sakism46 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Και σε μένα μια από τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 μολις το δοκιμασα και σε εμενα.τα ιδια κανει ο ηχος με τα ακουστικα συνδεμενα ειναι χαμηλος σχεδον δεν ακους τιποτα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μολις το δοκιμασα και σε εμενα.τα ιδια κανει ο ηχος με τα ακουστικα συνδεμενα ειναι χαμηλος σχεδον δεν ακους τιποτα δοκιμασα ολες τις ρυθμισεις αλλα δεν εγινε τιποτα παραμενει το ιδιο Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) ρε παιδια επειδη απο το site της huawei δεν παιζει να κατεβει η αναβάθμιση ποτέ... πειτε μ λιγο εχω το 2gb μοντελο.. ποια κατεβαζω για να παω στην b331; την ΟΤΑ ή την full firmware; και πως κανω εγκατάσταση; http://forum.xda-developers.com/mate-7/general/huawei-mt7-l09-l10-stock-firmware-ota-t3275784 Edited February 13, 2016 by bagit Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Απο το site huawei greece. Επελεξε το λευκο mate 7, 2GB. Το κατεβασα εγω, σε 10 λεπτά,, ....Β331, αρχειο zip, νομιζω 1,2 GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 διαβασε τις σελιδες 143, 144. Εχουν οδηγιες για την β331, και πως θα κανεις την εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hbabis67 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Κατέβασε το ζιπαρισμενο αρχείο απευθείας στο τηλέφωνο σου, ξεζιπαρισε το και τον φάκελο dload ριχτοαν η σριχτονην καρτα η στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Απο την εφαρμογή emui update την εσωτερική αναβάθμιση και σε λίγα λεπτά θα εισε με ττεισεην νεα έκδοση. Κανε και ενα hard reset, προαιρετικά, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasnp Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ. ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΔΥΝΑΤΑ. ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΛΥΣΗ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Είναι γνωστό πρόβλημα το οποίο λυνόταν μόνο με ροοτ και διαγραφή ενός αρχείου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RigoC Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Thanx!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RigoC Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Βρήκα μια λύση σχετικά με το ερώτημα που έκανα. Όταν συνδέσουμε τα ακουστικά πρέπει να ανοίξουμε την ένταση του ήχου κλήσης ξανά. Μετά απ'αυτό χτυπάει πάλι δυνατά! :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asngr Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Αξίζει να μπω στη διαδικασία αναβάθμισης σε Β331 από ΚΙΤΚΑΤ που είμαι ακόμα; Δεν το έχω κάνει τόσο καιρό όχι επειδή δεν ξέρω πώς να το κάνω, αλλά επειδή το κινητό μου δουλεύει άψογα. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ώστε να αξίζει; Γίνεται το ήδη τέλειο, καλύτερο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosklim Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Αξίζει να μπω στη διαδικασία αναβάθμισης σε Β331 από ΚΙΤΚΑΤ που είμαι ακόμα; Δεν το έχω κάνει τόσο καιρό όχι επειδή δεν ξέρω πώς να το κάνω, αλλά επειδή το κινητό μου δουλεύει άψογα. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ώστε να αξίζει; Γίνεται το ήδη τέλειο, καλύτερο; Ευχαριστώ. Εμένα μου άρεσε ή kit kat αλλά και το lollipop είναι ωραίο.πάντως εγώ αναβάθμιση κάνω μόνο μέσω ota και τελευταία ακόμα είναι ή 324. Αν βγει σε ota ή 331 θα την περάσω και θα σου πώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Απο 324 σε 331 ειδα καλυτερη διαχειρηση μπαταριας ειναι μικρο το αρχειο κατεβαστετο και περαστε με τοπικη ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Το εχω βρει στα 478€. Αξιζει σε γενικες γραμμες τι λετε? Λιγο που διαβασα εχω ακουσει καλα λογια... Edited February 24, 2016 by tsiaras Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Το εχω βρει στα 478€. Αξιζει σε γενικες γραμμες τι λετε? Λιγο που διαβασα εχω ακουσει καλα λογια... Για μενα περιμενε το mate 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Για μενα περιμενε το mate 8 βρηκα αυτο..... "η έκδοση του Huawei Mate 8 με μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB έρχεται με τιμή στα €599, ενώ η έκδοση με 4GB RAM και εσωτερική μνήμη 64GB αναμένεται να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων με τιμή στα €699." ειναι πολλα τα λεφτα.οποτε θα αρκεστώ στο 7... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 βρηκα αυτο..... "η έκδοση του Huawei Mate 8 με μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB έρχεται με τιμή στα €599, ενώ η έκδοση με 4GB RAM και εσωτερική μνήμη 64GB αναμένεται να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων με τιμή στα €699." ειναι πολλα τα λεφτα.οποτε θα αρκεστώ στο 7... Το 7 περυσι ειχε 340 θεωρω πολλα τα 450+ που εχει τωρα το 8 αν κανεις υπομονη θα πεσει στα ιδια χρηματα με το 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Ως το Πασχα θαχει πεσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Στο xda υπάρχει πλέον επίσημο πακέτο επιστροφής για όσους δοκιμάσαμε το MM beta... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Παρατήρησα ότι καταναλώνει πολλά mb σε σχέση με την προηγούμενη συσκευή που είχα .Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis13 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Καλησπέρα παιδιά να κάνω μια ερώτηση θέλω..έχω το mate 7 το dual με 32g εσωτερική και 3 γιγα Ραμ είναι αγιασμένο από Κίνα και τρέχει το 4.4.2 και ενώ έχει βγει το update δεν μπορώ να το περάσω..τι μπορώ να κάνω?μπορώ να του βαλω ρομ ευρωπαϊκή? ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι αγορασμενο ήθελα να πω σορυ παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Ο ηχος απο τα ακουστικα ειναι χαμηλος. Υπαρχει καποιο κολπο να αυξησουμε την ενταση? Δεν ειμαι root..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisss Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Αν κάνω αναβάθμιση τα χάνω όλα απο το τηλέφωνο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Ο ηχος απο τα ακουστικα ειναι χαμηλος. Υπαρχει καποιο κολπο να αυξησουμε την ενταση? Δεν ειμαι root..... Και σε μενα, το ιδιο. Συνδεσα τα ακουστικά, για να ακουσω μουσική απο το Ραδιόφωνο, η ένταση του ήχου ήταν σπαστικα χαμηλά ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν κάνω αναβάθμιση τα χάνω όλα απο το τηλέφωνο ??? Εκανα αναβάθμιση σε Β331. Απο οτι θυμάμαι δεν χάνεται τιποτα. Μετά εκανα επαναφορά σε εργοστάσιακα δεδομένα, Α Λ Λ Α, πρωτα ειχα κάνει αντίγραφο ασφαλείας, έχει αυτην την εφαρμογή το ΜΑΤΕ 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Getapen Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Γεια σας παιδιά, Είναι να αγοράσω μεταχειρισμένο αγορασμένο από wind. Υποθέτω ότι θα δουλεύει κανονικά με Vodafone 4g και γενικότερα με Vodafone? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Εννοειται οτι θα λειτουργει. Απλα θα πρεπει να ενεργοποιησεις το 4G για τη Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts