Jump to content

Moto E

Shuffle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως μιας και στο moto g, που είναι κάπως ισχυρότερο, δεν θα έλεγα πως πετάει το lollipop, δεν είμαι σίγουρος για το αν είναι το e η κατάλληλη συσκευή για να το χαρείς όσο περιμένεις.

Δεν θα χρεισιμοποιηω βαρετα προγραμματα θα χρεισιμοποιηω τα βασικα παντοτε τηλεφωνο sms φβ messenger μονο αυτα επειδη ειναι χαμηλο και εχει διπυρινο επεξεργαστη και με Lollipop δεν θα ναι τοσο γρηγορο αλλα ενταρξη δεν θα χω προβληματα. Παντος προσπαθησα να το περασω χειροκινητα ομως σταθηκε αδυνατον εστηλα μηνυμα σε αυτον εδω: https://www.youtube.com/watch?v=_LvT73Ax1z0 It depends upon your area..It doesn't just simply work by changing to English India .Try changing only the number part to 22.21.32 and try again :) που συμενει στα ελληνικα ;

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

• Απαντήσεις 206
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω στηλει μηνυμα στην Μοτορολα στο φακεβοοκ Facebook και μου απαντησε:

Hi my name - we don't provide release dates, but we're working to roll out Lollipop to all eligible devices globally as quickly as possible. Thanks.

O dbal είναι αυτός που του την λες που δεν σου εγραψε ημερομηνίες.

Αν ηθελες να έχεις αμεσα ολες τις νεες εκδοσεις android πήρες λάθος συσκευή.Nexus έπρεπε να αγοράσεις.

Εχω στηλει μηνυμα στην Μοτορολα στο φακεβοοκ Facebook και μου απαντησε:

Hi my name - we don't provide release dates, but we're working to roll out Lollipop to all eligible devices globally as quickly as possible. Thanks.

Ειδες? Εγω σου απαντησα και στο facebook και δεν σου εδωσα ημερομηνια παλι... :p

Sony logo.gif

Ειδες? Εγω σου απαντησα και στο facebook και δεν σου εδωσα ημερομηνια παλι... :p

Ελα βρε dbal δωσε μια ακριβες ημερομινια ή εστο μηνα μου ειναι υπερα αρκετο να ξερω σε ποιο μηνα θα βγει η Lollipop για το τηλεφωνακι μου :D

Απορία δικιά μου, αφού το τηλέφωνο το έχεις μόνο για κλήσεις μηνύματα messenger και λοιπά, γιατί καίγεσαι να βάλεις την 5? (H οποία δεν θα φέρει και κάτι τραγικό στο interface)

Σχεδόν 4 μήνες με το τηλεφωνάκι και μπορώ να πω μόνο καλά λόγια. Ένα φλας να είχε μόνο, για τα βράδια που ψάχνουμε τα κλειδιά, και τι καλό θα ήταν !

Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα

Απορία δικιά μου, αφού το τηλέφωνο το έχεις μόνο για κλήσεις μηνύματα messenger και λοιπά, γιατί καίγεσαι να βάλεις την 5? (H οποία δεν θα φέρει και κάτι τραγικό στο interface)

Σχεδόν 4 μήνες με το τηλεφωνάκι και μπορώ να πω μόνο καλά λόγια. Ένα φλας να είχε μόνο, για τα βράδια που ψάχνουμε τα κλειδιά, και τι καλό θα ήταν !

Αφού έχεις το moto E γιατί δεν αλλάζεις αβαταρ και μου είσαι ακόμα με το xperia ray;:p

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Παιδες το Gps του τι λεει? Σκεφτομαι να το παρω για δευτερο κυριως για τη δουλεια και για τα τρεξιματα του. Σε εφαρμογες τυπου RunKeeper RunTastic ειναι οκ?

Παιδες το Gps του τι λεει? Σκεφτομαι να το παρω για δευτερο κυριως για τη δουλεια και για τα τρεξιματα του. Σε εφαρμογες τυπου RunKeeper RunTastic ειναι οκ?

Μια χαρά! Το χρησιμοποιώ εγώ με το strava και είναι σουπερ.

Google Pixel 5

Μια χαρά! Το χρησιμοποιώ εγώ με το strava και είναι σουπερ.

Μια χαρα. Απο μπαταρια πως παει? Σε χρηση μονο Wifi και θα βγαζει ενα 15ωρο με ~4 ωρες οθονης? Χωρις κλησεις κλπ.

Μια χαρα. Απο μπαταρια πως παει? Σε χρηση μονο Wifi και θα βγαζει ενα 15ωρο με ~4 ωρες οθονης? Χωρις κλησεις κλπ.

Μόνο με WiFi μου βγάζει 5 με 6 ώρες οθόνη με φόρτιση κάθε 24 ώρες περίπου.

Μόνο με WiFi μου βγάζει 5 με 6 ώρες οθόνη με φόρτιση κάθε 24 ώρες περίπου.

WTF? Το παραγγελνω τωρα!

WTF? Το παραγγελνω τωρα!

Εντάξει δεν είναι και καμιά σοβαρή αυτονομία. Το note 3 neo που έχω βγάζει άνετα 8 ώρες οθόνη με Wifi.

Edited by LotusEater

• 3 weeks later...
Εχει συμβει σε καποιον να μιλαει και να κλεινει η γραμμη σε random στιγμες και με random συνομιλητες ?
--NickB

Ναι. Δες το μήνυμα 75.

Οταν συμβαινει το να τερματιζει η κληση μονη της, δεν χρησιμοποιειται το 3G. Το εμφανιζει στην μπαρα διπλα στην ενδειξη μπαταριας με ενα Χ . Πρεπει να γινει καπου αλλου καποια ρυθμιση ?

--NickB

• 3 weeks later...
Αν δεν μας πεις είναι δύσκολο να μαντέψουμε. Συνήθως αυτή η ερώτηση πάει για θήκες ή screen protectors. Αλλά πάντα παίζει το ενδεχόμενο κάποιος που δε γνωρίζει να ρωτάει για antivirus. Οπότε ναι, πιστεύω πως η λέξη προστασία από μόνη της είναι πολύ γενική.

οκ, screen protector, καμία πρόταση;

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

tempered glass ή ζελατίνα;

Πάμε επόμενη ερώτηση, μπας και

λοιπόν, η ετοιμότητα κυψέλης τρώει αρκετή μπαταρία, με 50% σήμα είμαι όμως, καμία ιδέα;

εβαλα 2g (αντι για 3g που ειχα ολη την μερα) και πλεον βγαζω 2 μερες, αντι για 1,

ευχαριστω για τις απαντησεις :lol:

• The title was changed to Moto E