giannisNOTE Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 μετα απο καιρο λεω να αποχωριστω το n7000 και με κερδιζει πολυ to mate7 αλλα ρε παιδια η τιμη του δεν ειναι ακομα καπως ανεβασμενη? εχετε κανα μαγαζι στο νου εκτος απο τα skroutzoμαγαζα για αγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Το 7 τον Ιουνιο ειχε παει 350 λογω capital control ανεβηκε και ξαναπεφτει σιγα σιγα αλλα ειναι ακομα στα 390,Νομιζω οτι τα 350 ειναι μια χαρα αλλα ποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnits Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Ας κανω και μια χαζη ερωτηση. Στην παραγγελια που εκανα την Παρασκευη γραφει στην αποστολη Free shipping Expedited (DHL) . Αυτο σημαινει οτι θα χρησιμοποιησουν DHL ή οποιαδηποτε κουριερ τους βρεθει στο δρομο τους ?? Για την ωρα το status γραφει Confirmed, paid, unshipped Τοσα που εχουν δει τα ματια μου με τις κουριερ και τα Ευρωπαικα κινεζομαγαζα εχω σκιαχτει πια......:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnits Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Ας κανω και μια χαζη ερωτηση. Στην παραγγελια που εκανα την Παρασκευη γραφει στην αποστολη Free shipping Expedited (DHL) . Αυτο σημαινει οτι θα χρησιμοποιησουν DHL ή οποιαδηποτε κουριερ τους βρεθει στο δρομο τους ?? Για την ωρα το status γραφει Confirmed, paid, unshipped Τοσα που εχουν δει τα ματια μου με τις κουριερ και τα Ευρωπαικα κινεζομαγαζα εχω σκιαχτει πια......:( Τελικα καταφερα και μιλησα στο live chat και μου επιβεβαιωσαν οτι θα φυγει με DHL απο Αγγλια ! Καποιος να εχει γνωση του χρονου παραδοσης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Τελικα καταφερα και μιλησα στο live chat και μου επιβεβαιωσαν οτι θα φυγει με DHL απο Αγγλια ! Καποιος να εχει γνωση του χρονου παραδοσης ? Λοιπον, κανονικα απο Κινα που χω παραγγειλει με Ems ή DHL ειναι γυρω στο 10-11 μερες... Ελλαδα λογικα πανω απο βδομαδα δεν θα παρει εκτος αν γινει κανα μπερδεμα στο τελωνειο οποτε μπορει να παρει και 4-5 μερες να εκτελωνιστει (δεν πληρωνεις τελωνειο αλλα ολα τα πακετα περνανε απο εκει).. απο την στιγμη που φτασει στην Αθηνα 1-2 μερες το πολυ.. εκτος αν εισαι Θεσσαλονικη οποτε το στελνουν στο τελωνειο εκει και πας +4-5 μερες... Η DHL ειναι καλη για ευρωπαικες αγορες αλλα μην επιλεγεται ποτε για αγορες εκτος ΕΕ γτ δαγκωνει ασχημα... δεν εχει δικους την εκτελωνιστες και μεχρι να βρει διαθεσιμο σου χρεωνει φυλαχτρα στην αποθηκη 20 ευρω ανα ημερα ανεξαρτητα του μεγεθους... ετος οτι πληρωνεις και τον εκτελωνιστη και φορο και την χαρτουρα.. μπορει απο το τιποτα να σου ρθει +200 ευρω.. για εκτος ΕΕ προτιμησε απλο ταχυδρομειο με αναγραφομενη χαμηλοτερη τιμη (γυρω στα 10$ αν το πακετο πειθει) και σημανση ως προιον προς δειγματισμο.. εκτος αν θες κουριερ οποτε διαλεγεις EMS παντα με τα παραπανω κολπα και με σταυρους καθε πρωι να μην τυχεις σε χασαπη εκτελωνιστη... Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το Galxy Note Edge εδω και 8 μήνες και σκέφτομαι να το δώσω μιας και θέλω να πάρω κάτι άλλο. Αξίζει να πάω προς το Μ7 ή θα το μετανιώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Τελικα καταφερα και μιλησα στο live chat και μου επιβεβαιωσαν οτι θα φυγει με DHL απο Αγγλια ! Καποιος να εχει γνωση του χρονου παραδοσης ? Είχα πάρει από merimobiles eu warehouse (αποθήκη από tracking number έδειχνε Αγγλία) Δεύτερα 13:05 και παρέλαβα Τρίτη 15:18 με dhl χωρίς θέμα τελωνείου λόγω Ευρώπης.Είχα πάθει την πλάκα μου...01:00 ήταν Γερμανία 06:00 Ελλάδα και μετά 15:18 στα χέρια μου.Μιλάμε δε το πίστευα.Μακάρι να συμβεί το ίδιο και σε σένα γιατί ψηνομαι και γω για το dual sim πάντα. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnits Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Μακάρι αν και το βασικό είναι να το στείλουν πρώτα από το Coolicool... Μου είπαν ότι θα φύγει σήμερα αλλά μέχρι τώρα..... π@π@ρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Μην βιαζεσαι! Το δωρεαν αποστολη ειναι παντα ποιο αργο,μαζευουνε ποσοτητες και μετα περναει η dhl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Μακάρι αν και το βασικό είναι να το στείλουν πρώτα από το Coolicool... Μου είπαν ότι θα φύγει σήμερα αλλά μέχρι τώρα..... π@π@ρια Από το coolicool δεν εχω αγορασει και έχω διαβάσει πολλά καλά και κακά. Αν δεν έχεις προσωπική εμπειρία όμως τι να λέμε.Οι χρόνοι παράδοσης από eu warehouse μ ενδιαφέρουν για μελλοντικές αγορές (ειμαι ανυπομονο παιδι :p) οπότε αν έχεις την καλοσύνη να μας ενημερώσεις θα το εκτιμούσα απεριόριστα (πωπω γλειψιμο) :D. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnits Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Από το coolicool δεν εχω αγορασει και έχω διαβάσει πολλά καλά και κακά. Αν δεν έχεις προσωπική εμπειρία όμως τι να λέμε.Οι χρόνοι παράδοσης από eu warehouse μ ενδιαφέρουν για μελλοντικές αγορές (ειμαι ανυπομονο παιδι :p) οπότε αν έχεις την καλοσύνη να μας ενημερώσεις θα το εκτιμούσα απεριόριστα (πωπω γλειψιμο) :D. Επειδη την εχω την καλοσυνη (:p:p:p) λοιπον την Παρασκευη ηταν confirmed, paid, unshipped χθες μιλησα στο τσατ ενω εστειλα και mail για το ποτε, απο που και πως θα το στειλουν και σημερα το στατους γραφει confirmed, paid,shipped . Παραλληλα μου απαντησαν στο mail οτι το τηλεφωνο εχει φυγει απο U.K. και μου εδωσαν ενα 10ψηφιο tracking number το οποιο υποτιθεται οτι ειναι της DHL (αν και ακομα δε μου δειχνει τιποτα)....Ειδομεν λοιπον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Επειδη την εχω την καλοσυνη (:p:p:p) λοιπον την Παρασκευη ηταν confirmed, paid, unshipped χθες μιλησα στο τσατ ενω εστειλα και mail για το ποτε, απο που και πως θα το στειλουν και σημερα το στατους γραφει confirmed, paid,shipped . Παραλληλα μου απαντησαν στο mail οτι το τηλεφωνο εχει φυγει απο U.K. και μου εδωσαν ενα 10ψηφιο tracking number το οποιο υποτιθεται οτι ειναι της DHL (αν και ακομα δε μου δειχνει τιποτα)....Ειδομεν λοιπον.... Εσύ και ο Γιάννης Πλούταρχος είστε "το καλύτερο παιδι":lol: Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Για πείτε ρε παιδιά, ο Kirin έχει ασυμβατότητα με πολλά apps (και games:p)? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma1 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το Galxy Note Edge εδω και 8 μήνες και σκέφτομαι να το δώσω μιας και θέλω να πάρω κάτι άλλο. Αξίζει να πάω προς το Μ7 ή θα το μετανιώσω? Ή μπαταρία βγάζει άνετα δύο μέρες ή με πολύ βαριά χρήση,δλδ να μην το κλείνει όλη μέρα και πάλι μέχρι το βράδυ θα έχει τουλάχιστον 40%,είναι γρηγορο, δεν μιλάει,ωραία φωτογραφία,όχι επαγγελματική αλλά κάνει σωστά την δουλειά της.άνετο στο χέρι, ανάλογα το χέρι...,ωραία οθόνη και ήχος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Ή μπαταρία βγάζει άνετα δύο μέρες ή με πολύ βαριά χρήση,δλδ να μην το κλείνει όλη μέρα και πάλι μέχρι το βράδυ θα έχει τουλάχιστον 40%,είναι γρηγορο, δεν μιλάει,ωραία φωτογραφία,όχι επαγγελματική αλλά κάνει σωστά την δουλειά της.άνετο στο χέρι, ανάλογα το χέρι...,ωραία οθόνη και ήχος!! Σ ευχαριστώ. Τα δακτυλικά λειτουργούν απροβλημάτιστα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Σ ευχαριστώ. Τα δακτυλικά λειτουργούν απροβλημάτιστα??? Το δακτυλικο λειτουργει αψογα και οπως επρεπε να λειτουργουν ολα τα δακτυλικα... δλδ ακουμπας απλα το χερι και ανοιγει.. ουτε να κανεις κλικ πριν ουτε power on τπτ... και σβελτο οσο δεν παει.. κατευθειαν ανοιγει (πιστεψε με νομιζα δεν θα ταν της προκοπης αλλα μαλλον ειναι απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο της αγορας) Επεξεργαστης αριστος δεν κολωνει πουθενα... το χω εναν μηνα και δεν χρειαστηκε να κανω ποτε επανεκιννηση επειδη σκαλωσε καπου... η ram με προβληματιζε θα θελα 3 για το μελλον αλλα μεχρι στιγμης τα 2 ειναι μπομπα κι απ οτι λενε με την Lollipop αφηνει περισσοτερα MB ελευθερα... οθονη τι να λεμε... δεν υπαρχουν λογια... καταστευη αψογη... πολυ λεπτη και μπορεις να κανεις βασικες λειτουργιες με το ενα χερι... (αν βεβαια βαλεις flip case αυτο το ξεχνας).. η καμερα σε καλες συνθηκες φωτισμου ειναι πανεμορφη.. σε χαμηλες συνθηκες δεν θα λεγα οτι ειναι σημειο αναφορας... ωστοσο το φλας βοηθαει την κατασταση και πισω και μπροστα (retina flash οπως λεει και η αχλαδο)... noise υπαρχει την νυχτα δυστυχως τελος στα συν βαζω και το EMUI που εχει οριμασει τρελα.. θα καταλαβεις οταν το παρεις.. σε γενικες γραμμες ειμαι σχεδον απολυτα ικανοποιημενος απο το κινητο αυτο... για τα γουστα μ αν ειχε 60fps video και 720p σε 120fps για slow motion θα ταν το τελειο εργαλειο αλλα τι να κανουμε... Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 (edited) Το δακτυλικο λειτουργει αψογα και οπως επρεπε να λειτουργουν ολα τα δακτυλικα... δλδ ακουμπας απλα το χερι και ανοιγει.. ουτε να κανεις κλικ πριν ουτε power on τπτ... και σβελτο οσο δεν παει.. κατευθειαν ανοιγει (πιστεψε με νομιζα δεν θα ταν της προκοπης αλλα μαλλον ειναι απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο της αγορας) Επεξεργαστης αριστος δεν κολωνει πουθενα... το χω εναν μηνα και δεν χρειαστηκε να κανω ποτε επανεκιννηση επειδη σκαλωσε καπου... η ram με προβληματιζε θα θελα 3 για το μελλον αλλα μεχρι στιγμης τα 2 ειναι μπομπα κι απ οτι λενε με την Lollipop αφηνει περισσοτερα MB ελευθερα... οθονη τι να λεμε... δεν υπαρχουν λογια... καταστευη αψογη... πολυ λεπτη και μπορεις να κανεις βασικες λειτουργιες με το ενα χερι... (αν βεβαια βαλεις flip case αυτο το ξεχνας).. η καμερα σε καλες συνθηκες φωτισμου ειναι πανεμορφη.. σε χαμηλες συνθηκες δεν θα λεγα οτι ειναι σημειο αναφορας... ωστοσο το φλας βοηθαει την κατασταση και πισω και μπροστα (retina flash οπως λεει και η αχλαδο)... noise υπαρχει την νυχτα δυστυχως τελος στα συν βαζω και το EMUI που εχει οριμασει τρελα.. θα καταλαβεις οταν το παρεις.. σε γενικες γραμμες ειμαι σχεδον απολυτα ικανοποιημενος απο το κινητο αυτο... για τα γουστα μ αν ειχε 60fps video και 720p σε 120fps για slow motion θα ταν το τελειο εργαλειο αλλα τι να κανουμε... Σ ευχαριστώ. Μάλλον με έπεισες. Ήρθε ίσως καιρός να δοκιμάσω κάτι άλλο εκτός Samsung και IPhone. Τέλος θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί αξιόπιστο να το αγοράσω. Edited September 15, 2015 by aris1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hbabis67 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Αμα με το καλο ερθει τελικα η αναβαθμιση στο γλυφιτζουρι θα γινει μεσω της εφαρμογης που ειναι εγκατεστημενη στο κινητο μας η με καποιον αλλο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Αμα με το καλο ερθει τελικα η αναβαθμιση στο γλυφιτζουρι θα γινει μεσω της εφαρμογης που ειναι εγκατεστημενη στο κινητο μας η με καποιον αλλο τροπο? λογικα απο εφαρμογη αλλα εχω ακουσει πως για καλυτερη εγκατασταση προτιμαται να την κανεις μονος σου μεσω sd.. δεν ξερω αν ισχυει κατι τέτοιο Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 παιδες προτεινετε κανα καλο tempered glass να παραγγειλω... κανα site κατι... δωστε link... Έβαλα αγγελία ζήτησης του δικαρτου μοντέλου και σκάει το εξής...εε λέω με δουλεύει στεγνά:lol: http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/zte/512232-huawei-ascend-mate-7-tempered-glass-tpu-case/ Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Έβαλα αγγελία ζήτησης του δικαρτου μοντέλου και σκάει το εξής...εε λέω με δουλεύει στεγνά:lol: http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/zte/512232-huawei-ascend-mate-7-tempered-glass-tpu-case/ ειδα κι αποειδα και παρηγγειλα 2 της 9Η απο ebay... δυστυχως Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 ειδα κι αποειδα και παρηγγειλα 2 της 9Η απο ebay... δυστυχως Εγώ ο κακομοίρης εχω μείνει από συσκευή ( Honor 6-έρωτας) και ψάχνω το mate7 dual sim (λόγω μπαταρίας κτλ) και δε το βρίσκω;Μόνο από coolicool eu warehouse στα 470$ και ψηνομαι τρελά:wacko: Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnits Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Εγώ ο κακομοίρης εχω μείνει από συσκευή ( Honor 6-έρωτας) και ψάχνω το mate7 dual sim (λόγω μπαταρίας κτλ) και δε το βρίσκω;Μόνο από coolicool eu warehouse στα 470$ και ψηνομαι τρελά:wacko: Εγω οπως ειπα και παραπανω το παραγγειλα απο Coolicool την Παρασκευη χθες το πρωι το εστειλαν ''υποτιθεται'' με DHL αλλα το tracking number ακομα και σημερα δε βγαζει τιποτα :mad::mad:.............. Παντως αν βγαλεις ακρη υπαρχει με 6-7 ευρω παραπανω στο efox-shop.com και εκει απο Ευρωπαικη αποθηκη υποτιθεται Σου παραθετω το λινκ αλλα αν πας να χτυπησεις στο eu warehouse του καταστηματος δεν το εχει (???) αλλα το εχει αν χτυπησεις την κατηγορια Huawei http://www.efox-shop.com/versandkostenfrei-aus-de-huawei-ascend-mate-7-hisilicon-kirin-925-octa-core-18ghz-6-zoll-fhd-ips-bi-g-297532#disqus_thread .....το νου σου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Εγω οπως ειπα και παραπανω το παραγγειλα απο Coolicool την Παρασκευη χθες το πρωι το εστειλαν ''υποτιθεται'' με DHL αλλα το tracking number ακομα και σημερα δε βγαζει τιποτα :mad::mad:.............. Παντως αν βγαλεις ακρη υπαρχει με 6-7 ευρω παραπανω στο efox-shop.com και εκει απο Ευρωπαικη αποθηκη υποτιθεται Σου παραθετω το λινκ αλλα αν πας να χτυπησεις στο eu warehouse του καταστηματος δεν το εχει (???) αλλα το εχει αν χτυπησεις την κατηγορια Huawei http://www.efox-shop.com/versandkostenfrei-aus-de-huawei-ascend-mate-7-hisilicon-kirin-925-octa-core-18ghz-6-zoll-fhd-ips-bi-g-297532#disqus_thread .....το νου σου ;) Να σαι καλα φιλε μου.Να ξερεις πάντως πως coolicool και efox το ίδιο μαγαζί είναι αν παρατηρήσεις και την σελίδα τους δεν έχουν αλλάξει τίποτα οι αθεοφοβοι.:p Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnits Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ναι ρε συ το είδα. Απίστευτοι!!!! Μ' αρέσει που αλλάζουν και τις τιμές. Πρόσεξε όμως στο λινκ που σου έστειλα τον τρόπο αποστολής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts