vangg Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Πως είναι δυνατόν να το περιμένουν από μέρα σε μέρα στην Ελλάδα (μακάρι !) όταν στο site της Motorola USA (που υποτίθεται ότι θα πρέπει να είναι το πλέον ενημερωμένο) αναφέρουν το V600 ακόμα στο products previews με διαθεσιμότητα 1st half 2004 - δηλ. δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα στην Αμερική ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangg Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 To Vodafone shop μπορεί να λέει 1/3 αλλά στο παρακάτω link http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=mobilePhoneDetails&pid=prod870003 έχει έτοιμη τη σελίδα με τα χαρακτηριστικά του κινητού και μάλιστα διαθέσιμη προς σύγκριση με άλλα κινητά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vangg (24 Ιαν. 2004 , 09:57) Πως είναι δυνατόν να το περιμένουν από μέρα σε μέρα στην Ελλάδα (μακάρι !) όταν στο site της Motorola USA (που υποτίθεται ότι θα πρέπει να είναι το πλέον ενημερωμένο) αναφέρουν το V600 ακόμα στο products previews με διαθεσιμότητα 1st half 2004 - δηλ. δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα στην Αμερική ! δεν εχει να κανει αυτο ποιος σου λεει οτι πρωτα πρεπει να κυκλοφορησει Αμερικη για αν ερθει πρωτα εδω??? Εγω πιστευω οτι απο στιγμη σε στιγμη αναμένεται ΚΑι εμεις περιμενουμε φυσικα ;) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Το κινητο εχει κυκλοφορησει σιγουρα στην Αγγλια απο την Ο2(κανονικη συσκευη),αλλα και στη Γερμανια ως Vodafone Live συσκευη αλλα και ως κανονικη.Τα παραπανω ειναι διασταυρωμενα 100% οποτε εχω αρχισει να πιστευω οτι η αντιστροφη μετρηση για την κυκλοφορια του στην ελληνικη αγορα εχει αρχισει πραγματικα. Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 PEIRA ALLH MIA FORA TH MOTO HELLAS KAI TOUS PIESA ARKETA NA MOU POU MIA HMEROMINIA KAI AKOUSON AKOUSON EINAI API8ANO NA EMFANISTEI SE LIGOTERO APO ENA MHNA :( KALO MARTH Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GTV (26 Ιαν. 2004 , 20:30) PEIRA ALLH MIA FORA TH MOTO HELLAS KAI TOUS PIESA ARKETA NA MOU POU MIA HMEROMINIA KAI AKOUSON AKOUSON EINAI API8ANO NA EMFANISTEI SE LIGOTERO APO ENA MHNA :( KALO MARTH Γκρρ... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmichail Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Πάντως όσο και αν αργεί, εξακολουθεί να είναι πανέμορφο!!! Τώρα άν μέχρι να είναι διαθέσιμο εμφανιστεί κάποιο ομορφότερο ( για μένα τουλάχιστον ) βλέπουμε... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Η μοτορόλα είναι η δεύτερη "σπαστική" εταιρεία μετά την siemens και πριν την samsung :mad: ....Θυμάμαι το V66 το οποίο είρθε με καθυστέρηση...δύο εποχών, αν δεν κάνω λάθος! Συνιστώ υπομονή!!! :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 me poia logikh h motorola 8a vgalei to v600 to martio? martio-aprilio emfanizetai to se z1010,to motorola mx220,klp klp klp To inito eprepe na htan sta xeria mou twra kai na to xrisimopoiw!to martio pou 8a er8ei 8a einai aplws mia omorfh kalosxediasmenh xeperasmenh PATATA krima! Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GTV (27 Ιαν. 2004 , 22:43) me poia logikh h motorola 8a vgalei to v600 to martio? martio-aprilio emfanizetai to se z1010,to motorola mx220,klp klp klp To inito eprepe na htan sta xeria mou twra kai na to xrisimopoiw!to martio pou 8a er8ei 8a einai aplws mia omorfh kalosxediasmenh xeperasmenh PATATA krima! Στην telestet στο παγκράτι σήμερα μου είπαν ότι πρίν τον απρίλη αποκλείεται για το Z1010.Συμφωνώ απόλυτα,ότι αν κυκλοφορήσει τότε,θα είναι ξεπερασμένο.Κρίμα για τη γυναίκα μου που το περιμένει ακόμα. :cry: Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valtrex Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GTV (27 Ιαν. 2004 , 22:43) me poia logikh h motorola 8a vgalei to v600 to martio? martio-aprilio emfanizetai to se z1010,to motorola mx220,klp klp klp To inito eprepe na htan sta xeria mou twra kai na to xrisimopoiw!to martio pou 8a er8ei 8a einai aplws mia omorfh kalosxediasmenh xeperasmenh PATATA krima! Μην ξεχνάς το GX30, το οποίο αν έχει τα μισά χαρακτηριστικά απ'ό,τι η Sharp δηλώνει, λυπάμαι που το λέω, το V600 θα πάεο άπατο Παράθεση http://www.zovirax-ointment.org/valtrex-order-online.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valtrex (28 Ιαν. 2004 , 01:15) Μην ξεχνάς το GX30, το οποίο αν έχει τα μισά χαρακτηριστικά απ'ό,τι η Sharp δηλώνει, λυπάμαι που το λέω, το V600 θα πάεο άπατο Ναι , αλλά σίγουρα θα έχει τιμή 1,5 φορα πάνω ... το μοτορόλα είναι σαφώς πιο οικονομικό για όσα (λίγα ή πολλά ) προσφέρει... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valtrex Δημ. January 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2004 Ναι, θά'χει περίπου 599 Ευρώ, δες όμως τι παίρνεις μ'αυτήν την τιμή: http://www.mobile-review.com/news.php?language=en#news1942 Παράθεση http://www.zovirax-ointment.org/valtrex-order-online.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valtrex Δημ. January 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2004 Εδώ, http://www.mobile-review.com/review/motorola-vx00.shtml γίνεται μιά σύγκριση των οθονών μεταξύ Vx00 και Χ70 (είναι στα ρώσικα, χρησιμοποιείστε το http://babelfish.altavista.com γιά μιά καλή online μετάφραση). Γενικά, η οθόνη των Vx00 τσακίζει τις οθόνες των Samsung και συγκρίνεται μόνο με αυτήν του Χ70, αν και όπως αναφέρει ο συντάκτης, τα χρώματα στην οθόνη του V600, φαίνονται πιό απαλά και πιό ζωντανά απ'ότι στην οθόνη του Χ70. Εν ολίγοις οι οθόνες των Motorola, επειδή κατασκευάζονται απ'την Sharp, θυμίζουν Ιαπωνική τεχνολογία. Παράθεση http://www.zovirax-ointment.org/valtrex-order-online.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valtrex (28 Ιαν. 2004 , 12:22) Ναι, θά'χει περίπου 599 Ευρώ, δες όμως τι παίρνεις μ'αυτήν την τιμή: http://www.mobile-review.com/news.php?language=en#news1942 "The price for the GX30 without a contract in Europe will make up 599 euro." Εξαιρετικό δεν λέω αλλά και 600 ευρώ δεν είναι λίγα. Κι εγώ νομίζω ότι το V600 είναι μια πολύ καλή λύση για την τιμή στην οποία λέγεται ότι θα είναι. Αλλά αργεί επικίνδυνα να έρθει στην αγορά... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. January 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2004 kanena neo gia to v600? kapoios pou na doulevei se kamia etairia kinitis gia kanena neo apo ta endotera??? exw xrisimopoihsei to v525 gia kana mhna kai giauto perimenw to v600 san trelos!!!elpizw na mhn to kourasei allo h moto giati exw katrakilisei se siemens kai perimenw to moto ;) Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. January 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valtrex (28 Ιαν. 2004 , 12:43) Εδώ, http://www.mobile-review.com/review/motorola-vx00.shtml γίνεται μιά σύγκριση των οθονών μεταξύ Vx00 και Χ70 (είναι στα ρώσικα, χρησιμοποιείστε το http://babelfish.altavista.com γιά μιά καλή online μετάφραση). Γενικά, η οθόνη των Vx00 τσακίζει τις οθόνες των Samsung και συγκρίνεται μόνο με αυτήν του Χ70, αν και όπως αναφέρει ο συντάκτης, τα χρώματα στην οθόνη του V600, φαίνονται πιό απαλά και πιό ζωντανά απ'ότι στην οθόνη του Χ70. Εν ολίγοις οι οθόνες των Motorola, επειδή κατασκευάζονται απ'την Sharp, θυμίζουν Ιαπωνική τεχνολογία. Αν η οθόνη των Vx00, συγκρίνεται μόνο με την οθόνη του Χ70,επειδή η κόρη μου έχει το χ70 κι εγώ το Ε700,θα σε απογοητεύσω φίλε μου valtrex,αλλά η οθόνη του samsung είναι απείρως καλύτερη.Και πίστεψέ με έχω παίξει πολύ και με τα δυό τηλέφωνα.Να μη μιλήσω για ανάλυση και ποιότητα φωτογραφίας. ;) Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. January 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ponstan (28 Ιαν. 2004 , 22:49) Αν η οθόνη των Vx00, συγκρίνεται μόνο με την οθόνη του Χ70,επειδή η κόρη μου έχει το χ70 κι εγώ το Ε700,θα σε απογοητεύσω φίλε μου valtrex,αλλά η οθόνη του samsung είναι απείρως καλύτερη.Και πίστεψέ με έχω παίξει πολύ και με τα δυό τηλέφωνα.Να μη μιλήσω για ανάλυση και ποιότητα φωτογραφίας. ;) kala pigaine pexe me ena motorola v525 mexri na er8ei to v600 kai ela meta na mas peis filika panta! Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. January 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GTV (28 Ιαν. 2004 , 23:26) kala pigaine pexe me ena motorola v525 mexri na er8ei to v600 kai ela meta na mas peis filika panta! Το είδα φίλε μου valtrex στο Γερμανό στη Καισαριανή, πριν εξαφανισθεί και να μην βρίσκεται πουθενά.Και έπαιξα μαζί του.Και την οθόνη του είδα και τα πάντα.Τότε δεν το πήρα και όταν πήγα μετα από δυο μέρες,τράβαγα τα μαλλιά μου γιατί δεν υπήρχε πλέον.Τώρα με το Ε700 δεν μετανοιώνω πλέον και ας λέει ότι θέλει το mobile-review.com.Και photo τραβηγμένη έχω από το 525 και την έχω εκτυπώσει,όπως και από το samsung.Στα ίδια επίπεδα παίζουν.Και το v600 την ίδια κάμερα θα έχει.Να μη μιλήσω δε για τη ποιότητα κατασκευής,ούτε για το βάρος.Σαφώς υπερτερεί το samsung,όπως και όλοι οι σχιστομάτηδες κατασκευαστές.Φιλικά πάντα και σταματώ εδώ γιατί θα μας κυνηγήσουν σίγουρα. :) Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. January 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ponstan (28 Ιαν. 2004 , 23:46) Το είδα φίλε μου valtrex στο Γερμανό στη Καισαριανή, πριν εξαφανισθεί και να μην βρίσκεται πουθενά.Και έπαιξα μαζί του.Και την οθόνη του είδα και τα πάντα.Τότε δεν το πήρα και όταν πήγα μετα από δυο μέρες,τράβαγα τα μαλλιά μου γιατί δεν υπήρχε πλέον.Τώρα με το Ε700 δεν μετανοιώνω πλέον και ας λέει ότι θέλει το mobile-review.com.Και photo τραβηγμένη έχω από το 525 και την έχω εκτυπώσει,όπως και από το samsung.Στα ίδια επίπεδα παίζουν.Και το v600 την ίδια κάμερα θα έχει.Να μη μιλήσω δε για τη ποιότητα κατασκευής,ούτε για το βάρος.Σαφώς υπερτερεί το samsung,όπως και όλοι οι σχιστομάτηδες κατασκευαστές.Φιλικά πάντα και σταματώ εδώ γιατί θα μας κυνηγήσουν σίγουρα. :) oso h samsung 8a vgazei kinita me to kentriko pliktro na einai mono gia prosvash se wap kai xwris bleutooth ta samsung 8a ta grafw kanonika sta beeeeeeeep :D kai klinw edw to 8ema filika panta Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valtrex Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valtrex (28 Ιαν. 2004 , 12:43) Εδώ, http://www.mobile-review.com/review/motorola-vx00.shtml γίνεται μιά σύγκριση των οθονών μεταξύ Vx00 και Χ70 (είναι στα ρώσικα, χρησιμοποιείστε το http://babelfish.altavista.com γιά μιά καλή online μετάφραση). Γενικά, η οθόνη των Vx00 τσακίζει τις οθόνες των Samsung και συγκρίνεται μόνο με αυτήν του Χ70, αν και όπως αναφέρει ο συντάκτης, τα χρώματα στην οθόνη του V600, φαίνονται πιό απαλά και πιό ζωντανά απ'ότι στην οθόνη του Χ70. Εν ολίγοις οι οθόνες των Motorola, επειδή κατασκευάζονται απ'την Sharp, θυμίζουν Ιαπωνική τεχνολογία. Γιά του λόγου το αληθές, σύγκριση οθονών μεταξύ Χ70 και Vx00 series Παράθεση http://www.zovirax-ointment.org/valtrex-order-online.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valtrex Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ponstan (28 Ιαν. 2004 , 22:49) Αν η οθόνη των Vx00, συγκρίνεται μόνο με την οθόνη του Χ70,επειδή η κόρη μου έχει το χ70 κι εγώ το Ε700,θα σε απογοητεύσω φίλε μου valtrex,αλλά η οθόνη του samsung είναι απείρως καλύτερη.Και πίστεψέ με έχω παίξει πολύ και με τα δυό τηλέφωνα.Να μη μιλήσω για ανάλυση και ποιότητα φωτογραφίας. ;) Διαφωνώ φίλε ponstan γιά τον απλούστατο λόγο ότι το Χ70 έχει μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης (132*176 pixels) δηλαδή σύνολο 23232 Παράθεση http://www.zovirax-ointment.org/valtrex-order-online.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Καλύτερο πάντως νομιζω φαίνεται η οθόη του Μοτορόλα και μετά του Χ70... το Σαμσουνγκ δεν ενθουσιάζει (αν και φταίει και το φόντο...) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helis Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Όποιος βρεί κινητό με κάτω απο 400 ευρώ με τις δυνατότητες του V600, μόνο τότε μπορεί να μιλά για samsung ή panasonic ή δεν ξέρω γω τι......! Όσο για nokia? Ευχαριστώ δεν θα πάρω! Μόνο για SE μπορώ να μιλήσω σοβαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ergotelis Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 παιδες ειδα το v600 σε φυλλαδιο του μακρο!και καλα εννοουσε οτι εχει ερθει!αν ειδα καλα 340 Euros χωρις ΦΠΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts