Administrators athanaso77 Δημ. February 24, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Το NOTE 4 DUAL sim τι κανη απο φωτο αραγε ?? Δεν εχω δη ομως σε πανω απο 5,5 ιντσες κατι καλο με 4G και dual sim !! Ό,τι κάνει και το single sim, αλλά αυτό δεν αφορά το παρόν forum και θα χρειαστεί να απευθυνθείς στο σχετικό για τη συσκευή θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Μετά από αρκετά passport / note4 / 6+ είπα να κάνω την υπέρβαση και να μπω και εγω στο club. Mate7 32gb gold edition Gr η την κάνεις την δουλειά ή δεν την κάνεις. Άντε να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Παίδες καλησπέρα. Το mate7 για τις πρώτες ώρες που είμαστε μαζί πραγματικά τα σπάει. Έχω μόνο ένα θέμα στο fb που ενώ κάνει τα πάντα δεν με αφήνει να μπω στις ρυθμίσεις εφαρμογής. Βασικά ήθελα να κάνω τις ειδοποιήσεις αθορυβες. Αλλά με πετάει έξω. Έκανα επανεγκατασταση μα πάλι τα ίδια. Εαν ξέρει κανείς κάτι. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RigoC Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω τα ακουστικά που εχει μεσα στη συσκευασία ειναι κάτι ασημενια(πολύ ωραία!) τα οποία μειώνουν το θόρυβο? Εάν δεν κανω λάθος η ονομασία τους ειναι: Active Noise Cancelling. Εάν όχι ξέρεις κανείς που τα πουλάνε και τιμη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω τα ακουστικά που εχει μεσα στη συσκευασία ειναι κάτι ασημενια(πολύ ωραία!) τα οποία μειώνουν το θόρυβο? Εάν δεν κανω λάθος η ονομασία τους ειναι: Active Noise Cancelling. Εάν όχι ξέρεις κανείς που τα πουλάνε και τιμη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Καλημέρα δεν είναι τα hands-free αυτά που αναφέρεις. Τουλάχιστον όχι στο δικό μου. Ήταν λευκά με κλασικό σχέδιο και με εντολή open close όχι για έλεγχο της έντασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Παίδες καλησπέρα. Το mate7 για τις πρώτες ώρες που είμαστε μαζί πραγματικά τα σπάει. Έχω μόνο ένα θέμα στο fb που ενώ κάνει τα πάντα δεν με αφήνει να μπω στις ρυθμίσεις εφαρμογής. Βασικά ήθελα να κάνω τις ειδοποιήσεις αθορυβες. Αλλά με πετάει έξω. Έκανα επανεγκατασταση μα πάλι τα ίδια. Εαν ξέρει κανείς κάτι. Ευχαριστω Το ίδιο ακριβώς κάνει και μένα. Δεν έχω βρεί τρόπο να το διορθώσω. Μάλλον είναι bug της εφαρμογής. Και στο xda και σε άλλα forum που έχω δεί,έχουν το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosklim Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) μόλις μου ήρθε καινούργια αναβάθμιση....κατεβάζω και σχολιάζω MT7-L09 V100R001C00B137SP03 μονόκαρτο ευρωπαϊκό Edited February 27, 2015 by alexandrosklim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosklim Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 μόλις μου ήρθε καινούργια αναβάθμιση....κατεβάζω και σχολιάζω MT7-L09 V100R001C00B137SP03 μονόκαρτο ευρωπαϊκό 4.4.2 είναι κατά τα άλλα δεν μπορώ να καταλάβω κάποια διάφορα.αν δω κάτι θα έχετε ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIKELOS_ Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Να ρωτήσω αν έχει Υπέρυθρες να αλλάζει τηλεόραση κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosklim Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Να ρωτήσω αν έχει Υπέρυθρες να αλλάζει τηλεόραση κλπ? Όχι δεν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIKELOS_ Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Την "κάτσαμε την βάρκα " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Την "κάτσαμε την βάρκα " Είσαι και εσύ ερωτευμένος με τις υπέρυθρες ε? Σε καταλαβαίνω... Και εμένα μου άρεσε το Mate 7 όπως και το Lenovo Vibe Z2 Pro, αλλά χωρίς υπέρυθρες δεν το κουνάω από το Note μου. Όσο και αν φαίνεται περίεργο σε κάποιους, για μένα είναι deal breaker αυτή η έλλειψη. Ας ελπίσουμε στο μέλλον αυτές οι high end κινεζικές εταιρίες να το προσθέσουν. Η Samsung πιο έξυπνη είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIKELOS_ Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Ναι διότι βολεύει πολύ Σπίτι στις 2 τηλεοράσεις κλπ , Έχω lg g2 Και ακριβώς τα 2 κινητά που ανέφερες ήθελα + το alcatel hero2 . Sto mate 7 κλείνω με 1000 άλλα οι υπέρυθρες είναι μείον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Όταν υπάρχουν τόσες επιλογές σε κινητά και tablet, από LG και Samsung, με την λειτουργία τηλεχειριστηρίου, γιατί να μην δίνουν αυτό το χαρακτηριστικό και άλλες εταιρίες? πχ Lenovo Huawei κλπ. Κι εγώ δηλώνω εξαρτημένος από το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και δεν το αποζωρίζομαι πια. Ήταν να πάρω και το Samsung A5 για δεύτερη συσκευή αλλά η έλλειψη υπερύθρων με σταμάτησε. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καλημερα σας, Νεος στην παρεα του Mate 7 και πρωτη φορα με κινεζικη συσκευη (Δεν βαζω τα made in china γιατι εχουμε χρονια τετοιες συσκευες :) ) Kαταπληκτικη εξωτερικα και εσωτερικα εχω να πω.Φοβερη δουλεια σε ολους τους τομεις αν και σιγουρα το software εχει ακομα δουλεια.Πιστευω με Lollipop θα πηγαινει ακομα πιο στρωτα. Μια ερωτηση , ισως επειδη προερχομαι και Z Ultra, Μου φαινονται πολυ μεγαλα τα εικονιδια-γραμματοσειρες στις εφαρμογες μεσα.Πχ sto play store,gmail ενω εχουμε 6'' οθονη δεν βλεπεις περισσοτερα απο τα να ειχες μια 5" . Εννοω οτι το dpi των εκατστοτε εφαρμοφων ειναι αρκετα υψηλο.Γινεται να αλλαξει αυτο με καποιο τροπο ή παμε σε root και μετα με διαφορους dpi changers? Eυχαριστω. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 παιδια εχει καταφερει κανεις ροοτ στην 3gb/32rom ...(gold) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosklim Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα: όταν μιλάω στο τηλέφωνο ενώ εγώ τους ακούω πολύ καλά οι άλλοι δεν με ακούνε κάποιες φορες η μου λένε πως κάνει διακοπές. Έχω vodafone,η συσκευή είναι μονόκαρτη 16 gb.όταν το πήρα έκοψα την κάρτα σε γερμανό και πήρε και λίγο μέταλο στο κόψιμο. Πήγα πήρα καινούργια sim και πάλι το ίδιο. Όταν αγόρασα το κινητό δεν είχε πρόβλημα. Υπάρχει περιπτωση να φταίει η ζελατίνα προστασίας που του έβαλα; Νομιζω απο τότε άρχισε το πρόβλημα. Οι αισθητήρες πάντως δεν καλύπτονται απο την ζελατίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα: όταν μιλάω στο τηλέφωνο ενώ εγώ τους ακούω πολύ καλά οι άλλοι δεν με ακούνε κάποιες φορες η μου λένε πως κάνει διακοπές. Έχω vodafone,η συσκευή είναι μονόκαρτη 16 gb.όταν το πήρα έκοψα την κάρτα σε γερμανό και πήρε και λίγο μέταλο στο κόψιμο. Πήγα πήρα καινούργια sim και πάλι το ίδιο. Όταν αγόρασα το κινητό δεν είχε πρόβλημα. Υπάρχει περιπτωση να φταίει η ζελατίνα προστασίας που του έβαλα; Νομιζω απο τότε άρχισε το πρόβλημα. Οι αισθητήρες πάντως δεν καλύπτονται απο την ζελατίνα. Το σήμα του δικτύου πως είναι τη στιγμή που σου λένε ότι κάνει διακοπές. Είναι δυνατό το σήμα κινητής? Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosklim Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Το σήμα του δικτύου πως είναι τη στιγμή που σου λένε ότι κάνει διακοπές. Είναι δυνατό το σήμα κινητής? από τις 5 γραμμές έχω 4 με 3 στην χειρότερη των περιπτώσεων.και δεν είναι μόνο μέσα στο σπίτι αλλά και έξω.πάντως πήγα και στις ρυθμίσεις των κλήσεων και είχα ενεργοποιημένο το φίλτρο παρενόχλησεις χωρίς όμως αριθμούς.δεν ξέρω μήπως θέλει να το ρυθμίσω μόνο σε 2g και όχι σε 4g-3g-2g ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- από τις 5 γραμμές έχω 4 με 3 στην χειρότερη των περιπτώσεων.και δεν είναι μόνο μέσα στο σπίτι αλλά και έξω.πάντως πήγα και στις ρυθμίσεις των κλήσεων και είχα ενεργοποιημένο το φίλτρο παρενόχλησεις χωρίς όμως αριθμούς.δεν ξέρω μήπως θέλει να το ρυθμίσω μόνο σε 2g και όχι σε 4g-3g-2g δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο η ζελατίνα προστασίας αλλά οι αισθητήρες δεν καλύπτονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 από τις 5 γραμμές έχω 4 με 3 στην χειρότερη των περιπτώσεων.και δεν είναι μόνο μέσα στο σπίτι αλλά και έξω.πάντως πήγα και στις ρυθμίσεις των κλήσεων και είχα ενεργοποιημένο το φίλτρο παρενόχλησεις χωρίς όμως αριθμούς.δεν ξέρω μήπως θέλει να το ρυθμίσω μόνο σε 2g και όχι σε 4g-3g-2g ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο η ζελατίνα προστασίας αλλά οι αισθητήρες δεν καλύπτονται. Εννοείται φίλε μου ότι δεν θα το έχεις σε 2g/3g/4g γιατί ειδικά 4g (δεν ξερα απο ποια πολη εισαι) δεν πιανει παντού οπότε σιγουρα έχεις διακοπές απο αυτό . Δοκίμασε μονο 2g για αρχή να δεις τι θα σου πούνε οι άλλοι. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosklim Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Εννοείται φίλε μου ότι δεν θα το έχεις σε 2g/3g/4g γιατί ειδικά 4g (δεν ξερα απο ποια πολη εισαι) δεν πιανει παντού οπότε σιγουρα έχεις διακοπές απο αυτό . Δοκίμασε μονο 2g για αρχή να δεις τι θα σου πούνε οι άλλοι. θα το βάλω και θα ξανά ενημερώσω.εσύ πως το έχεις ρυθμισμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Η ζελατίνα αποκλείεται να σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Το βρίσκω λίγο απίθανο. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosklim Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Η ζελατίνα αποκλείεται να σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Το βρίσκω λίγο απίθανο. το γύρισα μόνο σε 2g και μέχρι στιγμής όλα οκ!για τυχών νέα προβλήματα ενημερώνω. ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας :):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankouts Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Από Nexus 5 πλέον κι εγώ κάτοχος αυτης της υπέροχης συσκευής (Premium edition - 3gb/32gb). Την έχω 1 εβδομάδα κι όλα μου φαίνονται τέλεια: dual acitve sim, πολύ γρήγορο και με τρελή μπαταρία!!! Παραθέτω τα σημερινά στοιχεία της μπαταρίας μου http://i.imgur.com/cLI12Dg.png Οθόνη: 4 ώρες και 27 λεπτά, Android OS: CPU Total 3 ώρες και 23 λεπτά Εν συντομία, πολύ ικανοποιημένος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIKELOS_ Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Huawei mate 7 Η Galaxy note 4 Και τα 2 είναι στα ίδια λεφτά. Τι προτείνετε και γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts