donkixoths Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Πόσο καιρό έκανε φίλε? Καλορίζικο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Εμενα το 16αρι εκανε να ερθει με ολανδικο 14μερες απο κουλικουλ. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Πόσο καιρό έκανε φίλε? Καλορίζικο!! 3 Μαρτίου αποστολή από Κίνα. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Coolicool απλά το έχει πανακριβο δε ξερω αν παιζει κουπονι τοgearbest το 16ρι βγαινει 389 usd Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 διαγραψτε παρακαλω... Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 λοιπον μολις παρελαβα απο gearbest το 32αρι.αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι μου εστειλε την ιντερνασιοναλ εκδοση κανονικα με ευρωπαικο φορτιστη! ειχε την 4.1.1 Ι εκανα κατευθειαν αναβαθμιση σε 4.2.2.1 Α ειναι πολυ νωρις να πω το οτιδηποτε..πρεπει να συνηθισω και το flyme. να πω για το gearbest οτι το τηλεφωνο ηρθε με σφραγισμενη την εργοστασιακη συσκευασια!οταν το ανοιξα ειχε κανονικα μεσα η ιντερνασιοναλ εκδοση play store! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλοριζικο!πόσο σου βγήκε κ ποσο περιμενες? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Καλοριζικο!πόσο σου βγήκε κ ποσο περιμενες? Ευχαριστω.3 μαρτιου μου το εστειλε και μου βγηκε 396 ευρω η εκδοση με τα 32gb. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Στο chat gearbest μου είπαν δεν υποστηρίζει ελληνικά? Αληθεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Στο chat gearbest μου είπαν δεν υποστηρίζει ελληνικά? Αληθεύει? φουλ ελληνικα εχει!!! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 φουλ ελληνικα εχει!!! Φίλε μου μήπως υπάρχουν 2 εκδόσεις? Γιατί ήταν σίγουρη ότι δεν υποστηρίζει ελληνικά. Μου είπε αγγλικά, και 4 γλώσσες αλλά όχι ελληνικά Θέλω να το πάρω και με το κουπόνι που βγήκε σήμερα και κρατήθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Φίλε μου μήπως υπάρχουν 2 εκδόσεις? Γιατί ήταν σίγουρη ότι δεν υποστηρίζει ελληνικά. Μου είπε αγγλικά, και 4 γλώσσες αλλά όχι ελληνικά Θέλω να το πάρω και με το κουπόνι που βγήκε σήμερα και κρατήθηκα. εχει κανονικα ελληνικα.με οποιοδηποτε fw και να στο στειλει. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 (edited) εχει κανονικα ελληνικα.με οποιοδηποτε fw και να στο στειλει. Ευχαριστω.. Θα το παραγγείλω και θα μπω στην παρέα σας Ελπίζω να μην το μετανιωσω ! Edited March 19, 2015 by sakis88888 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 απο μπαταρια πως παει το κινητο παιδια? βγαζει 2 μερες με χαλαρη χρηση ή οχι? αυτη η 2κ οθονη ισως ειναι ενεργοβορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 απο μπαταρια πως παει το κινητο παιδια? βγαζει 2 μερες με χαλαρη χρηση ή οχι? αυτη η 2κ οθονη ισως ειναι ενεργοβορα! Αναλογα τι ενοεις χαλαρη χρηση εμενα με χαλαρη χρηση δηλαδη λιγο ιντερνετ και τηλεφωνα βγαζει μια χαρα 2 μερες. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Αναλογα τι ενοεις χαλαρη χρηση εμενα με χαλαρη χρηση δηλαδη λιγο ιντερνετ και τηλεφωνα βγαζει μια χαρα 2 μερες. Τo βράδυ ανοιχτό η flight mode? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 (edited) Αν και έχω κάνει μόνο μια φόρτιση εμένα 2 μέρες ούτε για πλάκα. Χρήση με αρκετές κλήσεις, αρκετό WiFi, λίγο gps και flight Mode το βράδυ. 5 ώρες sot είχα με τη πρώτη φόρτιση. Edited March 20, 2015 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 νομίζω ότι μετά από μερικές φορτίσεις (περίπου 10), η μπαταρία στρώνει. Δεν ξέρω όμως, δεν είμαι σίγουρος, ας μας πούνε πιο πεπειραμένοι χρήστες της συσκευής. Επειδή την έχω δει σε youtube, και φαίνεται καλή, πως είναι στην πραγματικότητα? Το περίγραμμα είναι αλουμινένιο? Φαίνεται και είναι ποιοτικό στην πραγματικότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 νομίζω ότι μετά από μερικές φορτίσεις (περίπου 10), η μπαταρία στρώνει. Δεν ξέρω όμως, δεν είμαι σίγουρος, ας μας πούνε πιο πεπειραμένοι χρήστες της συσκευής. Επειδή την έχω δει σε youtube, και φαίνεται καλή, πως είναι στην πραγματικότητα? Το περίγραμμα είναι αλουμινένιο? Φαίνεται και είναι ποιοτικό στην πραγματικότητα? Ναι η συσκευή είναι πολύ ποιοτική. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 παιδια εχει ψωνισει κανεις απο εδω? https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Pro-Android-Phone.html πολυ χαμηλη τιμη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 παιδια εχει ψωνισει κανεις απο εδω? https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Pro-Android-Phone.html πολυ χαμηλη τιμη!!! οντως,στελνουν Ελλαδα με fedex/ups? φοβερη τιμη Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 οντως,στελνουν Ελλαδα με fedex/ups? φοβερη τιμη Αν στείλουν με FedEx την εκατσες στο τελωνείο. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Αν στείλουν με FedEx την εκατσες στο τελωνείο. οντως την εκατσες στο τελωνειο..αλλα για πες μου πως θα πληρωσεις το τηλεφωνο?εχουν paypal αλλα δεν δεχονται πληρωμες πανω απο 200 ευρω αν θυμαμε ..τουλαχιστον αυτο ειχε γινει με μενα πριν απο 4 μηνες και δεν αγορασα τιποτα απο εκει την εκανα με ελαφρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 εχει δοκιμασει κανεις την 4.2.6 να μας πει εντυπωσεις?ποια ρομ εχετε εσεις? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 εχει δοκιμασει κανεις την 4.2.6 να μας πει εντυπωσεις?ποια ρομ εχετε εσεις?[/quote εγω εχω την 4,2,7 πολυ καλη σε μπαταρια αλλα μου κανει κατι κουλα μερικες φορες πχ σταματησε η μουσικη σταματησε η αναβάθμιση συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts