egodemis Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Έχω μπερδευτεί λιγάκι. Αύριο περιμένω την ευρωπαϊκή έκδοση dual SIM 3gb. Για να το ρουταρω ποιον οδηγό να ακολουθήσω? Στο xda επίσης βρήκα μια ρομ πολύ καλή αλλά δεν λειτουργεί το dual.. Έχετε να προτείνετε εσείς κάποια συγκεκριμένη? έχω εντύπωση πως ευρωπαϊκή και dual και single είναι με δύο gb και κινέζικη (αυτή που έχω δλδ) είναι με 3gb,... εκτός αν άλλαξε κάτι και έβγαλαν και άλλη έκδοση.. BTW κινέζικη παίζει κανονικά 4 εδώ (άσχετα που δεν το έχω ενεργό και είμαι σε 3g γιατί το 4 ξεσκιζει την μπαταρία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Είναι από το nok-shop.gr το κινητό Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Είναι από το nok-shop.gr το κινητό ε καλά δεν σημαίνει ότι είναι ευρωπαϊκό όμως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 τι ειναι αυτα ρε παιδια οι βασικες εφαρμογες που λεει που τρεχουν και μου ρουφανε την μπαταρια με καλαμακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RigoC Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Καλημέρα σε όλους, έχω και εγώ αυτή την απορία με τις εφαρμογές που τρέχουν στο background. Πως τσεκάρουμε ποιές τρέχουν εκείνη τη στιγμή και πως μπορούμε να τις απενεργοποιησουμε? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Καλημέρα σε όλους, έχω και εγώ αυτή την απορία με τις εφαρμογές που τρέχουν στο background. Πως τσεκάρουμε ποιές τρέχουν εκείνη τη στιγμή και πως μπορούμε να τις απενεργοποιησουμε? Ευχαριστώ βαλε το wakelock detector και θα δεις ,. αυτο εκανα κι εγω και βρηκα οτι το μαιλ ρουφαει καργα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 ε καλά δεν σημαίνει ότι είναι ευρωπαϊκό όμως.. Mt7-tl10 λέει στο κουτί Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Mt7-tl10 λέει στο κουτί Mt7-tl09 ειναι το ευρωπαικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Η τελευταία έκδοση είναι η sp03 ή η sp04 ρε παίδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Guys, με lollipop τι παίζει, υπάρχει κάποιο ΕΤΑ από την Huawei? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Guys, με lollipop τι παίζει, υπάρχει κάποιο ΕΤΑ από την Huawei? δοκιμές κάνουν αλλά η Huawei ακύρωσε το 5.0 για όλα τα κινητά από ότι διάβασα λόγο αρκετών προβλημάτων που έχει το 5.0, λογικά πάμε για 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Χτεσινά screenshots για τη μπαταρία Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ούτε για αστείο δεν έχω καταφέρει τέτοια ποσοστά :(:( πες μου πως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Χτεσινά screenshots για τη μπαταρία πάνω κάτω οσα βγάζω εγώ (λίγο παραπάνω βγάζω γιατί δεν έχω gapps) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ναι ρε παιδιά για πείτε!! Τί βγάζουμε από τα gapps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Τα gapps που δε χρησιμοποιώ τα έχω απενεργοποιήσει. Δε τα έχω διαγράψει απλά τα έχω παγώσει μέσα απο τις ρυθμίσεις των εφαρμογών. Στην ουσία το ίδιο πράγμα είναι. Τη φωτεινότητα στην οθόνη την έχω μόνιμα στο 50-60% και επίσης είχα και περίπου μία ώρα κλήσεων. Α, και το πιο σημαντικό,η παραπάνω χρήση ηταν μονο σε Wi-Fi και κάνα μισάωρο σε 3g. Πάντως παιδιά ότι δε χρειάζεστε από gapps,ξηλώστε τα. Μόνο ζημιά κάνουν στη μπαταρία. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Η τελευταία έκδοση είναι η sp03 ή η sp04 ρε παίδες? Η MT7-L09V100R001C00B137SP03 είναι η τελευταία ευρωπαική έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Α οκ σε ευχαριστήσω φίλε μου ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα gapps που δε χρησιμοποιώ τα έχω απενεργοποιήσει. Δε τα έχω διαγράψει απλά τα έχω παγώσει μέσα απο τις ρυθμίσεις των εφαρμογών. Στην ουσία το ίδιο πράγμα είναι. Τη φωτεινότητα στην οθόνη την έχω μόνιμα στο 50-60% και επίσης είχα και περίπου μία ώρα κλήσεων. Α, και το πιο σημαντικό,η παραπάνω χρήση ηταν μονο σε Wi-Fi και κάνα μισάωρο σε 3g. Πάντως παιδιά ότι δε χρειάζεστε από gapps,ξηλώστε τα. Μόνο ζημιά κάνουν στη μπαταρία. Και εγώ αυτά τα έχω κλείσει από τις ρυθμίσεις, ειδικά τα της Google αλλά πάνω από ημέρα με φωτεινότητα στο auto 50_60% δεν με βγάζει ρε γμτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RigoC Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά επειδή είμαι καινούργιος στο Android, και ψιλοάσχετος όπως καταλαβαίνετε, τι είναι τα gapps? Και πώς τα απενεργοποιουμε για να μην καταναλώνουν μπαταρία? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά επειδή είμαι καινούργιος στο Android, και ψιλοάσχετος όπως καταλαβαίνετε, τι είναι τα gapps? Και πώς τα απενεργοποιουμε για να μην καταναλώνουν μπαταρία? Ευχαριστώ! Τα περιβόητα gapps είναι οι εφαρμογές της google. Π.χ. το google+ οι ταινίες play, το περίπτερο play ,τα βιβλια play κι άλλες. Αν μπεις μέσα στις ρυθμίσεις και στη διαχείριση εφαρμογών,βρίσκεις την εφαρμογή που θες,πατάς επάνω της και σου βγάζει μια καποιες επιλογές κάποια εξ' αυτών λέει "απενεργοποίηση". Το επιλέγεις και τελειώσες. Με το τρόπο αυτό δε διαγράφεται η εφαρμογή από το κινητό απλά παγώνει και είναι σαν να μην υπάρχει. Και όποτε και για όποιο λόγο εσύ θελήσεις την επαναφέρεις. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RigoC Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 μπορουμε με καποιο τροπο να κλειδωσουμε καποιες εφαρμογες,και οταν θελουμε να τις ανοιγουμε να ανοιγουν μονο με αποτυπωμα? ειδα μεσα στις ρυθμισεις για το αποτυπωμα λεει κατι για εφαρμογες αλλα δεν εβγαλα ακρη... αν τυχον γινεται ας με ενημερωσει οποιος μπορει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) παιδες,επαιξα λιγο με την αποκρυψη των nav keys,και τωρα δε μου τα εμφανιζει καθολου,ουτε μετα απο reboot κτλ..τωρα? EDIT,περιεργο,μαλλον το better battery stats,εκανε τη ζημια.. Edited March 27, 2015 by blade_ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 μπορουμε με καποιο τροπο να κλειδωσουμε καποιες εφαρμογες,και οταν θελουμε να τις ανοιγουμε να ανοιγουν μονο με αποτυπωμα? ειδα μεσα στις ρυθμισεις για το αποτυπωμα λεει κατι για εφαρμογες αλλα δεν εβγαλα ακρη... αν τυχον γινεται ας με ενημερωσει οποιος μπορει! Ανοίγεις την εφαρμογή Phone Manager [ATTACH]58659[/ATTACH] και πας εκεί που λέει App lock και επιλέγεις πόσες θες να ξεκλειδώνουν με δακτυλικό αποτύπωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Ανοίγεις την εφαρμογή Phone Manager [ATTACH]58659[/ATTACH] και πας εκεί που λέει App lock και επιλέγεις πόσες θες να ξεκλειδώνουν με δακτυλικό αποτύπωμα χμμ τελειο αδερφε σε ευχαριστω πολυ! :D να σε ρωτησω και κατι ακομα γιατι πολλες φορες με βγαζει η εφαρμογη επαφες σταματησε να λειτουργει? επισης που μπορω να βρω την ειδοποιηση για το ledaki?απο τι ειδα εχουμε μονο πρασινο φως κ οχι αλλα χρωματα σωστα? Edited March 27, 2015 by HBK_R21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts