alextrela Δημ. February 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Όχι δεν τα κατέβασα, η κάρτα της Cosmote που αγόρασα δουλεύει κανονικά στο ίντερνετ. Προφανώς και έχει ήδη περασμένες τις ρυθμίσεις η ταμπλέτα. Για να την δουλέψω με Wind, θα τελειώσω πρώτα τα 500mb της Cosmote, πράγμα πανεύκολο λόγω 4g. Πάντως στο note 3 που είχα δεν είχε χρειαστεί να κατεβάσω τις ρυθμίσεις για το ίντερνετ της Wind. Για τη Wind θες χειροκίνητα(πας εκεί που λέει Wind οχι Tim και πατάς download ενώ ειςαι σε wifi και σε 2-3 δευτερόλεπτα καθαριςες)διότι και εγω Wind εχω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Για τη Wind θες χειροκίνητα(πας εκεί που λέει Wind οχι Tim και πατάς download ενώ ειςαι σε wifi και σε 2-3 δευτερόλεπτα καθαριςες)διότι και εγω Wind εχω. Σε ευχαριστώ πολύ, δεν το ήξερα αυτό. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 παιδια βρηκα το καλυτερο ολων. wemail και δε θα ασχοληθειτε ξανα με κατι αλλο!! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Αντιμετωπίζω πρόβλημα στην γραφή και αποθήκευση των προσωπικών μου passwords, σε σελίδες όπως πχ το e-shop, protonmail. Δεν ξέρω αν είναι θέμα του dolphin που χρησιμοποιώ ή της εφαρμογής πληκτρολόγιου. Το έχει συναντήσει άλλος αυτό το πρόβλημα; Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 παιδια βρηκα το καλυτερο ολων. wemail και δε θα ασχοληθειτε ξανα με κατι αλλο!! ! Πολύ καλό, όντως... Αλλά δεν έχει επιλογή να βλέπεις όλους τους λογαριασμούς ταυτόχρονα... Πρέπει να κάνεις χειροκίνητα μετάβαση από τον ένα στον άλλο.. Έχω 3 Gmail και έχω συνηθίσει να τους βλέπω όλους μαζί... :( Κρίμα και είναι πραγματικά πολύ ωραία εφαρμογή... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Πολύ καλό, όντως... Αλλά δεν έχει επιλογή να βλέπεις όλους τους λογαριασμούς ταυτόχρονα... Πρέπει να κάνεις χειροκίνητα μετάβαση από τον ένα στον άλλο.. Έχω 3 Gmail και έχω συνηθίσει να τους βλέπω όλους μαζί... :( Κρίμα και είναι πραγματικά πολύ ωραία εφαρμογή... το μαμισιο email σε τι σας χαλαει ειπαμε? εγω το εχω βολευτει αφανταστα, τα βλεπεις ολα μαζι, ξεχωριστα,οπως θες..ρυθμισεις ποσο συχνα θα συγχρονιζει ανα περιοδο..θες το πρωι συνεχεια,θες να αραιωνεις το απογευμα..προσωπικα το βρισκω πολυ καλο και χαμηλης καταναλωσης, εχω ριξει 3hotmail και 2 gmail Πανω και ειναι αψογο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) Δε μας χαλάει... Απλά υστερεί σε εμφάνιση και στο ότι δεν σου δίνει τη δυνατότητα ομαδοποιησης ανάλογα με τον αποστολέα.. Δηλαδή αν έχω 4-5 mail από τον ίδιο αποστολέα στη σειρά, θα στα βγάλει γραμμικα... Πχ το wemail τα βγάζει σαν SMS στο κινητό.. Σαν διάλογο.. Edit : Μια απορία... Τα widgets δεν αλλάζουν διαστάσεις σε πλάτος στα Sony? Μόνο σε μήκος;;; πχ έχω βάλει το widget του Twitter και πιάνει μόνο 2 στήλες.. Είχα συνηθίσει στο tab s με nova launcher να το μεγαλωνω αρκετά σε πλάτος και δεν μου κάθεται καλά στο μάτι τώρα... Edited February 4, 2015 by Chameleon Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Και γιατί δεν βάζεις και εδώ nova; Εγώ έχω βάλει από την πρώτη μέρα διότι και στο μάτι καλύτερα είναι και έχω παραπάνω gestures και έχει μια καλύτερη οργάνωση-ταξινόμηση. Το nova δεν το βάζουμε αποκλειστικά διότι της Samsung είναι για τα μπάζα ο δικός της:):p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Ε τώρα... Αμαρτία είναι... Ωραίο interface έχει η Sony... Δε με χαλάει κάτι πέρα από αυτό το θεματακι με τα widgets... Να καταλάβω βρε συ ότι πήρα και μια Sony συσκευή (το ΟΝΕ δεν το θυσιασα τελικά για το Ζ3) Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor_gr Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 πως θα συνδεθει το Z3 Compact Tablet me μια LG TV που εχει MHL HDMI input? Ειδα οτι ολα τα καλωδια ειναι ειτε με adaptora ειτε με καλωδιο HDMI που βγαινει σε microUSB και κανονικο USB ωστε να φορτιζει το κινητο...Λογικα θα κανει ενα universal καλωδιο.. Η ερωτηση μου ειναι το MHL HDMI δεν θα δινει λογικα και ρευμα ωστε να μην χρειαζεται η εξωτερικη φορτιση? Σε TV χωρις MHL HDMI δε θα δουλευει το tablet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi73 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Καλησπέρα. Από σήμερα και γω ευτυχής κάτοχος. Από Γερμανό αγορά σήμερα το 4G στα 349! Νομίζω από τις καλύτερες τιμες... Η προσφορά παίζει μέχρι τελος Φεβρουαρίου. Μέχρι στιγμής ενθουσιασμός σε σημείο που σκέφτομαι να αντικατάστησω το κινητό.... Τώρα κοιτάω για αγορά θήκες και μαγνητικό καλώδιο φόρτισης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Μου έμεινε στο χέρι το κάλυμμα της υποδοχής usb, κόπηκε το πλαστικό "κορδονάκι του ". Είναι η πρώτη μου συσκευή Sony, για ανταλλακτικά και σέρβις που απευθύνομαι; Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Μου έμεινε στο χέρι το κάλυμμα της υποδοχής usb, κόπηκε το πλαστικό "κορδονάκι του ". Είναι η πρώτη μου συσκευή Sony, για ανταλλακτικά και σέρβις που απευθύνομαι; πως το καταφερες? μηπως το ανοιγκλεινες και το τσιτωνες? μιας και εχω αλλαξει πολλα σονυ με τετοια ταπα, και χωρις βαση φορτισης, δεν ειχαν θεμα. Αρβατο θα πας, στα κτελ κηφισου μεσα, αν εισαι Αθηνα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Και εγω τόσα Sony με καπάκια και ποτε δεν είχα θέμα. Μάλλον έκατσε η κακή στιγμή :p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Δεν το κακομεταχειρίστηκα, αλλά δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο γιατί έχω 2 τρίχρονους γιους. Πάντως στα χέρια μου κόπηκε και χωρίς ζόρι. Για την Arvato και σε ότι αφορά HTC, δεν ακούγονται και τα καλύτερα σχόλια. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Δεν το κακομεταχειρίστηκα, αλλά δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο γιατί έχω 2 τρίχρονους γιους. Πάντως στα χέρια μου κόπηκε και χωρίς ζόρι. Για την Arvato και σε ότι αφορά HTC, δεν ακούγονται και τα καλύτερα σχόλια. κοιτα, αν το ανοιγεις και το κλεινεις δεν κοβεται,τουλαχιστον αυτο μου εχει δειξει η εμπειρια μου, ομως δεν εχω κανει και πειραματα αντοχης για να πω τι μπορει να εφταιξε, οποτε ας το προσπερασουμε. Η αρβατο, επειδη εχει φαει πολυ κραξιμο ισως ειναι αδικημενη με την εννοια οτι εχω και πολλες περιπτωσεις που εξυπηρετηθηκε κοσμος..ειδικα με τη σειρα Ζ οπου χαλασαν λογω νερου το οποιο μπηκε απο αλλες οδους,οχι απο ταπες, διαπιστωθηκε ορθα απο το σερβις, και εγινε αντικατασταση..Επομενως, απο τη στιγμη που εσυ θες να στο φτιαξουν πληρωνοντας, δε νομιζω να εχεις θεμα περα απο αυξημενο κοστος λογω αδιαβροχοποιησης και εφοσον χρειαστει να πειραχτει (δε μπορω να φανταστω πως αλλιως θα τοποθετηθει). Δε χανεις τιποτα να πας να ρωτησεις, 1ον ποσο κανει, 2ον αν χανεις εγγυηση. Αδιαβροχοποιηση κανουν ξανα, με ειδικα μηχανηματα και απο οσο ξερω ειναι σαν την εργοστασιακη. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Αν πρέπει να το ανοίξουν εννοείται πως δεν θα αλλάξω την τάπα. Έχω ελπίδες πως δεν χρειάζεται να ανοιχτεί, γιατί η οπή που βγαίνει το κορδονάκι είναι οβάλ. Πράγμα που σημαίνει πως το κορδόνι στην πλευρά που είναι μέσα στη συσκευή, έχει άγκιστρο που το διπλώνουν για να το βάλουν να κρέμεται. Θα δούμε... Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Σήμερα εγκατέστησα το tempered glass που παράγγειλα από Γαλλία, το οποίο έφτασε σε 4 εργάσιμες ημέρες(6 ημερολογιακές). Με ξάφνιασε ευχάριστα η ποιότητα και η εφαρμογή του, λόγω του χαμηλότερου κόστους, σχετικά με τα επώνυμα Nillkin & Spigen, που ως τώρα είχα μόνο από αυτά εμπειρία. Το μόνο που μπορώ να του προσάψω, είναι η έλλειψη εξωτερικής ζελατίνας προστασίας του ίδιου του γυαλιού, που ούτως ή άλλως αφαιρείται μετά το τέλος της εφαρμογής. Αυτό αγόρασα: http://www.ebay.ie/itm/FILM-DE-PROTECTION-EN-VERRE-TREMPE-MOCOLO-TEMPERED-GLASS-SCREEN-GUARD-PROTECTOR-/201216222147?pt=FR_Mobiles_PDAs_Etuis_housses_coques&var=&hash=item2ed96be3c3 Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 18€ βλέπω το κόστος του. Ακριβό δεν είναι; Made in China ειναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Δεν αναφέρει χώρα κατασκευής, όμως πιστεύω πως 100% στην Κίνα κατασκευάστηκε όπως και όλα τα επώνυμα. Όσο για το κόστος, για τις ταμπλέτες τα κόστη είναι διπλάσια λόγω μεγέθους σε σχέση με τα κινητά. Έχεις βρει γυαλί με λιγότερα χρήματα; Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Όχι δεν έχω βρει. Και επειδή δεν έχω βρει σε κάτι επώνυμο, για να ξέρω που μπορεί να παίξουν οι τιμές, για αυτό και ρώτησα. Από εφαρμογή πως είναι; Έχει καθόλου κενά περιφερειακά; Πως σου φαίνεται γενικά σαν ποιότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Δεν αναφέρει χώρα κατασκευής, όμως πιστεύω πως 100% στην Κίνα κατασκευάστηκε όπως και όλα τα επώνυμα. Όσο για το κόστος, για τις ταμπλέτες τα κόστη είναι διπλάσια λόγω μεγέθους σε σχέση με τα κινητά. Έχεις βρει γυαλί με λιγότερα χρήματα; τι 10 τι 20 ευρω..οταν εχεις ενα εργαλειο 200-300-400-500 ευρω και θες καλη προστασια και αριστη αισθηση,δεν κολλας σε 10 ευρω προφανως. Λες λοιπον οτι αξιζει τα λεφτα του γενικα? οτι ειναι καλυτερο απο nillkin? εχω δοκιμασει μονο NIllkin σε Ζ1c - Z3c και στο 2ο δε μαρεσε το γυαλι της nillkin. Στο 1ο ηταν ωραιο σαν αισθηση, εμοιαζε πιο "γυαλι". Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Είναι τέλειο από όλες τις απόψεις, στο συστήνω ανεπιφύλακτα. Με ξένισε λίγο πως το δάχτυλο γλιστράει περισσότερο από ότι στο Note3 που είχα, και με Spigen και με Nillkin, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ελάττωμα, απλά θέλω λίγο χρόνο για να το συνηθίσω. Ίσως κάποιος άλλος να το προτιμά έτσι γλιστερό. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Είναι τέλειο από όλες τις απόψεις, στο συστήνω ανεπιφύλακτα. Με ξένισε λίγο πως το δάχτυλο γλιστράει περισσότερο από ότι στο Note3 που είχα, και με Spigen και με Nillkin, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ελάττωμα, απλά θέλω λίγο χρόνο για να το συνηθίσω. Ίσως κάποιος άλλος να το προτιμά έτσι γλιστερό. ναι εγω θαθελα να γλιστραει ,και αυτο με χαλαει στα γυαλια αυτα, αν δεν γλιστρανε, καθως οταν γλιστραει δεν αφηνει τοσο ευκολα δαχτυλιες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Αυτή την αίσθηση του πιο γυαλιού δίνει σε σχέση με Nillkin, και είχε και τον ίδιο τρόπο εφαρμογής, το αποθέτεις και εξαπλώνεται η εφαρμογή από το σημείο που το πάτησες, πχ σε εμένα από το κέντρο. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts