dbal Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Τιποτα απολυτως...και η αληθεια ειναι οτι πολυ εχω απογοητευτει απο το χρονοδιαγραμμα της ΜΟΤΟ για ενα κινητο που παρουσιαστηκε τον Μαιο του 2014 - βεβαια το οτι θα παρει lolipop και μαλιστα 5.1 ειναι σημαντικο αλλα ας την παρουμε καποια στιγμη επιτελους πριν αλλαξουμε το τηλεφωνο... Ολα τα νεα για την αναβαθμιση επίσημα εδω: https://forums.motorola.com/posts/83d91b2d28 οπου η τελευταια ενημερωση μιλαει για πληρες rollout σε Ινδια/Γαλλια/Βραζιλια/Αμερικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Το δικό μου Μοτο Ε Dual Αγορασμένο από Amazon.co.uk έχει πάρει 5.1 εδώ και κανα μηνά... άπλα μετά απογοήτευση, μένει πολύ λίγος χώρος για εφαρμογές, αναγκαστικα το έκανα Root και του έβαλα CM 12.1 σαφώς καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 εχουμε καποιο νεο για lollipop????????????????????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Υπαρχει καποιο pc suite για το moto e για να κανω back up τα μηνυματα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Υπαρχει καποιο pc suite για το moto e για να κανω back up τα μηνυματα ; Χρησιμοποίησε το hangouts, αποθηκευονται στο google account σου. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Αναβαθμιση σε 5.1 με ποιον τροπο θα κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Κάτσε να έρθει πρώτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Απο οσο βλεπω δεν θα την παρετε ποτε σας ρε χαχαχαχαχα. Γι αυτο αλλαξτε το και παρτε το Motorola Moto G 2nd που το χει προεγκαταστημενο. Εγω δυο μερες το ειχα το Moto E και μετα τους το πειρα πισω στο Public και πληρωσα την διαφορα του Motorola Moto G 2nd τοτε που το χρεισιμοποιουσα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 To οποίο με τη σειρά του θα σου σπάσει τα νεύρα μέχρι να πάρει 5.1.1, οπότε με αυτή τη λογική καλύτερα να πάρεις το 3rd Generation που το έχει από τη μάνα του.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 κατι ληγους μηνες το εχω το moto e και αρχισε να κολλαει το κουμπι ξεκλειδωματος, να ανησυχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Άντε να πάρουμε την 5.1.1 επιτέλους, γιατί την 6 γιοκ.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Σήμερα ήρθε ή 5.1.έγινε εγκατασταση επιτυχώς σε μισή ώρα αλλά μου εξάντλησε όλη την μνήμη!Καμία λύση γι αυτό?αν ναι με αναλυτικές οδηγίες παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Επιβεβαιώνω κι εγώ την αναβάθμιση, προφανώς πλέον το rollout είναι full on...! Αυτό με την μνήμη είναι ζήτημα, αλλά φανταστείτε να μην έδινε το update η Motorola, τι γκρίνια θα έπεφτε... Οπότε θα ζήσουμε με αυτό, κάθε έξυπνη πρόταση διαχείρισης ευπρόσδεκτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Επιβεβαιώνω κι εγώ την αναβάθμιση, προφανώς πλέον το rollout είναι full on...! Αυτό με την μνήμη είναι ζήτημα, αλλά φανταστείτε να μην έδινε το update η Motorola, τι γκρίνια θα έπεφτε... Οπότε θα ζήσουμε με αυτό, κάθε έξυπνη πρόταση διαχείρισης ευπρόσδεκτη! Μονο με ρουτ οταν και αν εχει βγει για αυτη την εκδοση. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzil Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Μια ερώτηση σε όσους έχουν εγκαταστήσει το τελευταίο update : Αξίζει η ενημέρωση ; Επιφέρει αξιοπρόσεκτες αλλαγές στο σύστημα προς το θετικότερο που να δικαιολογούν την εγκατάσταση της ;;; έχω διαγράψει σχεδόν όλες τις φωτογραφίες από το τηλέφωνο, εφαρμογές που δεν μετακινούνταν στην κάρτα μνήμης και ακόμα δεν έχω επαρκή χώρο ώστε να κάνει την ενημέρωση. Σε κάθε περίπτωση και να περάσω σε καινούρια έκδοση δίχως όμως να μου απομείνει χώρος αποθηκευτικός στο κινητό δεν με συγκινεί ως ιδέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Μια ερώτηση σε όσους έχουν εγκαταστήσει το τελευταίο update : Αξίζει η ενημέρωση ; Επιφέρει αξιοπρόσεκτες αλλαγές στο σύστημα προς το θετικότερο που να δικαιολογούν την εγκατάσταση της ;;; έχω διαγράψει σχεδόν όλες τις φωτογραφίες από το τηλέφωνο, εφαρμογές που δεν μετακινούνταν στην κάρτα μνήμης και ακόμα δεν έχω επαρκή χώρο ώστε να κάνει την ενημέρωση. Σε κάθε περίπτωση και να περάσω σε καινούρια έκδοση δίχως όμως να μου απομείνει χώρος αποθηκευτικός στο κινητό δεν με συγκινεί ως ιδέα Μετά από κάποιες ώρες με την καινούργια εκδοση5.1 ,ναι αξίζει και Μπράβο στην motorola αλλά από την άλλη ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ μου αχρηστευεις το τηλέφωνο χωρίς εσωτερική μνήμη? ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και για όσους ψάχνουν για χωρο να ξέρουν ότι το αρχείο lolipop είναι 335 MB ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Μετά από κάποιες ώρες με την καινούργια εκδοση5.1 ,ναι αξίζει και Μπράβο στην motorola αλλά από την άλλη ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ μου αχρηστευεις το τηλέφωνο χωρίς εσωτερική μνήμη? ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και για όσους ψάχνουν για χωρο να ξέρουν ότι το αρχείο lolipop είναι 335 MB ! Οι εφαρμογές μεταφέρονται στην sd card....και έχω ακόμα 1,5gb ελεύθερη μνήμη στο τηλέφωνο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Αν μπορείτε όσοι περάσατε lollipop γράψτε δύο λόγια για την μπαταρία. Το έχω για δεύτερη συσκευή για την δουλειά και για τρεξίματα κλπ και με ενδιαφέρει αποκλειστικά η αυτονομία του. Αν μειώθηκε σημαντικά να μην αναβαθμίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Ήρθε και εμένα τελικά, σήμερα. Αλλά με όσα διαβάζω εδώ προβληματίζομαι αν αξίζει. Υπάρχει επίσημος τρόπος για επιστροφή σε 4.4 ? Για την περίπτωση που απογοητευτούμε. Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 (edited) Έβαλα κι εγώ την 5.1 και το πρόβλημα χωρητικότητα είναι και πάλι εδω Edited November 4, 2015 by phos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Τις τελευταίες μέρες το τηλέφωνο της γυναίκας κάνει μόνο του επαννεκινήσεις χωρίς λόγο, ίσως και 5 την ημέρα. Πτώση δεν έιχε, εφαρμογή καινούργια δεν μπήκε, 4.4.4. official φοράει και το μόνο που σκέφτομαι είναι πως επειδή έχει τιγκάρει από χώρο. Κάποια γνώμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 format/επαναφορα εγροστασιακων I guess; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Οι εφαρμογές μεταφέρονται στην sd card....και έχω ακόμα 1,5gb ελεύθερη μνήμη στο τηλέφωνο... Για πες πως το κάνεις αυτό σε stock γιατί εδώ έχω μόνο τα gapps ουσιαστικά και δεν μπορώ να εγκαταστησω ούτε τα updates από το play... Ελεύθερος χώρος, 300ΜΒ... Δυνατότητα μετακίνησης, μόνο σε 2-3 εφαρμογές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Για πες πως το κάνεις αυτό σε stock γιατί εδώ έχω μόνο τα gapps ουσιαστικά και δεν μπορώ να εγκαταστησω ούτε τα updates από το play... Ελεύθερος χώρος, 300ΜΒ... Δυνατότητα μετακίνησης, μόνο σε 2-3 εφαρμογές... Φιλε μου μονο με ρουτ και link2sd plus για να μπορεις να μεταφερεις ολοκληρες και οποιες εφαρμογες θες. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 (edited) Μαλιστα...Xθες εκανα reset και ο καθαρος χωρος που εμφανιζεται ειναι περιπου 1,6GB - πριν το κανω register στο gmail μου, εχει κανεις ιδεα αν επαρκει τουλαχιστον για τις εργοστασιακες εφαρμογες και τα updates τους? Γιατι για εγκατασταση αλλων apps χωρις root προφανως ουτε λογος...! ΥΓ: Αν δεν αρκει παντως μιλαμε για μεγαλο fail..! Eιναι σαν να ωθει ανεπισημα μια εταιρια σε root που προφανως για τον...ταπεινο χρηστη της low end κατηγοριας ειναι απλα ανεφικτο και φυσικα ανεπιθυμητο...! Ειναι απο εκεινες τις περιπτωσεις που ξεκαθαρα η Motorola επρεπε να εξηγησει στον κοσμο οτι η εκδοση των 4GΒ δεν θα αναβαθμιστει λογω του περιορισμενου αποθηκευτικου χωρου και της αδυναμιας μετακινησης αρκετων εφαρμογων (ειδικα των εργοστασιακων) στην καρτα SD και μαλιστα θα ηταν απολυτα δικαιολογημενη. Edited December 23, 2015 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts