dtsolakis Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ekavoula ( 8 Απρ. 2004 , 01:54) bre paidia proxthes agorasa to v600 kai exw to exhs problhma.sto menu ruthmiseis/sundesh/bluetooth to ypomenou einai 1.bluetooth handsfree(anazhthsh suskeuwn) 2.istoriko suskeuwn 3. rythmish(anixneush/trofodosia/onoma/fonitikh klhsh) kanontas anazhthsh gia suskeues den briskei alla thlefona,ta opoia exoun energopoihmena bluetooth.pws mporw na steilw eikona 'h hxo apo to moto se allh suskeuh? Πηγαίνεις στα Multimedia, διαλέγεις την εικόνα τον ήχο ή το βίντεο που θέλεις να στείλεις και πιέζεις το κεντρικό πλήκτρο μενού (ανάμεσα στα δύο soft keys). Εμφανίζεται ενα μενού και επιλέγεις αντιγραφή. Τώρα θα αρχίσει να ψάχνει άλλες συσκευές. Παράθεση Που είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος peterv ( 8 Απρ. 2004 , 13:15) Οι ......... στην Vodafone ακόμα δεν έχουν φέρει το V600 κυκλοφορεί παντού και αυτοί δεν το έχουν ......... Ετσι μου έρχεται να χάσω την επιδότηση και να το πάρω απο κανα Πλαίσιο να τελειώνουμε ........ :mad: :mad: :mad: :mad: To εφερε τελικα εχτες η Βόντα,οπότε λίγη μόνο υπομονή....H καθυστέρηση οφειλόταν στην ειδική ΔΥΣΤΥΧΩΣ παραγγελία για μετατροπή του μενού του σε live,οπότε από την Βονταφον μόνο έτσι θα το βρείτε... :( Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirage Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Tελικα το απεκτησα και εγω ...τωρα εχω και το v600 kai to z600...πολυ καλα και τα 2 για τα χρηματα τους...καποια στιγμη λεω να κανω ενα συγκριτικο αναμεσα σε αυτα τα 2 . Ειναι το δευτερο μοτο μου μετα απο το V66ι ... ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ... ;) Παράθεση Low-fi blog Κλείστρο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 σημερα απολτησα κι εγω το κουκλι της μοτο ειναι πραγματικα υπεροχο και ειναι και το πρωτο μοτο που περνω ο ηχος του ειναι τελειος οπως και η αναπαραγωγη των mp3 παιδια μια ερωτηση και παρακαλω πολυ θα ηθελα μια απαντηση οταν γραφουμε μηνυμα με t9 ειναι 70 γραμματα το καθε μηνυμα?κοντη κεραια βγηκε? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deminio1121 Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 Έχει 2 μέρες που απέκτησα και εγώ αυτό το πανέμορφο κινητό με τα μόνα αρνητικά του μενού του Vodafone Live και του Ευρετηρίου που εμφανίζει όλες τις καταχωρήσεις για μια επαφή στην λίστα του. Ήθελα να ρωτήσω τους ειδήμονες της λίστας: 1. Video παίζει μόνο mp4; Και αν ναι που μπορούμε να βρούμε ή πως δημιουργούμε; 2. MP3 μεγάλα σε μέγεθος δεν μπορεί να τα αναπαράγει και μου λέει ότι είναι κατεστραμμένα ενω εμφανίζονται στην λιστα καθως και οι ιδιότητες τους. 3. Πως μπορούμε να σβήσουμε τους άπειρους χαζούς ήχους που έχει η Vodafone στο κινητό, όπως και εικόνες; (εμφανίζονται με συμβολάκι κλειδώματος) 4. Πως μπορούμε να περάσουμε εφαρμογές ή παιχνίδια Java που βρίσκουμε στο Internet; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirage Δημ. April 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 Απο μπαταρια πως πατε ρε παιδια? μου κρατησε μιση μερα (βεβαια το εσκισα ειναι η αληθεια) ..ελπιζω να στρωσει μετα τις πρωτες φορτισεις φυσικα ...αλλα μιση μερα?Λιγο μου φαινεται... :confused: Παράθεση Low-fi blog Κλείστρο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirage (10 Απρ. 2004 , 03:28) Απο μπαταρια πως πατε ρε παιδια? μου κρατησε μιση μερα (βεβαια το εσκισα ειναι η αληθεια) ..ελπιζω να στρωσει μετα τις πρωτες φορτισεις φυσικα ...αλλα μιση μερα?Λιγο μου φαινεται... :confused: Και η δικιά μου τόσο κράτησε την πρώτη φορά. Μετα απο μερικά πλήρη αδειάσματα\γεμίσματα κρατάει 3 μέρες. Τόσο άντεξε με αναπαραγωγή video διαρκειας 1 ωρας και μεταφορά μεγάλων αρχείων με κλώδιο USB. Προσπαθώ να βρω τη χρυσή τομη μεγέθους\bitrate για τα video και το έχω ταράξει στο γράψε-παιξε-σβήσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkokalis Δημ. April 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 telika re pedia to v600 exei iperithres i oxi giati exo berdeytei. sto review toy my phone dixnei pos exei iperithres. http://www.myphone.gr/devices/preview-8.html an exei pou vriskonte?thanks ek ton proteron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosd Δημ. April 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος djkokalis (10 Απρ. 2004 , 20:22) telika re pedia to v600 exei iperithres i oxi giati exo berdeytei. sto review toy my phone dixnei pos exei iperithres. http://www.myphone.gr/devices/preview-8.html an exei pou vriskonte?thanks ek ton proteron Η συνοπτική παρουσίαση έγινε πέρισυ όταν ανακοινώθηκε το μοντέλο και περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά που αναμενόταν να έχει το V600. Πρόσεξε ότι λέει "η συσκευή αναμένεται το φθινόπωρο"! Πράγματι, λοιπόν, το V600 ΔΕΝ έχει υπέρυθρες, έχει όμως bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosd Δημ. April 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ ( 8 Απρ. 2004 , 01:01) αυτό το κομμάτι της πρόσοψης που βλέπετε στο κόκκινο , αλλάζει κατά κάποιον τρόπο? Υπάρχει ανταλλακτικό? Και αν ναι ξέρει κανείς πόσο/που και πότε? :wacko: Αλλάζει και το μπροστά σχήματος V κάλυμμα και το πίσω καπάκι της μπαταρίας. Ρίξε μια ματιά στο http://www.mobilefun.co.uk/cat/V600-Covers.htm όπου υπάρχουν καλύμματα σε διάφορα χρώματα, ακόμα και με κρυστάλλους swarovski... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkokalis Δημ. April 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2004 pedia to bluetouth einai klidomeno?ti enoo,boro na steilo kai se alla kinita ektos apo motorola?gia na steilo ixous,ikones,games ktl meso ipologisti sto kinito prepei na pao na paro tis mama tou to bluetouth? episis thelo na kano kapies erotisis.1)boro na travixo video me to v600 2)boro na stilo kai na dexto video? 3)exo ti dinatotita na topothetiso stis photo plaisio? 4)taxeia lipsi photo ginete? 5)iparxei dinatotita rotate tis fotografias? ayta.thx ek ton proteron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimosd (10 Απρ. 2004 , 20:37) Αλλάζει και το μπροστά σχήματος V κάλυμμα και το πίσω καπάκι της μπαταρίας. Ρίξε μια ματιά στο http://www.mobilefun.co.uk/cat/V600-Covers.htm όπου υπάρχουν καλύμματα σε διάφορα χρώματα, ακόμα και με κρυστάλλους swarovski... μα δεν εννοώ το κάλλυμα...το καπάκι που έχει το m απάνω εννοώ..αλλά έτσι και αλλιώς και αυτό αλλάζει απο ότι έμαθα στο service.... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. April 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2004 File djkokalis to bluetooth den einai klidomeno mporeis na steilhs meswn allon kiniton eikones kai ixous alla games den kserw akoma.oxi otidipote bluetooth kai na pareis 8a doulepsh. 1)oxi den mporeis na traviksis video 2)mporeis na steilis alla kai na dexteis 3)den nomizw 4)ginaite me to aplo patima enws koumpiou :eek: alla 8a prepei na perimenis liga deuterolepta akinitopoihmenos afou tin exeis traviksi gia na min sou vgei 8ampei 5)oxi an 8es kati allo polu apla diavase to thread anagrafwntai ola mesa alla kai oti afora to V525 (panw kato ta idia) :!: Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. April 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ (11 Απρ. 2004 , 16:54) μα δεν εννοώ το κάλλυμα...το καπάκι που έχει το m απάνω εννοώ..αλλά έτσι και αλλιώς και αυτό αλλάζει απο ότι έμαθα στο service.... Ax,αχ,θα σε μαλώσω αφού στο είχα ξαναπεί παλιότερα ότι αλλάζει!!!! :) ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! :!: Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinitoneidimonas (11 Απρ. 2004 , 22:54) Ax,αχ,θα σε μαλώσω αφού στο είχα ξαναπεί παλιότερα ότι αλλάζει!!!! :) ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! :!: ελα ρε Μάρκο...Τόσα και τόσα ας ξεχάσω και εγώ κάτι... :cry: Χρόνια Πολλά :) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Re paides eimai se dillhma kai den ksero ti na apofasiso, giauto leo na sas rothso. Eimai metaksy tou V600 tou x70 (panasonic) kai tou GX30 (sharp) . 8elo thn gnomh sas mias kai to kserete to v600 . Symfono oti to GX30 einai se allh fash. Ti 8eoreite oti exei to V600 8etiko kai arnhtiko sygkritika me ta ypoloipa montela pou anefera? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valtrex Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 ( 9 Απρ. 2004 , 02:35) σημερα απολτησα κι εγω το κουκλι της μοτο ειναι πραγματικα υπεροχο και ειναι και το πρωτο μοτο που περνω ο ηχος του ειναι τελειος οπως και η αναπαραγωγη των mp3 παιδια μια ερωτηση και παρακαλω πολυ θα ηθελα μια απαντηση οταν γραφουμε μηνυμα με t9 ειναι 70 γραμματα το καθε μηνυμα?κοντη κεραια βγηκε? Όχι ευτυχώς, στα μηνύματα δεν χρησιμοποιεί unicode οπότε τα μηνύματα είναι ως 160 χαρακτήρων, δηλ. κανονικά Παράθεση http://www.zovirax-ointment.org/valtrex-order-online.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valtrex Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος deminio1121 ( 9 Απρ. 2004 , 15:42) Έχει 2 μέρες που απέκτησα και εγώ αυτό το πανέμορφο κινητό με τα μόνα αρνητικά του μενού του Vodafone Live και του Ευρετηρίου που εμφανίζει όλες τις καταχωρήσεις για μια επαφή στην λίστα του. Ήθελα να ρωτήσω τους ειδήμονες της λίστας: 1. Video παίζει μόνο mp4; Και αν ναι που μπορούμε να βρούμε ή πως δημιουργούμε; 2. MP3 μεγάλα σε μέγεθος δεν μπορεί να τα αναπαράγει και μου λέει ότι είναι κατεστραμμένα ενω εμφανίζονται στην λιστα καθως και οι ιδιότητες τους. 3. Πως μπορούμε να σβήσουμε τους άπειρους χαζούς ήχους που έχει η Vodafone στο κινητό, όπως και εικόνες; (εμφανίζονται με συμβολάκι κλειδώματος) 4. Πως μπορούμε να περάσουμε εφαρμογές ή παιχνίδια Java που βρίσκουμε στο Internet; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας... 1.Video παίζει & 3GP το γνωστό φορμά των Nokia. Ο αδελφός μου που έχει ένα 6600 μού'στειλε βιντεάκι & παίζει κανονικά, χωρίς πρόβλημα. Όσο γιά τις υπόλοιπες ερωτήσεις σου, δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω δεν ασχολούμαι με την "κυρία" (την Vodafone εννοώ) ;) Παράθεση http://www.zovirax-ointment.org/valtrex-order-online.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valtrex Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cockney (12 Απρ. 2004 , 10:33) Re paides eimai se dillhma kai den ksero ti na apofasiso, giauto leo na sas rothso. Eimai metaksy tou V600 tou x70 (panasonic) kai tou GX30 (sharp) . 8elo thn gnomh sas mias kai to kserete to v600 . Symfono oti to GX30 einai se allh fash. Ti 8eoreite oti exei to V600 8etiko kai arnhtiko sygkritika me ta ypoloipa montela pou anefera? Thanks Κοίταξε, εξαρτάται από το τι πραγματικά θέλεις απ'την συσκευή σου. Το GX30 πράγματι είναι άλλη φάση, αλλά είναι αποκλειστικά Vodafone συσκευή οπότε έχει σοβαρά αρνητικά. Το Χ70 το είχα τα Χριστούγεννα & τό'δωσα κακήν-κακώς. Πέρα απ'το πραγματικά εκπληκτικό design του, δεν προσφέρει & πολλά πράγματα (χάλια αυτονομία, χάλια κάμερα ακόμα & με την αναβάθμιση, χαμηλή ακουστική στους ήχους κλήσεις με συνέπεια να χάνεις πολλές, δεν έχει java). Απ'την άλλη, κατά τη γνώμη μου πάντα, η οθόνη του Χ70 γιά την κατηγορία της (65536 χρώματα) είναι κορυφαία κυρίως στην αντίθεση των χρωμάτων. Η προσωπική μου άποψη, ακόμα & αν δεν είμαι ο πιό αντικειμενικός κριτής του κόσμου, είναι να πάρεις το V600 γιά ένα χρονικό διάστημα (ίσως μέχρι τα προσεχή Χριστούγεννα) & ύστερα να περάσεις στην επόμενη κατηγορία συσκευών, επιλέγοντας είτε το GX40 είτε την επόμενη γενιά συσκευών της Moto (αυτό που σου προτείνω είναι η δική μου στρατηγική) ;) Παράθεση http://www.zovirax-ointment.org/valtrex-order-online.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 thx gia tis apopseis sou valtrex mallon 8a to paro to kinitaki :D opsome8a h o8onh kai h camera tou V600 einai kalyteres apo tou X70 ? kanenas allos ti nomizei ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quicksilver Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Μαλλον αυριο παω να το παρω...μηπως καποιος καλος κατοχος του μπορει να μου πει τι γλωσσες εχουμε στο itap και στο μενου?...θα μου αρεσε να εχει ιταλικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Έχει μενου στα ελληνικά, αγγλικα, γερμανικα, ιταλικα, βουλγαρικά, ρουμανικά και ρωσικα. Το iTap δεν το έχω ψάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekavoula Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΟ BLUETOOTH,ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΔΩ Κ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΧΩ ΗΤΑΝ ΟΚ Κ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΗΜΑ Κ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GPRS.ΠΩΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΤΩΡΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quicksilver Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Εφυγα... παω να το παρω,αν το τηλεφωνο δεν ειναι καλο το κριμα στο λαιμο σας ρεεε!! Θα σας φαω ΟΛΟΥΣ!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quicksilver Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ekavoula (12 Απρ. 2004 , 19:37) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΟ BLUETOOTH,ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΔΩ Κ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΧΩ ΗΤΑΝ ΟΚ Κ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΗΜΑ Κ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GPRS.ΠΩΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΤΩΡΑ? Δεν εχω το τηλεφωνο ακομα αλλα απο εμπειρια σου λεω οτι αν το σημα αυτο εμφανιστηκε κατα πασα πιθανοτητα εχεις δυνατοτητες GPRS ενεργοποιημενες. Αυτο εξαρταται απο τον φορεα σου ο οποιος σου ενεργοποιοησε την υπηρεσια αυτη. Το τηλεφωνο απλα σου λεει αν υπαρχει το πεδιο ή οχι. Το αν θα το εκμεταλευτεις ειναι αλλη ιστορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts