hbabis67 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Το κινητό σου είναι branded ( cosmote, wind, voda) η οχι. Έχω την εντύπωση ότι εαν ειναι κάποιας από τις παραπάνω εταιρειών δεν θα μπορέσεις να αναβαθμίσεις, παρά μόνο όταν θα δωσει η εταιρία, αν δώσει, την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RigoC Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε ένα θέμα που έχω με το κινητό μου. Εδώ και περίπου 2 μήνες όταν κάνω περιήγηση στο ίντερνετ ορισμένες φορές μου βγάζει μήνυμα ότι το κινητό έχει κολλήσει ιούς και μου προτείνει να κατεβάσω antivirus(σημειωτέον έχω ήδη). Πατάω το κουμπί που επιστρέφει στο προηγούμενο site και εκείνη την στιγμή το κινητό δονείται(!!!) Έκανα hard reset στο κινητό αλλά πάλι τα ίδια... Το έχω κάνει 2 φορές και παλι σήμερα μου κάνει βγάζει το ίδιο μήνυμα! Να σημειώσω ότι η μπαταρία σήμερα κατέβηκε πολύ γρήγορα χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει πολύ. Είναι στο 34% με 11.30 ώρες και οθόνη 3.55 ώρες. Τί μπορεί να συμβαίνει? Παίζει να έχω κολλήσει κάποιο ιο? Εαν κάποιος γνωρίσει επί του θέματος θα ήθελα τη γνώμη του. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Tα ιδια κ σε μενα αλλα μονο οταν μπαίνω στο avsite.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Καλημέρα σε όλους.Μου έσπασε ή οθόνη του κινητού.Εχει κάνει ποτέ κανείς επισκευή οθόνης εκτός αρβατο και αν ναι πιο το κόστος; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Μετά την μετάβαση στην 6.0 το Facebook αρκετές φορές κλείνει και ανοίγει ξανά μόνο του. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο; Προσωπικά θεωρώ την 6.0 μάλλον πισωγυρισμα και ελπίζω να φτιάξει στο άμεσο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Πέρασα την Β522,. με ΟΤΑ, και δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το fb. Καθημερινά μπαίνω και 10 φορές, στο fb. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με οποιοδήποτε κινητό. Δοκίμασε το fb, με αναζήτηση στο browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakism46 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Βγήκε χθες καινούργια Β560 μου ήρθε μέσω ota. Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Κι εμένα και δείχνει να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Εξακολουθώ πάντως να μην καταλαβαίνω την αλλαγή του multitasking σε οριζόντιο (από 4 εφαρμογές ανά σελιδα) και την αφαίρεση της δυνατότητας αποκρυψης της κάτω μπάρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeos Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) Καλημέρα σε όλους.Μου έσπασε ή οθόνη του κινητού.Εχει κάνει ποτέ κανείς επισκευή οθόνης εκτός αρβατο και αν ναι πιο το κόστος; Ευχαριστώ Και μενα μου σπασε και το πηγα την τριτη στην αβαρτο και χθες πεμπτη μου το ειχαν κιολας ετοιμο! (2 μερες!!:w00t:) Σημερα πηγα και το πηρα, ολα καλα. Τι να πω, δεν περιμενα τοσο γρηγορη εξυπηρετηση με τπτ!! Εντυπωσιαστηκα! Μου φτιαξαν και ενα echo που ειχα στο μικροφωνο και μου βαλανε και τo marsmallow. Ειχα την παλια εκδοση, οπως το ειχα αγορασει. Πλεον πηρε με OTA και την B560. Πριν με ΟΤΑ δεν επαιρνε τπτ και ημουν σε μια B140, κατι τετοιο (λολ) Οθονη μαζι με bezels υπολογισε γυρω στα 160ε απο αβαρτο. Θα σου λεγα να το πας εκει γιατι απο οσο εψαξα, οι οθονες που κυκλοφορουν ειναι ακριβες (70-80ε χωρις μεταφορικα), δεν ειναι γνησιες και δεν καθονται παντα καλα.. Εγω θεωρησα οτι δεν αξιζε το ρισκο, γιαυτο και το πηγα αβαρτο (μετα απο αρκετη σκεψη, λογω κακης φημης.. ) και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος! Edited June 3, 2016 by ampalaeos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Απο σημερα μεσω ota update στην Β560 185 ΜΒ εφτιαξε κ η ενημερωση καιρου και ωρας beautiful widget που δεν μου δουλευε μετα την αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosklim Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Ρε παιδιά εμένα γιατί δεν μου βρίσκει ota την marshmallow??? Είμαι με B331 και με L09 16 GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Και μενα μου σπασε και το πηγα την τριτη στην αβαρτο και χθες πεμπτη μου το ειχαν κιολας ετοιμο! (2 μερες!!:w00t:) Σημερα πηγα και το πηρα, ολα καλα. Τι να πω, δεν περιμενα τοσο γρηγορη εξυπηρετηση με τπτ!! Εντυπωσιαστηκα! Μου φτιαξαν και ενα echo που ειχα στο μικροφωνο και μου βαλανε και τo marsmallow. Ειχα την παλια εκδοση, οπως το ειχα αγορασει. Πλεον πηρε με OTA και την B560. Πριν με ΟΤΑ δεν επαιρνε τπτ και ημουν σε μια B140, κατι τετοιο (λολ) Οθονη μαζι με bezels υπολογισε γυρω στα 160ε απο αβαρτο. Θα σου λεγα να το πας εκει γιατι απο οσο εψαξα, οι οθονες που κυκλοφορουν ειναι ακριβες (70-80ε χωρις μεταφορικα), δεν ειναι γνησιες και δεν καθονται παντα καλα.. Εγω θεωρησα οτι δεν αξιζε το ρισκο, γιαυτο και το πηγα αβαρτο (μετα απο αρκετη σκεψη, λογω κακης φημης.. ) και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος! Αρβατο είναι τουλάχιστον άψογη(και λίγα λέω) όταν είναι να πληρώσεις... Από την άλλη είναι η χειρότερη ever αν είναι να πας με εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolaiao Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Σε έμενα εντός εγγύησης αλλαγή οθόνης, Δευτέρα το άφησα Τετάρτη μεσημέρι το πήρα. Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Πρεπει ναχεις συγκεκριμενη εκδοση! Βαλε καρφωτες τις επομενες και θα στην βρει Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Σε έμενα εντός εγγύησης αλλαγή οθόνης, Δευτέρα το άφησα Τετάρτη μεσημέρι το πήρα. Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πλήρωσες? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Και εγώ, πέρασα με ΟΤΑ, την Β560. Για την ακρίβεια, μόνο του το κινητό, κατέβασε την ρομ, είχα ανοιχτό το wifi, την νύχτα , και έκανα βιαστικά την εγκατάσταση, ήθελα να πάω σε μία δουλειά. Στην αρχή νόμισα, ότι ήταν ενημέρωση κάποιας εφαρμογής, έγραφε βελτίωση.. και κάτι στα αγγλικά νομίζω. Τα εικονίδια έγιναν πιο όμορφα. Δεν είχα χρόνο, να κοιτάξω, για αλλαγές. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σχετικά με την οθόνη του κινητού Μate 7. Το αγόρασα πριν ένα χρόνο. Δύο μέρες μετά το χτύπησα στην γωνία από το τραπέζι, και ράγισε ή οθόνη κάτω αριστερά. Το κινητό δουλεύει σωστά, και στον Γερμανό, όταν πήγα, τότε, πριν ένα χρόνο, μου είπαν 60~70 ευρώ. Στην δουλειά δεν το πίστευαν, δύο μέρες το είχα, το αποδωσα σε μάτιασμα, και επειδή δουλεύει σωστά, είναι το Κυρίως κινητό μου, δεν τηλεφωνησα καν στην αρβατο. Υπήρχε περίπτωση να το κάλυπτε ή εγγύηση;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Από το internet: διαχείριση του κινητού android από τον Ή.Υπολογιστη. θα προσπαθήσω να δώσω το λινκ. ( Το εγκατέστησα στο Μate 7, και https://www.pcsteps.gr/22441-διαχείριση-android-κινητού-tablet-μέσω-internet/?utm_content=bufferb7de0&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosklim Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Πρεπει ναχεις συγκεκριμενη εκδοση! Βαλε καρφωτες τις επομενες και θα στην βρει Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιά εννοείς?εγώ έχω την B331 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 στον φιλο απο πανω εδω εχει οτι χρειαζεσαι ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- B522 Full ->https://mega.nz/#!lop20AwA!6G0f3w0ewRZD6NgsB7bmEY9sxyMYo7o8iEpAmGiJawY Αποσυμπιέζετε το zip, και αντιγράφετε στην κάρτα SD στο φάκελο dload ΜΟΝΟ το update.app. Μετά κάνετε το γνωστό manual update. Λίστα με όλες τις rom θα βρείτε εδώ: http://forum.xda-developers.com/mate-7/general/huawei-mt7-l09-l10-stock-firmware-ota-t3275784 εδω τα εχει !!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitrios_D Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Παιδια κατοχοσ του ματε εδω και 1 χρονο και δεν μου βγαζει να κανω ουτε μια ενημερωση σε θεμα εμουι και android. Φανταστητε ειμαι με android 4,4,2 και εμουι 3,0... θα ηθελα αν υπαρχει καποιος με πολυ υπομονη να με καθοδιγιση βημα βημα ωστε να κανω καμια αναβαθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Μετα απο λιγες εβδομάδες με την Marshmallow επεστρεψα στην Lollipop και αν δεν αλλαξει κατι προς το καλύτερο στις επόμενες εκδόσεις θα παραμείνω εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Μετα απο λιγες εβδομάδες με την Marshmallow επεστρεψα στην Lollipop και αν δεν αλλαξει κατι προς το καλύτερο στις επόμενες εκδόσεις θα παραμείνω εδω. Θελω και εγω επιστροφη στη λολη εχεις καποιον οδηγο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 (edited) Θελω και εγω επιστροφη στη λολη εχεις καποιον οδηγο?? Ο πιο εύκολος τρόπος είναι αυτός http://huaweifirmware.com/huawei-mate-7 Edit. Επιτέλους έχω ξανά το κινητό που αγόρασα. Πολύ πιο σταθερό, καλύτερο multi tasking, η κάτω μπάρα κρύβεται, οι συντομεύσεις στην πάνω μπάρα επανήλθαν, οι ρυθμίσεις έγιναν όπως πριν, η μπαταρία κρατάει περισσότερο κτλ. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι σκεφτόταν η Huawei με τις αλλαγές που έκανε στην Marshmallow! Και από ότι έχω δει τις ίδιες ακριβώς έχει και στο Mate 8. Edited June 10, 2016 by gpgalanis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bgouz Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Με την 6 παντως το μονο που μου λείπει είναι οι περισσότερες ρυθμίσεις στην notification bar, κατά τα άλλα με την 560 που κατέβηκε ota πριν μερικές ημέρες επανήλθε η κατανάλωση της μπαταρίας σε καλύτερα επίπεδα από την loli. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Τουλάχιστον για εμένα (όπως έγραψα ηδη) η Marshmallow όχι μόνο δεν προσέφερε τίποτα παραπανω αλλά αντίθετα είχε κάνει το κινητό πολύ χειρότερο και αναφέρομαι στην 560 που είχα βάλει τελευταία. Προσωπικά απενεργοποιησα τις αναβαθμίσεις και δεν πρόκειται να αλλάξω την Lollipop τουλάχιστον μέχρι η Huawei να δώσει μια έκδοση που να δίνει παραπάνω δυνατότητες αντί να τις αφαιρεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts