panseraikos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Δώρο είναι απο Κινέζο, οπότε δεν ξέρω τιμή. Απο καμερα τι λεει καλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ικανοποιημένος είμαι δεν μπορώ να πω. Η αλήθεια ειναι οτι κανα μηνα έχει που το δουλεύω και δεν πολύ ασχολήθηκα με φωτο και βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Επίσης να προσθέσω ότι μετά την αναβάθμιση μου κάνει νούμερα με την φόρτιση. Δηλαδή το βάζω να φορτίσει και κάποιες φορές φτάνει μέχρι 85% άλλες 84% κτλ. Το έχετε παρατηρήσει και άλλοι? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typer1985240 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 καλησπέρα σημερα αγορασα το 3gb 32ari η τελευταια αναβαθμιση που παιρνει είναι το 4,4,4?αυτην εχει παταω ενημερωση και δεν εχει άλλη...δεν παιρνει lollipop marshalow αυτό το κινητο? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπέρα σημερα αγορασα το 3gb 32ari η τελευταια αναβαθμιση που παιρνει είναι το 4,4,4?αυτην εχει παταω ενημερωση και δεν εχει άλλη...δεν παιρνει lollipop marshalow αυτό το κινητο? λαθοσ παιδια 4.4.2 εχει...αν ξερει καποιοσ κατι ας μ πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 καλησπέρα σημερα αγορασα το 3gb 32ari η τελευταια αναβαθμιση που παιρνει είναι το 4,4,4?αυτην εχει παταω ενημερωση και δεν εχει άλλη...δεν παιρνει lollipop marshalow αυτό το κινητο? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λαθοσ παιδια 4.4.2 εχει...αν ξερει καποιοσ κατι ας μ πει Καλησπερα φιλε μου εντυπωσεις απο το κιν;απο που το πηρες και ποσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typer1985240 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Καλησπερα φιλε μου εντυπωσεις απο το κιν;απο που το πηρες και ποσο; καλο φαινετε σημερα το πηρα 350e από γνωστο το ειχε μια βδομαδα και τον κουρασε λογω μεγεθουσ και μ το εδωσε φτηνο...ξερεισ κατι για τις αναβαθμισεισ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Αν και δεν το εχω παρει ακομη 2-3 σελιδες ποιο μπροστα γραφουν τα παιδια ακριβος τι να κανεις.τσεκαρε λιγο την καμερα αν μπορεις να μου πεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typer1985240 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Αν και δεν το εχω παρει ακομη 2-3 σελιδες ποιο μπροστα γραφουν τα παιδια ακριβος τι να κανεις.τσεκαρε λιγο την καμερα αν μπορεις να μου πεις καλεσ φωτο και καλο βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Απο sar ευρωπη ξερουμε; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 καλο φαινετε σημερα το πηρα 350e από γνωστο το ειχε μια βδομαδα και τον κουρασε λογω μεγεθουσ και μ το εδωσε φτηνο...ξερεισ κατι για τις αναβαθμισεισ? Καλησπερα φιλε μου εκανες την αναβαθμηση τελικα και αν ναι εχει διαφορες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typer1985240 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Καλησπερα φιλε μου εκανες την αναβαθμηση τελικα και αν ναι εχει διαφορες; καλησπέρα...δεν γινεται αυτόματα βρηκα ένα γνωστο θα την κανω με pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Καλησπέρα Ξέρει κανείς πως περνάω google λογαριασμό; Θέλω να περάσω τις επαφές μου και δεν μπορώ να βρω πως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Ρυθμισεις-Λογαριασμοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Ρυθμισεις-Λογαριασμοι έχω προσθέσει εκεί λογαριασμό google αλλά δεν βρίσκω τρόπο να συγχρονίσει επαφές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Δεν χρειάζεται να κανείς κάτι. Το κάνει αυτόματα. Ίσως χρειάζεται να επιλέξεις την επιλογή προβολη επαφών google στις ρυθμίσεις στις επαφές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα δεν το κάνει αυτόματα - όπως σε κάθε άλλη συσκευή. δεν υπάρχουν επαφές google γιατί δεν τις συγχρόνισε ποτέ όπως και το ημερολόγιο και δεν ξέρω πως να το κάνω να συγχρονίσει ίσως επειδή προοριζόταν η συσκευή για εγχώρια (Κίνα) αγορά δεν γίνεται αυτόματα σε όλους τους υπόλοιπους λειτουργεί κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα δεν το κάνει αυτόματα - όπως σε κάθε άλλη συσκευή. δεν υπάρχουν επαφές google γιατί δεν τις συγχρόνισε ποτέ όπως και το ημερολόγιο και δεν ξέρω πως να το κάνω να συγχρονίσει ίσως επειδή προοριζόταν η συσκευή για εγχώρια (Κίνα) αγορά δεν γίνεται αυτόματα σε όλους τους υπόλοιπους λειτουργεί κανονικά; Δηλαδη στην συσκευη σου εχεις App store της huawei;Εαν Ναι τοτε υπαρχει λυση. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Έχω app store ναι. Ποιά είναι η λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Έχω app store ναι. Ποιά είναι η λύση; Δες το ποστ 418 του Αντώνη(asot) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5264927#post5264927 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asngr Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Μου συνέβη κάτι "περίεργο". Στις αρχές τις εβδομάδας, έλαβα ειδοποίηση για ΟΤΑ αναβάθμιση λογισμικού (από 4.4.2 σε 5.1) Δεν την έκανα σκοπεύοντας να την κάνω το Σ/Κ. Μπαίνοντας λοιπόν το Σ/Κ να την κάνω, μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις και παραμένω στην 4.4.2! Ανέβασε η huawei update και μετά για κάποιο λόγο το κατέβασε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Έχω app store ναι. Ποιά είναι η λύση; Ή μπορείς να ακολουθησεις τις οδηγίες του φίλου Romanos απο...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6135032#post6135032 Βέβαια το καλύτερο είναι να πληκτρολογησεις Google και να περάσεις το contacts sync και calendar από το app store. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosklim Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Εγώ πάντως με την lollipop έχω θετική διαφορά με την μπαταρία τουλάχιστον 7-9 ώρες + .από 2 μέρες και κάτι πήγα 3 και κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Μου συνέβη κάτι "περίεργο". Στις αρχές τις εβδομάδας, έλαβα ειδοποίηση για ΟΤΑ αναβάθμιση λογισμικού (από 4.4.2 σε 5.1) Δεν την έκανα σκοπεύοντας να την κάνω το Σ/Κ. Μπαίνοντας λοιπόν το Σ/Κ να την κάνω, μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις και παραμένω στην 4.4.2! Ανέβασε η huawei update και μετά για κάποιο λόγο το κατέβασε; Δοκιμασες να κανείς επανεκκίνηση και να ξαναδεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asngr Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Ναι αλλά τίποτα. Ενώ για 2-3 μέρες έβλεπα την αναβάθμιση να με περιμένει, όταν πλέον πήγα να την κάνω, είχε κάνει φτερά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typer1985240 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Ναι αλλά τίποτα. Ενώ για 2-3 μέρες έβλεπα την αναβάθμιση να με περιμένει, όταν πλέον πήγα να την κάνω, είχε κάνει φτερά! την εκανα χτεσ σε 32ari 3gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts