ALTUS Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 TI EINAI AYTO VRE ??? KEIK ?? :)) TI KANEI KAI SE POIO LINK ?? TORA!!!! :) FILIA SE OLOYS KAI KALH PROTOXRONIA!! Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aerines-klanies Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALTUS (30 Δεκ. 2004 , 16:27) TI EINAI AYTO VRE ??? KEIK ?? :)) TI KANEI KAI SE POIO LINK ?? TORA!!!! :) FILIA SE OLOYS KAI KALH PROTOXRONIA!! Παιδιά εμένα μου βάλαν την 9.49R και άλλαξαν το DSP και τα άλλα (SE6442AXXG1184 ΚΑΙ 62E5D500 )είναι καλή η υπάρχει και πιο προσφατη; το μόνο που παρατήρησα από την παλιά μου είναι οτι στρογγύλεψαν τα γραμματα λιγάκι στην εξωτερική οθόνη, παει ελάχιστα πιο γρήγορα η είναι ιδέα μου, αλλά σίγουρα κάνει καλύτερη εξοικονόμηση μπαταρίας. Μου είχε σπάσει η οθόνη από πτώση και μου βάλαν καινούρια κ μαζί τους είπα κ λογισμικό. Αυτάα... η ******* είναι για μένα ότι ακόμη δεν βάλαν τα amr να τα παίζει ως κουδούνι. Τέσπα να στε καλά κ καλή χρονιά. :p Παράθεση Έκλασα μαλλί !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konnidis Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 ρε παιδιά έχει προσέξει κ άλλος οτι το bluetooth δεν είναι συμβατό με τα sharp η το κάνει μόνο το δικό μου??? Παράθεση κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttroo Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΛΕΙ ΟΤΙ ΤΟ BLUETOOTH ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΟΜΕΝΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosz13 Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Παιδιά, εγώ αυτό που έχω ακούσει είναι πως τα Sharp είναι κλειδωμένα γιαυτό!Πάντως, με όλα τα κινητά που έχω δοκιμάσει εγώ, είναι συμβατό.. Τώρα για τα Sharp θα σας γελάσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Nai den einai simvato me ta sharp....me osa alla exo dokimasei einai pantos(se k nokia) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konnidis Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Πάντως ύστερα από πολλές προσπάθειες μπόρεσα κ συνδέθηκα με ένα Sharp GX-25. Συνήθως έφτανε μέχρι το 30% κ μας πετούσε εκτός. Παράθεση κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterv Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Καλή χρονια σε όλους . Ενα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το κινητό μου. ... Οταν κλείνω το πορτάκι κλεινει κανονικά αλλά τα πλαστικά αυτακια που έχει στο κάτω μέρος του πληκτρολογίου δεν ακουμπάνε το πορτάκι . Ετσι αν το πιέσω πολύ (σε καμια τσέπη ή το κλείσω με φόρα) το μεταλικό μέρος του ακουστικού ακουμπάει στο λογότυπο V600 που υπάρχει στο κάτω μέρω του πληκτρολογίου και το γρατζουνάει. Εχω αλλάξει 4 φορές αυτοκόλητο σε ένα χρόνο και μία φορά ολόκληρο το πληκτρολόγιο (τα αυτάκια είναι ενωμένα με το πληκτρολόγιο εσωτερικά) αλλά πάλι τα ίδια . Πιστεύω ότι δεν φταιει το κινητό γιατί έχει φάει δυο απίστευτες τούμπες με μιδενικές ζημιές (λέτε να έχει πάρει σασί !!!!!!) Αλλα δεν ξέρω και τι άλλο να κάνω για να φτιάξει το πρόβλημα . Πέτρος Παράθεση peterv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 kalh xronia se olous. Peterv malon 8a prepei na allakshs olo to middle Cover, diaforetika dokimase na kaneis kamia patenta na shkwshs ta autakia poio psila.... Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Ta Sharp einai arketa kleidwmena, an 8elete na dokimasete na stilete kati dokimaste stis seires i. Egw exw steilhs kai se GX15i kai se GX30i ALLA den mporeitai na tous steilete mp3 megalhtero apo 100kb, mikrotero nai! photo kai midi kanonika. Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirko Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cableguy ( 7 Ιαν. 2005 , 14:55) Ta Sharp einai arketa kleidwmena, an 8elete na dokimasete na stilete kati dokimaste stis seires i. Egw exw steilhs kai se GX15i kai se GX30i ALLA den mporeitai na tous steilete mp3 megalhtero apo 100kb, mikrotero nai! photo kai midi kanonika. Αυτότο όριο ισχύει γιά οποιοδήποτε τύπου αρχείου. Δοκίμασα -εκτός απο ΜΡ3- να στείλω και βίντεο παραπάνω απο 100 κβ αλλα δεν το δεχόταν με τίποτα. Επαιρνε μέχρι 100 κβ και μετα διέκοπτε την σύνδεση.... Τελικά μετά απο τόσο καιρό που έχουμε το κινητάκι μας μας έβγαλε ασπροπρόσωπους πολλές φορές. Μάλλον θα αργήσω πολύ ακόμα να το αλλάξω... :) Παράθεση From mt. Olympus Kirko the.... HTC TyTN ii Power User !!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Kai gw mazi sou Kirko,8a argisw malon kana xrono akoma gia na to allaksa Ektws apo to V3 den mou aresei kanena allo....To mono pou 8a h8ela sto new version V600, Expansion Slot memory,Video Capture, kai kalhterh autonomia mpatarias. Re paidia exei dokimash kaneis na kaneio to V600 se V610 (apo oti kserw kanei kai caprture video) Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirko Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cableguy ( 7 Ιαν. 2005 , 15:17) Kai gw mazi sou Kirko,8a argisw malon kana xrono akoma gia na to allaksa Ektws apo to V3 den mou aresei kanena allo....To mono pou 8a h8ela sto new version V600, Expansion Slot memory,Video Capture, kai kalhterh autonomia mpatarias. Re paidia exei dokimash kaneis na kaneio to V600 se V610 (apo oti kserw kanei kai caprture video) Ενας λόγος που δεν βιάζομαι να το αλλάξω είναι ότι πολλά καινούρια μοντέλα παρουσιάζουν πολλά προβλήματα και στο software και στο hardware. Δές για παράδειγμα το Ε398 που έχει τα πάντα και αν μπείς στο ανάλογο forum θα διαβάσεις δράματα.... Δέν μιλάω για τα Sharp που οι χρήστες τους έχουν την αυταπάτη ότι έχουν την καλύτερη οθόνη της αγοράς (δεν μιλάω για το 30 λόγω περισοτέρων χρωμάτων) όπως το πάνε σε λίγο θα κλειδώσουν και τις εξερχόμενες κλήσεις. H Samsung μόλις πρόσφατα ανακαλυψε το bluetooth που μαζί με την LG ότι σου δίνουν τεχνολογικά πρέπει να το ακριβοπληρώσεις. Η Sony Ericson με τις γνωστές τις πατάτες (αυτή η απάτη το Ζ600 απορώ πως πουλήθηκε τόσο), και τέλος τα Qtec και λοιπά που προσωπικά (και πιστεύω πολλοι απο εμάς) ούτε τα είδαμε live... Δέν ξέχασα άλλη μάρκα ε;;;; (Νόκια ;;; :lol: :lol: :lol: ) Παράθεση From mt. Olympus Kirko the.... HTC TyTN ii Power User !!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirko Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Αααα, για την μετατροπή του V600 σε V620 τι γίνετε ; Το δοκίμασε κανείς;;; Καλά για video capture μη κάνουμε όνειρα, αν και με τις λίγες γνώσεις που έχω δεν μπορώ να καταλάβω γιατι να μην γίνετε... (Νόκια ε;;;; :lol: :lol: :lol: ) Παράθεση From mt. Olympus Kirko the.... HTC TyTN ii Power User !!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Καλημέρα.Πρόσεξα κάτι τις προάλλες στο κινητό μου. Κλείδωσα τα πλήκτρα και κλείνοντας το πορτάκι άναψε το εξωτερικό φωτάκι.Όλα οκ μέχρι εδώ.Έλα που όμως το εξωτερικό φωτάκι δεν ξαναέσβησε. !!Μάλλον για κάνα bug θα πρόκειται.Πάντως μ'άρεσε η φάση αυτή μιας και είναι ελεγχόμενο ενώ στο seem editing ήταν always on. Λοιπόν,το έχει προσέξει κανείς άλλος αυτό? Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 ΑΑΑΑΑ,ξέχασα να ρωτήσω.Τελικά με την αναφορά μπορούμε να την κάνουμε να είναι πάντα στο ΝΑΙ ? Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosz13 Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Τσου!! :) Δυστυχώς φιλαράκο, θα πρέπει κάθε φορά πριν στείλεις μήνυμα να επιλέγεις αν θα σου έρχεται αναφορά ή όχι.. Εγώ προσωπικά, δεν το θεωρώ αυτό καθόλου μειονέκτημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clm Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Καλησπέρα σε όλους, πριν από λίγες μέρες προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση το V600 μου σε V620 και το αποτέλεσμα μάλλον δεν ήταν το αναμενόμενο. Το τηλέφωνο πλέον είναι τελείως dead και δεν ανοίγει με τίποτα. Έχω προσπαθήσει τα πάντα αλλά αρνείται πεισματικά να ανοίξει. Όταν το συνδέω στον υπολογιστή μου βγάζει μύνημα "USB device not recognized" κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το PST για να επαναφέρω το προηγούμενο firmware. Καμία ιδέα για το τί μπορεί να συμβαίνει; Υπάρχει περίπτωση να το επαναφέρω στη ζωή ή χάθηκε για πάντα; Υ.Γ Για την ώρα έχω συμβιβαστεί με ένα ταπεινό V180 αλλά θέλω απεγνωσμένα το V600 πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirko Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος clm (11 Ιαν. 2005 , 16:25) Καλησπέρα σε όλους, πριν από λίγες μέρες προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση το V600 μου σε V620 και το αποτέλεσμα μάλλον δεν ήταν το αναμενόμενο. Το τηλέφωνο πλέον είναι τελείως dead και δεν ανοίγει με τίποτα. Έχω προσπαθήσει τα πάντα αλλά αρνείται πεισματικά να ανοίξει. Όταν το συνδέω στον υπολογιστή μου βγάζει μύνημα "USB device not recognized" κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το PST για να επαναφέρω το προηγούμενο firmware. Καμία ιδέα για το τί μπορεί να συμβαίνει; Υπάρχει περίπτωση να το επαναφέρω στη ζωή ή χάθηκε για πάντα; Υ.Γ Για την ώρα έχω συμβιβαστεί με ένα ταπεινό V180 αλλά θέλω απεγνωσμένα το V600 πίσω... Γιατί βιάστηκες ;;; Ποιές οδηγίες ακολούθησες ;;;;; Γενικά παρακολουθώ το θέμα και δεν είδα κάποιος να το δοκίμασε... Παράθεση From mt. Olympus Kirko the.... HTC TyTN ii Power User !!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 xmmm egw shkwnw ta xeria pshla den kserw tipota.....Dokiase na pas sto Motorola Services kai na kaneis ton KOUFO :P, kai ton xazo oti xalase ksafnhka,diaforetika se vlepw na psaxneis gia metaxirismenos V600,giati nomizw oti ektos apo diafores sto filmware prepei na exei diafores kai sto hardware tou kinitou logo cameras :S..... Elpizw na exei kalo telws :D Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clm Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Το firmware το βρήκα στο HowardForums και είπα να το δοκιμάσω. Γενικά το έχω κάνει κάμποσες αναβαθμίσεις (πάντα όμως με firmware για το V600) και είπα να δοκιμάσω και το firmware του V620 αφού κάποιοι στο συγκεκριμένο forum το είχαν δοκιμάσει και λέγαν πως δουλεύει. Όσο για το service της Motorola, μάλλον εκεί θα καταλήξει η δουλειά και ελπίζω να μην καταλάβουν τίποτα (Πώς είπατε; Firmware από V620; Τί είναι αυτό; :whistle: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valtrex Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cableguy ( 7 Ιαν. 2005 , 13:17) Kai gw mazi sou Kirko,8a argisw malon kana xrono akoma gia na to allaksa Ektws apo to V3 den mou aresei kanena allo....To mono pou 8a h8ela sto new version V600, Expansion Slot memory,Video Capture, kai kalhterh autonomia mpatarias. Συμφωνώ απολύτως κι εγώ είμαι κατευχαριστημένος με το V600, αλλά μάλλον το Φλεβάρη χτυπάω άνετα το V635: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=48174 http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art17/V635/06.jpg Παράθεση http://www.zovirax-ointment.org/valtrex-order-online.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 polu omorfo to kinito alla den vlepw na exei megales diafores apo to v600,elpizw na allaksh kai ligo ta visual sto new V635,etsi gia perissoteri omorfia.... :) Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asiliptos Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 @clm Diskola ta pragmata filarako.....ekana kai ego kati vlakeies sto E398 kai den katafera na to epanafero pote.... Theoritika omos iparxei lisi!!! Prepei na vreis kai na katevaseis ta legomena "monster files" pou einai flash kai flex mazi kai na kaneis etsi douleia..... Des se auto to link http://xlr8.us/hofo/ Pros to telos me epikefalida "Addendum 3- Phone Malfunction" isos na vrisketai ekei i lisi sto provlima sou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clm Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 @clm Diskola ta pragmata filarako.....ekana kai ego kati vlakeies sto E398 kai den katafera na to epanafero pote.... Theoritika omos iparxei lisi!!! Prepei na vreis kai na katevaseis ta legomena "monster files" pou einai flash kai flex mazi kai na kaneis etsi douleia..... Des se auto to link http://xlr8.us/hofo/ Pros to telos me epikefalida "Addendum 3- Phone Malfunction" isos na vrisketai ekei i lisi sto provlima sou. να 'σαι καλά ρε Asiliptos, τελικά πατώντας τα *, # και το on ταυτόχρονα το κινητό άνοιξε στο boot loader και κατάφερα να του βάλω ένα από τα monster packs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts