GKako Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Παραλαμβάνω και γω για μια φίλη (μιας και είμαι πρόσφατα κάτοχος του Meizu M1 Note) ...πιστεύω πριν το Πάσχα :mad: ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 21-03-2015 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 25-03-2015 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 10 μέρες να έρθει με SG post και άλλες 10, να έρθει από το αεροδρόμιο στο ΚΤ της περιοχή μου.Ελεος! Εχω διαβάσει αρκετά για να κάνω απο update από CU σε EU.Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί οι admins δεν βοηθάνε να ποσταριστούν όλα αυτά τα διάσπαρτα posts με τις οδηγίες φλασαρίσματος,ρουτ,Modem file,font issues κλπ στην αρχική σελίδα και πρέπει να ψάχνουμε με τις ώρες. Και μην ξεχνάτε σήμερα στις 6 το απόγευμα: http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=friday Edited March 27, 2015 by GKako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Την ευαισθησία του πληκτρολογίου έχει βρει κάποιος από που ρυθμίζει ??? Μερικές φορές γράφοντας εμφανίζονται 2-3 φορές το ίδιο γράμμα ή αριθμός !!! Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gQes Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παιδια θελω Help σκεφτομαι να παρω το Lenovo Vibe x2 απο το minideal.net , μπορει να μ πει καποιος αν αξιζει να το παρω? περδευτικα λιγο με τα CU και κατι αλλα που λεγατε, ειμαι ασχετος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παιδια θελω Help σκεφτομαι να παρω το Lenovo Vibe x2 απο το minideal.net , μπορει να μ πει καποιος αν αξιζει να το παρω? περδευτικα λιγο με τα CU και κατι αλλα που λεγατε, ειμαι ασχετος! Μόλις στην προηγούμενη σελίδα.....αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gQes Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 αυτα που γραφουν με CU και κατι αλλες ρυθμισεις που κανουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 αυτα που γραφουν με CU και κατι αλλες ρυθμισεις που κανουν? Αυτά είναι εκδόσεις ρομ και όποιος θέλει τις βάζει, δεν είναι υποχρεωτικό. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε το κινητό. Με την EU έκδοση, όμως, το κινητό γίνεται "μονόκαρτο" από δίκαρτο (που είναι με CU). Όπως και να'χει, όλα αυτά απαιτούν χρόνο, διάβασμα και δουλειά. Αν ενδιαφέρεσαι, όντως, ξεκινάς να διαβάζεις από την πρώτη σελίδα ή/και κάνεις στοχευμένη αναζήτηση στο νήμα (θέμα) μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGr Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Μπορεί κάποιος με CU και EU rom αντίστοιχα να μπει στο μενού (*#*#3646633#*#*) στα band modes και να γράψει ποιες bands υποστηρίζει; Κανείς;; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gQes Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 λοιπον αν παρω απο το minideal θα τους πω να το rootaroun, google store κτλ. θα εχω CU εκδοση η οποια βεβαια λειτουργει κανονικα στην ελλαδα και με 4g απ οτι διαβασα! τα αρνητικα της CU εκδοσης ποια ειναι? δεν θα πορω να κανω αναβαθμησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Θα μας τρελλανουν αυτοι στο ali... http://www.aliexpress.com/item/NEW-Original-Lenovo-X2-Plus-MTK6592-Octa-Core-13-0MP-3G-Mobile-Phone-2G-RAM-16G/32299835693.html new original lenovo x2 plus ... 105 ευρω ???? wtf αν ισχυει να παρουμε καμια 10αρια !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kosmas86 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Κανείς;; :( Ουτε με την EU ROM ουτε με την CU ROM που δοκιμασα μπαίνει. Μονο με εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGr Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ουτε με την EU ROM ουτε με την CU ROM που δοκιμασα μπαίνει. Μονο με εφαρμογή Σε ευχαριστώ για την προσπάθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siemensakias Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Θα μας τρελλανουν αυτοι στο ali... http://www.aliexpress.com/item/NEW-Original-Lenovo-X2-Plus-MTK6592-Octa-Core-13-0MP-3G-Mobile-Phone-2G-RAM-16G/32299835693.html new original lenovo x2 plus ... 105 ευρω ???? wtf αν ισχυει να παρουμε καμια 10αρια !! Στο gsmarena αλλά και γενικά στο ίντερνετ που έψαξα λίγο, δεν βρήκα πουθενά να υπάρχει έκδοση Plus του Vibe X2... Μόνο η απλή και η Pro!!! Οπότε μάλλον μιλάμε για Original μαϊμού :p:p:p Παράθεση Vamos :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Θα μας τρελλανουν αυτοι στο ali... http://www.aliexpress.com/item/NEW-Original-Lenovo-X2-Plus-MTK6592-Octa-Core-13-0MP-3G-Mobile-Phone-2G-RAM-16G/32299835693.html new original lenovo x2 plus ... 105 ευρω ???? wtf αν ισχυει να παρουμε καμια 10αρια !! 4GB RAM, 3000 mAh battery capacity!...oooooookkkkkkkk:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterakos Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 καλησπερα παιδια. Εβαλα την 1511 CU. υπάρχει τρόπος να βάλω gapps ? γιατί φύγανε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 [...] Εχω διαβάσει αρκετά για να κάνω απο update από CU σε EU.Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί οι admins δεν βοηθάνε να ποσταριστούν όλα αυτά τα διάσπαρτα posts με τις οδηγίες φλασαρίσματος,ρουτ,Modem file,font issues κλπ στην αρχική σελίδα και πρέπει να ψάχνουμε με τις ώρες.[...] Όποιος τα γνωρίζει καλά και έχει όρεξη ας τα μαζέψει και να μου στείλει ένα πμ να τα βαλω στην πρώτη σελίδα, όπως έχει γίνει και σ άλλα μοντέλα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Παιδια μου ειναι αδυνατο δυστυχως να διαβάσω ολο το νημα. Ενδιαφέρομαι για το κινητό, καταλαβαίνω οτι θα είναι τουμπανο σε επιδόσεις, εμφανισιακά πολύ κομψο, άρα μενουν 2 απορίες: 1) Τιμή κάτω από 200 υπάρχει? (καπου νομιζω το βρηκα 189 πριν λογες μερες αλλά δε μπορω να το βρω) 2) Η μπαταρία είναι μολις 2300. Έχει καλή διαχείριση. 3) Λιγακι οφτοπικ. Ειμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Meizu M1 note, με κερδίζει το μειζου κυριως λογω μπαταρίας. Ποιο απο τα 2 θα παίρνατε? Edited March 27, 2015 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Θα μας τρελλανουν αυτοι στο ali... http://www.aliexpress.com/item/NEW-Original-Lenovo-X2-Plus-MTK6592-Octa-Core-13-0MP-3G-Mobile-Phone-2G-RAM-16G/32299835693.html new original lenovo x2 plus ... 105 ευρω ???? wtf αν ισχυει να παρουμε καμια 10αρια !! Αυτό είναι εντελώς άλλο μοντέλο από ότι βλέπεις στα χαρακτηριστικά του. Άλλα χρώματα, καπάκια κλπ, 16GB, 4G RAM, 3000mah μπαταρία, μέχρι και tf card 64GB παίρνει. Πρόκειται για υπερευκαιρία. Αν υπάρχει... Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterakos Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) δεν βγάζω άκρη εβαλά ξανά την EU ROW την official εκανα όλα τα update και ενω μου ζητάει να βάλω pin. δεν μου βρισκει σήμα καθολου... έχω wind ακυρο το βρηκα Edited March 27, 2015 by piterakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fodas89 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Σχετικά με το root access, έχει χρησιμοποιήσει κάνεις το SuperSU? Εγώ που το έβαλα είχα πρόβλημα. Δεν μπορεί να κάνει update και χάνω το root. Δοκίμασα με το TWRP recovery και έκανε update μόνο που μετά από επανεκκίνηση χάθηκε πάλι το root. Ξέρει κάνεις τίποτα γι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Σχετικά με το root access, έχει χρησιμοποιήσει κάνεις το SuperSU? Εγώ που το έβαλα είχα πρόβλημα. Δεν μπορεί να κάνει update και χάνω το root. Δοκίμασα με το TWRP recovery και έκανε update μόνο που μετά από επανεκκίνηση χάθηκε πάλι το root. Ξέρει κάνεις τίποτα γι αυτο? Η αλήθεια είναι ότι και εγώ είχα το ίδιο θέμα, όταν είχα πειραματιστεί με το SuperSU. Το άφησα στο Kinguser τελικά, αν και για να ξανα αποκτήσω root δυσκολεύτηκα. Έχω καιρό να ασχοληθώ με αυτό, από τότε, μιας και το κινητό δεν είναι στην κατοχή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kosmas86 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Η αλήθεια είναι ότι και εγώ είχα το ίδιο θέμα, όταν είχα πειραματιστεί με το SuperSU. Το άφησα στο Kinguser τελικά, αν και για να ξανα αποκτήσω root δυσκολεύτηκα. Έχω καιρό να ασχοληθώ με αυτό, από τότε, μιας και το κινητό δεν είναι στην κατοχή μου. Εμένα ρε παιδιά γιατί όταν το κάνω root και με kinguser δεν μου κάνει update βγάζει error ενω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Μπορεί κάποιος με CU και EU rom αντίστοιχα να μπει στο μενού (*#*#3646633#*#*) στα band modes και να γράψει ποιες bands υποστηρίζει; Αν κάποιος που έχει root περάσει την εφαρμογή mobileuncle tool και δει εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=j_QjbLmo7Hg μπορεί να μας πει αν όντως η συσκευή περιλαμβάνει τις συχνότητες 800 & 2600, όπως εξάλλου γραφει και εδώ: http://www.devicespecifications.com/en/model/427a2f32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) Αν κάποιος που έχει root περάσει την εφαρμογή mobileuncle tool και δει εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=j_QjbLmo7Hg μπορεί να μας πει αν όντως η συσκευή περιλαμβάνει τις συχνότητες 800 & 2600, όπως εξάλλου γραφει και εδώ: http://www.devicespecifications.com/en/model/427a2f32 Δυστυχώς, δε γίνεται φίλε μου με το θείο, από τη στιγμή που δε γίνεται και από το dialpad..αλλιώς θα είχαμε απαντήσει (τουλάχιστον στην EU που είχα δοκιμάσει παλιότερα, για άλλο λόγο). Απουσιάζει το engineer mode (mtk). Edited March 28, 2015 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Οκ ευχαριστώ... Στις εικόνες της lenovo φαίνεται για το 4g: 1800/2600 Το to2c γράφει: TD-LTE B41MHz Σε μία απάντησή του γράφει: 4G: LTE 800 / 1800 / 2100 / 2600 Το vickmall επίσης γράφει: 1800/2600 Ο θείος λες δεν τις δείχνει....τι στο καλό!! :wacko: To to2c γράφει για τη μνημη και απαντάει και σε ερώτηση 2/16 ενώ στην εικόνα του antutu φαίνεται 32. Το vickmall γράφει επίσης 2/32. Στο σκρουτζ το δείχνει με 32. Υπάρχει και έκδοση με 16?? :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Παιδια μου ειναι αδυνατο δυστυχως να διαβάσω ολο το νημα. Ενδιαφέρομαι για το κινητό, καταλαβαίνω οτι θα είναι τουμπανο σε επιδόσεις, εμφανισιακά πολύ κομψο, άρα μενουν 2 απορίες: 1) Τιμή κάτω από 200$ υπάρχει? (καπου νομιζω το βρηκα 189 πριν λογες μερες αλλά δε μπορω να το βρω) 2) Η μπαταρία είναι μολις 2300. Έχει καλή διαχείριση. 3) Λιγακι οφτοπικ. Ειμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Meizu M1 note, με κερδίζει το μειζου κυριως λογω μπαταρίας. Ποιο απο τα 2 θα παίρνατε? Τόσο ασαφείς ερωτήσεις έκανα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts