johnphone Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Ακριβώς έτσι. Εμένα πάντως τα email τα έχω ρυθμίσει να έρχονται με την άφιξη των στοιχείων και δεν έχω μεγάλη κατανάλωση. Στην Οικονομία Μπαταρίας μπορείς να ρυθμίσεις ποιες εφαρμογές θες να εκτελούνται στο παρασκήνιο για να μην έχεις μεγάλη κατανάλωση data. Καλό είναι σε κάποιες να μπεις στις ρυθμίσεις τους και να απενεργοποιήσεις το live tile. Ότι άλλο θες εδώ θα είμαστε. Τι εννοείς με το "Ακριβώς έτσι"; Οτι αν όντως κλείσω τελείως τους συγχρονισμούς των λογαριασμών μου και τους τρέχω μόνο όταν θέλω να δω τα εισερχόμενα μου, δεν θα λαμβάνω και τις push ειδοποιήσεις τους; Γιατί αν είναι έτσι, αυτό δεν το θέλω. Θέλω να ειδοποιούμαι για το πότε έχω εισερχόμενο mail. Ναι ρε συ, θέλει πολύ ψάξιμο με την εξοικονόμηση μπαταρίας, με τα Tiles και τη ροή των data γενικότερα. Όρεξη έχω, xρόνος μου λείπει και με χει φάει το ξενύχτι κλασικά :p Σ' ευχαριστώ φίλε katsiletra. Έχω επίσης να πω και στους υπόλοιπους πως έλυσα το θέμα με το bug της εφαρμογής "Οικονομία μπαταρίας" που δεν ολοκλήρωνε την ενημέρωση. Ψάχνοντας στο net εφάρμοσα ένα τρικ που πρότεινε κάποιος. Αλλάζεις την ημερομηνία της συσκευής σε 2049 (αν θυμάμαι) και μετά ολοκληρώνεται η ενημέρωση μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Τι εννοείς με το "Ακριβώς έτσι"; Οτι αν όντως κλείσω τελείως τους συγχρονισμούς των λογαριασμών μου και τους τρέχω μόνο όταν θέλω να δω τα εισερχόμενα μου, δεν θα λαμβάνω και τις push ειδοποιήσεις τους; Γιατί αν είναι έτσι, αυτό δεν το θέλω. Θέλω να ειδοποιούμαι για το πότε έχω εισερχόμενο mail. Αν κλείσεις τον συγχρονισμό δεν θα σου έρχονται push ειδοποιήσεις, θα πρέπει να μπεις στην εφαρμογή και να πατήσεις το κουμπί του συχρονισμού για να δεις τα εισερχόμενά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Αν κλείσεις τον συγχρονισμό δεν θα σου έρχονται push ειδοποιήσεις, θα πρέπει να μπεις στην εφαρμογή και να πατήσεις το κουμπί του συχρονισμού για να δεις τα εισερχόμενά σου. Ομορφη και καθαρη απαντηση. Σ' ευχαριστω :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Παιδες πως το γυρναμε σε εργοστασικη κατασταση για να σβησουν απαντες λογαριασμοι κλπ. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Παιδες πως το γυρναμε σε εργοστασικη κατασταση για να σβησουν απαντες λογαριασμοι κλπ. Settings>About>Reset phone Ρυθμίσεις>Πληροφορίες>Επαναφορά τηλεφώνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Νεος κατoχος του Lumia 830 και εγω,το τηλεφωνο πεταει ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος :),τα Windows πολυ καλυτερα απο τα Android.Aληθεια ποτε αναμενεται το Update 2 ( GDR2) για την συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DILLIGER Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 (edited) Καλημέρα παιδιά.αγόρασα χθες το 830 προς αντικατάσταση του 630 μου λόγω ψηλού sat αλλα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Ενώ οτσν το πρωτοχρησιμοποιησα ηταν ολα καλά δεχόμουν κλήσεις και είχα δονηση κανονικά μετα την πρώτη φόρτιση και τα updates δεν εχω καθόλου δονηση στις εισερχόμενες κλήσεις...εχω κανει και σοφτ ρεζετ μπας και αλλά τίποτα... Έχει κανεις καμια ιδέα? αρχίζω και μετανιώνω ήδη που άφησα το 630 μου... Ευχαριστώ Edited May 17, 2015 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση GFGHGFHFGHF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Νεος κατoχος του Lumia 830 και εγω,το τηλεφωνο πεταει ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος :),τα Windows πολυ καλυτερα απο τα Android.Aληθεια ποτε αναμενεται το Update 2 ( GDR2) για την συσκευη? Επίσημα δεν ξέρει κανείς. Αν το βιάζεσαι και δε σε νοιάζει το fw, βάλτο μέσω Windows Insider. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Ευχαριστω,θα περιμενω καλυτερα την επισημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Καλημέρα παιδιά.αγόρασα χθες το 830 προς αντικατάσταση του 630 μου λόγω ψηλού sat αλλα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Ενώ οτσν το πρωτοχρησιμοποιησα ηταν ολα καλά δεχόμουν κλήσεις και είχα δονηση κανονικά μετα την πρώτη φόρτιση και τα updates δεν εχω καθόλου δονηση στις εισερχόμενες κλήσεις...εχω κανει και σοφτ ρεζετ μπας και αλλά τίποτα... Έχει κανεις καμια ιδέα? αρχίζω και μετανιώνω ήδη που άφησα το 630 μου... Ευχαριστώ Μήπως στο 830 η δονηση είναι πιο χαμηλής ισχύος από το 630, λέω εγώ τώρα, και δεν τη καταλαβαίνεις ή οντως δεν δονείται καθολου; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) Καλημέρα παιδιά.αγόρασα χθες το 830 προς αντικατάσταση του 630 μου λόγω ψηλού sat αλλα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Ενώ οτσν το πρωτοχρησιμοποιησα ηταν ολα καλά δεχόμουν κλήσεις και είχα δονηση κανονικά μετα την πρώτη φόρτιση και τα updates δεν εχω καθόλου δονηση στις εισερχόμενες κλήσεις...εχω κανει και σοφτ ρεζετ μπας και αλλά τίποτα... Έχει κανεις καμια ιδέα? αρχίζω και μετανιώνω ήδη που άφησα το 630 μου... Ευχαριστώ Λογο του υψηλου SAR εννοεις μαλλον ε; Υψηλου δεικτη ακτινοβολιας δηλαδη. Με εντυπωσιαζεις παντως.!! Σιγουρα αυτος ηταν ο λογος, η βρηκες αυτο σαν αφορμη για να πας σε καλυτερο κινητο; Και καλα τρωω πολυ ακτινοβολια με δαυτο, θα παρω ενα αλλο πιο "υγιεινο"; Τα σπας φιλε DILLIGER :up: Αν πας Ρυθμισεις--->Ηχοι κλησεων η δονηση ειναι παντα ενεργη; Αν ναι τοτε πιθανον να εχει καποιο θεμα το μοτερακι της δονησης. Εχεις εγγυηση ομως, μη μασας. Να 'χεις υποψιν παντως πως η συγκεκριμενη συσκευη λογο του μεγαλου μεγεθους της, θα πρεπε να ειχε δονηση με πιο πολλα ριχτερ. Δυστυχως δεν εχει, ειναι λιγο ψοφια. Και ενα αλλο θεμα που παιζει με την δονηση ειναι οτι, παλι δυστυχως, κατα την εισερχομενη κληση, χτυπα μονο 2 φορες στην αρχη. Μετα μονο ηχο..!! Απιστευη βλακεια κι ωμως αληθινη. Ελπιζω να σε βοηθησα. Τα σεβη μου. Edited May 18, 2015 by johnphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Και σε μένα δονείται 2 φορές στην αρχή και μετά τέρμα. Οταν όμως σταματήσει το ringtone και ξαναξεκινήσει από την αρχή, ξαναξεκινάει και η δόνηση (πάλι για 2 φορές)! Για δεστο και άμα είναι και σε σένα έτσι βάλε κανά σύντομο ringtone:) Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Να το αφήσει στο αθόρυβο τότε! Έτσι κι αλλιώς στη φασαρία δε θα ακούγεται ο ήχος!!!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Να το αφήσει στο αθόρυβο τότε! Έτσι κι αλλιώς στη φασαρία δε θα ακούγεται ο ήχος!!!!! ;) Ακριβως εδω ειναι το προβλημα. Θα πρεπει σε καθε περιβαλλον που βρισκεσαι να το θυμασαι να αλλαζεις τη ρυθμιση και γενικοτερα να τσεκαρεις μην σε πηρε καποιος και δεν το ακουσες η δεν το νιωσες. Ειναι και ψοφια η δονηση του που να παρει. Και φυσικα παιζει τεραστιο ρολο που εχεις το τηλεφωνο. Σε καποια τσεπη, σε τσαντακι, ακουμπισμενο σε καποιο τραπεζι; Εχω χασει πολλες κλησεις με τη βλακεια που δερνει τους μηχανικους της microsoft-nokia. Και ελπιζω να το φτιαξουν στα WP 10. Μια εξυπνη λυση ειναι αυτο που ειπε ο φιλος xetasa πιο πριν. "Βάλε κανά σύντομο ringtone. Ετσι ώστε όταν σταματήσει, ξαναξεκινάει και η δόνηση πάλι απ' την αρχή"..!! Ακουγεται παντως οτι θα δωσουν και Led notifications στη 10, οπως μια χαρα εχουν IOS και Android. Οι συσκευες που δεν εχουν Led ομως; Γιατι ωραια η Glance Screen δε λεω, αλλα οι επαναλαμβανομενες ηχητικες (και οπτικες) ειδοποιησεις, ειναι ο απολυτος συνδυασμος νομιζω. Ξερεις ανα πασα στιγμη τι εχει μπει, η τι εχει συμβει στη συσκευη, χωρις να χρειαζεται να κοιταξεις απαραιτητως την οθονη. Επισεις δεν καταλαβαινω γιατι δεν δινουν περισσοτερες ηχητικες και οπτικες ειδοποιησεις οταν πεφτει η μπαταρια. Μονο μια στο 10%. Και το οτι το βαζω στη φορτιση κλειστο και πρεπει και καλα και "sony" να ανοιξει, αυτο που το πας; Και ολα αυτα συμβαινουν λογο περιορισμων του λειτουργικου; Το κανουν επιτηδες και τα δινουν με το τσιγκελι για να μας εχουν παντα σε εγρηγορση η αναμονη της επομενης version (marketing); Η πρεπει καποιος να τους μαθει τις εννοιες των λεξεων "Φιλικοτητα προς τον Χρηστη"; Παντα με προβληματιζε αυτο. Και τα τρια ειναι μαλλον. Και το κανουν ολες οι εταιριες κλασικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DILLIGER Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις καταρχήν. Το 630 έχει τόση υψηλή ακτινοβολία που οταν άφηνα data η δεχόμουν κλήση στο κινητό εκανε παρεμβολές σε οτιδήποτε ηλεκτρονικό κοντά.απο τηλεόραση ψηφιακή (χάλαγε το σημα),μέχρι ράδιο σιντι στο αμάξι κ Ασύρματο ποντίκι στην δουλειά...ηταν πολύ σημαντικός λόγος πίστεψε με! Τωρα σχετικά με το πρόβλημα της δονησης εχω δοκιμασει κ τελειω αθιρυβο αλλα τπτ.εκανα soft reset,hard reset tpt..δοκιμασα κ το πρόγραμμα my phone και δεν αναγνωρίζει δονηση στο τεστ.ςπισης δεν κάνει δονηση οταν πατάς το κουμπί "πίσω" απο τα capacitive πλήκτρα. Μίλησα με το σκρουτζομαγαζο και θα παω να βρω μια λύση.εκτος απο την δονηση κ η οθόνη έχει ασχημη0 ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αίσθηση.ξυλινη αίσθηση και οχι πολυ ακριβειας.το 630 ηραν σαφώς καλύτερο. Ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κατι τελευταίο , δεν θεωρούν το κινητό λόγω του προβλήματος δόνησής οτι καλύπτεται απο doa... Παράθεση GFGHGFHFGHF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Ακριβως εδω ειναι το προβλημα. Θα πρεπει σε καθε περιβαλλον που βρισκεσαι να το θυμασαι να αλλαζεις τη ρυθμιση και γενικοτερα να τσεκαρεις μην σε πηρε καποιος και δεν το ακουσες η δεν το νιωσες. Ειναι και ψοφια η δονηση του που να παρει. Και φυσικα παιζει τεραστιο ρολο που εχεις το τηλεφωνο. Σε καποια τσεπη, σε τσαντακι, ακουμπισμενο σε καποιο τραπεζι; Εχω χασει πολλες κλησεις με τη βλακεια που δερνει τους μηχανικους της microsoft-nokia. Και ελπιζω να το φτιαξουν στα WP 10. Μια εξυπνη λυση ειναι αυτο που ειπε ο φιλος xetasa πιο πριν. "Βάλε κανά σύντομο ringtone. Ετσι ώστε όταν σταματήσει, ξαναξεκινάει και η δόνηση πάλι απ' την αρχή"..!! Ακουγεται παντως οτι θα δωσουν και Led notifications στη 10, οπως μια χαρα εχουν IOS και Android. Οι συσκευες που δεν εχουν Led ομως; Γιατι ωραια η Glance Screen δε λεω, αλλα οι επαναλαμβανομενες ηχητικες (και οπτικες) ειδοποιησεις, ειναι ο απολυτος συνδυασμος νομιζω. Ξερεις ανα πασα στιγμη τι εχει μπει, η τι εχει συμβει στη συσκευη, χωρις να χρειαζεται να κοιταξεις απαραιτητως την οθονη. Επισεις δεν καταλαβαινω γιατι δεν δινουν περισσοτερες ηχητικες και οπτικες ειδοποιησεις οταν πεφτει η μπαταρια. Μονο μια στο 10%. Και το οτι το βαζω στη φορτιση κλειστο και πρεπει και καλα και "sony" να ανοιξει, αυτο που το πας; Και ολα αυτα συμβαινουν λογο περιορισμων του λειτουργικου; Το κανουν επιτηδες και τα δινουν με το τσιγκελι για να μας εχουν παντα σε εγρηγορση η αναμονη της επομενης version (marketing); Η πρεπει καποιος να τους μαθει τις εννοιες των λεξεων "Φιλικοτητα προς τον Χρηστη"; Παντα με προβληματιζε αυτο. Και τα τρια ειναι μαλλον. Και το κανουν ολες οι εταιριες κλασικα. Μπροστά κανένα Lumia δεν έχει led, πως θα το κάνουν με τα 10; Εκτός αν ενεργοποιήσουν τα παραθυράκια στη μέση και αναβοσβήνουν! Όσο για τη φορτηση υπάρχει και το πρόβλημα ότι δεν σε ενημερώνει ούτε ηχητικά ούτε γραπτά αν φορτησε πλήρως, όπως έκανε το Ν8 που είχα! Πρέπει να κοιτάξεις την οθόνη για να το δεις! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Μπροστά κανένα Lumia δεν έχει led, πως θα το κάνουν με τα 10; Εκτός αν ενεργοποιήσουν τα παραθυράκια στη μέση και αναβοσβήνουν! Όσο για τη φορτηση υπάρχει και το πρόβλημα ότι δεν σε ενημερώνει ούτε ηχητικά ούτε γραπτά αν φορτησε πλήρως, όπως έκανε το Ν8 που είχα! Πρέπει να κοιτάξεις την οθόνη για να το δεις! Το πίσω Led εννοούν, το flash δηλαδή, όπως λειτουργεί στα iPhone, που παρότι δεν είναι μπροστά, βοηθάει πολύ. Υπάρχουν μερικά βιντεάκια στο net που δείχνουν στο Lumia 730 να αναβοσβήνει ένα led μπροστά δίπλα στο ακουστικό. Όμως δεν είναι led, είναι κάποιος αισθητήρας που λειτουργεί με υπέρυθρες, ο οποίος δεν φαίνεται να αναβοσβήνει με γυμνό μάτι, παρά μόνο μέσω του φακού της κάμερας που κάνει λήψη. Όλα τον έχουν δηλαδή. Το τσέκαρα μόλις και στο 830 μου κοιτώντας το μέσω της κάμερας του παλιού iPhone μου. Δεν φαίνεται με γυμνό μάτι γιατί δεν είναι led. Στα φόρουμ του windowscentral και στο net γενικότερα, έχει πολλά άρθρα (και με φωτο) που δείχνουν screenshots απ' τις beta των WP 10 όπου στις ρυθμίσεις αναφέρει Led notifications. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη όμως. Στο δε φόρουμ της Microsoft "Feature Suggestions for Windows Phone" όπου οι χρήστες προτείνουν και ψηφίζουν χαρακτηριστικά και λειτουργίες που θα ήθελαν να έχουν οι επόμενες versions του λειτουργικού, το "Blinking LED Notification" έχει μαζέψει πάνω από 47.000 ψήφους..!! Ένας απ' αυτούς είναι ο δικός μου. Πολύ καλή κίνηση πάντως να σου δίνει τη δυνατότητα να προτείνεις. Έχεις την ψευδαίσθηση; οτι σε ακούει και ίσως σε λάβει υπόψιν της. Μπείτε και ψηφίστε μπας και δούμε "Φως" :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Εδώ πάντως μιλάει για σημερινά μοντέλα που διαθέτουν ανενεργό προς το παρόν led για notifications. http://wmpoweruser.com/lumia-735-has-a-secret-notification-led-pictures/ Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Εδώ πάντως μιλάει για σημερινά μοντέλα που διαθέτουν ανενεργό προς το παρόν led για notifications. http://wmpoweruser.com/lumia-735-has-a-secret-notification-led-pictures/ Εδώ λέει μόνο για το 735 που είναι πιο καινούργιο από το 830, αλλά και για το 930 που είναι πιο παλιό από το 830, αλλά είναι η ναυαρχίδα! Το 830 βγήκε ενδιάμεσα νομίζω! Άρα έχει ή δεν έχει led μπροστά το 830; Κατά το λινκ που ανέβασες λογικά δε θα έχει! Θα δείξει στην αναβάθμιση των 10!!!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Εδώ λέει μόνο για το 735 που είναι πιο καινούργιο από το 830, αλλά και για το 930 που είναι πιο παλιό από το 830, αλλά είναι η ναυαρχίδα! Το 830 βγήκε ενδιάμεσα νομίζω! Άρα έχει ή δεν έχει led μπροστά το 830; Κατά το λινκ που ανέβασες λογικά δε θα έχει! Θα δείξει στην αναβάθμιση των 10!!!!! ;) Νομίζω ότι 730/735 και 830 παρουσιάστηκαν μαζί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Μήπως αναφέρεται στα 735 και 930 που δεν έχουν glance screen; Πάντως στο δικό μας, αν ρίξεις πολύ δυνατό φως πάνω μπορείς να δεις τους αισθητήρες, αλλά led δε φαίνεται πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 (edited) Νομίζω ότι 730/735 και 830 παρουσιάστηκαν μαζί... Ναι αλλά το 830 όταν το πήρα, το 730/735 δεν είχαν έρθει ακόμα! Εγώ για το 730 πήγαινα και κατέληξα στο 830 τελικά! Μήπως αναφέρεται στα 735 και 930 που δεν έχουν glance screen; Πάντως στο δικό μας, αν ρίξεις πολύ δυνατό φως πάνω μπορείς να δεις τους αισθητήρες, αλλά led δε φαίνεται πουθενά. Ναι όντως το πρόσεξα κι εγώ, στον ήλιο ειδικα φαίνονται αρκετά καλά! Παρ' όλα αυτά θα προτιμούσα να είχε ένα led μπροστά για να φαίνεται από μακριά! Ευελπιστώ στα μεσαία παραθυράκια να έχει και να ενεργοποιηθεί με τα 10! Edited May 21, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 (edited) Ναι αλλά το 830 όταν το πήρα, το 730/735 δεν είχαν έρθει ακόμα! Εγώ για το 730 πήγαινα και κατέληξα στο 830 τελικά! Ναι όντως το πρόσεξα κι εγώ, στον ήλιο ειδικα φαίνονται αρκετά καλά! Παρ' όλα αυτά θα προτιμούσα να είχε ένα led μπροστά για να φαίνεται από μακριά! Ευελπιστώ στα μεσαία παραθυράκια να έχει και να ενεργοποιηθεί με τα 10! Ποια εννοείς μεσαία παραθυράκια; Πάντως η λύση στο θέμα των Led Notifications, κατά τη δική μου πάντα γνώμη, είναι (φαινομενικά) απλή........ Εύκολα θα μπορούσε ένα update να ενεργοποιήσει οχι κάποιο Led στο πάνω μέρος της οθόνης, που μπορεί και να μην υπάρχει, αλλά στο κάτω (!). Ναι στο κάτω. Τα τρία, η κάποιο απ τα τρία εικονικά πλήκτρα αφής (επιστροφή, ΕΝΑΡΞΗ, αναζήτηση), απο πίσω φωτίζονται με Led. Και με επικρατέστερο το μεσαίο πλήκτρο έναρξης (αυτό με τα παράθυρα που είναι και λογότυπο στην τελική), νομίζω πως δεν θα ήταν δύσκολο και σίγουρα θα ήταν και πολύ όμορφο, να αναβοσβήνει περιοδικά για να σου υποδείξει αναπάντητες, μηνύματα, mails, η οτιδήποτε έχει συμβεί στη συσκευή και δεν το πήρες πρέφα. Άσε που θα διαφοροποιούταν και απο τον ανταγωνισμό.!! Οι άλλοι πάνω, εμείς κάτω. ******* Υπάρχει όμως ένα τεχνικό θέμα που μόνο κάποιες συσκευές θα το μπορούσαν. Και δεν είναι άλλο απο το ότι κάποια Lumia έχουν αυτά τα πλήκτρα "μέσα" στην οθόνη. Οπότε θα έπρεπε να ενεργοποιείτε όλη η οθόνη. Δύσκολο.!! Οι υπόλοιπες όμως συσκευές, όπως το μωρό μου 830 :p θα το μπορούσαν και πολύ θα το ήθελα. Ακούει κανείς εκεί στη Microsoft-Nokia;;; Edited May 21, 2015 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Ποια εννοείς μεσαία παραθυράκια; Και με επικρατέστερο το μεσαίο πλήκτρο έναρξης (αυτό με τα παράθυρα που είναι και λογότυπο στην τελική) Είναι αυτά που απαντας και μόνος σου πιο κάτω!!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoman13 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Έχει το 830 ενσωματωμένη ασύρματη φορτησήμερα η χρειάζεται κάποιο έξτρα αξεσουάρ. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts