Jump to content

[Επίσημο] Motorola V600

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε WitchKing ευχαριστώ για την απάντηση, ξέρεις μήπως για drivers καινουργιους για το blutooth adapter?

στο motclub σε ποιο σημείο το βρήσκεις γιατι δεν είναι στα αγγλικά το site.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος steliosk (28 Μάρ. 2004 , 21:24)

Φίλε WitchKing ευχαριστώ για την απάντηση, ξέρεις μήπως για drivers καινουργιους για το blutooth adapter?

στο motclub σε ποιο σημείο το βρήσκεις γιατι δεν είναι στα αγγλικά το site.

Προγράμματα:

http://www.motclub.com/html/programs.htm

Μετέφρασε το στο translate.google.com

Για ΒΤ drivers και γενικά για ΒΤ, υπάρχει το ανάλογο θέμα του ALTUS για το v525

Ρε παιδιά γνωρίζει κανείς σας αν το τηλέφωνο διατίθεται από την Vοdafone? Επισης έχει κανείς υπ'οψη του μήπως το έχει κανείς προσφορά για να το αγοράσω? Πόσο έχει η τιμή του σήμερα?

Ευχαριστώ

na rwthsw kati grigoro exei flash(pws einai h photo tou me ligo fws)

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

Παίδες καλημέρα

Η Vodafone θα το φέρει μάλλον αυτή την εβδομάδα.

το τηλ δεν έχει flash.

εχει κανείς κατι νεοτερο με το registration no του software που "έρχεται" με το κινητό?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος konv (29 Μάρ. 2004 , 15:41)

ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΑ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Κι αυτό:

http://www.telefoncity.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=18219

Πάντως η vodafone πριν το "15-04" είχε πει και "01-03", επομένως μην το δέσεις και κόμπο... ;)

ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει πώς λειτουργεί το phone book του; Εμφανίζει ένα όνομα με υπομενού τις καταχωρήσεις του ή πώς;;;

ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Έχει τα ελληνικά πρώτα στη σύνταξη των sms;

(ρωτάω γιατί από παλιότερες εμπειρίες με motorola ξέρω πως δεν είναι όλα αυτονοητα...)

ευχαριστώ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος konv (29 Μάρ. 2004 , 13:41)

ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΑ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Στο Πλαίσιο 379 ευρώ σαν συσκευή. Το έχω δεί και στο Telephone City (online μόνο) για κάτι παραπάνω. Η Vodafone, για όσους ρωτάνε, έχει ανακοινώσει ότι θα το φέρει σε Live! τον επόμενο μήνα. Ομως, άν έχω μετρήσει σωστά, αυτή πρέπει να είναι η τέταρτη φορά που έχει αναβληθεί η ημερομηνία άφιξης.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος niwn (29 Μάρ. 2004 , 14:28)

ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει πώς λειτουργεί το phone book του; Εμφανίζει ένα όνομα με υπομενού τις καταχωρήσεις του ή πώς;;;

(ρωτάω γιατί από παλιότερες εμπειρίες με motorola ξέρω πως δεν είναι όλα αυτονοητα...)

ευχαριστώ

1) Για κάθε όνομα που σώζεται στο τηλέφωνο μπορούν να περαστούν πολλαπλές καταχωρήσεις όπως κεντρικό τηλέφωνο, σπίτι, κινητό, εργασία, fax και email. Κατόπιν, όμως, κάθε καταχώρηση εμφανίζεται ξεχωριστά στον τηλεφωνικό κατάλογο με το αντίστοιχο εικονίδιο βέβαια στο πλάι.

2) Ανάλογα με τη ρύθμιση της γλώσσας και του τρόπου πληκτρολόγησης (Tap ή iTap), τα ελληνικά μπορούν να εμφανίζονται πρώτα ή δεύτερα στη σύνταξη των sms.

Δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί παρόμοια προβλήματα με την camera του v600 αλλά παρατήρησα τα εξής:

Όταν χρησιμοποιώ zoom, πέφτει η το μέγεθος των φωτογραφιών. Ενώ έχω επιλέξει 640x480, με zoom 2x βγάζει αρχεία 320x240 και με zoom 4x βγάζει 160x120.

Σήμερα έβγαλα μια φωτογραφία και το thumbnail στη λίστα εικόνων είναι διαφορετικό από την εικόνα που αποθήκευσε το κινητό, σαν να είναι 2 καρέ με διαφορά δεκάτων του δευτερολέπτου. Στο μενού της φωτογραφικής είχα ενεργοποιημένη την Αυτόματη Επανάληψη. Δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει αυτή η επιλογή.

Το v600 το αγόρασα την περασμένη Παρασκευή από ΟΤΕshop

Flex version: SE6442AXXG10E2

S/W version: TRIPLETS_G_0B.08.A5R

DSP version: 62E1E000

Σε προηγούμενο μήνυμα είδα Flex ...10E2_1 και TRIPLETS...A5R_A. Τι διαφορές έχουν?

Και πριν το ξεχάσω: στο διαφημιστικό της ΤΙΜ που βρήκα στις κυριακάτικες εφημερίδες είχε προσόψεις για v600 με €23. Δεν ξέρω αν είναι μόνο το μπροστινό "πέταλο" ή έχει και κάλυμμα μπαταρίας

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος niwn (29 Μάρ. 2004 , 16:28)

Κι αυτό:

http://www.telefoncity.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=18219

Πάντως η vodafone πριν το "15-04" είχε πει και "01-03", επομένως μην το δέσεις και κόμπο... ;)

ευχαριστώ

1.Ο κατάλογος για τα τηλ. αν σε κάποιο όνομα έχεις πάνω από έναν αριθμό τότε εμφανίζεται σαν διπλή καταχώρηση(με εικονίδιο τύπου τηλεφώνου δίπλα).Βέβαια έχει επιλογή ώστε να προβάλεται το όνομα μόνα μια φορά ορίζοντας έναν προτεύωντα αριθμό και πατώντας εμφάνιση να βλέπεις και τους υπόλοιπους αριθμούς.Κατά τη γνώμη μου πάντως όχι και τόσο εύχρηστος.Δέν παρέχει δυνατότητα αναζήτησης παρά μόνο με το αρχικό του ονόματος.Επίσης δέν έχει δυνατότητα ανάθεσης ήχου κλήσης σε ομάδα αλλά πρέπει σε κάθε όνομα χωριστά.

2.Ναι

Η σιωπή είναι χρυσός :X

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος WitchKing (29 Μάρ. 2004 , 17:58)

Δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί παρόμοια προβλήματα με την camera του v600 αλλά παρατήρησα τα εξής:

Όταν χρησιμοποιώ zoom, πέφτει η το μέγεθος των φωτογραφιών. Ενώ έχω επιλέξει 640x480, με zoom 2x βγάζει αρχεία 320x240 και με zoom 4x βγάζει 160x120.

Σήμερα έβγαλα μια φωτογραφία και το thumbnail στη λίστα εικόνων είναι διαφορετικό από την εικόνα που αποθήκευσε το κινητό, σαν να είναι 2 καρέ με διαφορά δεκάτων του δευτερολέπτου. Στο μενού της φωτογραφικής είχα ενεργοποιημένη την Αυτόματη Επανάληψη. Δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει αυτή η επιλογή.

Το v600 το αγόρασα την περασμένη Παρασκευή από ΟΤΕshop

Flex version: SE6442AXXG10E2

S/W version: TRIPLETS_G_0B.08.A5R

DSP version: 62E1E000

Σε προηγούμενο μήνυμα είδα Flex ...10E2_1 και TRIPLETS...A5R_A. Τι διαφορές έχουν?

Και πριν το ξεχάσω: στο διαφημιστικό της ΤΙΜ που βρήκα στις κυριακάτικες εφημερίδες είχε προσόψεις για v600 με €23. Δεν ξέρω αν είναι μόνο το μπροστινό "πέταλο" ή έχει και κάλυμμα μπαταρίας

Sorry file pou 8a sto pw alla sxetika me to prwto pou eipes eipes xazomara :P k sto lew dioti to zoom tou v600 einai psifiako..ara sthn pragmatikothta afto pou kanei einai zoom sthn idia thn photo k oxi sto adikeimeno pou pragmatika fwtografizeis ...oso gia to 2o pou les exeis dikio..prepei na perimeneis prin metakiniseis ton fako sou apo to adikeimeno kana miso defterolepto alliws bgenei oti nanai...afto pou swzetai pados sto kinito den einai afto pou vlepeis ekeinh thn stigmh sthn o8onh tou!:)

FuTuRe TaKeS PlAcE DeEp In SpAcE......

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DecaDancer (30 Μάρ. 2004 , 00:05)

prepei na perimeneis prin metakiniseis ton fako sou apo to adikeimeno kana miso defterolepto alliws bgenei oti nanai...afto pou swzetai pados sto kinito den einai afto pou vlepeis ekeinh thn stigmh sthn o8onh tou!:)

Δηλαδή αιφνιδιαστικές φωτογραφίσεις "click and run" αποκλειονται? ;)

Στις ρυθμίσεις εικόνων τα "αυτόματη επανάληψη", "ενεργοποίηση ειδοποίησης" και "εικονίδια κατάστασης" σε τί χρησιμεύουν; Ενα μήνα τώρα δεν εχω καταλάβει... :confused:
Που είναι?

Ante se 2 meres 8a eimai kai gw Motorolakias :cry: :P:P

Paidia exw katevash polla Games, kai photo, polyphonic etc kai alla mhpws ksere pou mporw na ta kanw upload gia na ta moirastoume?? :p

Entometaksi gia osous psaxnoun Covers, Antenna, case exei polla sto http://www.ebay.co.uk kai kanoune peripou 1 1/2 vdomada na er8oune. MEXRI kai keraia me LAMBAKIA eXEI gia extreme katastashs :p (agwraste me asfalia)

Mhpws 8a mporousate na me plhroforisete ti Bluetooth na agorasw H na parw kalhtera kalwdio? :cool:

Euxaristw prokatavolika... :blink:

Filika spiros :!:

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος WitchKing (30 Μάρ. 2004 , 00:28)

Δηλαδή αιφνιδιαστικές φωτογραφίσεις "click and run" αποκλειονται? ;)

Em oso nanai :( ...

FuTuRe TaKeS PlAcE DeEp In SpAcE......

Τι γίνεται παιδία, έχουμε νέο από drivers για bluetooth?

giati den mpeneis http://www.motoclub.com na vreis??

Γεια χαρα σε ολους ειναι ευκολο να μου λυσεται μρικες αποριες :

1. οταν το motorolaki λεει οτι εχει 4χ zoom σημαινει οτι μπορεις να το χρησιμοποιησεις και στο viewfinder αλλα και μετα οταν εχεις τραβηξει τη φωτο?

2. ο ηχος της φωτογραφικης (κλικ) μπορει να απενεργοποιηθει?

3. Απο κοντινες φωτογραφισεις πως τα παει? επισης το refresh rate ειναι σε καλο επιπεδο?

Μακαρι κι εγω να το αγορασω συντομα...

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος portman (31 Μάρ. 2004 , 12:52)

Γεια χαρα σε ολους ειναι ευκολο να μου λυσεται μρικες αποριες :

1. οταν το motorolaki λεει οτι εχει 4χ zoom σημαινει οτι μπορεις να το χρησιμοποιησεις και στο viewfinder αλλα και μετα οταν εχεις τραβηξει τη φωτο?

2. ο ηχος της φωτογραφικης (κλικ) μπορει να απενεργοποιηθει?

3. Απο κοντινες φωτογραφισεις πως τα παει? επισης το refresh rate ειναι σε καλο επιπεδο?

Μακαρι κι εγω να το αγορασω συντομα...

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

1) Οχι, μονο στο viewfinder.

2) Ναί. :)

3) Οχι και τόσο καλά. Εχω την εντύπωση οτι το frame rate του V600 είναι απο τα πιό γρηγορα. Νομίζω οτι λαμβάνει 15 frames το δευτερόλεπτο. :)

Που είναι?

geinetai kapoios na moy steilei sto superfot@yahoo.gr ena videaki kai mia foto(apta kalitera sas)poy exoyn trabixtei me to v600 enoeitai

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

παιδια κανενα νεο για το πως βαζουμε java στο κινητο, δεν βλεπω?

και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Μπορεί να βοηθήσει κανείς?