Jump to content

[Επίσημο] Motorola V600

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jimbou ( 1 Μάρ. 2004 , 16:27)

Όταν στέλνω αυτές τις ρυθμίσεις μου ζητάει καποιο pin πιστοποίησης.

Τί είναι αυτό?

Oταν πας να ζητήσεις τις ρυθμίσεις από το σάιτ,σου ζητά τον αριθμό του κινητού σου.Με τον που το δώσεις σου λέει ο κωδικός σου ειναι ο τάδε,σου βγαζει μύνημα στην οθόνη του pc.Αυτό το νούμερο ζητάει ως κωδικό πιστοποίησης.

@valtrex,αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι δεν εχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία πό την Βόνταφον..γιά μίλα με το αρμόδιο τμήμα να το κοιτάξουν.

Προσωπικά θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους στην υποστήριξη ιστοσελίδας της Μοτορόλα,έχουν κάνει απίθανη δουλειά.

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jimbou ( 1 Μάρ. 2004 , 16:27)

Όταν στέλνω αυτές τις ρυθμίσεις μου ζητάει καποιο pin πιστοποίησης.

Τί είναι αυτό?

Οταν γράψεις τον αριθμό τηλεφώνου σου στο κατεβατό που σου βγάζει, λίγι πριν σου στείλει τις ρυθμίσεις σου βγάζει πάνω-πάνω έναν τετραψήφιο αριθμό, αυτό είναι το ΡΙΝ που πρέπει να περάσεις στην συσκευή γιά να εγκατασταθούν οι ρυθμίσεις ;)

http://www.zovirax-ointment.org/valtrex-order-online.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinitoneidimonas ( 1 Μάρ. 2004 , 16:38)

Oταν πας να ζητήσεις τις ρυθμίσεις από το σάιτ,σου ζητά τον αριθμό του κινητού σου.Με τον που το δώσεις σου λέει ο κωδικός σου ειναι ο τάδε,σου βγαζει μύνημα στην οθόνη του pc.Αυτό το νούμερο ζητάει ως κωδικό πιστοποίησης.

@valtrex,αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι δεν εχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία πό την Βόνταφον..γιά μίλα με το αρμόδιο τμήμα να το κοιτάξουν.

Προσωπικά θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους στην υποστήριξη ιστοσελίδας της Μοτορόλα,έχουν κάνει απίθανη δουλειά.

kineitoneidimona, είχα ενεργοποιήσει και το GPRS & το MMS μετά την αγορά του Χ70, λες να πρέπει να ξαναεπικοινωνήσω με την Voda πάλι; Παλαβό μου φαίνεται :wacko:

ΟΚ,τα κατάφερα με τις ρυθμίσεις.

Με τη μεταφορά παιχνιδιών ξέρει κανείς να βοηθήσει?

Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lkitsos ( 1 Μάρ. 2004 , 16:59)

kalispera

mporei kapoios na mou pei pos emfanizontai o tilefonikos katalogos sto v600?

sti z600 kathe onoma exei polla pedia gia ta tilefona, sto motorola pos einai?

efxaristo

Γράφεις όλα τα τηλέφωνα σε μιά επαφή αλλά τα εμφανίζει χωριστά, το ένα κατόπιν του άλλου. Αυτό είναι λίγο περίεργο, αλλά έχει το καλό πως μπορείς ν'αντιστοιχίσεις φωτογραφία & ήχο κλήσης σε κάθε ένα τηλέφωνο χωριστά :up:

Παίδες, αυτό που μού'κανε ξεχωριστή εντύπωση: Πέρασα ΜΡ3 1ΜΒ!!! το δέχτηκε και το αναπαρήγαγε ΕΚ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΑ, έχουν κάνει φοβερή δουλειά οι της ΜΟΤΟ στο sound chip! :D (βέβαια μετά το διέγραψα, γιατί κατανάλωνε υπρβολική μνήμη).

jimbou άνοιξε το ΒΤ (η Τροφοδοσία να είναι Ναι) & κατόπιν διπλοκλίκαρε το My Bluetooth Places στην επιφάνεια εργασίας του PC σου. Ύστερα κλίκαρε το search BT devices & θα βρει την συσκευή (αν είναι η πρώτη φορά θα σου ζητήσει κωδικό ΡΙΝ. βάλε όποιον αριθμό θέλεις & πέρασε τον ίδιο και στο κινητό σου. Όταν κάνουν ζεύξη, κάθε φορά που θα συνδέεσαι, θα τ'αναγνωρίζει αυτόματα). Ύστερα διπλοκλίκαρε την εικόνα του κινητού & θα σου βγάλει ορισμένες επιλογές. Εγώ αυτό που έκανα είναι να κάνω drag στα java που έχω κατεβάσει απ'το motclub και να τ'αφήνω στο OBEX push to phone. Τα στέλνει χωρίς πρόβλημα στο τηλεφωνάκι κι αυτό ήτανε! ;)

kineitoneidimona, είχα ενεργοποιήσει και το GPRS & το MMS μετά την αγορά του Χ70, λες να πρέπει να ξαναεπικοινωνήσω με την Voda πάλι; Παλαβό μου φαίνεται

Αφού κατεβάσεις τις ρυθμίσεις του GPRS & MMS θα πρέπει να ορίσεις το προφίλ του GPRS ως τρέχον.

WCCV01

Επειδή βλέπω πως αρκετοί από εσάς το έχετε ήδη πάρει, δεν μας κάνετε και ένα mini review, λεγοντάς μας τις πρώτες σας εντυπώσεις....Τί σας ικανοποίησε, τι όχι και τι θα θέλατε ακόμα.....

Από εικόνα πως πάει;; Κάτι ακούστηκε γιά μέτρια απόδοση στην κάμερα....Οι ήχοι του είναι καλοί; Τι μνήμη τελικά διαθέτει; Έχετε κατεβάσει κανένα βιντεάκι;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 1 Μάρ. 2004 , 23:57)

Επειδή βλέπω πως αρκετοί από εσάς το έχετε ήδη πάρει, δεν μας κάνετε και ένα mini review, λεγοντάς μας τις πρώτες σας εντυπώσεις....Τί σας ικανοποίησε, τι όχι και τι θα θέλατε ακόμα.....

Από εικόνα πως πάει;; Κάτι ακούστηκε γιά μέτρια απόδοση στην κάμερα....Οι ήχοι του είναι καλοί; Τι μνήμη τελικά διαθέτει; Έχετε κατεβάσει κανένα βιντεάκι;

Λοιπόν ύστερα από απαίτηση του christ-k ;) mini-review του V600

-ΜΕΝΟΥ: Ευχάριστη έκπληξη! :D Ως πρώην χρήστης Siemens, θυμίζει αρκετά το menu structure τους. Φυσικά έχει και τα παράλογα & παλαβά που είχαν πάντα τα Motorola, αλλά σε γενικές γραμμές η ευχρηστία τους έχει βελτιωθεί αρκετά. Ειδικά στον τομέα της προσωποποίησης είναι άπαιχτο (αλλάζεις την σειρά του αρχικού μενού, αλλάζεις την σειρά του βασικού μενού κ.τ.λ.). Verdict: 7/10

-ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ: Αίσθηση αρκετά καλή, ιδιαίτερα τα soft-keys & main-key που είναι μεταλλικά. Τα υπόλοιπα πλήκτρα αφήνουν καλή αίσθηση, αλλά είναι κατασκευασμένα από μέτριας ποιότητας πλαστικό (καμμιά σχέση με την εκπληκτική αίσθηση του Χ70). Αυτό που ξεχωρίζει είναι η γρήγορη ανταπόκριση του software, τόσο γρήγορη, που στην αρχή, συνηθισμένος απ'το Χ70, πατώντας κάποιο πλήκτρο, επέλεγα δύο εργασίες ταυτόχρονα! Verdict: 8/10

-ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Στην αρχή, είχα αμφιβολία κυρίως λόγω της έλλειψης IrDA. Τώρα, μετά από 3-4 μέρες & μετά από πολλές φορές σύνδεση με το PC μέσω ΒΤ, είναι εύχρηστο, γρήγορo, γενικά δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Verdict: 8/10

-ΣΥΝΘΕΣΗ SMS & MMS: Στα SMS, σε σχέση πάντα με το Χ70, είναι ασύγκριτο! :up: Η ευκολία του i-TAP είναι καταπληκτική! Σε σχέση με το Τ9 είναι πιό βολική, θυμίζει αρκετά τη σύνθεση μηνυμάτων των Siemens. Όσο γιά τα MMS, λυπάμαι αλλά επειδή δεν έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία ακόμα, δεν μπορώ να πω. Verdict (SMS): 9/10

-HXOI: Το μεγάφωνό του είναι ΕΚ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ! Oι πολυφωνικοί ήχοι είναι 24 φωνών, ολοκάθαροι, πολύ δυνατοί (τόσο δυνατοί που να σκεφτείτε, ενώ στο Χ70 ανέβαζα την ένταση στο 7 και πάλι δεν ακουγόταν και πολύ, τώρα, το έχω κατεβάσει στο 5 και ακούγεται ακόμα και μέσα από την τσέπη του μπουφάν, ή στο εσωτερικό τσάντας.) Αναπαράγει εκπληκτικά επίσης τα ΜΡ3, αν και mono, σε σύγκριση μάλιστα με το 6600 του αδελφού μου, πιστέψτε το ή όχι, ακούγονται πολύ πιό καθαρά! Verdict: 9/10

-ΜΝΗΜΗ: Καθαρή, 5,6 ΜΒ. Verdict: 8/10

-ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ: Αν δεν είχε τον εναλλασσόμενο δακτύλιο με την εκνευριστική του μετατόπιση, θα ήταν καταπληκτική, εξαιτίας κυρίως της μεταλλικής του αίσθησης & του βάρους του. Ανήκω στην "συνομοταξία" χρηστών, που προτιμούν να είναι εμφανής η ύπαρξη του κινητού, να το νιώθω στην τσέπη μου. Το Χ70 χανόταν, δεν το ένιωθα καθόλου. Verdict: 8/10

-ΛΗΨΗ ΣΗΜΑΤΟΣ: Η γνωστή, καλή όλων των Αμερικάνικων συσκευών. Verdict: 8/10

-ΟΘΟΝΗ: Καταπληκτική! Ισάξια του Χ70, με μεγαλύτερη όμως ανάλυση (176*220 το V600, 132*176 το Χ70). Μιά παρατήρηση: Tα χρώματα στο V600 είναι πιό "απαλά", δίνουν μιά πιό ζεστή αίσθηση, φαίνονται πιό φυσικά, αντίθετα ο χρωματισμός της οθόνης του X70, είναι πιό "οξύς", τα χρώματα δείχνουν πιό artificial. Η οθόνη του V600 θυμίζει φυσικά Sharp. Προσωπικά προτιμώ του Χ70, αν και νομίζω πως είναι καθαρά προσωπική η αντίληψη. Verdict: 9/10

Παίδες, αν θέλετε την άποψή μου, όπου το βρείτε πάρτε το. Μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον, που τότε θα πέσουν κάπως οι τιμές των κινητών με οθόνες "επόμενης γενιάς" (βλέπε Samsung & Sharp) αλλά και κινητών με κάρτες μνήμης (βλέπε Sharp), θα είναι το πιό εξελιγμένο κινητό της γενιάς του! ;)

Re paidia voithiste ligo giati mou exoun spasei ta nevra!

Prospathw na syndesw to v600 me to outlook gia na tou valw ton katalogo kai exw to eksis provlima.Katevasa ta mobile phone tools 1.23 kai 2.16 pou xreiazontai,alla molis paw na egkatastisw ta 1.23 pros to telos tou setup mou vgazei ena lathos

"Error Number 0x80040707

Description: DLL function call crashed: Pbkinstall._GetBookNames

Setup will now terminate"

kai stamataei to setup xwris na exei teleiwsei

Etsi den mporow na valw meta tin ekdosi 2.16.

Dokimasa na to ksenakatevasw to arxeio alla ta idia pali.

To katevasa kai triti fora apo diaforetiko site afti ti fora alla pali ta idia.Exete kammia idea ti mporw na kanw?

Yparxei allos tropos na sygxronistei to outlook me to v600?

Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

Παίδες επαναλαμβάνω, κατεβάστε τους καινούργιους drivers της WIDCOMM από εδώ

http://www.sachat.net/files/Widcomm...th_1.4.2.21.zip

Προσοχή: Μην εγκαταστήσετε τους drivers που περιέχονται στο CD που παίρνετε με το ΒΤ dongle, εγκαταστήστε κατευθείαν τους παραπάνω drivers.

Mε την έκδοση 1.4.2.21 δεν θα έχετε πρόβλημα, ακολουθήστε κατόπιν τις οδηγίες που έχω ποστάρει πριν

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valtrex ( 2 Μάρ. 2004 , 12:03)

Παίδες επαναλαμβάνω, κατεβάστε τους καινούργιους drivers της WIDCOMM από εδώ

http://www.sachat.net/files/Widcomm...th_1.4.2.21.zip

Προσοχή: Μην εγκαταστήσετε τους drivers που περιέχονται στο CD που παίρνετε με το ΒΤ dongle, εγκαταστήστε κατευθείαν τους παραπάνω drivers.

Mε την έκδοση 1.4.2.21 δεν θα έχετε πρόβλημα, ακολουθήστε κατόπιν τις οδηγίες που έχω ποστάρει πριν

Τυχεροί κάτοχοι του V600, αν δεν σας κάνει κόπο ποστάρετε και καμμιά photo να δούμε τι παίζει.Εγώ προσωπικά βαρέθηκα να περιμένω να κυκλοφορήσει. :worry:
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

Απογοήτευση... :(

Τελικά μετά από 6-7 μήνες αναμονής, δεν μου άρεσε το τηλεφωνάκι...

Το είδα στο Γερμανό. Αυτό το ασημί ή μάλλον νίκελ δεν μου μίλησε... για να μη πώ ότι με έβρισε... Πολύ γυαλάδα ρε παιδί μου. Απο μέσα από έξω ..... μπααα... :wacko:

Στην πρώτη φωτογραφία που το είχα δεί και το είχα ερωτευτεί δεν είχε καθόλου γυαλάδα, φαινόταν πολύ πολύ όμορφο. :confused:

Γενικά η εντύπωση που μου έδωσε ήταν σαν να ήταν ψεύτικο και φθηνό παιχνιδάκι από γαριδάκια ή δωράκι σε μπουμπουνιέρα.

κρίμα κρίμα :cry:

το Sharp gs20 και το Ε700 δίνουν αίσθηση ποιότητας απείρως υψηλότερης από το V600... ;)

άντε πάλι να ψάχων ( μήπως το Ε710; ) για να δούμε.... :worry: :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haki ( 2 Μάρ. 2004 , 18:43)

Valtrex πως μπορουμε να ακολουθησουμε τις οδηγιες σου με τους καινουργιους drivers, οταν λες οτι πρεπει να κανουμε drag το java σε κατι που δεν υπαρχει, δηλαδη στο "OBEX Push To Phone";

Συγγνώμη αλλά αφού κάνεις ζεύξη & πατήσεις 'search bluetooth devices', δεν σου βγάζει ένα εικονίδιο με το τηλέφωνο και την ονομασία που του έχεις δώσει; Το διπλιοκλικάρεις και βγάζει 4 άλλα εικονίδια. Ένα απ'αυτά λέει 'OBEX push file to xxxx' (όπου χχχ το όνομα που έχεις δώσει στο τηλέφωνό σου).Τότε έχεις δύο επιλογές: Ή κάνεις drag & drop ή πηγαίνεις στην εικόνα, midi, MP3 ή java που θες να περάσεις, κάνεις copy & μετά paste στο OBEX. Αν παρ'όλα αυτά πάλι δεν γίνεται τίποτα, λυπάμαι δεν μπορώ να σε βοηθήσω! :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kmichail ( 2 Μάρ. 2004 , 23:44)

Το είδα στο Γερμανό. Αυτό το ασημί ή μάλλον νίκελ δεν μου μίλησε... για να μη πώ ότι με έβρισε... Πολύ γυαλάδα ρε παιδί μου. Απο μέσα από έξω ..... μπααα... :wacko:

Στην πρώτη φωτογραφία που το είχα δεί και το είχα ερωτευτεί δεν είχε καθόλου γυαλάδα, φαινόταν πολύ πολύ όμορφο. :confused:

Γενικά η εντύπωση που μου έδωσε ήταν σαν να ήταν ψεύτικο και φθηνό παιχνιδάκι από γαριδάκια ή δωράκι σε μπουμπουνιέρα.

το Sharp gs20 και το Ε700 δίνουν αίσθηση ποιότητας απείρως υψηλότερης από το V600... ;)

Προσωπικές απόψεις. Εγώ πάντως, είμαι πολύ ευχαριστημένος και με το design του και κυρίως με τις δυνατότητές του, δεν "κολλάω" & πολύ στα εξωτερικά. Πάντως σου εύχομαι να βρες την συσκευή της αρεσκείας σου ;)

Προς Θεού όμως, μακριά από Ε700/710 (μη ρωτάς..ξέρω). :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος .Alt127 ( 3 Μάρ. 2004 , 00:47)

Des kai ena not dummy kai an exeis thn idia apopsh ... kala na pa8eis :)

... ;)

@kmichail

Tι λες βρε παιδι μου ??? :worry:

Μιλαμε για το ιδιο τηλ ? Εγω επαθα πλακα που το ειδα και με την ποιοτητα κατασκευης του και δεν ειμαι και μοτορολολακιας

Πιστευω οτι ειναι οντως οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη σε μη σμαρτφον...

Τι σαμσουνγκ ...δηλ να πληρωσεις τα ιδια και παραπανω για κατι που εχει σαφως λιγοτερες δυνατοτητες ?

Μπραβο στη μοτο ...λιγο τα μενου να συνηθηζα (βλεπετε εχω συνηθησει τα εφριξον ... )και θα σου λεγα εγω...και ζ600 και ν600 ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kmichail ( 2 Μάρ. 2004 , 23:44)

EEEEEEEEEEEEEE

chillare pal!!!

k egw to eida shmera ston germano k apogoitefthka(dld x8es :p)

omos apo ti to koitaksa kala einai aplos ena fthno antitypo(oute apo ta kala pou plasaroun oi eteries...)to oti den einai ka8olou aksiopisto krine to apo to oti eixe sxedon varos 40 gr...enw to real thing exei 112 toso

em:) piase to kanoniko kin sta xeria sou opos perimenw na kanw k egw shmera k 8a katalaveis oti exeis la8os...egw eimai sigouros

oti gamaei to sigkekrimeno thl apo apopsh poiothtas...

psakse gia to real v600 k oxi to fake ;)

FuTuRe TaKeS PlAcE DeEp In SpAcE......

Μια διευκρίνηση , για να μην αδικώ κανένα(ν) τηλέφωνο (φίλο)... :)

Σταμάτησα για λίγο έξω από έναν Γερμανό με τα στόπ αναμένα, μπήκα για λίγο ( βιαστικά ) έφαγα την κρυάδα του dummy - fake και έφυγα σε σχετικά λίγα λεπτά ... :(

Καλά για το βάρος - αίσθηση ποιότητας σε σχέση με το πραγματικό , αλλά αυτά τα νίκελ που δεσπόζουν δεν είναι ίδια στο real; :worry:

Θα με κάνετε να το παραγγείλω ρε γμτ. γιατί ο έρωτας της πρώτης ματιάς για να είμαι ειλικρινής δεν έχει σβήσει!!! :o

Να είστε όλοι καλά, ευχαριστώ για την συνομιλία...και ανταλλαγή απόψεων :)

Eμένα πάλι με μιά σύντομη αντίστοιχη ματιά σε βιτρίνα με το folder ανοιχτό μου άρεσε πάρα πολύ....Δίνει μιά αίσθηση πολυτέλειας, έτσι όπως δεν μας έχει συνηθίσει η μοτορόλα....

Κατ΄ εμένα προσωπικά το κινητό δεν με καλύπτει τεχνολογικά σε σχέση με τον ήδη ή επικείμενο ανταγωνισμό και σαφώς δεν θα είναι η νέα μου επιλογή....Αλλά σαφώς ακούγεται καλύτερη π.χ. από Χ70..... ;)

Eμένα πάλι με μιά σύντομη αντίστοιχη ματιά σε βιτρίνα με το folder ανοιχτό μου άρεσε πάρα πολύ....Δίνει μιά αίσθηση πολυτέλειας, έτσι όπως δεν μας έχει συνηθίσει η μοτορόλα....

Κατ΄ εμένα προσωπικά το κινητό δεν με καλύπτει τεχνολογικά σε σχέση με τον ήδη ή επικείμενο ανταγωνισμό και σαφώς δεν θα είναι η νέα μου επιλογή....Αλλά σαφώς ακούγεται καλύτερη π.χ. από Χ70..... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 3 Μάρ. 2004 , 12:09)

Μέχρι το φθινόπωρο (Οκτώβρη-Νοέμβρη), όταν τα GX30 & X700 θά'χουν πέσει αρκετά κάτω από 550 E το πρώτο & 600 E το δεύτερο, είναι μιά καλή επιλογή :up:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valtrex ( 3 Μάρ. 2004 , 15:27)

Μέχρι το φθινόπωρο (Οκτώβρη-Νοέμβρη), όταν τα GX30 & X700 θά'χουν πέσει αρκετά κάτω από 550 E το πρώτο & 600 E το δεύτερο, είναι μιά καλή επιλογή :up:

Aκούγεται γιά το GX 30 τελική τιμή και μόλις κυκλοφορήσει- φαίνεται υπόθεση εβδομάδων πλέον- 540 Ευρώ....! Πέρα από αυτό η συγκρίσή μου είναι χωρίς τον παράγοντα τιμή, προσωπική και σαφώς δεν εχω σκοπό να επηρεάσω κανέναν....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 3 Μάρ. 2004 , 15:49)

Aκούγεται γιά το GX 30 τελική τιμή και μόλις κυκλοφορήσει- φαίνεται υπόθεση εβδομάδων πλέον- 540 Ευρώ....! Πέρα από αυτό η συγκρίσή μου είναι χωρίς τον παράγοντα τιμή, προσωπική και σαφώς δεν εχω σκοπό να επηρεάσω κανέναν....

christ-k σαφώς & δεν τίθεται θέμα επηρρεασμού, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε :D

Απλώς, μετά από χρήση του Χ70 & του V600, καταλήγω στο ότι, παρόλο που η Pana έχει καλές προθέσεις, θέλει πολύ ψωμί να φάει ακόμα :happy:

Το V600, παρόλο που έχει κι αυτό τα μειονεκτήματά του, απέχει πολύ απ'το Panasonic κυρίως στις multimedia δυνατότητες. Λυπάμαι απλώς που πέταξα-κυριολεκτώ πέταξα :(-450 E γιά το Χ70 & δεν περίμενα εξαρχής το V600. Το συστήνω ανεπιφύλακτα, ακόμα & σ'αυτούς που φοβούνται ο User Interface των Motorola, έχει βελτιωθεί πολύ! :up: