Jump to content

Huawei Ascend Mate 7

eleco
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οι περισσότεροι νομίζω πως πέρασαν χειροκίνητα την 6 και μετά ήρθε και η επόμενη αναβάθμιση OTA. Τουλάχιστον έτσι έγινε σε εμένα.

Δηλαδη παιδια για να καταλαβω και εγω, για να γινει οποιαδηποτε ενημερωση στο κινητο πρεπει να εχω καρτα SD? Το λεω γιατι δεν εχω βαλει ποτε και δεν εχει κανει ενημερωση πουθενα. (εκτος play store)

Δηλαδη παιδια για να καταλαβω και εγω, για να γινει οποιαδηποτε ενημερωση στο κινητο πρεπει να εχω καρτα SD? Το λεω γιατι δεν εχω βαλει ποτε και δεν εχει κανει ενημερωση πουθενα. (εκτος play store)

Στο κινητο, πηγαινε στις ρυθμισεις >> Ενημερωση Λογισμικού. Αν δεν κανει ΟΤΑ, με συνδεση WiFi, τοτε πηγαινε στο : Σχετικα με το τηλεφωνο, και γραψε αυτά που βλέπεις,,,, τελευταια εκδοση η Β560, για το L09.

1ον. ΟΤΑ τι ειναι?? (συγνωμη κι'ολας)

2ον. Στο Σχετικα με το τηλεφωνο δεν μου εχει καπου να γραψω, που ακριβως και πως το κανω?

3ον. Πρεπει να γινει πρωτα αναβαθμηση το emui γιατι εχω 3.0 και να τρεξω το λολιποπ μετα Ή αν κανω ενημερωση σε λολιποπ θα εχει μεσα και update του emui?

Edited by Dimitrios_D

Όταν λέω να γράψεις, εννοώ την έκδοση που έχει το κινητό σου, πχ σε εμένα γράφει το κινητό....Β560,,, να το γράψεις Εδώ στο site, Αυτό εννοώ, για να δω, την έκδοση λογισμικού. Μπορείς να ανεβάσεις και φωτο, αλλά δεν ξέρω τον τρόπο.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΟΤΑ, είναι ενημέρωση του λογισμικού με wifi, κατεβάζουμε το αρχείο από το ρουτερ.

Όταν λέω να γράψεις, εννοώ την έκδοση που έχει το κινητό σου, πχ σε εμένα γράφει το κινητό....Β560,,, να το γράψεις Εδώ στο site, Αυτό εννοώ, για να δω, την έκδοση λογισμικού. Μπορείς να ανεβάσεις και φωτο, αλλά δεν ξέρω τον τρόπο.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΟΤΑ, είναι ενημέρωση του λογισμικού με wifi, κατεβάζουμε το αρχείο από το ρουτερ.

Τον αριθμο εκδοσης εννοεις? Αν ναι ειναι ΜΤ7-L09V100R001C00B137SP03

Το κινητό είναι το L 09,,,,. Και έχει την έκδοση Β137. Μην κάνεις τίποτα, προτού σε συμβουλεύσει κάποιος από το site,,, το δικό μου κόντεψε να το κολλησω. Με ΟΤΑ είναι πιο απλό,. Σύνδεση στο ρουτερ, με wifi

Ευχαριστω πολυ. Απλα δεν μου εχει βγαλει ποτε ενημερωση και το samsung της γυναικας εκανε ηδη 2... Παντος δοκιμασα να σβησω κατι απο την διαχειρηση εφαρμογων, μια βλακια αλλα δεν επιασε... :happy:

Καλησπέρα κάποιο τροπο να γυρίσουμε σε loli σας παρακαλώ ρε παιδιά εχω το L10 32gbτο χρυσό

εχω κ εγω το ιδιο μοντελο φιλε..για πιο λογο επιστροφή?εγω loli exw

Μπαταρία μετα την επιστροφή σε Lollipop και χρήση κυρίως wifi από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

http://i1375.photobucket.com/albums/ag463/gpgalanis/IMG_20160616_085218_zpsdeqtdqfd.jpg

Ημουν ετοιμος για επιστροφη στη λολι αφου με την ΜΜ το κινητο ηταν τραγικο αλλα εκανα clean install την 560 και το matetaki μεταμορφωθηκε ολα δουλευουν αψογα δοκιμαστε το πριν κανετε επιστροφη.δεν 3αναπερνω τιποτα με ΟΤΑ γιατι εκει νομιζω γινεται η λαδια :D:D

Ημουν ετοιμος για επιστροφη στη λολι αφου με την ΜΜ το κινητο ηταν τραγικο αλλα εκανα clean install την 560 και το matetaki μεταμορφωθηκε ολα δουλευουν αψογα δοκιμαστε το πριν κανετε επιστροφη.δεν 3αναπερνω τιποτα με ΟΤΑ γιατι εκει νομιζω γινεται η λαδια :D:D

Αν θελεις, δωσε το link, για clean install ,, MM 560. ( Απο που την κατεβασες, Ευχαριστω. )

Αν θελεις, δωσε το link, για clean install ,, MM 560. ( Απο που την κατεβασες, Ευχαριστω. )

εχω περασει την ΜΜ 560 με ΟΤΑ. Κατεβασα τωρα, το αρχειο zip, για clean install, tis MM 560. ΑΛΛΑ, στην ενημερωση Λογισμικού, δεν εχει πλεον, την επιλογή για .. τοπικη ενημερωση ( ~κατι τετοιο). Καποια βοηθεια, αν ξερει την λυση;

Edited by Johny-B
Συνεχόμενα μηνύματα

Απο εδω τη κατεβασα http://huaweifirmware.com/huawei-mate-7 εκανα πρωτα εργοστασιακη επαναφορα και στην σελιδα εχει οδηγιες αμεσως θα ξεμπερδεψεις με την εγκατασταση

Απο εδω τη κατεβασα http://huaweifirmware.com/huawei-mate-7 εκανα πρωτα εργοστασιακη επαναφορα και στην σελιδα εχει οδηγιες αμεσως θα ξεμπερδεψεις με την εγκατασταση

Κατέβασα τον ρομ, από αυτο link, αλλά ψάχνοντας στο internet, κατέβασα ξανά την ρομ ,από το mega.nz,,, τέλος πάντων το ίδιο αρχείο είναι. Διαβάζοντας προηγούμενη σελίδα, ένας από το site, εγραφε: .. πατησα τα πλήκτρα έντασης ήχου, Και τα δύο, Και το πλήκτρο on/off, Ταυτόχρονα για πάνω από 10 δευτερόλεπτα. Στην οθόνη εμφανίζεται το EMUI update, και έκανα μάλλον clean install. Μετά έκανα επαναφορά σε εργοστασιακά δεδομένα, Και ξαναεστησα το κινητό. Θα ορκιζομουν ότι έγινε πιο γρήγορο το κινητό, ειδικά σε wifi. Κατά την γνώμη μου, πρέπει ή επαναφορά των εργοστασιακών δεδομένων, να γίνεται 2 φορές, πριν, όπως έκανες, Αλλά και μετά. Και από τις ρυθμίσεις ενημέρωσης απενεργοποίησα το αυτόματο κατέβασμα ΟΤΑ, μέσω wifi.

Κατέβασα τον ρομ, από αυτο link, αλλά ψάχνοντας στο internet, κατέβασα ξανά την ρομ ,από το mega.nz,,, τέλος πάντων το ίδιο αρχείο είναι. Διαβάζοντας προηγούμενη σελίδα, ένας από το site, εγραφε: .. πατησα τα πλήκτρα έντασης ήχου, Και τα δύο, Και το πλήκτρο on/off, Ταυτόχρονα για πάνω από 10 δευτερόλεπτα. Στην οθόνη εμφανίζεται το EMUI update, και έκανα μάλλον clean install. Μετά έκανα επαναφορά σε εργοστασιακά δεδομένα, Και ξαναεστησα το κινητό. Θα ορκιζομουν ότι έγινε πιο γρήγορο το κινητό, ειδικά σε wifi. Κατά την γνώμη μου, πρέπει ή επαναφορά των εργοστασιακών δεδομένων, να γίνεται 2 φορές, πριν, όπως έκανες, Αλλά και μετά. Και από τις ρυθμίσεις ενημέρωσης απενεργοποίησα το αυτόματο κατέβασμα ΟΤΑ, μέσω wifi.

Με ΟΤΑ κατι παιζει και σε εμενα το ιδιο μερα νυχτα το κινητο με clean install .Την πρωτη ΜΜ που ειχαν δωσει με ΟΤΑ το κινητο επεσε σε botloop με αγανακτησε πρεπει να το κοιτα3ει αυτο η huawei αλλιως με βλεπω στα nexus παλι που κανεις τα παντα αμεσα χωρις προβλημα

Παιδιά καλησπέρα.

Εδώ και 2 βδομάδες έχω ένα θέμα με το κινητό.

Άρχισε να φορτίζει πολύ αργά και να τελειώνει η μπαταρία του στο μισό χρόνο..

Από μία εφαρμογή που έχω μου δείχνει ότι το gmail μου καταναλώνει το 45% περίπου.

Από μία άλλη εφαρμογή βλέπω ότι δε μπορεί να ανεβάσει πάνω από 500mah κατα τη φόρτιση με τον δικό του φόρτιση που πριν φόρτιζε με 1700mah.

Και δοκίμασα πολλούς φορτιστές.

Τι φταίει άραγε;;; Μήπως έχει αρχίσει ήδη να τα παίζει η μπαταρία;;;;

Παιδιά καλησπέρα.

Εδώ και 2 βδομάδες έχω ένα θέμα με το κινητό.

Άρχισε να φορτίζει πολύ αργά και να τελειώνει η μπαταρία του στο μισό χρόνο..

Από μία εφαρμογή που έχω μου δείχνει ότι το gmail μου καταναλώνει το 45% περίπου.

Από μία άλλη εφαρμογή βλέπω ότι δε μπορεί να ανεβάσει πάνω από 500mah κατα τη φόρτιση με τον δικό του φόρτιση που πριν φόρτιζε με 1700mah.

Και δοκίμασα πολλούς φορτιστές.

Τι φταίει άραγε;;; Μήπως έχει αρχίσει ήδη να τα παίζει η μπαταρία;;;;

Κοιταξε το λινκ, Αφορα άλλη συσκευή, ΝΟΤΕ 4, αλλα μπορει να σε ενδιαφερει,,,

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399743&page=393

Για να κανω ενημερωση το κινητο απο στοκ σε 6.0 πρεπει πρωτα να κανω ενημερωση το emui απο 3.0 σε 4.1 Ή αν κανω την ενημερωση θα υπαρχει μεσα ενημερωμενο το emui??

Με λιγα λογια θελω να κανω ενωμερωση το κινητο απο 4.4 με 3.0 emui, να κανω πρωτα την ενημερωση σε 6.0 Ή να κανω πρωτα ενημερωση το emui απο 3.0 σε 4.1???

Κοιταξε το λινκ, Αφορα άλλη συσκευή, ΝΟΤΕ 4, αλλα μπορει να σε ενδιαφερει,,,

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399743&page=393

Κατάλαβα...

Θα κάνω αν είναι ένα format και αν δε στρώσει θα πάω για αλλαγή μπαταρίας...

Είναι φυσιολογικό όμως να τα φτύσει στις 10 μήνες;

Έχει εγγύηση;;;

Πάντως το φορτιζα πολύ προσεχτικά.

Κρίμα..

Για να κανω ενημερωση το κινητο απο στοκ σε 6.0 πρεπει πρωτα να κανω ενημερωση το emui απο 3.0 σε 4.1 Ή αν κανω την ενημερωση θα υπαρχει μεσα ενημερωμενο το emui??

Με λιγα λογια θελω να κανω ενωμερωση το κινητο απο 4.4 με 3.0 emui, να κανω πρωτα την ενημερωση σε 6.0 Ή να κανω πρωτα ενημερωση το emui απο 3.0 σε 4.1???

Εννημερωνεται μονο του, κοιταξε το λινκ, και κατεβασε το JAZZ- L09, ΚΑΙ μην κανεις τιποτα, πριν καποιος από το σαιτ, επιβεβαιωσει, ότι μπορει να γινει ενημερωση από Β137, σε Β331, Και κανε τις επαφες κλπ, Backup, Και 2ο κινητο εχεις; αν κολλησει το Ματε 7.http://consumer.huawei.com/gr/mobile-phones/support/downloads/mt7-l09-gr.htm