Tasos19s Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Λοιπον αν θυμαμαι καλα οταν αλλαξα την μπαταρια οπως κραταμε φατσα το κινητο αν ανοιχτει η οθονη η μπαταρια βρισκεται στα αριστερα (οπως βλεπουμε την οθονη κανονικα) σωστα? Εχει ξεκολλησει απο την μερια του silence button αριστερα δηλαδη απο το κουμπι αθορυβο και μεχρι την μεση η οθονη δηλαδη σηκωθηκε απο το πλαισιο το μεταλλικο.Απο την μια γκαντεμια στην αλλη... το θεμα ειναι οτι πως στο κορακα εγινε και η μια βιδα εχει αρπαξει και δεν ξεβιδωνει ... ελπιζω να μην εχει φουσκωσει καμια μπαταρια και δεν εχω παρει χαμπαρι τιποτα απλα δεν μπορω να ανοιξω το τηλ .... κανενα σχολιο κανεις τι μπορει να γινει η κανας τροπος να κοπει το βιδακι .... ωστε να ανοιξω την οθονη ? Μάλλον έχει φουσκώσει η μπαταρία για να έχει ανασηκωθεί έτσι η οθόνη Βάλε στην μύτη από το κατσαβίδι λίγο logo και μετά αφού κολλήσει δοκίμασε να ξεβιδωσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Μάλλον έχει φουσκώσει η μπαταρία για να έχει ανασηκωθεί έτσι η οθόνη Βάλε στην μύτη από το κατσαβίδι λίγο logo και μετά αφού κολλήσει δοκίμασε να ξεβιδωσεις Νταξει δεν πετυχε με την κολλα αλλα οκ παραβιασα την μια βιδα και το ανοιξα.Η μπαταρια δεν εχει φουσκωσει καθολου και δεν ξερω γιατι εχει ξεκολλησει.Εβγαλα την οθονη την ξαναεβαλα και σε εκεινο το σημειο μενει σηκωμενο.Να του πατησω μια λογκο στιγμης απο ακρη σε ακρη να μην παρει ανασα ποτε ξανα ? :lol::lol::lol: Μου την εχει δωσει!!! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Νταξει δεν πετυχε με την κολλα αλλα οκ παραβιασα την μια βιδα και το ανοιξα.Η μπαταρια δεν εχει φουσκωσει καθολου και δεν ξερω γιατι εχει ξεκολλησει.Εβγαλα την οθονη την ξαναεβαλα και σε εκεινο το σημειο μενει σηκωμενο.Να του πατησω μια λογκο στιγμης απο ακρη σε ακρη να μην παρει ανασα ποτε ξανα ? :lol::lol::lol: Μου την εχει δωσει!!! Η οθόνη είναι αυθεντική; Το άφησες μήπως στον ήλιο και έγινε έτσι; Κάποια πατέντα μπορείς να κάνεις αλλά πρόσεχε μην κάνεις μεγαλύτερη ζημιά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Η οθόνη είναι αυθεντική; Το άφησες μήπως στον ήλιο και έγινε έτσι; Κάποια πατέντα μπορείς να κάνεις αλλά πρόσεχε μην κάνεις μεγαλύτερη ζημιά Η οθονη δεν αλλαχτηκε ποτε και οχι στον ηλιο δεν εχει κατσει γενικοτερα... πιθανοτατα φθορα του χρονου δεν βρισκω αλλη εξηγηση αλλα οκ ... θα το αφησω ετσι ηρθε η ωρα του αποχωρισμου σιγα σιγα... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Νταξει δεν πετυχε με την κολλα αλλα οκ παραβιασα την μια βιδα και το ανοιξα.Η μπαταρια δεν εχει φουσκωσει καθολου και δεν ξερω γιατι εχει ξεκολλησει.Εβγαλα την οθονη την ξαναεβαλα και σε εκεινο το σημειο μενει σηκωμενο.Να του πατησω μια λογκο στιγμης απο ακρη σε ακρη να μην παρει ανασα ποτε ξανα ? :lol::lol::lol: Μου την εχει δωσει!!!Μάλλον στραβοσε το πλαίσιο (κλασσικό στο 6) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Με πηραν τηλεφωνο απο τη Document ηρθε η μπαταρια και εκλεισα ραντεβου για αλλαγη την Παρασκευη το απογευμα. Αντε να δουμε τι αποτελεσμα θα εχουμε. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 με 11.2.5 (περασμενη με clean install) το κινητο στις 1 το βραδυ ηταν με 85% μπαταρια.στις 11 το πρωι χωρις καμια χρηση ηταν στα 34% και ανοιχτο μονο το wifi και οι μονες εφαρμογες που ανανεωνονται στο υποβαθρο whatsapp και fb messenger. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 με 11.2.5 (περασμενη με clean install) το κινητο στις 1 το βραδυ ηταν με 85% μπαταρια.στις 11 το πρωι χωρις καμια χρηση ηταν στα 34% και ανοιχτο μονο το wifi και οι μονες εφαρμογες που ανανεωνονται στο υποβαθρο whatsapp και fb messenger. Αρχικά για ποιον λόγο κάποιος να χρησιμοποιεί την ανανέωση στο υπόβαθρο αυτών των τριών εφαρμογών;; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Απορώ πώς το χρησιμοποιείς ακόμα, εγώ το είχα πάει κατευθείαν για αλλαγή μπαταρίας Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Επαναδιατυπώνω. Όσοι θέλουν να αλλάξουν μπαταρία μόνο στους επίσημους με τα 39 ευρώ. Όσοι άλλαξαν μόνοι τους ή σε κάποιον τρίτο και συνεπώς η προηγούμενη πρόταση δεν ισχύει για εσάς, δείτε από ifixit μπαταρία διότι υπάρχει έλλειψη μπαταριών στο iphone 6s του ifixit χθες που κοιτούσα και μαντεύω το ίδιο θα γίνει και στο 6αρη. Φημολογείται πως στο 11.3 σταματάει το throttling και το κινητό τρέχει νεράκι. Με αυξημένη κατανάλωση όμως μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 (edited) Αρχικά για ποιον λόγο κάποιος να χρησιμοποιεί την ανανέωση στο υπόβαθρο αυτών των τριών εφαρμογών;; ok το messenger δεν χρειαζεται αλλα το whatsapp αν μεινει εκτος backround θα δεχεται κανονικα τα μηνυματα και θα τα διαβαζω αμεσα η τα παιρνεις οταν ανοιξεις την εφαρμογη? Edited February 1, 2018 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Μου φαίνεται ότι έρχονται έτσι κι αλλιώς Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 (edited) το 6αρι της κορης μου ερχισε ξαφνικα να κανει επανακκινησεις. Φοραει την 11.2.1. Δεν εχει παρατηρησει καποιο συγκεκριμενο αίτιο για να σβηνει, συνηθως μετα απο εντονη χρηση, αλλά οχι παντα. Επισης δεν το κανει καθε μερα, μπορει καποια μερα να το κανει μερικες φορες και μετα για μερες να δουλευει κανονικα. Την Τριτη πχ εκανε 3 συνεχομενες και απο τοτε τιποτα... Εχει καποιος αντίστοιχη εμπειρια; Edited February 1, 2018 by bebes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 το 6αρι της κορης μου ερχισε ξαφνικα να κανει επανακκινησεις. Φοραει την 11.2.1. Δεν εχει παρατηρησει καποιο συγκεκριμενο αίτιο για να σβηνει, συνηθως μετα απο εντονη χρηση, αλλά οχι παντα. Επισης δεν το κανει καθε μερα, μπορει καποια μερα να το κανει μερικες φορες και μετα για μερες να δουλευει κανονικα. Την Τριτη πχ εκανε 3 συνεχομενες και απο τοτε τιποτα... Εχει καποιος αντίστοιχη εμπειρια; Είχα εγώ με αλλαγμένη μπαταρία aftermarket. Τώρα το 6αρη δουλεύει τέλεια αλλά επειδή είναι στην 11.1.1 και επειδή δεν ξέρω να κάνω downgrade σκέφτομαι να κάνω καθαρή εγκατάσταση ios 11.2.5 που βλέπω πάει καλά. Εμένα έκανε ασταμάτητα restart, άλλες φορές δεν φόρτιζε πάνω από 33% ή 30% δεν θυμάμαι. Έφτιαχνε περιοδικά με dfu και μετά πάλι τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Είχα εγώ με αλλαγμένη μπαταρία aftermarket. Τώρα το 6αρη δουλεύει τέλεια αλλά επειδή είναι στην 11.1.1 και επειδή δεν ξέρω να κάνω downgrade σκέφτομαι να κάνω καθαρή εγκατάσταση ios 11.2.5 που βλέπω πάει καλά. Εμένα έκανε ασταμάτητα restart, άλλες φορές δεν φόρτιζε πάνω από 33% ή 30% δεν θυμάμαι. Έφτιαχνε περιοδικά με dfu και μετά πάλι τα ίδια. Δεν μπορείς να πας προς τα πίσω Η 11.2.5 σε κάποιες συσκευές βλέπουμε ότι πάει καλά Κάποιοι με την ίδια συσκευή με εσένα ας αναφέρουν την εμπειρία τους με την συγκεκριμένη συσκευή και έκδοση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Δεν μπορείς να πας προς τα πίσω Η 11.2.5 σε κάποιες συσκευές βλέπουμε ότι πάει καλά Κάποιοι με την ίδια συσκευή με εσένα ας αναφέρουν την εμπειρία τους με την συγκεκριμένη συσκευή και έκδοση Μπορείς! Με shsh2 της 10.2 κ jailbreak στην παρούσα έκδοση 11.1.1 nonce Enabler και τη βοήθεια από το macbook. Αλλά κάπου χάνω την διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Είχα εγώ με αλλαγμένη μπαταρία aftermarket. Τώρα το 6αρη δουλεύει τέλεια αλλά επειδή είναι στην 11.1.1 και επειδή δεν ξέρω να κάνω downgrade σκέφτομαι να κάνω καθαρή εγκατάσταση ios 11.2.5 που βλέπω πάει καλά. Εμένα έκανε ασταμάτητα restart, άλλες φορές δεν φόρτιζε πάνω από 33% ή 30% δεν θυμάμαι. Έφτιαχνε περιοδικά με dfu και μετά πάλι τα ίδια. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, σου εκανε τα ιδια προβλήματα ενω ειχες βαλει μια after market (φτηνη) μπαταρια; και μετα την ξανααλαξες και σταματησαν; Η μπαταρια της κορης ειναι αλλαγμενη, αλλα κάποιους μηνες πριν. Τα restartξεκινησαν εδω και 7-10 μερες περιπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, σου εκανε τα ιδια προβλήματα ενω ειχες βαλει μια after market (φτηνη) μπαταρια; και μετα την ξανααλαξες και σταματησαν; Η μπαταρια της κορης ειναι αλλαγμενη, αλλα κάποιους μηνες πριν. Τα restartξεκινησαν εδω και 7-10 μερες περιπου... Μετά αγόρασα από ifixit Και σταμάτησαν όλα. Η μπαταρία είχε 0 κύκλους και 99,98 % υγεία ελεγμένο με την πιο αξιόπιστη εφαρμγοη coconut app για μακ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Μετά αγόρασα από ifixit Και σταμάτησαν όλα. Η μπαταρία είχε 0 κύκλους και 99,98 % υγεία ελεγμένο με την πιο αξιόπιστη εφαρμγοη coconut app για μακ απο ifixit πως αγοραζετε; εχει καταστημα στην Ελλαδα, ή παραγγελια απο εξωτερικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 απο ifixit πως αγοραζετε; εχει καταστημα στην Ελλαδα, ή παραγγελια απο εξωτερικό; Εξωτερικό. Παραγγέλνεις από το Ευρωπαικό. Εγώ έβαλα Dhl γρήγορο έδωσα 32 ευρώ συνολικά και σε 5 μέρες ήταν εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Χθες αλλαξα την μπαταρια στη Document, για να δουμε πως θα παει! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Χθες αλλαξα την μπαταρια στη Document, για να δουμε πως θα παει! Είχες καθόλου αναμονή η στην αλλάξανε αμέσως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Είχες καθόλου αναμονή η στην αλλάξανε αμέσως ? Αμεσως οταν ερθει η μπαταρια σε παιρνουν τηλεφωνο για να κλεισεις ραντεβου. 10 λεπτα εκαναν και μου την αλλαξαν. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Αμεσως οταν ερθει η μπαταρια σε παιρνουν τηλεφωνο για να κλεισεις ραντεβου. 10 λεπτα εκαναν και μου την αλλαξαν. θα πάρω τηλ να μάθω πως γίνεται ...δεν βλέπω να έχει σοβαρό θέμα η μπαταρία αλλα έχω το τηλ τρία χρόνια και δεν σκέφτομαι να το αλλάξω ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 θα πάρω τηλ να μάθω πως γίνεται ...δεν βλέπω να έχει σοβαρό θέμα η μπαταρία αλλα έχω το τηλ τρία χρόνια και δεν σκέφτομαι να το αλλάξω ακόμα Και εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι. Ό,τι νεότερο έχεις, αν σου είναι εύκολο ενημέρωσε μας! Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts