ccypruss000 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Πάντως μιας και στο moto g, που είναι κάπως ισχυρότερο, δεν θα έλεγα πως πετάει το lollipop, δεν είμαι σίγουρος για το αν είναι το e η κατάλληλη συσκευή για να το χαρείς όσο περιμένεις. Δεν θα χρεισιμοποιηω βαρετα προγραμματα θα χρεισιμοποιηω τα βασικα παντοτε τηλεφωνο sms φβ messenger μονο αυτα επειδη ειναι χαμηλο και εχει διπυρινο επεξεργαστη και με Lollipop δεν θα ναι τοσο γρηγορο αλλα ενταρξη δεν θα χω προβληματα. Παντος προσπαθησα να το περασω χειροκινητα ομως σταθηκε αδυνατον εστηλα μηνυμα σε αυτον εδω: https://www.youtube.com/watch?v=_LvT73Ax1z0 It depends upon your area..It doesn't just simply work by changing to English India .Try changing only the number part to 22.21.32 and try again :) που συμενει στα ελληνικα ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Εχω στηλει μηνυμα στην Μοτορολα στο φακεβοοκ Facebook και μου απαντησε: Hi my name - we don't provide release dates, but we're working to roll out Lollipop to all eligible devices globally as quickly as possible. Thanks. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 O dbal είναι αυτός που του την λες που δεν σου εγραψε ημερομηνίες. Αν ηθελες να έχεις αμεσα ολες τις νεες εκδοσεις android πήρες λάθος συσκευή.Nexus έπρεπε να αγοράσεις. Εχω στηλει μηνυμα στην Μοτορολα στο φακεβοοκ Facebook και μου απαντησε: Hi my name - we don't provide release dates, but we're working to roll out Lollipop to all eligible devices globally as quickly as possible. Thanks. Ειδες? Εγω σου απαντησα και στο facebook και δεν σου εδωσα ημερομηνια παλι... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ειδες? Εγω σου απαντησα και στο facebook και δεν σου εδωσα ημερομηνια παλι... :p Ελα βρε dbal δωσε μια ακριβες ημερομινια ή εστο μηνα μου ειναι υπερα αρκετο να ξερω σε ποιο μηνα θα βγει η Lollipop για το τηλεφωνακι μου :D Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Ημερομηνίες από την moto, και πολύ καλά κάνουν, δεν θα πάρετε όσες φορές και αν ρωτήσετε. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Απορία δικιά μου, αφού το τηλέφωνο το έχεις μόνο για κλήσεις μηνύματα messenger και λοιπά, γιατί καίγεσαι να βάλεις την 5? (H οποία δεν θα φέρει και κάτι τραγικό στο interface) Σχεδόν 4 μήνες με το τηλεφωνάκι και μπορώ να πω μόνο καλά λόγια. Ένα φλας να είχε μόνο, για τα βράδια που ψάχνουμε τα κλειδιά, και τι καλό θα ήταν ! Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Απορία δικιά μου, αφού το τηλέφωνο το έχεις μόνο για κλήσεις μηνύματα messenger και λοιπά, γιατί καίγεσαι να βάλεις την 5? (H οποία δεν θα φέρει και κάτι τραγικό στο interface) Σχεδόν 4 μήνες με το τηλεφωνάκι και μπορώ να πω μόνο καλά λόγια. Ένα φλας να είχε μόνο, για τα βράδια που ψάχνουμε τα κλειδιά, και τι καλό θα ήταν ! Αφού έχεις το moto E γιατί δεν αλλάζεις αβαταρ και μου είσαι ακόμα με το xperia ray;:p Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Παιδες το Gps του τι λεει? Σκεφτομαι να το παρω για δευτερο κυριως για τη δουλεια και για τα τρεξιματα του. Σε εφαρμογες τυπου RunKeeper RunTastic ειναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Παιδες το Gps του τι λεει? Σκεφτομαι να το παρω για δευτερο κυριως για τη δουλεια και για τα τρεξιματα του. Σε εφαρμογες τυπου RunKeeper RunTastic ειναι οκ? Μια χαρά! Το χρησιμοποιώ εγώ με το strava και είναι σουπερ. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μια χαρά! Το χρησιμοποιώ εγώ με το strava και είναι σουπερ. Μια χαρα. Απο μπαταρια πως παει? Σε χρηση μονο Wifi και θα βγαζει ενα 15ωρο με ~4 ωρες οθονης? Χωρις κλησεις κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μια χαρα. Απο μπαταρια πως παει? Σε χρηση μονο Wifi και θα βγαζει ενα 15ωρο με ~4 ωρες οθονης? Χωρις κλησεις κλπ. Μόνο με WiFi μου βγάζει 5 με 6 ώρες οθόνη με φόρτιση κάθε 24 ώρες περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μόνο με WiFi μου βγάζει 5 με 6 ώρες οθόνη με φόρτιση κάθε 24 ώρες περίπου. WTF? Το παραγγελνω τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 (edited) WTF? Το παραγγελνω τωρα! Εντάξει δεν είναι και καμιά σοβαρή αυτονομία. Το note 3 neo που έχω βγάζει άνετα 8 ώρες οθόνη με Wifi. Edited April 30, 2015 by LotusEater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Τι μπαταρία έχει το ένα και τι το άλλο όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Εχει συμβει σε καποιον να μιλαει και να κλεινει η γραμμη σε random στιγμες και με random συνομιλητες ? Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Ναι. Δες το μήνυμα 75. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Ναι. Δες το μήνυμα 75. Οταν συμβαινει το να τερματιζει η κληση μονη της, δεν χρησιμοποιειται το 3G. Το εμφανιζει στην μπαρα διπλα στην ενδειξη μπαταριας με ενα Χ . Πρεπει να γινει καπου αλλου καποια ρυθμιση ? Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 τι εγινε τελικα; πηρε update; επισης, ποσος χωρος ειναι διαθεσιμος ουσιαστικα απο τα 4gb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Καλά, δεν απαντάει κανείς, επόμενη ερώτηση, τι βάζουμε για προστασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Προστασία απο τι;Απο τον ήλιο;Απο τις γρατζουνιές;Απο το κακό μάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 χαχα με δουλεύεις έτσι; εσύ τι λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Αν δεν μας πεις είναι δύσκολο να μαντέψουμε. Συνήθως αυτή η ερώτηση πάει για θήκες ή screen protectors. Αλλά πάντα παίζει το ενδεχόμενο κάποιος που δε γνωρίζει να ρωτάει για antivirus. Οπότε ναι, πιστεύω πως η λέξη προστασία από μόνη της είναι πολύ γενική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 οκ, screen protector, καμία πρόταση; ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- tempered glass ή ζελατίνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Πάμε επόμενη ερώτηση, μπας και λοιπόν, η ετοιμότητα κυψέλης τρώει αρκετή μπαταρία, με 50% σήμα είμαι όμως, καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 εβαλα 2g (αντι για 3g που ειχα ολη την μερα) και πλεον βγαζω 2 μερες, αντι για 1, ευχαριστω για τις απαντησεις :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts