Patates Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Eιναι σαν να ωθει ανεπισημα μια εταιρια σε root που προφανως για τον...ταπεινο χρηστη της low end κατηγοριας ειναι απλα ανεφικτο και φυσικα ανεπιθυμητο...! Εγώ πάντως μετά την αναβάθμιση σε Lollipop, την κράτησα λίγοτερο από βδομάδα, και μετά προχώρησα σε unlock bootloader και πέρασα Cyanogen 5.1 Μεγάλη διαφορά, το πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο παραμένει αλλά δεν είναι τόσο τραγικό και το τηλ είναι πιο σβέλτο από ποτέ. Αυτό που λες πάντως ότι είναι απλά ανέφικτο και ανεπιθύμητο, για μένα είναι λάθος. Δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι βγαίνεις εκτός εγγύησης, αλλά σε αντάλλαγμα, μετά έχεις άλλο τηλέφωνο. Και δεν είναι ούτε μια ώρα δουλειά, ακόμα και για κάποιον άσχετο. Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Αυτό που λες πάντως ότι είναι απλά ανέφικτο και ανεπιθύμητο, για μένα είναι λάθος. Δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι βγαίνεις εκτός εγγύησης, αλλά σε αντάλλαγμα, μετά έχεις άλλο τηλέφωνο. Και δεν είναι ούτε μια ώρα δουλειά, ακόμα και για κάποιον άσχετο. Tο οτι βγαινεις εκτος εγγυησης ειναι ενα θεμα και πρεπει να το σεβομαστε ειδικα με οσα εχουν δει τα ματια μου ολα αυτα τα χρονια με βλαβες κινητων out of the blue. Δευτερον, δεν ειναι θεμα χρονου, ειναι θεμα οτι πλην ημων που "ασχολουμαστε", root δεν θα μπει στην διαδικασια να κανει κι ας ειναι πανεξυπνοι, ουτε η κοπελα μου, ουτε ο ξαδερφος μου, ουτε κανενας μεσος χρηστης που δεν προλαβαινει καν στην ημερα του με τα χιλια μυρια σοβαρα ζητηματα, να "γιατρεψει" το φτηνο κινητο που αγορασε για να κανει τα στοιχειωδη. Το εχουμε πει χιλιαδες φορες εδω στο myphone, οτι δεν πρεπει να μπερδευουμε τα μελη του με τον κοσμο εκει εξω που εχει αλλα χομπυ ή αλλες προτεραιοτητες στη ζωη του - εδω τα κινητα δεν ειναι πια καν προτεραιοτητα για πολλους απο εμας.... PS: Οσον αφορα εμενα, θα δοκιμασω το πειραμα με την Cyanogen, ετσι κι αλλιως για δευτερο backup το κρατησα από τοτε που βρεθηκε στα χερια μου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Πειραματίζεστε που πειραματίζεστε περάστε κατευθείαν Temasek Cm13 η οποία είναι 6.0.1. Εγώ την έβαλα με Pico gapps και ξεκινάω με 400 mb δεσμευμένα. Ότι θέλω από gapps τα περνάω από το Play και τέλος. Άσε που με το Doze και τα app permissions η αυτονομία είναι φοβερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Εγώ πάντως μετά την αναβάθμιση σε Lollipop, την κράτησα λίγοτερο από βδομάδα, και μετά προχώρησα σε unlock bootloader και πέρασα Cyanogen 5.1 Μεγάλη διαφορά, το πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο παραμένει αλλά δεν είναι τόσο τραγικό και το τηλ είναι πιο σβέλτο από ποτέ. Αυτό που λες πάντως ότι είναι απλά ανέφικτο και ανεπιθύμητο, για μένα είναι λάθος. Δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι βγαίνεις εκτός εγγύησης, αλλά σε αντάλλαγμα, μετά έχεις άλλο τηλέφωνο. Και δεν είναι ούτε μια ώρα δουλειά, ακόμα και για κάποιον άσχετο. Όπως είπε και το παιδι απο πανω μου, βάζεις pico gapps και ξεμπερδεύεις απο χώρο! Συν το ότι κάνεις partition στην micro-sd με το minitool partition wizard και εγκαθιστάς μετά και link2sd plus στο κινητο και περνάς όλες τις κατεβασμένες εφαρμογές στην sd! Πάρε μια class 10. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Πειραματίζεστε που πειραματίζεστε περάστε κατευθείαν Temasek Cm13 η οποία είναι 6.0.1. Εγώ την έβαλα με Pico gapps και ξεκινάω με 400 mb δεσμευμένα. Ότι θέλω από gapps τα περνάω από το Play και τέλος. Άσε που με το Doze και τα app permissions η αυτονομία είναι φοβερή. Κανένα αναλυτικο οδηγό έχουμε για να το κάνουμε κι εμείς οι ασχετοι με το θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Κανένα αναλυτικο οδηγό έχουμε για να το κάνουμε κι εμείς οι ασχετοι με το θέμα? Άμα είσαι τελείως άσχετος είναι λίγο ζόρι γιατί θέλει κάποιες βασικές γνώσεις Adb και fastboot για να ξεκλειδώσεις bootloader και να περάσεις recovery και root.. Κάποια toolkits που τα κάνουν αυτόματα που δοκίμασα δεν μου δούλεψαν πιθανώς λόγω Windows 10 64bit. Ρίξε μια ματιά στο Xda και εδώ είμαστε. Έχε υπόψιν σου ότι εάν ξεκλειδώσεις bootloader χάνεις εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Και ξαφνικά δεν ακούγεται ήχος από το κινητό της γυναίκας αλλά ακούγεται κανονικά ο συνομιλητης σε κλήσεις. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Διακοπές λοιπον και βρηκα χρονο να ασχοληθω σημερα με το κινητο και το προβλημα του αποθηκευτικου χωρου με την stock 5.1 Περασα λοιπον το τελευταιο 5.1.1 Lolipop Nightly της Cyanogenmod (12.1) με Cyanogen recovery και nano Gapps package από http://opengapps.org/ αφου πρωτα ξεκλειδωσα bootloader https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/standalone/bootloader/unlock-your-device-a/action/auth με την πρωτογνωρη για μενα διαδικασια της Motorola - το αποτελεσμα, εντυπωσιακο! Εγκατεστησα από το Google Play μονο οποια Gapps θεωρουσα απαραιτητα, κρατωντας όμως οτι ειχε προεγκατεστημενο το firmware (πχ calendar, camera, browser κλπ) και πολλα από τα 3rd party apps που χρησιμοποιω καθημερινα (messenger, adobe, twitter, vlc, yahoo weather κλπ) χωρις να στερηθω τιποτα που θα ηθελα σε ενα ουσιαστικα δευτερο backup τηλεφωνο ετοιμο να χρησιμοποιηθει αμεσα αν χρειαστει, βαζοντας απλα μεσα την sim καρτα. Μετα από αυτα, εχω ακομα 750ΜΒ διαθεσιμα(!) και ολα τα customizations της Cyanogen στις ρυθμισεις που προσφερουν πολυ σε ευκολια και χρηστικοτητα. Μην γελιομαστε, διαφορά σε "επιδοσεις" δεν ειδα, καθως ενα αναμενομενο μικροlag στα δυσκολα εξακολουθει να υφισταται λογω των γνωστων και περιορισμενων σχετικα specs του κινητου Παρολα αυτα νομιζω οτι ο συγκεκριμενος συνδυασμος ειναι μια ιδανικη λυση για κατοχο του συγκεκριμενου κινητου (ως 1ο ή 2ο) και το μεγαλο προβλημα του οριακα διαθεσιμου αποθηκευτικου χωρου μετα την τελευταια stock αναβαθμιση σε lolipop Υπενθυμιζω οτι η εγγυηση βγαινει off (η Motorola προειδοποιει αμετρητες φορες για αυτο κατα το ξεκλειδωμα του bootloader) και ως διαδικασια θεωρω οτι αφορα χρηστες με εμπειρια ανω του μεσου ορου σε flashing, χρηση terminal κλπ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους...! Edited January 3, 2016 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias63 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Υπάρχει άραγε τελικά κάποιος τρόπος για να αυξήσει κάποιος την εσωτερική μνήμη χωρίς root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Χωρις root ή περασμα custom rom η κατασταση με την μνημη και την official Lolipop ειναι αδιεξοδη....και σου το λεει ενας απο τους μεγαλυτερους fan stock Android... Αυτος ειναι αλλωστε και ο λογος που για πρωτη φορα με το συγκεκριμενο κινητο για αφορμη, ασχοληθηκα με Cyanogen flash κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias63 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Μηπως εχει αραγε προγραμματιστει για αναβαθμιση σε marshmallow 6.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Μου εμφάνισε το εικονίδιο με ένα αστέρι ασπρο στην γραμμή κατάστασης. Ξέρει κανείς την σημασία του?Όταν κατεβάζω την γραμμή κατάστασης για πληροφορίες δεν δείχνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Μου εμφάνισε το εικονίδιο με ένα αστέρι ασπρο στην γραμμή κατάστασης. Ξέρει κανείς την σημασία του?Όταν κατεβάζω την γραμμή κατάστασης για πληροφορίες δεν δείχνει τίποτα. Ενεργοποίησες κατά λάθος μάλλον το priority notifications. Πήγαινε στις ρυθμίσεις των ειδοποίησεων και βγάλτο. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Ενεργοποίησες κατά λάθος μάλλον το priority notifications. Πήγαινε στις ρυθμίσεις των ειδοποίησεων και βγάλτο. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστός!!!Ευχαριστώ για την λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Ήρθε αναβάθμιση λογισμικού.Την κάνουμε ή θα γεμίσει η μνημη του τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 που να την βαλουμε; :p εδω viber δεν μπορουσε να κανει update χθες γιατι μου ελεγε οτι δεν ηταν επαρκης ο αποθηκευτικος χωρος, ο οποιος σημειωτεον ηταν στα 250mb περιπου, εσβησα τα προσωρινα δεδομενα εφαρμογων και πηγε κοντα 330 για να το κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpnek Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Μόλις εγκατέστησα το Cyanogenmod 13 (Android 6.0) με micro GApps στο Moto E. Φαίνεται να λειτουργούν όλα ΟΚ και μπορώ πλέον έχει μνήμη να εγκαταστήσω εφαρμογές. Η επίσημη αναβάθμιση σε Android 5.1 είναι μεγάλη αποτυχία, αφού ουσιαστικά αχρηστεύει τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Υπάρχει περίπτωση να δούμε κανένα αναλυτικό οδηγό;Πόσο χώρο σου άφησε ελεύθερο τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpnek Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 (edited) Το Android 6.0.1, στο οποίο βασίζεται το CM13, έχει τη δυνατότητα να "ενσωματώνει" την κάρτα μνήμης στη εσωτερική μνήμη (προϋποθέτει γρήγορη κάρτα mSD) οπότε το πρόβλημα της μικρής μνήμης πρακτικά εξαλείφεται. Δεν κράτησα σημειώσεις για το πόση μνήμη αφήνει ελεύθερη, αλλά εγκατέστησα αρκετές εφαρμογές που τρώνε μνήμη (Facebook, Messenger, Viber, Skype, Here Maps κλπ). Μέχρι στιγμής λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Για την εγκατάσταση, ακολούθησα τις οδηγίες στο site της Cyanogenmod. https://wiki.cyanogenmod.org/w/Condor_Info με TWRP. Edited June 15, 2016 by mpnek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzil Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Με την βοήθεια ενός φίλου, εγκατέστησα το CM 13. μου δέσμευσε περίπου 400 MB από τα 2 Giga, ενσωμάτωσε κατόπιν την κάρτα μνήμης και πέρασα καμιά 10αριά εφαρμογές πλέον από τα 4 GB αποθηκευτικού χώρου χρησιμοποιώ περίπου το 1,4 GB Θεωρώ πως έχω μια καινούρια συσκευή και δεν αντιμετωπίζω πλέον το πρόβλημα του αποθηκευτικού χώρου που είχε καταντήσει σχεδόν άχρηστη την συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 επειδη καθε τοσο πρεπει να αδειαζω τις φωτογραφιες που εχει παρει οταν τρεχω (200+ εσβησα χθες!!!), υπαρχει τροπος να κανουμε disable την καμερα στην lock screen;; σε διαφορα κινητα βλεπω υπαρχει τροπος: https://www.google.gr/search?num=20&newwindow=1&safe=active&q=disable+camera+lock+screen+%22moto+e%22&oq=disable+camera+lock+screen+%22moto+e%22&gs_l=serp.3..0i22i30.11338.13326.0.13418.2.2.0.0.0.0.165.165.0j1.1.0....0...1c.1.64.serp..1.1.165.CoC7no97gUY σε αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα από εχθές, εκεί που.ήταν μια χαρά όλα ξαφνικά δεν μπορώ να δεχτώ ούτε να κάνω καμμιά κλήση. Την ώρα που πάω να πάρω μαυρίζει η οθόνη και μένει εκεί. Επίσης το WiFi δεν λειτουργεί , Ενώ τα δεδομένα λειτουργούν μια χαρά. Έκανα επαναφορά αλλά τίποτα. Χάλασε καμμιά κεραία; Γνωρίζει κανείς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 κι εγω root απο σαββατοκυριακο, χασαμε κανα χρονο εγγυηση (αγορασμενο καλοκαιρι περσυ), αλλα κερδισαμε σε μνημη, μπαταρια, αποθηκευτικο χωρο και διαχειριση γενικοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Σκέφτομαι να κάνω root και να βάλω CM14 (nougat) μιας και κυκλοφορούν βιντεάκια. Το ερώτημα είναι τα αρχεία .zip cm14 και gapps 6 τα αποθηκεύω στην κάρτα; Γιατί στο τηλέφωνο δεν υπάρχει χώρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 προσφατα εβαλα gsam και φορτιζω και με εχει ξεσκισει στα hot battery (38.1 βαθμους κελσιου) notifications, να ανησυχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts