από τους σερβερς της Apple. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου... Και κάτι ακόμα πρέπει να βιαστώ γιατί θα το κλείσουν ή όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου... Και κάτι ακόμα πρέπει να βιαστώ γιατί θα το κλείσουν ή όχι Θα κλείσει όταν βγει καινούργια έκδοση περίπου σε κάνα μήνα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Θα κλείσει όταν βγει καινούργια έκδοση περίπου σε κάνα μήνα Ακριβώς αυτό και όταν βγει θα έχεις περιθώριο καμία εβδομάδα θα υπογράφεται ακόμα και αν δεν σου αρέσει η καινούργια γυρνάς πίσω. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psdedes Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας... Είμαι καινούργιος ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Εχω πάρει αμπάριζα το forum και συγγνώμη γιαυτό Παιδιά παρατήρησα κάτι στο 6αρι μετα την αναβάθμιση σε ios 9.......Η λειτουργία της συσκευής εγινε πιό απότομη στο ανοιγμα και κλείσιμο εφαρμογών ,περιήγηση μενού οθόνες κλπ και το άλλο οτι όταν πάταγια το power button στιγμιαία οπως κάνουμε για να σβήσει η οθόνη κάνει μια αναλαμπή πρώτα ακαριαία και μετά σβήνει η οθόνη...δηλ ειχε χασει την λειτουργία smooth που είχε η συσκευή...εκανα χθες επαναφορά συσκευής και νομιζα οτι το πρόβλημα διορθώθηκε γιατι τα είδα ολα οκ...αλλά μετά απο λίγο πάλι τα ίδια..εκανα επανεκκινηση διορθωθηκε αλλά μετά απο λίγο πάλι τα ίδια To εχει παρατηρήσει κανείς αυτό ? δηλ απότομη λειτουργία συσκευής κατι σαν on off λειτουργία συσκευής και μια αναλαμπή οταν πατάμε το power button ? το παρατηρώ και εγώ ξαφνικά. οι εφαρμογές ανοίγουν ακαριαία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 το παρατηρώ και εγώ ξαφνικά. οι εφαρμογές ανοίγουν ακαριαία.. Μήπως άλλαξαν την καθυστέρηση από τα εφέ όπως υπάρχουν και κάποια tweak με Jailbreak που το κάνουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 το παρατηρώ και εγώ ξαφνικά. οι εφαρμογές ανοίγουν ακαριαία.. Ρυθμίσεις > Γενικά > Προσβασιμότητα > Μείωση κίνησης > Off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Ρυθμίσεις > Γενικά > Προσβασιμότητα > Μείωση κίνησης > Off Όχι δεν εννοεί αυτό. Αυτό μειώνει εντελώς την κίνηση σε κάποιους όπως εμένα δεν αρέσει μου φαίνεται εντελώς άδειο έτσι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Δεν παρατηρώ κάτι τέτοιο στο δικό μου. Ίσως να μη το καταλαβαίνω. Εμένα αυτό που με ενοχλεί ειναι οι ήχοι στις ειδοποιήσεις που μια χτυπάνε και μια όχι. Χάνω τα emails μου και βγαίνω εκτός προγράμματος. Ξέρουμε τίποτα γιαυτο ; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Δεν παρατηρώ κάτι τέτοιο στο δικό μου. Ίσως να μη το καταλαβαίνω. Εμένα αυτό που με ενοχλεί ειναι οι ήχοι στις ειδοποιήσεις που μια χτυπάνε και μια όχι. Χάνω τα emails μου και βγαίνω εκτός προγράμματος. Ξέρουμε τίποτα γιαυτο ; Εγώ μόνο με το whatsapp έχω θέμα. Με όλα τα υπόλοιπα είμαι εντάξει. Και τα email μου με την εφαρμογή spark που έχω χτυπάνε κανονικά. Μήπως να κάνεις μια επαναφορά ρυθμίσεων; Δεν χάνεις δεδομένα ούτε σβήνεται κάτι. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Εγώ μόνο με το whatsapp έχω θέμα. Με όλα τα υπόλοιπα είμαι εντάξει. Και τα email μου με την εφαρμογή spark που έχω χτυπάνε κανονικά. Μήπως να κάνεις μια επαναφορά ρυθμίσεων; Δεν χάνεις δεδομένα ούτε σβήνεται κάτι. Hard reset λες; Εγώ έχω την gmail εφαρμογή. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts