tsiv Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Τα ίδια σκ@@ Ποιά είναι τα προβλήματά σου φίλε μου? Να πω ότι το έχω περίπου 2 μήνες και το πήρα με την 11.2.1 Οπότε δεν ξέρω πως "πήγαινε" με ios 10 ή 9 κ.λ.π Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Το 6αρη το χάρισα στη μητέρα μου. Άλλαξα μπαταρία από το ifixit δεν έχει facebook, messenger και έχει κλειστό το 4g. Μιλάει όμως φουλ facetime κ λίγο βαιμπερ. Λοιπόν αναμονή το κινητό 52 ώρες σε χρήση 4 ώρες και 45% υπόλοιπο μπαταρίας. Έκδοση 11.1.1 . Να επισημάνω μόνο πως αυτές τις ώρες δεν τις είδαμε ποτέ ξανά. Είχαμε βάλει απο μαγαζί στην Αθήνα μπαταρία αλλα καμία μα καμία δεν συγκρίνεται με αυτές του ifixit. Είναι στα επίπεδα της αυθεντικής και την προτείνω μόνο σε όσους άνοιξαν τα κινητά τουσοπότε δεν μπορούν να καταφύγουν στους επίσημους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Μπορεί να έχεις πέσει σε προβληματική μπαταρία. Το αποκλείεις? Εμένα όλα αυτά που λες και με τις ίδιες εφαρμογές πάνω κάτω και με την παλία μπαταρία δεν τα αντιμετωπίζει. Παιζει αυτο που λες και το σκεφτομαι οτι μαλλον μπορει να εχω πεσει σε καμια μουφα παρτιδα.θα παρω την μπαταρια του ifixit που πηρε και ο billy να δω αν πραγματικα υπαρχει διαφορα η οχι.Το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι το κινητο εχει και αλλα θεματα ... οπως η θυρα lightning εχει "αρπαξει| ελαφρως και το καλωδιο εχει κενα εκει μεσα... και αν κουνηθει δεν φορτιζει... γενικως ειναι για σουτ και αναρωτιεμαι αν αξιζει να δωσω και μερικα ευρω... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Παιζει αυτο που λες και το σκεφτομαι οτι μαλλον μπορει να εχω πεσει σε καμια μουφα παρτιδα.θα παρω την μπαταρια του ifixit που πηρε και ο billy να δω αν πραγματικα υπαρχει διαφορα η οχι.Το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι το κινητο εχει και αλλα θεματα ... οπως η θυρα lightning εχει "αρπαξει| ελαφρως και το καλωδιο εχει κενα εκει μεσα... και αν κουνηθει δεν φορτιζει... γενικως ειναι για σουτ και αναρωτιεμαι αν αξιζει να δωσω και μερικα ευρω... Θα αναστηθεί. Κάνε και μια καθαρή καθαρή εγκατάσταση λογισμικού μέσω itunes και θα τρίβεις τα μάτια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 (edited) Θα αναστηθεί. Κάνε και μια καθαρή καθαρή εγκατάσταση λογισμικού μέσω itunes και θα τρίβεις τα μάτια σου To clean install το θελει σημερα κιολας και κατεβαζω το ipsw για να κανω τουλαχιστον το clean install και απο βδομαδα θα παρω και την μπαταρια... δεν υπαρχει κατι αλλο το κινητο σημερα τα εχει παιξει τελειως.κολλησε στα παντα παγωσε το εκανα hard reset και επι 47 λεπτα αναβοσβηνε το μηλο μεχρι που εσβησε η μπαταρια το συνδεσα στον φορτιστη... πηρε μπρος ολα οκ αλλα σημερα θα φαει το ινσταλ του και αν δεν στρωσει παω να φορτωθω κινητο και τελειωσα. Edited January 27, 2018 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 To clean install το θελει σημερα κιολας και κατεβαζω το ipsw για να κανω τουλαχιστον το clean install και απο βδομαδα θα παρω και την μπαταρια... δεν υπαρχει κατι αλλο το κινητο σημερα τα εχει παιξει τελειως.κολλησε στα παντα παγωσε το εκανα hard reset και επι 47 λεπτα αναβοσβηνε το μηλο μεχρι που εσβησε η μπαταρια το συνδεσα στον φορτιστη... πηρε μπρος ολα οκ αλλα σημερα θα φαει το ινσταλ του και αν δεν στρωσει παω να φορτωθω κινητο και τελειωσα. Η σωστή τάση στην μπαταρία είναι από τα πιο σημαντικά στην συσκευή Οπότε καλά είναι να βάλεις μια καινούργια και μετά όλα τα άλλα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Η σωστή τάση στην μπαταρία είναι από τα πιο σημαντικά στην συσκευή Οπότε καλά είναι να βάλεις μια καινούργια και μετά όλα τα άλλα Η μπαταρια δεν ειναι παλια.Με το clean install αν βελτιωθει η κατασταση η οποια ξερω οτι αρχισε απο τα τελευταια updates σημαινει οτι η μπαταρια ειναι οκ ακομη.Αν δεν βελτιωθει τοτε θα βαλω την μπαταρια και αν τα ιδια τελειωνει η καριερα του εδω.:lol: http://prntscr.com/i6itz1 ++Ευλογηcων++ Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Έχω την εντυπώσει ότι με την τελευταία αναβάθμιση την 11.2.5 χάνει συχνά το WiFi. Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Η μπαταρια δεν ειναι παλια.Με το clean install αν βελτιωθει η κατασταση η οποια ξερω οτι αρχισε απο τα τελευταια updates σημαινει οτι η μπαταρια ειναι οκ ακομη.Αν δεν βελτιωθει τοτε θα βαλω την μπαταρια και αν τα ιδια τελειωνει η καριερα του εδω.:lol: http://prntscr.com/i6itz1 ++Ευλογηcων++ Τι εννοείς δεν είναι παλιά; Πόσο καιρό την έχεις? Σου έτυχε να κλείνει το κινητό ενώ είχες 20+% μπαταρία; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 (edited) Τι εννοείς δεν είναι παλιά; Πόσο καιρό την έχεις? Σου έτυχε να κλείνει το κινητό ενώ είχες 20+% μπαταρία; Οχι η μπαταρια αλλαχτηκε τον περασμενο Αυγουστο. δηλαδη 5 μηνων μπαταρια.Η μπαταρια ηταν μια χαρα μεχρι που μπηκε η 11.0.3 και μετα... εκει ειδα προβλημα με κολληματα drain αλλα ποτε δεν μου εκλεισε το κινητο κατω απο 3% .Εκανα χθες clean install και περιμενω να δω τι αποτελεσματα εχω με την χρηση του αν κολανε παλι οι βιντεοκλησεις .. κολληματα του κινητου η φωνη ρομποτ που μου εβγαινε στα hands free και το bluetooth και διαφορα αλλα που απλα δεν ειχα τιποτα τετοιο με στο ios 10.3.3. Edited January 28, 2018 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Οχι η μπαταρια αλλαχτηκε τον περασμενο Αυγουστο. δηλαδη 5 μηνων μπαταρια.Η μπαταρια ηταν μια χαρα μεχρι που μπηκε η 11.0.3 και μετα... εκει ειδα προβλημα με κολληματα drain αλλα ποτε δεν μου εκλεισε το κινητο κατω απο 3% .Εκανα χθες clean install και περιμενω να δω τι αποτελεσματα εχω με την χρηση του αν κολανε παλι οι βιντεοκλησεις .. κολληματα του κινητου η φωνη ρομποτ που μου εβγαινε στα hands free και το bluetooth και διαφορα αλλα που απλα δεν ειχα τιποτα τετοιο με στο ios 10.3.3. Έχεις την τελευταία έκδοση του iOS τώρα; Δυστυχώς δεν έχει φτάσει το iOS 11 στα πολύ καλά επίπεδα της 10.3 αλλά τα προβλήματα που αναφέρεις δεν νομίζω ότι έχουν να κάνουν με το iOS Κανε ένα clean install όπως ριπές χωρίς να περάσεις τίποτα και δες πως θα πάει Μετά βλέπουμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Έχεις την τελευταία έκδοση του iOS τώρα; Δυστυχώς δεν έχει φτάσει το iOS 11 στα πολύ καλά επίπεδα της 10.3 αλλά τα προβλήματα που αναφέρεις δεν νομίζω ότι έχουν να κάνουν με το iOS Κανε ένα clean install όπως ριπές χωρίς να περάσεις τίποτα και δες πως θα πάει Μετά βλέπουμε Nαι εχω κανει clean με την τελευταια εκδοση iOS.Δεν ξερω πραγματικα αν ειναι μονο το iOS η και το ιδιο το κινητο εχει προβλημα.Μεχρι τωρα η αποδοση της μπαταριας φαινεται οτι ειναι η ιδια... απλα δεν εχω κολληματακια προς το παρων.Νομιζω οτι η 10.3.3 ηταν οτι καλυτερο γενικα για τα 6αρια... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Nαι εχω κανει clean με την τελευταια εκδοση iOS.Δεν ξερω πραγματικα αν ειναι μονο το iOS η και το ιδιο το κινητο εχει προβλημα.Μεχρι τωρα η αποδοση της μπαταριας φαινεται οτι ειναι η ιδια... απλα δεν εχω κολληματακια προς το παρων.Νομιζω οτι η 10.3.3 ηταν οτι καλυτερο γενικα για τα 6αρια... Ναι η 10.3.3 ήταν η τελευταία καλύτερη γι αυτή την συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Πάντα έτσι γινόταν με τα iPhone. Έπερναν μία έκδοση παραπάνω απ' ότι "άντεχαν" με αποτέλεσμα να βαραίνουν αρκετά Όταν είχα το 4άρι και πήρε την 7 είχε βαρύνει πολύ, ήθελε 6 ή ακόμα και 5 για να "τρέχει " καλά. 4s δεν είχα αλλά φαντάζομαι ότι μέχρι την 9 που έφτασε θα είναι μία από τα ίδια. Εγώ πάντως δεν έχω θέμα, μιά χαρά ικανοποιημένος είμαι με την ταχύτητα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Πάντα έτσι γινόταν με τα iPhone. Έπερναν μία έκδοση παραπάνω απ' ότι "άντεχαν" με αποτέλεσμα να βαραίνουν αρκετά Όταν είχα το 4άρι και πήρε την 7 είχε βαρύνει πολύ, ήθελε 6 ή ακόμα και 5 για να "τρέχει " καλά. 4s δεν είχα αλλά φαντάζομαι ότι μέχρι την 9 που έφτασε θα είναι μία από τα ίδια. Εγώ πάντως δεν έχω θέμα, μιά χαρά ικανοποιημένος είμαι με την ταχύτητα ;) Μα γι αυτό την δίνουν την τελευταία αναβάθμιση για να σε κάνουν να πας σε πιο καινούργιο μοντέλο Αλλιώς πολλοί ακόμα θα είχαν 4/4s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Μα γι αυτό την δίνουν την τελευταία αναβάθμιση για να σε κάνουν να πας σε πιο καινούργιο μοντέλο Αλλιώς πολλοί ακόμα θα είχαν 4/4s Σωστός, έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Στα Settings-->Battery μου έβγαλε ένα μήνυμα που λέει: Your iPhone battery may need to be serviced. Το ξέρω φιλενάδα...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Στα Settings-->Battery μου έβγαλε ένα μήνυμα που λέει: Your iPhone battery may need to be serviced. Το ξέρω φιλενάδα...:lol: Όποτε καταλαβαίνεις τι πρέπει να κανείς δεν χρειάζεται κάτι να πούμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Στα Settings-->Battery μου έβγαλε ένα μήνυμα που λέει: Your iPhone battery may need to be serviced. Το ξέρω φιλενάδα...:lol: Παίζει να είσαι και ο πρώτος από Ελλάδα που το ακούω. Λογικά πρέπει να είναι όχι απλά μειωμένης απόδοσης, αλλά σχεδόν κατεστραμμένη για να σου βγάζει αυτό το μήνυμα Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Παίζει να είσαι και ο πρώτος από Ελλάδα που το ακούω. Λογικά πρέπει να είναι όχι απλά μειωμένης απόδοσης, αλλά σχεδόν κατεστραμμένη για να σου βγάζει αυτό το μήνυμα Sent from my iPad using Tapatalk και όμως η μπαταρία παρόλο και έτσι δείχνει wear level 83% και κρατάει από 24.00 το βράδυ μέχρι τις 19.00. Βέβαια δεν το πολυβαραίνω με εφαρμογές, άντε viber email τηλέφωνο whatsapp και browsing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 και όμως η μπαταρία παρόλο και έτσι δείχνει wear level 83% και κρατάει από 24.00 το βράδυ μέχρι τις 19.00. Βέβαια δεν το πολυβαραίνω με εφαρμογές, άντε viber email τηλέφωνο whatsapp και browsing. Άσχετα με το πόσες εφαρμογές έχεις όταν φτάνει σε μικρό ποσοστό σου σβήνει? Παρατηρείς μειωμένη απόδοση στην λειτουργία της συσκευής? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Άσχετα με το πόσες εφαρμογές έχεις όταν φτάνει σε μικρό ποσοστό σου σβήνει? Παρατηρείς μειωμένη απόδοση στην λειτουργία της συσκευής? Μειωμένη απόδοση ναι. Σβήσιμο, χθες μιλούσα με 12% και πάλι δεν έκλεισε.. Μετά το φόρτισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Μειωμένη απόδοση ναι. Σβήσιμο, χθες μιλούσα με 12% και πάλι δεν έκλεισε.. Μετά το φόρτισα. Αν αλλάξεις μπαταρία τότε ενημέρωσε μας για την συμπεριφορά της συσκευής Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Ναι λέω να πάω αύριο από τη document να μου τη μετρήσουν και να την αλλάξω με 39 ευρώ αν όντως έχει η μπαταρία πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Λοιπον αν θυμαμαι καλα οταν αλλαξα την μπαταρια οπως κραταμε φατσα το κινητο αν ανοιχτει η οθονη η μπαταρια βρισκεται στα αριστερα (οπως βλεπουμε την οθονη κανονικα) σωστα? Εχει ξεκολλησει απο την μερια του silence button αριστερα δηλαδη απο το κουμπι αθορυβο και μεχρι την μεση η οθονη δηλαδη σηκωθηκε απο το πλαισιο το μεταλλικο.Απο την μια γκαντεμια στην αλλη... το θεμα ειναι οτι πως στο κορακα εγινε και η μια βιδα εχει αρπαξει και δεν ξεβιδωνει ... ελπιζω να μην εχει φουσκωσει καμια μπαταρια και δεν εχω παρει χαμπαρι τιποτα απλα δεν μπορω να ανοιξω το τηλ .... κανενα σχολιο κανεις τι μπορει να γινει η κανας τροπος να κοπει το βιδακι .... ωστε να ανοιξω την οθονη ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts