Jump to content

Huawei Ascend Mate 7

eleco
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μολις το δοκιμασα και σε εμενα.τα ιδια κανει ο ηχος με τα ακουστικα συνδεμενα ειναι χαμηλος σχεδον δεν ακους τιποτα

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μολις το δοκιμασα και σε εμενα.τα ιδια κανει ο ηχος με τα ακουστικα συνδεμενα ειναι χαμηλος σχεδον δεν ακους τιποτα

δοκιμασα ολες τις ρυθμισεις αλλα δεν εγινε τιποτα παραμενει το ιδιο

salonika city :thanks:

ρε παιδια επειδη απο το site της huawei δεν παιζει να κατεβει η αναβάθμιση ποτέ... πειτε μ λιγο

εχω το 2gb μοντελο.. ποια κατεβαζω για να παω στην b331;

την ΟΤΑ ή την full firmware; και πως κανω εγκατάσταση;

http://forum.xda-developers.com/mate-7/general/huawei-mt7-l09-l10-stock-firmware-ota-t3275784

Edited by bagit

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

Απο το site huawei greece. Επελεξε το λευκο mate 7, 2GB. Το κατεβασα εγω, σε 10 λεπτά,, ....Β331, αρχειο zip, νομιζω 1,2 GB

διαβασε τις σελιδες 143, 144. Εχουν οδηγιες για την β331, και πως θα κανεις την εγκατασταση.

Κατέβασε το ζιπαρισμενο αρχείο απευθείας στο τηλέφωνο σου, ξεζιπαρισε το και τον φάκελο dload ριχτοαν η σριχτονην καρτα η στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Απο την εφαρμογή emui update την εσωτερική αναβάθμιση και σε λίγα λεπτά θα εισε με ττεισεην νεα έκδοση. Κανε και ενα hard reset, προαιρετικά,

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ.

ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΔΥΝΑΤΑ.

ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΛΥΣΗ.

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Είναι γνωστό πρόβλημα το οποίο λυνόταν μόνο με ροοτ και διαγραφή ενός αρχείου.

Βρήκα μια λύση σχετικά με το ερώτημα που έκανα.

Όταν συνδέσουμε τα ακουστικά πρέπει να ανοίξουμε την ένταση του ήχου κλήσης ξανά.

Μετά απ'αυτό χτυπάει πάλι δυνατά!

:):):)

Αξίζει να μπω στη διαδικασία αναβάθμισης σε Β331 από ΚΙΤΚΑΤ που είμαι ακόμα;

Δεν το έχω κάνει τόσο καιρό όχι επειδή δεν ξέρω πώς να το κάνω, αλλά επειδή το κινητό μου δουλεύει άψογα.

Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ώστε να αξίζει; Γίνεται το ήδη τέλειο, καλύτερο;

Ευχαριστώ.

Αξίζει να μπω στη διαδικασία αναβάθμισης σε Β331 από ΚΙΤΚΑΤ που είμαι ακόμα;

Δεν το έχω κάνει τόσο καιρό όχι επειδή δεν ξέρω πώς να το κάνω, αλλά επειδή το κινητό μου δουλεύει άψογα.

Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ώστε να αξίζει; Γίνεται το ήδη τέλειο, καλύτερο;

Ευχαριστώ.

Εμένα μου άρεσε ή kit kat αλλά και το lollipop είναι ωραίο.πάντως εγώ αναβάθμιση κάνω μόνο μέσω ota και τελευταία ακόμα είναι ή 324. Αν βγει σε ota ή 331 θα την περάσω και θα σου πώ.

Απο 324 σε 331 ειδα καλυτερη διαχειρηση μπαταριας ειναι μικρο το αρχειο κατεβαστετο και περαστε με τοπικη ενημερωση

Το εχω βρει στα 478€. Αξιζει σε γενικες γραμμες τι λετε? Λιγο που διαβασα εχω ακουσει καλα λογια... Edited by tsiaras
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το εχω βρει στα 478€. Αξιζει σε γενικες γραμμες τι λετε? Λιγο που διαβασα εχω ακουσει καλα λογια...

Για μενα περιμενε το mate 8

Για μενα περιμενε το mate 8

βρηκα αυτο.....

"η έκδοση του Huawei Mate 8 με μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB έρχεται με τιμή στα €599, ενώ η έκδοση με 4GB RAM και εσωτερική μνήμη 64GB αναμένεται να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων με τιμή στα €699."

ειναι πολλα τα λεφτα.οποτε θα αρκεστώ στο 7...

[sIGPIC][/sIGPIC]

βρηκα αυτο.....

"η έκδοση του Huawei Mate 8 με μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB έρχεται με τιμή στα €599, ενώ η έκδοση με 4GB RAM και εσωτερική μνήμη 64GB αναμένεται να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων με τιμή στα €699."

ειναι πολλα τα λεφτα.οποτε θα αρκεστώ στο 7...

Το 7 περυσι ειχε 340 θεωρω πολλα τα 450+ που εχει τωρα το 8 αν κανεις υπομονη θα πεσει στα ιδια χρηματα με το 7

Παρατήρησα ότι καταναλώνει πολλά mb σε σχέση με την προηγούμενη συσκευή που είχα .Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ???
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά να κάνω μια ερώτηση θέλω..έχω το mate 7 το dual με 32g εσωτερική και 3 γιγα Ραμ είναι αγιασμένο από Κίνα και τρέχει το 4.4.2 και ενώ έχει βγει το update δεν μπορώ να το περάσω..τι μπορώ να κάνω?μπορώ να του βαλω ρομ ευρωπαϊκή?

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι αγορασμενο ήθελα να πω σορυ παιδια

Ο ηχος απο τα ακουστικα ειναι χαμηλος. Υπαρχει καποιο κολπο να αυξησουμε την ενταση? Δεν ειμαι root.....
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο ηχος απο τα ακουστικα ειναι χαμηλος. Υπαρχει καποιο κολπο να αυξησουμε την ενταση? Δεν ειμαι root.....

Και σε μενα, το ιδιο. Συνδεσα τα ακουστικά, για να ακουσω μουσική απο το Ραδιόφωνο, η ένταση του ήχου ήταν σπαστικα χαμηλά

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν κάνω αναβάθμιση τα χάνω όλα απο το τηλέφωνο ???

Εκανα αναβάθμιση σε Β331. Απο οτι θυμάμαι δεν χάνεται τιποτα. Μετά εκανα επαναφορά σε εργοστάσιακα δεδομένα, Α Λ Λ Α, πρωτα ειχα κάνει αντίγραφο ασφαλείας, έχει αυτην την εφαρμογή το ΜΑΤΕ 7.

Γεια σας παιδιά,

Είναι να αγοράσω μεταχειρισμένο αγορασμένο από wind. Υποθέτω ότι θα δουλεύει κανονικά με Vodafone 4g και γενικότερα με Vodafone?

Ευχαριστώ

Εννοειται οτι θα λειτουργει. Απλα θα πρεπει να ενεργοποιησεις το 4G για τη Vodafone