pok Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 04AR.???????? ΠΡΙΝ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ 09.49R Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 ΣΤΗΝ MOTOROLA ΠΟΥ ΠΗΓΑ 24/9 ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η 09.49R Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Έχω εδω και δύο μέρες το V600 και παιδεύομαι να βρώ πως είναι η πολλαπλή καταχώρηση αριθμών σε ένα όνομα????Γίνεται όπως στο Νοκια7610 που έχω ή όχι!Επίσης στο όνομα εκτός από τους αριθμούς μπορώ να αποθηκεύσω και email ή θα φαίνονται πολλαπλές καταχωρήσεις στο ίδιο όνομα???? Πάντως είναι πανέμορφο κινητάκι!!! Υ.Γ. Στο Bluetooth δεν μπορώ να έχω τη σύνδεση συνεχώς ενεργοποιημένη??? Αν ναι πως??? Στο λογισμικό που έχω έχει επίλογη να είναι το κινητό ανιχνεύσιμο μόνο για 60sec.Τι πρέπει να κάνω??? Δεν έχει ανίχνευση άλλων συσκευών παρά μόνο Bluetooth handsfree που έχω και λειτουργεί άψογα. Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALFA145 Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Raziel Warior (25 Σεπ. 2004 , 19:39) Έχω εδω και δύο μέρες το V600 και παιδεύομαι να βρώ πως είναι η πολλαπλή καταχώρηση αριθμών σε ένα όνομα????Γίνεται όπως στο Νοκια7610 που έχω ή όχι!Επίσης στο όνομα εκτός από τους αριθμούς μπορώ να αποθηκεύσω και email ή θα φαίνονται πολλαπλές καταχωρήσεις στο ίδιο όνομα???? ΠΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΑΣ "ΕΜΦΑΝΗΣΗ" ΜΕΤΑ "ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΩ ΒΕΛΑΚΙ ΤΟΥ NAV KEY ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ "ΕΠΙΠΛΕΟΝ". ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ STEP BY STEP : ΤΗΛ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ>ΟΝΟΜΑ (ΠΧ ΑΝΔΡΕΑΣ) >ΕΜΦΑΝΙΣΗ>ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ>ΕΠΙΠΛΕΟΝ. ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΟΝΟΜΑ ΠΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΞΙ Ή ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΒΕΛΑΚΙ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/ALFISTI145/22878/267932/1/HIGH+RES2%2C1.JPGhttp://www.alfaromeo.it/img/logo_sigla.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosz13 Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Οσο για το Βluetooth, ναι, οντως ειναι ανιχνευσιμο μόνο για 60sec..ομως, κανονικά δεν πρέπει να βλέπει μόνο το hands free σου,αλλα να έχει και επιλογή ανίχνευση, και να ψάχνει στο χώρο για άλλες συσκευέσ bluetooth. Εμένα, το πρόβλημα που μου παρουσιάζει είναι πως σβύνει μόνο του όταν το φορτίζω,και πάω ταυτόχρονα να στέιλω κάτι με bluetooth.. σε εσάς γίνεται αυτό? επίσης,μου κάνει και τ΄άλλο τρελό! εκει που είναι κλειστο τη νύχτα, ξαφνικά ανάβει μόνη της η εξωτερική οθόνη (μόνο το μπλέ φωτάκι, χωρίσ να γράφει τίποτα άλλο, ούτε ώρα ούτε τίποτα) και δεν σβύνει με τίποτα,παρα μόνο αν του βγάλω τη μπαταρία! heeelp!!! :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosz13 Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 παιδια!πως μπορώ να περάσω παιχνίδια στο κινητο?απο ποιο site?( free εννοείται) και κάτι ακόμα..πώσ μπορώ να αποθηκεύσω μηνύματα στη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltis Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Παίδες, υπάρχουν σχόλια σχετικά με το flash 9.55 , οτί μετά δεν επιτρέπει να flashάρεις με παλαιότερη έκδοση. ΠΡΟΣΟΧΗ ! Παράθεση Χειρότερος από έναν κακό άνθρωπο είναι ένας βλάκας κακός άνθρωπος ...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosz13 Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Παιδιά!! από ποιο site μπορώ να βρω παιχνίδια και wallpaper για το v600?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 paidia molis pire o pateras mou to V600 k eixe mesa k to akoustiko bluetooth.alla den exei kales odigies mesa k dn mporoume na to sindesoume.to kinito den briskei tpt.mipos prepei na patao kapoio koumpi tou akoustikou tin ora pou to psaxnei? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaretos Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Καλημέρα παιδιά.. Πιστεύω ότι όλοι έχετε παρατηρήσει ότι το κινητό δεν μπορεί να ανοίξει εικόνα πάνω απο 100ΚΒ , μπορεί να την αποθηκέυσει αλλά όχι να την ανοίξει, επειδή μου φαίνεται λίγο βλακεία αυτό το πράγμα έχει κάνει κανείς κάτι για αυτό? Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 orio mallon gia na mhn einai kamia eikona me megalo resolution pisteyo ego (kammia 1024x768) ua to crasharize mallon Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Παιδιά, προσπαθώ να βρω στο thread τον τρόπο να στείλω παιχνίδια στο V600 μέσω bluetooth αλλά δε βρίσκω τίποτα. Μπορείτε να με στείλετε κάπου, ή να μου πείτε τον τρόπο? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 TO DIKO MOY POY LEEI V525 BLUETOOTH PROBLEMS EDO STO MYPHONE Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrosnik Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Ρε παιδιά που μπορώ να βρω το Μοτοrola MPT 1.23c έχω κατεβάσει τα updates αλλά θέλω και αυτό .. στο Motclub δεν λειτουργουν τα λινκ? αν το έχει κάποιος ας το ανεβάσει στο http://www.yousendit.com... Παράθεση Sony Ericsson NEO V 4.1.1 rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrosnik Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 To mpt το βρήκα τελικά.. Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για να αποθηκεύετε τα μηνύματά σας? Παράθεση Sony Ericsson NEO V 4.1.1 rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 ρε από τότε που έβαλα τους widcomm οι 1.4.3.4, όταν πάω να κάνω pair το v600 με το mpt (τελευταία έκδοση 2.20) το mpt κολλάει και κρασάρει. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 apo dekembrio mallon allazw forum k lypamai giati eisastan oloi ok alla logw samsung d500 eimai anagasmenos na sas afisw. paidia to kinito ayto leei... alla k to v600 koryfi. parte k ena ringtone super.Dokimaste to axizei.suspense.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 kalitero to V620!!!!!!!!!!!!!to exete dei?mayro kai kanei travaei kai video!!!!!alla oxi san to gx30 mou.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 PAIDES EIDA TO MPX220 STHN INFOSYSTEM KAI EINAI POLI HOT!! 1.3 KAMERA!! WINDOSMOBILE 2003 , KAI POLI DESIGNATO!!! AYTA!! Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrosnik Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALTUS (13 Οκτ. 2004 , 23:26) PAIDES EIDA TO MPX220 STHN INFOSYSTEM KAI EINAI POLI HOT!! 1.3 KAMERA!! WINDOSMOBILE 2003 , KAI POLI DESIGNATO!!! AYTA!! Ωραίο ήταν ..η καμερα ειχε μέγιστη ανάλυση 1280Χ920... έκανες γύρω στις 5-6 φορες ψηφιακό ζοομ όμως όταν έκανες ζοομ τα χρώματα στην οθόνη ήταν σαν 8bit παλέτα!!? είχε και φλας... α και σχετικά ελαφρύ. Παράθεση Sony Ericsson NEO V 4.1.1 rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 ξέρει κανένας αν έχει βγεί πιο καινούργια έκδοση από την 9.49? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa 156 (14 Οκτ. 2004 , 08:28) ξέρει κανένας αν έχει βγεί πιο καινούργια έκδοση από την 9.49? κανένας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovereign Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Να κάνω μια ερώτηση μάλλον άσχετου; Στο επίσημο σέρβις της Μοτορόλα κάνουν αναβάθμιση; Αν ναι, περιλαμβάνεται στην εγγύηση; Αν όχι, πόσο κοστίζει; Έχω έναV300, μπορώ να τους ζητήσω να βαλουν λογισμικό V600; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Sovereign (16 Οκτ. 2004 , 02:14) Να κάνω μια ερώτηση μάλλον άσχετου; Στο επίσημο σέρβις της Μοτορόλα κάνουν αναβάθμιση; Αν ναι, περιλαμβάνεται στην εγγύηση; Αν όχι, πόσο κοστίζει; Έχω έναV300, μπορώ να τους ζητήσω να βαλουν λογισμικό V600; Ευχαριστώ πολύ Ναι. Αν είναι μέσα στην εγγύηση το κάνουν δωρεάν. Φυσικά και ΔΕΝ γίνεται αναβάθμιση από v300 σε v600, επίσημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΜΟΤΟΡΟΛΑ..!! ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ (V600) STILL ROCKS ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ...... ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ.. Η ΟΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟ ΔΕΙ... (NEC, SHARP, KTL) YEAHH!! Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts