galanakop Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Παιδιά περίπου 7 ευρώ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) Δηλαδή αν κατάλαβα καλά σε Auto και << δύσκολες συνθήκες >> είναι καλύτερα τα S5 - Alpha & Note; Έτσι είχα δει και αλλού , αλλά θέλω να το βεβαιώσω, διότι τουλάχιστον εμένα με ενδιαφέρει σχεδόν 99% η Auto δυνατότητα σε φωτογραφία. Συγνώμη αν κουράζω με αυτό το θέμα, αλλά ο μόνος λόγος που θα ήθελα να αλλάξω το SP μου είναι η φωτογραφία και μάλιστα να είναι το ότι καλύτερο σε Auto δυνατότητες. Παρακαλώ λοιπόν τους ιδιοκτήτες για τις ειλικρινείς τους εντυπώσεις, γιατί όσο και αν μου αρέσει το Ζ3 ( που μου αρέσει πάρα πολύ ) δε θα ήθελα να προβώ σε τέτοιο έξοδο και να μη πάρω το << πολύ παραπάνω >> σε αυτό που με ενδιαφέρει πραγματικά ( φωτό σε Auto δυνατότητες ). Σε όλα τα άλλα είμαι μια χαρά με το SP, όπως ξαναείπα. Παρακαλώ για τις πληροφορίες σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φίλε μου απο αυτά που εχω διαβάσει οι Κορεατες στις υλοποιήσεις τους s5/G3 και το Oppo 7 εχουν την μέγιστη καλύτερη συνολικά υλοποίηση στο αυτόματο σε android. Όλοι οι υπόλοιποι ειναι απο μισό έως παραπςνω απο μισό κλικ κάτω. Η Sony πάσχει στο software άσχετα αν οι φακός της ειναι τρομερός(τον ίδιο φακό χρησιμοποιούν και άλλοι κατασκευαστές πχ Samsung αλλα επιτυγχάνει πληρέστερα συνολικά αποτελέσματα διοτι η υλοποίηση του software ειναι καλύτερος. Σε καθε αναβάθμιση βελτιώνεται η Sony αλλα εςτω μισό κλικ κάτω ειναι απο το top 3. Αυτη η δικά μου γνώμη/εντύπωση που εχω σχηματίσει και απο review αλλα και απο κατόχους συμπεράσματα πολλών διαφορετικών συσκευών τα τελευταία χρόνια στις ναυαρχίδας 2-3 ετών. Άρα η κάθεσαι εκει που είσαι η πας στις προτάσεις που σου ανέφερα,αλλα που όμως θα χάνουν σε αλλα βασικά χαρακτηριστικά σε σχεςη με το z3. Τα βάζεις ολα κάτω θετικά/αρνητικά και κρίνεις για τον εαυτό σου και τα δικά σου μόνο κριτήρια διοτι οι τομέας φωτογραφίες ειναι εξαιρετικά ευαίσθητος παράγοντες όπου ο κάθε ένας μας εχει διαφορετική αντίληψη ποιο ειναι το μέγιστο καλύτερο στο μάτι του και τι αποκομίζει συνολικά. Και στα λέω εγω που πριν είχα το z2 και αύριο-μεθαύριο το z3 στάνταρ. Edited October 12, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) Εγώ πάντως Εύθυμη με το z2 πετύχαινα 6-8 λεπτά άνετα και 1 φορα το 10λεπτο το είχα. Μόνο το Oppo 7 πετυχαίνει την καλύτερη υλοποίηση στο 4k. Κανένας άλλος να ξέρεις. Όταν παραλάβω το z3 θα τεστάρω και 4k. Δεν είναι άσχημα για 4Κ, πιο πολύ με απασχολεί να βγάζω φωτογραφίες στο αυτόματο και να είναι κάλες.. Για παράδειγμα, τις προάλλες κάναμε τα γενέθλια της μικρής και είχα την DSLR (κατηγορία "prosumer") και προσπαθούσα να βγάλω φωτογραφίες με τις manual ρυθμίσεις κτλ αλλά ο χώρος και ο φωτισμός δεν επέτρεπαν τα αποτελέσματα που ήθελα (μην πει κανείς για τρίποδο όταν έχεις 5-6 τερατάκια 2-4 χρόνων να τρέχουν πάνω-κάτω δεξιά-αριστερά).. Οι καλύτερες φωτογραφίες βγήκαν στο αυτόματο λοιπόν και με φλας και ειδικότερα όταν έπρεπε να βγω κι εγώ ο καημένος οπότε και έπρεπε άλλο χέρι να κρατήσει την κάμερα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το αυτόματο κατέχει συνήθως την μερίδα του λέοντος στο πως βγάζουμε φωτογραφίες και ειδικά με τα κινητά... Edited October 12, 2014 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Φίλε μου απο αυτά που εχω διαβάσει οι Κορεατες στις υλοποιήσεις τους s5/G3 και το Oppo 7 εχουν την μέγιστη καλύτερη συνολικά υλοποίηση στο αυτόματο σε android. Όλοι οι υπόλοιποι ειναι απο μισό έως παραπςνω απο μισό κλικ κάτω. Η Sony πάσχει στο software άσχετα αν οι φακός της ειναι τρομερός(τον ίδιο φακό χρησιμοποιούν και άλλοι κατασκευαστές πχ Samsung αλλα επιτυγχάνει πληρέστερα συνολικά αποτελέσματα διοτι η υλοποίηση του software ειναι καλύτερος. Σε καθε αναβάθμιση βελτιώνεται η Sony αλλα εςτω μισό κλικ κάτω ειναι απο το top 3. Αυτη η δικά μου γνώμη/εντύπωση που εχω σχηματίσει και απο review αλλα και απο κατόχους συμπεράσματα πολλών διαφορετικών συσκευών τα τελευταία χρόνια στις ναυαρχίδας 2-3 ετών. Άρα η κάθεσαι εκει που είσαι η πας στις προτάσεις που σου ανέφερα,αλλα που όμως θα χάνουν σε αλλα βασικά χαρακτηριστικά σε σχεςη με το z3. Τα βάζεις ολα κάτω θετικά/αρνητικά και κρίνεις για τον εαυτό σου και τα δικά σου μόνο κριτήρια διοτι οι τομέας φωτογραφίες ειναι εξαιρετικά ευαίσθητος παράγοντες όπου ο κάθε ένας μας εχει διαφορετική αντίληψη ποιο ειναι το μέγιστο καλύτερο στο μάτι του και τι αποκομίζει συνολικά. Και στα λέω εγω που πριν είχα το z2 και αύριο-μεθαύριο το z3 στάνταρ. Μάλιστα. Αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι οποιοδήποτε και να επιλέξω από αυτά τα τηλέφωνα ( Z3 , S5 , NOTE 3 ή 4 , G3 , ALPHA ) θα είναι παντού πολύ καλύτερα από το SP μου ( στο τομέα της αυτονομίας κάποια όχι ). Το θέμα μου είναι ότι εγώ σε όλα , εκτός από τη φωτογραφία και κυρίως [/b]στις δύσκολες συνθήκες , είμαι απόλυτα καλυμμένος, οπότε όποιο και να επιλέξω από τα παραπάνω , πύραυλος θα μου είναι και για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής, θα μου είναι και αρκετά over από αυτά που εγώ θέλω και πραγματικά χρειάζομαι. Θέλω λοιπόν να διαλέξω κάποιο από αυτά, ή ίσως και κάποιο άλλο ( πάντα όμως σε Android ), που όμως να είναι ότι καλύτερο μπορώ να βρω , αφού αποφάσισα την αλλαγή , στο τομέα της φωτογραφίας και κατά 90% στο αυτόματο , και καλοδεχούμενες και οι παραπάνω άλλες δυνατότητες και ας τις χρησιμοποιώ λίγο. Το θέμα είναι ότι γράφω εδώ γιατί μου αρέσει πραγματικά περισσότερο από όλα το Ζ3, και το θεωρώ το πιο πλήρες στα λεφτά του. Θέλω όμως πρώτα από όλα να έχω το καλύτερο σε κάτι πολύ συγκεκριμένο, τη φωτογραφία στο αυτόματο. Για αυτό το λόγο ψάχνομαι, ίσως σε σπαστικό σημείο, αλλά χρειάζομαι τις γνώσεις σας και την εμπειρία σας και ευχαριστώ όλους όσους μπαίνουν στο κόπο να διαβάσουν τα κάπως μεγάλα ποστ μου και κυρίως να μου απαντήσουν - βοηθήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Για φωτογραφίες στο auto κοίτα κάτι άλλο. Αν η ποιότητα που λογικά είναι σε ενδιαφέρει τότε κοίτα προς alpha μεριά μόλις πέσει ακόμη λίγο η τιμή του. Σε σχέση με ότι κυκλοφορεί στο μόνο που υστερεί έναντι τον Samsung γιατί στα άλλα που αναφέρεις είναι το ίδιο ή καλύτερο είναι στην κάμερα. Πουθενά μα πουθενά αλλού, αντιθέτως σε όλους τους άλλους τομείς είναι το κορυφαίο ετούτη την ώρα. Edit Εκ παραδρομής εννοείται πως ότι λέω για το alpha σε θέμα της φωτογραφίες ισχύει και για τα άλλα σαμμυ... Μην παρεξηγηθώ έτσι... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 το πηρα και γω (μαλλον μου το πηραν απο την δουλεια σαν εταιρικο χιχι) σε copper. Παει σφαιρα δεν εχω λογια, θελει προσοχη πο το ακουμπας για να μην αποκτησει σημαδια αλλα ξενερωσα απο την φωτογραφικη μηχανη..... Χρησιμοποιοντας τον τελευταιο καιρο τα lumia 1020 αλλα και 1520 επεσα λιγο απο τα συννεφα στο κομματι της φωτογραφικης και να πω την αληθεια περιμενα οχι ισαξιο αλλα τουλαχιστον καλυτερο αποτελεσμα απο την σονυ :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Για φωτογραφίες στο auto κοίτα κάτι άλλο. Αν η ποιότητα που λογικά είναι σε ενδιαφέρει τότε κοίτα προς alpha μεριά μόλις πέσει ακόμη λίγο η τιμή του. Σε σχέση με ότι κυκλοφορεί στο μόνο που υστερεί έναντι τον Samsung γιατί στα άλλα που αναφέρεις είναι το ίδιο ή καλύτερο είναι στην κάμερα. Πουθενά μα πουθενά αλλού, αντιθέτως σε όλους τους άλλους τομείς είναι το κορυφαίο ετούτη την ώρα. Edit Εκ παραδρομής εννοείται πως ότι λέω για το alpha σε θέμα της φωτογραφίες ισχύει και για τα άλλα σαμμυ... Μην παρεξηγηθώ έτσι... Σε ευχαριστώ πολύ , ήσουν κατατοπιστικότατος. Άρα για αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ (ότι καλύτερο σε φωτό στο αυτόματο ) να κοιτάξω σε σάμυ ή Lg ; Κρίμα γιατί αισθητικά μου άρεσε πιο πολύ από όλα, και σε όλα τα άλλα από ότι και εσύ είπες μάλλον είναι κορυφή. Αλλά αφού όλα τα άλλα εμένα με υπερκαλύπτουν και στις άλλες συσκευές, μάλλον με λύπη μου, θα αποχωριστώ την ιδέα να το αποκτήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_se Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 το πηρα και γω (μαλλον μου το πηραν απο την δουλεια σαν εταιρικο χιχι) σε copper. Παει σφαιρα δεν εχω λογια, θελει προσοχη πο το ακουμπας για να μην αποκτησει σημαδια αλλα ξενερωσα απο την φωτογραφικη μηχανη..... Χρησιμοποιοντας τον τελευταιο καιρο τα lumia 1020 αλλα και 1520 επεσα λιγο απο τα συννεφα στο κομματι της φωτογραφικης και να πω την αληθεια περιμενα οχι ισαξιο αλλα τουλαχιστον καλυτερο αποτελεσμα απο την σονυ :-( Μιλας για τη λειτουργια superior auto ή ακομα και στο manual;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 σαν μετρο συγκρισης ειχα την ρυθμιση auto, το ξερω οτι εαν παιξω με τις ρυθμισεις κατι θα αλλαξει αλλα στα lumia πχ ακομα και στο αυτοματο τα αποτελεσματα ηταν πολυ καλα. Θα το ψαξω λιγο παραπανω αλλα πιστευω οτι δεν θα βελτιωθει ιδιαιτερα γιατι μαλλον ειναι θεμα λογισμικου της σονυ και οχι αισθητηρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Εγώ είμαι αυτός παιδιά που εκθειαζω το τηλέφωνο (z3)γιατί το αξίζει... Αλλά φωτογραφίες σε Android καλύτερες από την σαμμυ μεριά δεν έχω δει, και ας έχει περάσει από τα χέρια μου σχεδόν ότι κυκλοφορεί. Οπότε το τέλειο σε σχέση με τον ανταγωνισμό σε φωτογραφίες το αγγίζει μόνο η σαμμυ. Μιλάμε για συσκευές τηλεφώνων έτσι!!! Αυτά από εμένα.. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Εγώ είμαι αυτός παιδιά που εκθειαζω το τηλέφωνο (z3)γιατί το αξίζει... Αλλά φωτογραφίες σε Android καλύτερες από την σαμμυ μεριά δεν έχω δει, και ας έχει περάσει από τα χέρια μου σχεδόν ότι κυκλοφορεί. Οπότε το τέλειο σε σχέση με τον ανταγωνισμό σε φωτογραφίες το αγγίζει μόνο η σαμμυ. Μιλάμε για συσκευές τηλεφώνων έτσι!!! Αυτά από εμένα.. Αν και είναι Of topic αλλά μιας και τα λέμε εδώ, ποίο από τα δύο θα πρότεινες για καλύτερο στο αυτόματο φωτό, το S5 ή το Alpha; ή ακόμα και το Note 4; Ρωτώ γιατί είμαι στο να πάω για αγορά σήμερα αύριο και με το όλο ψάξιμο , συνεχώς το πάω πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ , ήσουν κατατοπιστικότατος. Άρα για αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ (ότι καλύτερο σε φωτό στο αυτόματο ) να κοιτάξω σε σάμυ ή Lg ; Κρίμα γιατί αισθητικά μου άρεσε πιο πολύ από όλα, και σε όλα τα άλλα από ότι και εσύ είπες μάλλον είναι κορυφή. Αλλά αφού όλα τα άλλα εμένα με υπερκαλύπτουν και στις άλλες συσκευές, μάλλον με λύπη μου, θα αποχωριστώ την ιδέα να το αποκτήσω. Sammy να κοιτάξεις διότι η LG χάνει με το g3 σε οθόνη και αυτονομία από s5 η κάνεις υπομονή ένα εξαμηνο με το z4 μήπως η Sony καλύψει αυτήν την έστω μικρή διαφορα έτσι ώστε δικαιωματικά να βαθμολογηθεί 10 με τονο:p Σήμερα το z3 του βάζω 9.5 με άριστα το 10. Πιστεύω να καλύφθηκες πιο σφαιρικά πλέον,διοτι θα μας μαλώνουν με τις πολλές συγκρίσεις που κάναμε σημερα :lol: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Ότι σου λέει ο αλεξ να κοιτάξεις... Τώρα το νοτελι δεν το έχουμε δει ακόμα. Πάντως το alpha σε σχέση με το s5 έχω την εντύπωση πως βγάζει σε όλες τις συνθήκες καλύτερες φωτογραφίες. Κάνω καθημερινά συγκρίσεις με της γυναίκας μου που έχει το s5. Βέβαια φαντάζομαι ότι το note 4 λόγω και των 16 mp θα βγάζει ακόμα καλύτερες, αλλά αυτό μένει να το δούμε. Κοντός ψαλμός αλληλούια!!! 1 και σήμερα που λένε στον στρατό... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους δύο για τις απαντήσεις σας. Αν τελικά δε περιμένω για το Ζ4 χα!χα!χα! που δε με βλέπω , με έχει πιάσει φαγούρα...., θα εμπιστευτώ τη κρίση του φίλου galanakop , ότι δηλαδή το Alpha είναι καλύτερο από το S5 σε φωτογραφία. Ευτυχώς δηλαδή γιατί μου αρέσει περισσότερο από το S5 με βολεύει στο μέγεθος και είναι αισθητά πιο φθηνό από το Note4. Κρίμα πάντως γιατί σε εμφάνιση και σε όλα τα άλλα χαρακτηριστικά το Ζ3 για μένα ήταν μέγας πειρασμός, αλλά αφού σε αυτό που πραγματικά με ενδιαφέρει δε με καλύπτει ( εννοώ ότι υπάρχουν άλλα στο ίδιο κόστος που με καλύπτουν περισσότερο στις ανάγκες μου ) θα κρατηθώ. Ζητώ συγνώμη από τους υπευθύνους του νήματος για το αν και όσο ξέφυγα από το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να αλλαζει γνωμη τοσο ευκολα ο καθενας απο τα σχολια και τα γουστα ενος 3ου σχετικα η ασχετα κτλ κτλ Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να αλλαζει γνωμη τοσο ευκολα ο καθενας απο τα σχολια και τα γουστα ενος 3ου σχετικα η ασχετα κτλ κτλ Αν θες να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός και αν έχεις κάποια αντίθετη άποψη πολύ ευχαρίστως να τη ακούσω, είτε αναφέρεσαι σε μένα είτε όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να αλλαζει γνωμη τοσο ευκολα ο καθενας απο τα σχολια και τα γουστα ενος 3ου σχετικα η ασχετα κτλ κτλ Συμφωνώ, δεν λέω ότι τα παιδιά που κατέθεσαν τις απόψεις τους και προσπάθησαν να βοηθήσουν τον Leonid111 λένε ψέμματα... απλά θα πρέπει και ο ίδιος να λάβει υπόψιν και την δικιά του κριτική σκέψη, γούστα. Με λίγα λόγια συμφορουμίτη Leonid111 περίμενε να έρθει το κινητό να το ψαχουλέψεις να το ξαναψαχουλέψεις μετά να το συγκρίνεις και έπειτα θα λάβεις υπόψιν την γνώμη των υπολοίπων.. αφού τα κάνεις όλα αυτά τότε αγόρασε αυτό που λέει η καρδιά σου. Edited October 12, 2014 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_se Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Το alpha και το z3 ειναι 2 εντελως διαφορετικες συσκευες..το alpha δεν ξερω αν εχει καλυτερη καμερα απο το z3,αλλα σε ολα τα αλλα υστερει....οθονη,αυτονομια,ανθεκτικοκοτητα,σχεδιασμος(υποκειμενικο αυτο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Συμφωνώ, δεν λέω ότι τα παιδιά που κατέθεσαν τις απόψεις τους και προσπάθησαν να βοηθήσουν τον Leonid111 λένε ψέμματα... απλά θα πρέπει και ο ίδιος να λάβει υπόψιν και την δικιά του κριτική σκέψη, γούστα. Μα το γούστο μου το έχω δηλώσει ξεκάθαρα. Το Ζ3 για μένα είναι καταπληκτικό και μου αρέσει σε εμφάνιση και δυνατότητες στο έπακρο και περισσότερο από όλα. Θέλω όμως κάτι πολύ συγκεκριμένο , την όσο δυνατή καλύτερη φωτογραφία σε αυτόματο ( εννοείτε πως δε παραβλέπω και τις άλλες δυνατότητες , αλλά μου επαρκούν και περισσεύουν αυτές που μου δίνουν και οι άλλες αντίστοιχες συσκευές ) και από ότι λένε και οι άλλοι φίλοι, αλλά και από ψάξιμο στο νετ, στο τομέα αυτό είναι λίγο πιο πίσω και εμένα αυτό είναι που με ενδιαφέρει πιο πολύ. Ρωτώ λοιπόν για να μάθω γιατί στα καταστήματα αυτό είναι κάπως δύσκολο να το διαπιστώσεις. Το πιο σίγουρο για μένα είναι οι χρήστες που λένε ειλικρινά τις εντυπώσεις τους. Οι φίλοι λοιπόν παραπάνω δε δείχνουν να έχουν κανένα λόγο να μην είναι ειλικρινείς, από όλα όσα έχουν πει. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το alpha και το z3 ειναι 2 εντελως διαφορετικες συσκευες..το alpha δεν ξερω αν εχει καλυτερη καμερα απο το z3,αλλα σε ολα τα αλλα υστερει....οθονη,αυτονομια,ανθεκτικοκοτητα,σχεδιασμος(υποκειμενικο αυτο). Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι σε όλα , εκτός της κάμερας, που από ότι μαθαίνω , είναι πιο μπροστά από του Ζ3. Εμένα όμως οι άλλες δυνατότητες του Alpha μου είναι υπέρ αρκετές. Εδώ είμαι καλυμμένος, εκτός της φωτογραφίας , με το SP, φαντάσου με το Alpha. Το θέμα ντιζάιν όπως είπες είναι υποκειμενικό. Το Ζ3 μου αρέσει περισσότερο , όμως το Alpha σε εμφάνιση είναι το αμέσως επόμενο που μου αρέσει. Σε θέμα μεγέθους πάλι, με βολεύει καλύτερα, γατί και το SP μου 4,6΄είναι και μου είναι πιο βολικό μια συσκευή σε αυτό το μέγεθος που το ξέρω. Για χάρη του Ζ3 όμως , αν με κάλυπτε σε όλα , θα το ξεπέρναγα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_se Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Παντως υπαρχει τεραστια διαφορα στην αυτονομια μεταξυ z3 και alpha.Το ενα θα σε βγαζει 2 μερες ανετα,το αλλο με το ζορι μια.Επισης,δεν παιρνει καρτα επεκτασης,ουτε αδιαβροχο.Το Z3 compact,δεν σε ενδιαφερει;;;Το λεω,γιατι με τις σημερινες τιμες το alpha ειναι υπερκοστολογημενο για αυτα που προσφερει.Αν ειχε μια λογικη τιμη,450-500ευρω,τοτε μαλιστα,αλλα 600+ ειναι ακριβο πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Συγνώμη αλλά μιλάμε για κινητά που βγάζουν φωτογραφίες που θα ζηλευαν πολλές φτηνές κόμπακτ μηχανές.. Επίσης μιλάμε για μικρές διαφορές που θα τις δεις στον υπολογιστή. Όλα τα κινητά που αναφέρει ο Νίκος βγάζουν πολύ καλές φωτογραφίες για το είδος τους. Στο αυτόματο μια χαρά βγάζει και το z3..πολυ παραπάνω καλές από ότι θα περίμενε κάποιος. Ακόμα και το m8 μια χαρά τα καταφέρνει με την πολύ γρήγορη κάμερα του και ας είναι μόνο 4 mp.. Συνήθως η χρήση των φωτογραφιών που τραβάμε από το κινητό είναι να τις δείχνουμε από το κινητό σε άλλους. Ελάχιστοι τις τυπωνουν και όταν το κάνουν είναι σε μικρό μέγεθος. Οπότε τι ψάχνετε ψυλους στα αχυρα? Μια χαρά είναι όλα αυτά τα καινούργια μηχανάκια. Σούπερ κάμερες έχουν. Αλλά λιγο καλυτερες αλλά λίγο χειροτερες.. Αλλά την δουλειά τους την κάνουν με το παραπάνω. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_se Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Συγνώμη αλλά μιλάμε για κινητά που βγάζουν φωτογραφίες που θα ζηλευαν πολλές φτηνές κόμπακτ μηχανές.. Επίσης μιλάμε για μικρές διαφορές που θα τις δεις στον υπολογιστή. Όλα τα κινητά που αναφέρει ο Νίκος βγάζουν πολύ καλές φωτογραφίες για το είδος τους. Στο αυτόματο μια χαρά βγάζει και το z3..πολυ παραπάνω καλές από ότι θα περίμενε κάποιος. Ακόμα και το m8 μια χαρά τα καταφέρνει με την πολύ γρήγορη κάμερα του και ας είναι μόνο 4 mp.. Συνήθως η χρήση των φωτογραφιών που τραβάμε από το κινητό είναι να τις δείχνουμε από το κινητό σε άλλους. Ελάχιστοι τις τυπωνουν και όταν το κάνουν είναι σε μικρό μέγεθος. Οπότε τι ψάχνετε ψυλους στα αχυρα? Μια χαρά είναι όλα αυτά τα καινούργια μηχανάκια. Σούπερ κάμερες έχουν. Αλλά λιγο καλυτερες αλλά λίγο χειροτερες.. Αλλά την δουλειά τους την κάνουν με το παραπάνω. Σε γενικες γραμμες θα συμφωνησω,αλλα οταν σκας 600+ ευρω για κινητο περιμενεις να ειναι το καλυτερο.Εγω περυσι αγορασα το z1 και δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενος απο τη καμερα του.Δυστυχως,η Sony Mobile αν και χρησιμοποιει τους καλυτερους αισθητηρες,δεν κανει καλη δουλεια με τον αλγοριθμο της καμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) Συγνώμη αλλά μιλάμε για κινητά που βγάζουν φωτογραφίες που θα ζηλευαν πολλές φτηνές κόμπακτ μηχανές.. Επίσης μιλάμε για μικρές διαφορές που θα τις δεις στον υπολογιστή. Όλα τα κινητά που αναφέρει ο Νίκος βγάζουν πολύ καλές φωτογραφίες για το είδος τους. Στο αυτόματο μια χαρά βγάζει και το z3..πολυ παραπάνω καλές από ότι θα περίμενε κάποιος. Ακόμα και το m8 μια χαρά τα καταφέρνει με την πολύ γρήγορη κάμερα του και ας είναι μόνο 4 mp.. Συνήθως η χρήση των φωτογραφιών που τραβάμε από το κινητό είναι να τις δείχνουμε από το κινητό σε άλλους. Ελάχιστοι τις τυπωνουν και όταν το κάνουν είναι σε μικρό μέγεθος. Οπότε τι ψάχνετε ψυλους στα αχυρα? Μια χαρά είναι όλα αυτά τα καινούργια μηχανάκια. Σούπερ κάμερες έχουν. Αλλά λιγο καλυτερες αλλά λίγο χειροτερες.. Αλλά την δουλειά τους την κάνουν με το παραπάνω. Το θέμα είναι ότι εγώ τις φωτογραφίες τις θέλω για να τις βλέπω σε 55αρα οθόνη τηλεόρασης ( Sony 55W905 ), από το δικό της media Player ή και από άλλους εξωτερικούς που έχω για άλλες δύο τηλεόρασης 46΄ και 32΄ ιντσών, αρκετές τις τυπώνω κιόλας. Από το κινητό σπάνια βλέπω φωτογραφίες , παρά μόνο αν χρειαστεί να δείξω κάτι και δε μπορώ να συνδεθώ σε μεγάλη οθόνη. Σαφώς και θα με βόλευε το Ζ3 γιατί νομίζω πως θα έχει καλύτερη επικοινωνία ειδικά με τη μεγάλη μου ΤV. Όπως καταλαβαίνεται λοιπόν, ψάχνω το καλύτερο που μπορώ να πάρω σε αυτό το τομέα , χωρίς να παραγνωρίζω και τους άλλους, αλλά όμως εκεί καλύπτομαι στις απαιτήσεις που έχω ( μόνο με τη μπαταρία είναι η αλήθεια πως προβληματίζομαι ) γιατί εγώ εκεί που βλέπω τις φωτογραφίες, φαίνονται τα πάντα. Αν ήταν να τις βλέπω κατά το μεγαλύτερο ποσοστό από το κινητό, εννοείται ότι ούτε καν θα είχα κάνει συζήτηση και θα είχα ήδη πάρει το Ζ3. Edited October 13, 2014 by Leonid111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_se Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Αν προκειται τις φωτος να τις βλεπεις σε 50αρα οθονη και να τις εκτυπωνεις τοτε καλυτερα να πας σε z3 που εχει περισσοτερα megapixel,οποτε ισως σε βολεψει καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) Απλά υπόψη το Ζ3 τραβάει στα 8 στο αυτόματο. Αν θες να τραβήξεις παραπάνω θες manual. Έξω αναφέρθηκε tip όπου με συντόμευση της κάμερας με το που την εκκινήσεις ξεκινάει σε manual και όχι σε auto. Edited October 13, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts