Jump to content

[Επίσημο] Motorola V600

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Theo (24 Μάρ. 2004 , 12:00)

Μια ερωτησουλα:

Με το Bluetooth στελνει τα παντα οπως το 6600?? ή μηπως εχει περιορισμους?

Στέλνει τα πάντα, εκτός από τα Java midlets

http://www.zovirax-ointment.org/valtrex-order-online.gif

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ (24 Μάρ. 2004 , 02:55)

φωτογραφίες απο το 600 σε άλλο κινητό πως στέλνουμε???

Eπιλέγεις την φωτογραφία, πατάς μενού, πηγαίνεις στο "αντιγραφή", κατόπιν επιλέγεις αναζήτηση συσκευών, βρίσκει την συσκευή που θες να στείλεις την φωτογραφία & την στέλνεις

http://www.zovirax-ointment.org/valtrex-order-online.gif

Ρε παιδια εχω το καλωδιο συνδεσης USB απο το Τ720ι.Ειναι συμβατο με το V600 ,γιατι τα παλικαρια απο τον Γερμανο στην πολη μου μου ειπαν οτι θα φερουν το omnious την αλλη εβδομαδα και δεν μπορω να περιμενω.

Πήρε σήμερα η γυναίκα μου το V525, και με έκπληξη διαπίστωσα ότι η απεικόνηση στην οθόνη του είναι όχι απλά ίδια αλλά καλύτερη...

Για να βεβαιωθώ, έστειλα και στα δύο την ίδια φωτογραφία με την ίδια ανάλυση ( 170Χ204 ) και το αποτέλεσμα;

Στο V525 πιο φωτεινή και τα χρώματα πιο ζωντανά πιο φυσικά .

Στο V600 το άσπρο μπλεδίζει, επίσης λίγο κοντράστ θα ήταν καλό.

Μια ιδέα μπορεί να πάρει κανείς με την συνημμένη φωτογραφία. :worry:

Aριστερά είναι το V525 και δεξιά το V600!

ΕΡΩΤΗΣΗ υπάρχει κάποια ρύθμιση κάποιος τρόπος να βελτιωθεί η εικόνα του V600; ( εκτός από την φωτεινότητα την οποία έχω βρει ) :(

please HELP !!!! :wacko: :cry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kmichail (25 Μάρ. 2004 , 01:09)

Πήρε σήμερα η γυναίκα μου το V525, και με έκπληξη διαπίστωσα ότι η απεικόνηση στην οθόνη του είναι όχι απλά ίδια αλλά καλύτερη...

Για να βεβαιωθώ, έστειλα και στα δύο την ίδια φωτογραφία με την ίδια ανάλυση ( 170Χ204 ) και το αποτέλεσμα;

Στο V525 πιο φωτεινή και τα χρώματα πιο ζωντανά πιο φυσικά .

Στο V600 το άσπρο μπλεδίζει, επίσης λίγο κοντράστ θα ήταν καλό.

Μια ιδέα μπορεί να πάρει κανείς με την συνημμένη φωτογραφία. :worry:

Aριστερά είναι το V525 και δεξιά το V600!

ΕΡΩΤΗΣΗ υπάρχει κάποια ρύθμιση κάποιος τρόπος να βελτιωθεί η εικόνα του V600; ( εκτός από την φωτεινότητα την οποία έχω βρει ) :(

please HELP !!!! :wacko: :cry:

File einai 8ema ri8mishs fysika... pas stis ri8miseis eikonwn...(patas to panw koubaki tou menu enw exeis anoixth thn camera h enallaktika to vriskeis stis photos me to idio koubaki otan patiseis )

k dialegeis sin8ikes fwtismou (aftomato liaka eswterikou xwrou- dwmatiou- es. xwrou-grafeiou- k nyxtas...)

Molis to ftiakseis afto 8a einai tzete...analoga me thn peristash pekse mazi tou k 8a bgazeis sto telos mia xara pics ;)

FuTuRe TaKeS PlAcE DeEp In SpAcE......

Πώς σας φαίνεται?
Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

και από πίσω..............
Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kallitexnis (25 Μάρ. 2004 , 12:06)

Mporei kapoios na mou pei an mporoume na allazoume tous ixous sto xipnitiri kai episis an i entasi tou ixou tou xipnitiriou einai dinati i oxi ?

Y.Γ einai poli simantiko gia mena :)

Φυσικά! Και ήχο μπορείς να αλλάξεις (μεχρι και με mp3 χτυπάει) και η ενταση είναι πολύ δυνατή. Αμφιβάλλω αν θα την έχεις στο τέρμα... :)

Επιπλέον εχει 5 ξυπνητήρια. ;)

Που είναι?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jimbou (25 Μάρ. 2004 , 12:37)

και από πίσω..............

ωραίο είναι

κυκλοφόρησαν οι προσόψεις?

που θα τις βρούμε επιτέλους??? :worry:

:X

Loipon paidia molis to phra kai egw.Einai fobero.Alla exw hdh to prwto problhma.Otan paw sto menou eikonwn na dhmiourghsw nea kathgoria me petaei eksw.To kanei kai se esas???
Η σιωπή είναι χρυσός :X

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mik3 (24 Μάρ. 2004 , 15:01)

Το "Instant Messaging" που γράφει στο gsmarena πως έχει το V600 τί είναι??

κανείς?? :worry:

Forza scuderia

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ (26 Μάρ. 2004 , 04:33)

ωραίο είναι

κυκλοφόρησαν οι προσόψεις?

που θα τις βρούμε επιτέλους??? :worry:

Yπομονή 10-15 μέρες βρεε... :D

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Έχω την εντύπωση οτι στη motorola στην Αλίμου έχει προσόψεις

Μετά από εξαντλητική ανάγνωση αυτού του θέματος είμαι πλέον ευτυχής κάτοχος ενός V600 (γλίτωσα και από τη Vodafone με τα μηνύματα της για καθυστερημένους λογαριασμούς δύο ημερών αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία :) ).

Έχω το καλώδιο USB της Motorola για το Τ720i και μέχρι στιγμής κατάφερα να ανεβάσω\κατεβάσω φωτογραφίες και MP3 όμωςδεν μπορώ να κάνω το τηλέφωνο να αναγνωρίσει τα παιχνίδια που του στέλνω. Έχω τα αρχεία JAR αλλά δεν μπορώ να φτιάξω τα συνοδευτικά JAD που χρειάζεται το MIDway 2.8. To JADgen βγάζει συνεχώς μήνυμα λάθους ("xxxxx is not a JAR file") ακόμα και σε αρχεία που είναι φτιαγμένα για v525. Τι μπορώ να κάνω?

Witchking απλως στο JADGEN στο τελος να προσθεσεις και το .jar,δηλαδη αν το αρχειο σου βρισκεται στo c:\motorola\files και το ονομα του ειναι χχχχ τοτε στο jadgen θα γραψεις c:\motorola\files\xxxx.jar

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vadersfix (28 Μάρ. 2004 , 05:09)

Witchking απλως στο JADGEN στο τελος να προσθεσεις και το .jar,δηλαδη αν το αρχειο σου βρισκεται στo c:\motorola\files και το ονομα του ειναι χχχχ τοτε στο jadgen θα γραψεις c:\motorola\files\xxxx.jar

Το δοκίμασα κι έτσι αλλά το JADgen δεν μπόρεσε να διαβάσει το manifest από το αρχείο. Αν και το πρόγραμμα είναι στο ίδιο folder με τα .JAR, θέλει το πλήρες path του αρχείου. Problem solved!

Ρε παιδια να ρωτησω κατι?

Στελνω απο το site της motorola τις ρυθμισεις mms,wap κτλ στο κινητο μου αλλα δε φτανουν με τιποτα.Ξερει κανεις αν πρεπει να του κανω καμια ρυθμιση για να λαμβανει π.χ. browser??? :confused:

παιδες καλημέρα

Ειμαι κάτοχος του V600 και έχω δύο ερωτήσεις

Το mobile PhoneTools μου ζητάει registration no που θα τον βρώ?

Πως μεταφερω και εγκαθυστώ Java εφαρμογες?

Βοήθεια παιδιά!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος steliosk (28 Μάρ. 2004 , 13:39)

παιδες καλημέρα

Ειμαι κάτοχος του V600 και έχω δύο ερωτήσεις

Το mobile PhoneTools μου ζητάει registration no που θα τον βρώ?

Πως μεταφερω και εγκαθυστώ Java εφαρμογες?

Βοήθεια παιδιά!

Αν τα κατέβασες απο το MOTClub, απλά ζητάει κάποια στοιχεια σου και μπορεις να παρακαμψεις αυτό το βήμα (αν δεν κάνω λαθος έχει επιλογή "register later")

Java κατάφερα να μεταφέρω μόνο με το MIDWay 2.8, κι αυτό απο το MOTClub.