billys_541 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Παιδιά,επειδή δεν έχω καταλάβει τι παίζει. Για να αλλάξεις μπαταρία με 39ευρώ,πρέπει να διαπιστώσουν αυτοί οτι έχει θέμα η μπαταρία ή απλά πας και τους λες οτι θέλω να αλλάξω μπαταρία(σε οτι κατάσταση και αν είναι) και τέλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Παιδιά,επειδή δεν έχω καταλάβει τι παίζει. Για να αλλάξεις μπαταρία με 39ευρώ,πρέπει να διαπιστώσουν αυτοί οτι έχει θέμα η μπαταρία ή απλά πας και τους λες οτι θέλω να αλλάξω μπαταρία(σε οτι κατάσταση και αν είναι) και τέλος? Πρέπει να βρουν ότι η μπαταρία σου χρήζει αλλαγής Αλλιώς δεν στην αλλάζουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Οκ Τάσο,ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 11.2.5 εβαλε κανενας; Εγω τωρα θα τη φορτωσω να δω. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 11.2.5 εβαλε κανενας; Εγω τωρα θα τη φορτωσω να δω. Την πέρασα στης μητέρας μου το 6αρη και ρολάρει καλά. Με καλή κατανάλωση για την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Παιδιά να ρωτήσω κάτι....ισως να έχει ειπωθεί άπειρες φορές αλλα δεν το βρίσκω Κατεβάζω την 11.3 beta 1) Σε περίπτωση που βγει η κανονική έκδοση θα μου έρθει ειδοποίηση κανονικά για ενημέρωση ? 2) Εάν μου έρθει κανονικά ειδοποίηση και την εγκαταστήσω μετά θα μπορώ να διαγράψω το προφίλ για τις beta ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Ερώτηση: Ξέρει κανείς περίπου μέχρι ποιο ios θα φτάσει η συσκευή; (εκτίμηση εννοείται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Και το iOS 12 θα πάρει Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Δηλαδή 1μιση χρόνο ζωή έχει ακόμα; 2014 - 2019? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Την έβαλε κανείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Την έβαλε κανείς ? Πέρα από το Bug με τον χαρακτήρα δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Γνώμη μου? Αν λειτουργεί καλά το τηλέφωνο σου κράτα το έτσι και προχωράς στο ios 11.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Πέρα από το Bug με τον χαρακτήρα δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Γνώμη μου? Αν λειτουργεί καλά το τηλέφωνο σου κράτα το έτσι και προχωράς στο ios 11.3 Ποτέ δεν ξέρεις τι αλλάζει εκτός από αυτά που ανακοινώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Ποτέ δεν ξέρεις τι αλλάζει εκτός από αυτά που ανακοινώνει. Δεν έχει αλλαγές Ένα μικρό bug και μια διόρθωση για κάποιες εφαρμογές που έχαναν την πρόσβαση σε εξωτερικά αξεσουάρ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Δεν έχει αλλαγές Ένα μικρό bug και μια διόρθωση για κάποιες εφαρμογές που έχαναν την πρόσβαση σε εξωτερικά αξεσουάρ Πάντοτε έχει αλλαγές κάτω από την επιφάνεια. Είδατε πουθενά στις 11.2.Χ να αναφέρεται βελτίωση της αυτονομίας ή βελτίωση των animation effects; Θυμηθείτε πόσο δραματική διαφορά έχουν οι 11.2.Χ σε σχέση με 11.0 και 11.1 σχεδόν στα πάντα, ενώ τα changelogs αφορούσαν πάντοτε επιφανειακά θέματα των system apps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Αν και έχω 8 plus, μιας που συζητάτε για 11.2.6, για εμένα ήταν μια καλή αναβάθμιση γιατί διόρθωσε πρόβλημα που είχα με το xiaomi mi band 2 που συνδεόταν όποτε του καπνίσει με την εφαρμογή ενώ τώρα συνδέεται πάντα κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Πάντοτε έχει αλλαγές κάτω από την επιφάνεια. Είδατε πουθενά στις 11.2.Χ να αναφέρεται βελτίωση της αυτονομίας ή βελτίωση των animation effects; Θυμηθείτε πόσο δραματική διαφορά έχουν οι 11.2.Χ σε σχέση με 11.0 και 11.1 σχεδόν στα πάντα, ενώ τα changelogs αφορούσαν πάντοτε επιφανειακά θέματα των system apps. Το πάντοτε είναι σχετικό Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι αρκετά δύσκολο να έχει διορθώσεις Βγηκε μόνο και μόνο γι αυτό τον λόγο στα γρήγορα αυτή η αναβάθμιση Σε άλλες περιπτώσεις εννοείται πως γράφουν μόνο τα απαραίτητα Τις βελτιώσεις σταθερότητας, ταχύτητας και άλλων τέτοιων δεν τις αναφέρουν μια μια αλλά είναι αναβαθμίσεις under the hood Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Το πάντοτε είναι σχετικό Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι αρκετά δύσκολο να έχει διορθώσεις Βγηκε μόνο και μόνο γι αυτό τον λόγο στα γρήγορα αυτή η αναβάθμιση Σε άλλες περιπτώσεις εννοείται πως γράφουν μόνο τα απαραίτητα Τις βελτιώσεις σταθερότητας, ταχύτητας και άλλων τέτοιων δεν τις αναφέρουν μια μια αλλά είναι αναβαθμίσεις under the hood Αυτό λέμε.Επειδη δεν ξέρουμε ποτέ τι φτιάχνει και τι......χαλάει ...Να είμαστε σε αγωνία :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Το πάντοτε είναι σχετικό Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι αρκετά δύσκολο να έχει διορθώσεις Βγηκε μόνο και μόνο γι αυτό τον λόγο στα γρήγορα αυτή η αναβάθμιση Σε άλλες περιπτώσεις εννοείται πως γράφουν μόνο τα απαραίτητα Τις βελτιώσεις σταθερότητας, ταχύτητας και άλλων τέτοιων δεν τις αναφέρουν μια μια αλλά είναι αναβαθμίσεις under the hood Νομίζω το ios 11.3 θα φέρει βελτιώσεις διότι στριμώχτηκαν αρκετά. Το Ios 11 είναι το χειρότερο ios που κυκλοφόρησε ποτέ. Κάτι κάνει το 11.2.5 αλλά θέλει ακόμα βελτιώσεις. Π.χ. σερφάρεις στο safari. Ξαφνικά δέχεσαι μια κλήση στο facetime απαντάς κανονικά και ενώ μιλάτε δίχως διακοπή η εικόνα εξαφανίζεται και σερφάρεις πάλι στο safari. Κάνεις κλικ πάνω ψηλά ανοίγεις την συνομιλία συνεχίζεται το facetime και ξαφνικά μετά από 10 δευτερόλεπτα πάλι σε πάει στο safari Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Νομίζω το ios 11.3 θα φέρει βελτιώσεις διότι στριμώχτηκαν αρκετά. Το Ios 11 είναι το χειρότερο ios που κυκλοφόρησε ποτέ. Κάτι κάνει το 11.2.5 αλλά θέλει ακόμα βελτιώσεις. Π.χ. σερφάρεις στο safari. Ξαφνικά δέχεσαι μια κλήση στο facetime απαντάς κανονικά και ενώ μιλάτε δίχως διακοπή η εικόνα εξαφανίζεται και σερφάρεις πάλι στο safari. Κάνεις κλικ πάνω ψηλά ανοίγεις την συνομιλία συνεχίζεται το facetime και ξαφνικά μετά από 10 δευτερόλεπτα πάλι σε πάει στο safari Κάποιο bug που δεν έχουν διορθώσει ακόμα δεν σημαίνει ότι είναι η χειρότερη έκδοση Ναι μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν το χειρότερο iOS πιστεύω αλλά πλέον το έχουν στρώσει Όντως ακούγεται ότι θέλουν να δώσουν βάση στην λειτουργία της συσκευής και όχι σε προσθήκες ή βελτιώσεις εμφάνισης Για να δούμε με το iOS 12 τι μας περιμένει Έχουμε 6 μήνες μέχρι τότε οποτε υπομονή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Κάποιο bug που δεν έχουν διορθώσει ακόμα δεν σημαίνει ότι είναι η χειρότερη έκδοση Ναι μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν το χειρότερο iOS πιστεύω αλλά πλέον το έχουν στρώσει Όντως ακούγεται ότι θέλουν να δώσουν βάση στην λειτουργία της συσκευής και όχι σε προσθήκες ή βελτιώσεις εμφάνισης Για να δούμε με το iOS 12 τι μας περιμένει Έχουμε 6 μήνες μέχρι τότε οποτε υπομονή Δεν ξέρω. Κατ εμέ δυο είναι τα επικρατέστερα σενάρια. Ή το ios 12 θα απλοποιηθεί και θα ελαφρύνει με συγκεκριμένες δυνατότητες σε κάθε συσκευή προκειμένου η apple να προσελκύσει τους πελάτες που έχασε ή θα χάσει ή θα αρχίσει να υπογράφει παλιά firmwares επιτρέποντας στους χρήστες την υποβάθμιση σε προηγούμενες εκδόσεις(https://www.change.org/p/apple-sign-all-ios-firmwares-2092900d-095d-4dcb-8cf5-33a15487cc64?recruiter=849269199&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook_messenger_mobile&utm_campaign=psf_combo_share_initial.undefined κρίνοντας το από εδώ αρκετοί χρήστες το επιθυμούν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Νομίζω το ios 11.3 θα φέρει βελτιώσεις διότι στριμώχτηκαν αρκετά. Το Ios 11 είναι το χειρότερο ios που κυκλοφόρησε ποτέ. Κάτι κάνει το 11.2.5 αλλά θέλει ακόμα βελτιώσεις. Π.χ. σερφάρεις στο safari. Ξαφνικά δέχεσαι μια κλήση στο facetime απαντάς κανονικά και ενώ μιλάτε δίχως διακοπή η εικόνα εξαφανίζεται και σερφάρεις πάλι στο safari. Κάνεις κλικ πάνω ψηλά ανοίγεις την συνομιλία συνεχίζεται το facetime και ξαφνικά μετά από 10 δευτερόλεπτα πάλι σε πάει στο safari Καλά κι εσύ το πέθανες. Χειρότερο iOS επειδή βρήκες bug στο facetime (αν είναι bug και όχι κάτι άλλο). :) Εγώ από την 11.2.2 και μετά το βλέπω σχεδόν άψογο στο 7άρι μου. Πιο πριν ναι, είχε σοβαρά θεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 (edited) Καλά κι εσύ το πέθανες. Χειρότερο iOS επειδή βρήκες bug στο facetime (αν είναι bug και όχι κάτι άλλο). :) Εγώ από την 11.2.2 και μετά το βλέπω σχεδόν άψογο στο 7άρι μου. Πιο πριν ναι, είχε σοβαρά θεματα. Νομίζω πως είναι bug. Δεν μου το κάνει πάντα. Το κινητό έχει περάσει το 8αρη 2 φορές τα διαγνωστικά σε apple reseller χωρίς κανένα πρόβλημα και 2,3 φορές απομακρυσμένα διαγνωστικά χωρίς να υπάρχει εν τέλει κανένα πρόβλημα(μια αναζήτηση θα σε πείσει πως κάτι δεν πάει καλά στο ios 11 στο apple discussions ανοίγουν καθημερινά θέματα με iphone crash black screen, facetime κτλ, κάτι που στο ios 10 για να πούμε την αλήθεια δεν συνέβαινε σχεδόν ποτέ!) Δηλαδή χωρίς να έχω την πρόθεση να μαλώσουμε και να κάνουμε καθρεφτάκια :P συγκρίνεις την έκδοση 8,10 με την έκδοση 11? Ως κάτοχος και iphone 6 η 10 ήταν με διαφορά η καλύτερη έκδοση κατ εμέ. Edited February 20, 2018 by billy1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Άλλαξα την χώρα σε ηνωμένες πολιτείες .......ενημερώσεις στο apple store θα έχω κανονικά άραγε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Κάποιο bug που δεν έχουν διορθώσει ακόμα δεν σημαίνει ότι είναι η χειρότερη έκδοση Ναι μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν το χειρότερο iOS πιστεύω αλλά πλέον το έχουν στρώσει Όντως ακούγεται ότι θέλουν να δώσουν βάση στην λειτουργία της συσκευής και όχι σε προσθήκες ή βελτιώσεις εμφάνισης Για να δούμε με το iOS 12 τι μας περιμένει Έχουμε 6 μήνες μέχρι τότε οποτε υπομονή Μέχρι την 11.2.1 βλέποντας το iOS 11 στο iPad μου (mini4), δεν τολμούσα να το περάσω στο iPhone 6 το οποίο είχα αγοράσει καινούργιο με την 9.3.2 Παρακολούθησα όλες τις εκδόσεις της 11.2 και πριν λίγες μέρες την πέρασα στο 6αρι καθαρή. Δεν έχω δει καμία διαφορά σε απόδοση και αυτονομία. Το iOS 11 έχει στρώσει πλέον. Το ότι άργησε να γίνει είναι άλλο θέμα και ασυγχώρητο για την Apple. Εντάξει το ίδιο βλέπουμε και στο Oreo στις συσκευές που τρέχουν καθαρό Android, όμως μιλάμε για Apple. Κάποιος φίλος έγραψε ότι στο επόμενο iOS θα φροντίσουν για τις παλαιότερες συσκευές. Δεν υπάρχει περίπτωση. Αν αφήσουν το iphone 7 να τρέχει όπως όταν κυκλοφόρησε ποιος θα πάει να αγοράσει το 9 όταν βγει? Το ίδιο κάνει και η Samsung με διαφορετικό τρόπο γιατί εκεί δεν έχουν το πάνω χέρι στο λειτουργικό. Δεν δίνουν ποτέ στα προηγούμενα μοντέλα το UI και τις αλλαγές που ενσωματώνουν στα πρόσφατα galaxy και Note. To 6αρακι μου καθώς είναι καινούργιο γίνεται αργό κάποιες φορές ειδικά στο άνοιγμα εφαρμογών όπως το Facebook αλλά παραμένει πλήρως λειτουργικό. Με παρηγορεί ότι στις μισές εφαρμογές ανοίγει πιο γρήγορα από το νεότερο Nexus 5x και με λιγότερα reloads. Προσωπική μου άποψη όσοι έχουν 6αρι σε καλή κατάσταση, να του αλλάξουν μπαταρία. Αν κάνουν βασική χρήση (τι άλλο να κανεις σε 4.5”) να το κρατήσουν για όσο πάει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια αν ξέρετε να μου απαντήσετε τελευταία το τηλέφωνο μου έχει παρουσιάσει το εξής πρόβλημα ξαφνικά κολλάει τελείως και δεν ανταποκρίνεται καθόλου το τηλέφωνο και για να ξεκολλήσει πρέπει να κάνω επανεκκίνηση ξέρετε περίπου εμπειρικά τι ακριβώς είναι πρόβλημα πλακέτας; φταίει η τελευταία ενημέρωση;οποία βοήθεια ευπρόσδεκτη. Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts