bujinkan Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Για την έλλειψη προβλέψεις λέξεων και ελληνικό όρθρογραφο γνωρίζεις.; Στο κινητό δεν χρειαζόταν καμία ρύθμιση και το εχω έξ αρχής,εδω γιατί οχι; Μαλιςτα κοίταξα τις ρυθμίσεις του κινητού με το tablet και τα ίδια και στα 2 ίδια είναι. Το 4:3 περιέχει περισσότερη πληροφορία όταν ανοίξεις την ιδια σελίδα απο οτι αν ανοίξεις σε 16:10. Άρα πιο ξεκούραστη και άνετο το διάβασμα. Το nexus 9 δηλαδη προς τη σωστή κατεύθυνση κινήθηκε αλλα εχει τόσα αλλα μειων σε σχεςη με το z3 tablet που δεν λέει κάν ως προταςη συνολικα.δεν ξερω χρησιμοποιω swype εγω Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Μάλλον αναθεωρώ για τον dolphin που είναι ο μοναδικός που έχει full screen mode με απόκρυψη notification bar κορυφή και on screen button κάτω. Αλλά έχει το αρνητικό ότι δεν προσαρμόζει την σελίδα σωστά όταν μπαίνω σε site με αποτέλεσμα να κάνω συνέχεια zoom in or out :wacko: Όλοι οι υπόλοιποι είναι για τα πανηγύρια πραγματικά και για πέταμα στην ουσία(Chrome,opera,maxthon UC browser HD,Firefox,Mercury που ενώ ο τελευταίος είναι καταπληκτικος σε ipad σε Android είναι αίσχος :blink:) Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι η browsing εμπειρία στο Android σε tablet είναι σε ικανοποιητικο επίπεδο. Δεν περίμενα αυτό το χάλι. Κατά τα άλλα το tablet είναι εξαιρετικό και η υλοποίηση υποδειγματικη και βάζει τα γυαλιά η Sony σε όλους τους υπόλοιπους OEM και το μοναδικό μελανό σημείο είναι το λειτουργικό και οι εφαρμογές που θέλουν πολύ δουλειά. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Μάλλον αναθεωρώ για τον dolphin που είναι ο μοναδικός που έχει full screen mode με απόκρυψη notification bar κορυφή και on screen button κάτω. Αλλά έχει το αρνητικό ότι δεν προσαρμόζει την σελίδα σωστά όταν μπαίνω σε site με αποτέλεσμα να κάνω συνέχεια zoom in or out :wacko: Όλοι οι υπόλοιποι είναι για τα πανηγύρια πραγματικά και για πέταμα στην ουσία(Chrome,opera,maxthon UC browser HD,Firefox,Mercury που ενώ ο τελευταίος είναι καταπληκτικος σε ipad σε Android είναι αίσχος :blink:) Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι η browsing εμπειρία στο Android σε tablet είναι σε ικανοποιητικο επίπεδο. Δεν περίμενα αυτό το χάλι. Κατά τα άλλα το tablet είναι εξαιρετικό και η υλοποίηση υποδειγματικη και βάζει τα γυαλιά η Sony σε όλους τους υπόλοιπους OEM και το μοναδικό μελανό σημείο είναι το λειτουργικό και οι εφαρμογές που θέλουν πολύ δουλειά. Alex για δοκίμασε και το boat γιατί έχει αυτά τα 2 που λες, on screen κάτω και full screen mode. Τουλάχιστον στα κινητά που το χρησιμοποιώ. Σε tablet δε τον έχω βάλει γιατί σπάνια μπαίνω από tablet και βολεύομαι με Chrome Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Alex για δοκίμασε και το boat γιατί έχει αυτά τα 2 που λες, on screen κάτω και full screen mode. Τουλάχιστον στα κινητά που το χρησιμοποιώ. Σε tablet δε τον έχω βάλει γιατί σπάνια μπαίνω από tablet και βολεύομαι με Chrome Το δοκίμασα Μάνο και για κινητό και την tablet έκδοση αλλά μόνο την notification bar εξαφανίζεται σε full screen και όχι τα on screen button κάτω. Κατά τα άλλα πολύ καλός φαίνεται και θα αγόραζα την pro που έχει extra πράγματα,ΑΛΛΑ no full-full screen no party :p Χρονια πολλα καλή χρονιά να έχουμε :) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Το δοκίμασα Μάνο και για κινητό και την tablet έκδοση αλλά μόνο την notification bar εξαφανίζεται σε full screen και όχι τα on screen button κάτω. Κατά τα άλλα πολύ καλός φαίνεται και θα αγόραζα την pro που έχει extra πράγματα,ΑΛΛΑ no full-full screen no party :p Χρονια πολλα καλή χρονιά να έχουμε :) Alex κάνε ότι στα screenshot και πες μου. Καλή χρονιά και σε σένα φίλε μου με υγεία! :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) Alex κάνε ότι στα screenshot και πες μου. Καλή χρονιά και σε σένα φίλε μου με υγεία! :) Ετςι εκανα Μανο αλλα δεν μου τα εξαφάνιζε τα κάτω button( τα 3 capacitive του android εννοώ ετςι),ιςως σε κινητό να γίνεται,αλλα οχι σε tablet,θα ξανά δοκιμάσω και θα σου πω. Edit :Όχι δεν γίνεται Μάνο. Edited January 1, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Φρέσκο αναλυτικό review της πρότασης όπου βάζει τα γυαλιά σε όλους τους υπόλοιπους android κατασκευαστές tablet συσκευών.:cool: [bSony Xperia Z3 Tablet Compact Review ][/b] http://www.notebookcheck.net/Sony-Xperia-Z3-Tablet-Compact-Review.133637.0.html Pro + Excellent battery runtimes + Thin design + Sophisticated materials + Powerful SoC + Waterproof and dust-resistant + MHL 3.0 + Expandable storage + LTE Cat. 4 + Article information not printed onto the case + Decent color space coverage + Bright and high-contrast display ... Cons - ... but the colors could be more accurate - No USB 3.0 - Videos cannot be recorded in Ultra HD - Weak microphone - No Infrared - No support for App2SD Shortcut What we like The display is very colorful, has a high-contrast and we were able to measure a high luminance. The battery runtimes are great as well. What we'd like to see A better microphone would certainly be good for everybody who likes to Skype. What surprises us The tablet does have a video port with UHD support, but the camera itself cannot record Ultra HD videos. Να τονίσω βέβαια οτι η διάρκεια φόρτισης δεν ξεπερνά τις 4 ώρες σε καμία περιπτωςη και συγκεκριμένα κανει 3 ώρες και 45 λεπτά απο 10% εως 100%. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 .....Να τονίσω βέβαια οτι η διάρκεια φόρτισης δεν ξεπερνά τις 4 ώρες σε καμία περιπτωςη και συγκεκριμένα κανει 3 ώρες και 45 λεπτά απο 10% εως 100%. ..... Τελικά θέλει 4 ώρες και 15 λεπτά ακριβώς για φορτίσει από 4% σε 100% ! (Απλά είχα χαρεί με το 2 ώρες και κάτι που θέλει το tab s ... :p ) Φίλε Άλεξ, αν το βάλεις από το 4% θα κάνει ακριβώς όσο γράφω παραπάνω! Από 10% που λες , ναι θα κάνει κάτω από 4 ώρες! Όπως και να έχει πάντως, είναι τόσο βράχος η μπαταρία που ποτέ δεν με έχει αφήσει στην μέση της ημέρας! Ωραίο το review πού μας έβαλες και μάλιστα από ένα πολύ αξιόπιστο τεχνολογικό site! Πιστεύω πως με την lolipop που θα μπορούμε ν' αποθηκεύουμε προγράμματα και παιχνίδια στην κάρτα μνήμης, τότε δεν θα λείπε απολύτως τίποτα από το εργαλείο! (αναφέρομαι στα 16GB μνήμης που έχει ....που είναι λιγότερα για τον χρήστη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 (edited) Απλά εγώ όταν πάει 10-15% τα φορτίζω πάντα δεν τα αφήνω από πολύ χαμηλά :) Φαντάζομαι οι πλειοψηφία έτσι κάνει. Εδώ η αυτονομία μόλις με την δεύτερη πλήρη φόρτιση όπου δείχνει τα δόντια της Οποίος επιθυμεί το πληρέστερο Android tablet της αγοράς z3 με κλειστά μάτια! Edited January 6, 2015 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Έχω το Ζ από τον Φεβρουάριο. Απόλυτη ικανοποίηση από το tablet. Με τρώει όμως να κάνω αναβάθμιση. Σκέφτηκα το Ζ2 εφόσον είναι στις ίδιες ίντσες. Είδα και αυτό από κοντά αλλά ήταν κλειστό :-(. Το μέγεθος δεν με απασχολεί. Θα είμαι άνετος στο σερφαρισμα ? Ζ2 και αυτό τα lte που κοιτάω δεν διαφέρουν πολύ σε τιμή.Τι να προτιμήσω παιδιά? Υπερέχει παντού το Ζ3 εκτός της οθόνης σε ίντσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Έχω το Ζ από τον Φεβρουάριο. Απόλυτη ικανοποίηση από το tablet. Με τρώει όμως να κάνω αναβάθμιση. Σκέφτηκα το Ζ2 εφόσον είναι στις ίδιες ίντσες. Είδα και αυτό από κοντά αλλά ήταν κλειστό :-(. Το μέγεθος δεν με απασχολεί. Θα είμαι άνετος στο σερφαρισμα ? Ζ2 και αυτό τα lte που κοιτάω δεν διαφέρουν πολύ σε τιμή.Τι να προτιμήσω παιδιά? Υπερέχει παντού το Ζ3 εκτός της οθόνης σε ίντσες? Όλα είναι κυρίως θέμα ιντσών. Θες 10ίντσες και κυρίως σπίτι z2 Θες 8ίντσες άρα z3 και η αποθέωση της φορητοτητας και για εκτός σπιτιού χρήση. Εμένα πάντως στο z2 με χαλάει όταν το έπιασα σε κατάστημα ότι μου φάνηκε τεράστιο με τα πιο μεγάλα bezels. Εγω προσωπικα στις 10 ίντσες πάνω-κατω προτιμώ το Air 2 λόγω form factor και βολικοτητας που παρέχει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Όλα είναι κυρίως θέμα ιντσών. Θες 10ίντσες και κυρίως σπίτι z2 Θες 8ίντσες άρα z3 και η αποθέωση της φορητοτητας και για εκτός σπιτιού χρήση. Εμένα πάντως στο z2 με χαλάει όταν το έπιασα σε κατάστημα ότι μου φάνηκε τεράστιο με τα πιο μεγάλα bezels. Εγω προσωπικα στις 10 ίντσες πάνω-κατω προτιμώ το Air 2 λόγω form factor και βολικοτητας που παρέχει. Εκτός σπιτιού έτσι και αλλιώς παίρνω και το Ζ. Η χρήση εκτός σπιτιού είναι αποκλειστικά μέσα στο φορτηγό για την ώρα του διαλύματος και σαν πλοηγό εάν δεν ξέρω κάποιους δρόμους. Εμφανισιακά Ζ με Ζ2 ίδια δεν είναι? Bezels πιστεύω έχουν τα ίδια. Έχει ο αδερφός μου Air 2 mini και ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να το πάρω να το δουλέψω. Γενικά το ios δεν το χώνεψα ποτέ. Μακάρι αύριο να πετύχω το Ζ3 ανοιχτό να το δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Εκτός σπιτιού έτσι και αλλιώς παίρνω και το Ζ. Η χρήση εκτός σπιτιού είναι αποκλειστικά μέσα στο φορτηγό για την ώρα του διαλύματος και σαν πλοηγό εάν δεν ξέρω κάποιους δρόμους. Εμφανισιακά Ζ με Ζ2 ίδια δεν είναι? Bezels πιστεύω έχουν τα ίδια. Έχει ο αδερφός μου Air 2 mini και ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να το πάρω να το δουλέψω. Γενικά το ios δεν το χώνεψα ποτέ. Μακάρι αύριο να πετύχω το Ζ3 ανοιχτό να το δω... Δες τα καλύτερα σε μαγαζί μαζί να σχηματισεις πληρέστερη άποψη. Το z δεν το είχα ούτε το έχω δει καν και το z2 απλά ένα 2λεπτο το έπιασα έτσι από περιέργεια περισσότερο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Α,ρε sony τι μας κάνεις πάλι... Εσύ στην 2η φόρτιση με 8:30 οθόνη? Κατάλαβα τι θα κάνει η μπαταρία του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Παιδιά είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου. Εδώ σκέφτομαι να το κάνω και σαν κύρια συσκευή και να αφήσω το Ζ1 στο ράφι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Παιδιά είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου. Εδώ σκέφτομαι να το κάνω και σαν κύρια συσκευή και να αφήσω το Ζ1 στο ράφι. Με Bluetooth αυστηρά να υποθέσω Ε? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Παρήγγειλα αυτή τη θήκη σε κόκκινο χρώμα και τέλος! http://www.ebay.co.uk/itm/Sony-Xperia-tablet-Z3-compact-8-inch-Light-slim-Sleeve-bag-Pouch-Envelope-Case-/161497238759?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item2599fc4ce7 Πάντως σήμερα το πρωί μου έκανε ένα θέμα όταν πήγα να το ξυπνήσω από αναμονή μετά από 10-15 δευτερόλεπτα μου πάγωσε εντελώς και δεν υπακουγε σε αφή και έσβησε η οθόνη. Πάτησα το power button 2-3 φορές τίποτα σαν να ήταν νεκρό. Μετά πάτησα το συνδυασμό power+volume down έκανε επανεκκίνηση και όλα κομπλέ μετά.:confused: Ελπίζω μην επαναληφθεί διότι θα αρχίσω να ανησυχώ τότε μιας και 10 ημέρες DOA υπόλοιπο έχω.:worry: Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Μήπως θε έπρεπε να πάρεις θήκη τύπου booklet στην οποία έχει θέσεις υπό γωνία για θέαση ταινιών ? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Μήπως θε έπρεπε να πάρεις θήκη τύπου booklet στην οποία έχει θέσεις υπό γωνία για θέαση ταινιών ? Δεν ήθελα τέτοιο τύπου θήκη,απλά μια απλή για προστασία κατα τη μεταφορά εκτός σπιτιού. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Φίλε Άλεξ μην σε ανησυχεί αυτό που περιέγραψες παραπάνω! Είναι κλασική περίπτωση (android) κάποιας κολλημένης εφαρμογής! Αν περίμενες λίγο παραπάνω δεν θα χρειαζόταν επανεκκίνηση! Ωστόσο δες το και σήμερα/αύριο! Αν δεν στο κάνει πάλι μην σε αγχώνει τίποτα!:) Συνήθως κάτι προγράμματα σαν το clean master (που γενικά είναι φανταστικό), κάνουν μερικές φορές τέτοια κουλά μιας και "εποπτεύουν" συνεχώς το σύστημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Φίλε Άλεξ μην σε ανησυχεί αυτό που περιέγραψες παραπάνω! Είναι κλασική περίπτωση (android) κάποιας κολλημένης εφαρμογής! Αν περίμενες λίγο παραπάνω δεν θα χρειαζόταν επανεκκίνηση! Ωστόσο δες το και σήμερα/αύριο! Αν δεν στο κάνει πάλι μην σε αγχώνει τίποτα!:) Συνήθως κάτι προγράμματα σαν το clean master (που γενικά είναι φανταστικό), κάνουν μερικές φορές τέτοια κουλά μιας και "εποπτεύουν" συνεχώς το σύστημα! Βαςικα Παρατήρησα οτι αφου εχει φορτίσει πλήρως η μετά απο αρκετές ώρες αναμονής που δεν το χρησιμοποίησα καθόλου και το πιάσω να το χρησιμοποιήσω οτι κολλάει απίστευτα σε στυλ slow motion στα παντα εναλλαγή home screen η άμα πατήσει το double tap η το volume button ανταποκρίνεται μετά 1-2 δευτερόλεπτα και οχι άμεσα. Χρησιμοποιώ nova prime. Μετά ως δια μαγείας άμα ενεργοποιήσω το wifi τα παντα κυλούν νεράκι. Δεν εχω συναντήσει τέτοια συμπεριφορά ουδέποτε σε κανένα android κινητό. Και επειδή δεν εχω ξανά συνάντηση στο παρελθόν για αυτό και προβληματίζομαι. Βασικά το εχω ρυθμίσει όπως στο κινητό απλά εχω εγκαταστήσει περισσότερες εφαρμογές. Και η αλήθεια είναι δεν θέλω να μπω στη διαδικασία ούτε επανεγκατάσταση η hard reset και τα παντα απο την αρχή στήσιμο. Αλλα φοβάμαι οτι θα αναγκαστώ να το κάνω διότι φυσιολογικό δεν είναι σε καμία περιπτωςη :( Ο πραγματικά φόβος μου είναι μην εχω hardware θέμα τελικα και επειδή είμαι σε doa μήπως το επιστρέψω πίσω αν μετά την επανεγκατάσταση μέσω pc companion δεν εξαφανιστούν αυτα τα αλλόκοτα πράγματα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Με Bluetooth αυστηρά να υποθέσω Ε? Φυσικά. Δεν μπορώ να με φανταστώ με αυτό στο αυτί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Έκανα επανεγκατασταση με pc companion και μετά 12ωρο σε αναμονή τώρα που το χρησιμοποιησα όλα νορμάλ εξαρχης. Το άφησα μαμά τέλειος και 3-4 εφαρμογές extra κατεβασμενες και θα το παρακολουθώ. ίσως(το εύχομαι δηλαδή) κάποια εφαρμογή να μου έκανε τη ζημιά η δεν είχε δέσει σωστά το λειτουργικό όπως το παρέλαβα, αποκλείω το Nova prime μιας και στο κινητό ποτέ πρόβλημα δεν μου δημιούργησε. Edited January 4, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Μια ερώτηση επειδή είμαι έτοιμος να παραγγείλω το συγκεκριμένο Tablet με lte, μπορώ να το χρησιμοποιήσω και ως τηλέφωνο με την κάρτα SIM μου; Μπορώ να δεχτώ και να πραγματοποιήσω κλήσεις; Ευχαριστώ. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Μια ερώτηση επειδή είμαι έτοιμος να παραγγείλω το συγκεκριμένο Tablet με lte, μπορώ να το χρησιμοποιήσω και ως τηλέφωνο με την κάρτα SIM μου; Μπορώ να δεχτώ και να πραγματοποιήσω κλήσεις; Ευχαριστώ. Διαβαστε και λιγο πισω 1-2 σελιδες πισω απαντηθηκε πως ναι γινεται Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts