Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβαλα μοτίβο ξεκλειδωματος τώρα δεν μπορώ να το βγάλω να βάλω απλό

Μου γράφει αυτά

https://www.dropbox.com/sc/37fp42q7kas2vys/AADj8lNGOSCqM8_K5D8SyQP_a

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου κάνει ένα παράξενο:

Πάω να κατεβάσω την έκδοση 8.5.A.3.3 του Walkman και ενω κατεβάζει όλο το αρχείο, δεν ενημερώνεται η εφαρμογή.

Επίσης και στο play store δεν με αφήνει να την εγκαταστήσω στο Ζ3. Κανείς άλλος με το ίδιο θέμα;

Δοκιμαζεις αργοτερα η κανεις μια επανεκκινηση του τηλεφωνου

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ειδικά τα iPhone είναι refurbished!

Νομίζω πώς όχι γιατί η ημερομηνία κατασκευής που είχε το καινούριο ήταν πολύ κοντά στην ημέρα που το πήρα. Εκτός εάν την πειράζουν αλλά δεν το νομίζω (χωρίς να επιμένω βεβαίως..)

Πώς μπορώ να καταλάβω γιατί πια περιοχή είναι η ρομ που έχει το κινητό μου πάνω ?

Είναι στην lollipop ������

Με το Xperiafirm και συγκρινεις ενα ενα τους κωδικους για το z3(6603) εως δεις να ταιριαξει ενα απο τα δεκαδες με το δικο σου αυτα που ειναι αριστερα στον πινακα και τα 4 τελευταια ψηφια πχ 3015 στο πρωτο πρωτο απο τη λιστα.

http://s17.postimg.org/6vb9du1xb/Capture_z3.png

*#*#7378423#*#* > 'Service info' > 'Software info δες το firmware σου

Edited by alextrela

2729 είναι

Δεν μπορώ να τσεκάρω δεν έχω pc!!!!!

Τωρα που κοιταξα δεν υπαρχει τετοια official rom

Καποια custom εχεις.

Aμα δεν σημειωσες πριν βαλεις την custom μονο αμα παρεις τηλ Sony η με email και δωσεις το IMEI θα σου πουν απο που ειναι η συσκευη σου.

μου περασε και μενα σημερα την αναβαθμιση 726 αλλα απο την ωρα που αναβαθμιστηκα ενω το τηλεφωνο αναγνωριζει την sd καρτα δεν μορει να αποθηκευσει τις φωτογραφιες που τραβαω. Αν επιλεξω την εσωτερικη μνημη ολα καλα αλλα στην sd τιποτα. Τι κουλα ειναι αυτα? προσπαθησα και μεσα απο το τηλεφωνο να κανω διαγραφη και φορματ αλλα ενω ξεκινα την διαγραφη και μου λεει οτι ολοκληρωθηκε τελικα δεν εχει κανει κατι.....μανταρα τα εκανε μου φαινετε η σονυ

Πάντως ένα αρνητικό που βρήκα οτι βάζοντας το hd widget με την 5.0.2 όταν πατάω το enable data mobile toggle με πηγαίνει στις ρυθμίσεις κινητής απ όπου δεν μπορώ να ανοίξω τα δεδομένα αλλα μονο απο την Notification Center.

Ενώ με την kit kat δεν υπήρχε τέτοιο θέμα.

Πάταγα το toggles και άμεσα ενεργοποιούνταν τα δεδομένα κινητής.

Ελπίζω να ειναι bug που θα διορθωθεί μετέπειτα διότι ειναι σπαστικό και εκνευριστικό να κάνω 2 κινήσεις ενώ πριν εκανα μονο μια:mad:

Αυτό είναι θέμα του widget με την lollipop και όχι της σονυ.

ρε παιδια μια ερωτηση, φιλος πηρε το z3 και του εβαλα το τελευταιο f/w (5.0.2).

Εκανα και επιδιορθωση κτλ για να περασει κομπλε τα βαλαμε ολα πανω αλλα βλεπω οτι η αποδοση της μπαταριας ειναι χαλια.

Το stamina δεν το θελει ανοιχτο γιατι ετσι οταν κλεινει την οθονη θα κλεινει και το wifi κατι που δεν θελει.

Στο δικο μου το Ζ με 4.4.4 μπορω να εχω ανοιχτο wifi και stamina.

Εχετε καμια ιδεα γενικα πως θα εξοικονομηση μπαταρια αλλα να εχει και wifi ανοιχτο, και μην μου πειτε να κατεβασει την φωτεινοτητα στο μισο γιατι και εγω και αυτος την εχουμε φουλ και βλεπω οτι το δικο μου παει καλυτερα απο θεμα μπαταριας και ας εχει μικροτερη

Αν δεν βάλεις 2 screenshot από την διαχείριση ενέργειας και από το sot δεν μπορούμε να σου πούμε τίποτα... Δεν μπορούμε να μαντεψουμε τι τρώει τη μπαταρία.

μου περασε και μενα σημερα την αναβαθμιση 726 αλλα απο την ωρα που αναβαθμιστηκα ενω το τηλεφωνο αναγνωριζει την sd καρτα δεν μορει να αποθηκευσει τις φωτογραφιες που τραβαω. Αν επιλεξω την εσωτερικη μνημη ολα καλα αλλα στην sd τιποτα. Τι κουλα ειναι αυτα? προσπαθησα και μεσα απο το τηλεφωνο να κανω διαγραφη και φορματ αλλα ενω ξεκινα την διαγραφη και μου λεει οτι ολοκληρωθηκε τελικα δεν εχει κανει κατι.....μανταρα τα εκανε μου φαινετε η σονυ

Επαναφορα εκανες για να ελαχιστοποιησεις την πιθανοτητα να μην εκατσε καλα η αναβαθμιση?

Εγω εχω μια 64ρα samsung pro micro sd και δεν εχω κανενα θεμα και πριν και μετα την αναβαθμιση.

Εννοειται εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα την αναβαθμιση.

Κάνε Μια εκκαθάριση δεδομένων της κάμερας και επανεκκίνηση το κινητό και δοκίμασε ξανά

Αυτό είναι θέμα του widget με την lollipop και όχι της σονυ.

Αυτη ηταν η πρωτη μου υποψια αλλα στην ακρη του μυαλου μου ελεγα μηπως τα εκανε μανταρα η Sony η και η Google μαζι:lol:

Μπορείς να αναφέρεις με αριθμούς πως τα πάει? Το δικό μου καταναλώνει περίπου 20% μπαταρία για κάθε ώρα οθόνης... Από αυτονομία, βγάζει δύο ημέρες αν δεν ξεπεράσεις τις 4-5 ώρες οθόνης..

Εμένα χοντρικά 14% την ώρα για 2 ημέρες λειτουργίας με συνέχεια ανοιχτό wifi λίγο 3g και μια ώρα κλήσεις (λίγο ραδιόφωνο και YouTube χωρίς παιχνίδια,φωτεινότητα στο 1/4 αυτόματη και το βράδυ στο λίγο μετά την αρχή δλδ στο 1/8 ), μου βγάζει 7 ώρες οθόνη στις 2 μέρες (με kitkat)

Edited by jmarousakis
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Κάνε Μια εκκαθάριση δεδομένων της κάμερας και επανεκκίνηση το κινητό και δοκίμασε ξανά

Και αυτο εξισου η να βαλει και ξαναβαλει την καρτα στο κινητο αφου κανει μια επανεκκινηση

Έχει όμως κάτι κουλά το Android... Για 1 δευτερόλεπτο nfc 7 % απώλεια, που ούτε άνοιξα το nfc εννοείται. Πρώτη φορά που μου το κάνει

[ATTACH]60085[/ATTACH]

[ATTACH]60086[/ATTACH]

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Τωρα που κοιταξα δεν υπαρχει τετοια official rom

Καποια custom εχεις.

Aμα δεν σημειωσες πριν βαλεις την custom μονο αμα παρεις τηλ Sony η με email και δωσεις το IMEI θα σου πουν απο που ειναι η συσκευη σου.

Αυτά μου βγάζει

Δεν πρέπει να έχει custom rim το κινητό

https://www.dropbox.com/sc/d4z3o4kva9u1k8r/AADeDiIWew97QcDYzqy43dwda

Αυτά μου βγάζει

Δεν πρέπει να έχει custom rim το κινητό

https://www.dropbox.com/sc/d4z3o4kva9u1k8r/AADeDiIWew97QcDYzqy43dwda

Λοιπον το 5531 cuctomization version αυτο καθοριζει την rom που φορας και ειναι Nordic Customized official rom,οχι το 2729 που εγραψες στην αρχη.

Επρεπε να σου ειχα γραψει να μου πεις εκει που λεει cuctomization version.

Τελος παντως βρηκαμε τη φορας τωρα.

Edited by alextrela

Δεν θα έπρεπε να έχει έρθει ota και η πιο νέα ?

Μου γράφει αυτά

Δεν θα έπρεπε να έχει έρθει ota και η πιο νέα ?

Δεν εχει βγει η Σκανδιναβικη που τελειωνει σε 726.

Καποια στιγμη θα ερθει.

Υπομονη.

Και σε αλλες χωρες εξισου δεν εχει ερθει.

Για αυτό υπάρχει λύση

Μου γράφει αυτά

εβαλα εβγαλα την καρτα, εκανα εκκαθαριση της εφαρμογης, επαναφορα της συσκευης αλλα δεν δουλευει. την καρτα την βλεπει η συσκευη αλλα δεν αποθηκευει τις φωτογραφιες .

δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι, ευτυχως την εχω πια σαν δευτερη συσκευη αλλα αν συνεχισει, θα παει στο σερβις και οτι γινει.....

Για αυτό υπάρχει λύση

Μου γράφει αυτά

Δοκιμασε αυτα τα βημματα

http://www.spark.co.nz/help/mobile-data/device/sony/xperia-z/disable-the-screen-lock-pattern-sony-xperia-z/#tab_2

Tap the Apps icon

Tap Settings

Tap Security

Tap Screen Lock

Draw your personal saved unlock pattern

Tap None

Your unlock pattern is now disabled

εβαλα εβγαλα την καρτα, εκανα εκκαθαριση της εφαρμογης, επαναφορα της συσκευης αλλα δεν δουλευει. την καρτα την βλεπει η συσκευη αλλα δεν αποθηκευει τις φωτογραφιες .

δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι, ευτυχως την εχω πια σαν δευτερη συσκευη αλλα αν συνεχισει, θα παει στο σερβις και οτι γινει.....

Αυτο το δοκιμασες διοτι μπορει με την αναβαθμιση να εχει αλλαξει το μεσο αποθηκευσης

Μα μόλις ανοίξα την εφαρμογη μετά την επαναφορά αναγνώρισε τη κάρτα και με ρώτησε αν θέλω να αποθηκευονται εκεί και επιβεβαιωσα.

Μα μόλις ανοίξα την εφαρμογη μετά την επαναφορά αναγνώρισε τη κάρτα και με ρώτησε αν θέλω να αποθηκευονται εκεί και επιβεβαιωσα.

Μολις δοκιμασα σε εμενα και τα αποθηκευει κανονικα στην micro sd οταν τραβηξα φωτο αφου εκανα ακριβως το ιδιο στο βιντεο πανω που σου εδειξα.

Προεπιλογη ηταν η εσωτερικη μνημη το αλλαξα και μια χαρα τα αποθηκευει στην micro sd απευθειας.

Αυτη την καρτα εχω

http://www.amazon.com/Samsung-Class-Adapter-MB-MG64DA-AM/dp/B00IVPU88U

Edited by alextrela

Το κουλό είναι ότι αν επιλέξω την εσωτερική μνήμη την αποθηκεύει αν επιλέξω τη κάρτα οχι. Θα δοκιμάσω αύριο με μια άλλη κάρτα μήπως φταει αυτή και βλέπουμε

Το κουλό είναι ότι αν επιλέξω την εσωτερική μνήμη την αποθηκεύει αν επιλέξω τη κάρτα οχι. Θα δοκιμάσω αύριο με μια άλλη κάρτα μήπως φταει αυτή και βλέπουμε

Ναι δοκιμασε και με αλλη καρτα διοτι και αυτο μπορει να παιζει ρολο και βλεπεις.

• The title was changed to Sony Xperia Z3