konstantinoslp Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Καθόλου φίλε μου. Δεν έχει ακουστεί τίποτα από όλα αυτά εδώ μέσα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Με ενδιαφέρει πολύ το κινητό αλλά έχω ακούσει τα χειρότερα για τη ποιότητα κατασκευής του, (κυρίως από χρήστες στο gsmarena). Από οθόνη που ραγίζει μόνη της και με ψιλου πήδημα μέχρι αποκολλήσεις του back cover και brickαρισματα χωρίς λόγο. Τώρα έχω ένα galaxy W i8150 εδώ και 3 χρόνια, έχει φάει τούμπες (με θήκη), το'χω φλασάρει άπειρες φορές και δεν εχει κανει κιχ... Το ζαχαρώνω πολύ το Compact και πραγματικά θέλω ένα κινητό να το κρατήσω για πολύ (δεν σκοπεύω να το βουτήξω ουτε γι'αστείο σε νερό) αλλά ανησυχώ για την αξιοπιστία του... Εσείς που το έχετε ποια η άποψη σας; είναι όντως "χαλασιαριάκο"; Κοίτα φίλε μου, όλα σχετικά είναι.. Μπορεί όσοι το κράζουν να το έβαλαν νερό, θάλασσα Κτλ και μετά να τους φταίει ότι ξεκολλησε η οθόνη. Αυτά που έχεις διαβάσει έχουν συμβεί και εδώ αλλά θεωρώ πως αν το προσέχεις λίγο δε θα έχεις θέμα. Τώρα για τούμπες κτλ δεν ξέρω, όλοι το προσέχουμε γιατί θέλουμε να είναι και αδιάβροχο. Εγώ τα δοκιμάζω στο νερό για να ξέρω ότι είναι οκ την πρώτη εβδομάδα και κανένα δεν έχει θέμα.. Κατά τα άλλα θεωρώ ότι αξίζει όσο κανένα η αγορά του αν και έχουν πάρει τιμή όλα τώρα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Καθόλου φίλε μου. Δεν έχει ακουστεί τίποτα από όλα αυτά εδώ μέσα.:) ε, χμ, σχεδόν... Σε εμένα στους 8 μήνες ξεκόλλησε η μπροστινή επιφάνεια στην πάνω δεξιά γωνία. Το έστειλα στην αντιπροσωπεία και αλλάχτηκε όλη η εξωτερική επιφανεια μπρος-πίσω, εντός εγγύησης. Το ανέφερα και στο παρόν νήμα και εξέφρασα τη δημόσια ευχαριστία μου στη Σονυ. 20 μέρες αργότερα ανακαλύπτω ραγισμένη την οπίσθια επιφάνεια του κινητού ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ. Προφανώς δεν μπορώ να αποδείξω ότι το κινητό δεν έχει πτώση, ούτε ίσως ότι δεν πιέστηκε με την πίσω επιφάνεια σε αιχμηρό σκληρό σημείο, ενώ το είχα στην τσέπη μου. Το κινητο δεν το βαζω ποτέ σε πίσω τσέπη τζην παντελονιού. Από την Τετάρτη 2/9/15 που παραδόθηκε στο σερβις, στις 14/9 ενημερώθηκα ότι το κόστος αντικατάστασης της πίσω επιφάνειας είναι €42. Ελπίζω να το έχω μέχρι το τέλος της εβδομάδος. Δεν είναι μεγάλο το ποσό της επισκευής, αλλά σίγουρα δεν θα χαρακτήριζα το συγκεκριμένο κινητό και τέρας αντοχής και ανθεκτικότητας...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Με ενδιαφέρει πολύ το κινητό αλλά έχω ακούσει τα χειρότερα για τη ποιότητα κατασκευής του, (κυρίως από χρήστες στο gsmarena). Από οθόνη που ραγίζει μόνη της και με ψιλου πήδημα μέχρι αποκολλήσεις του back cover και brickαρισματα χωρίς λόγο. Τώρα έχω ένα galaxy W i8150 εδώ και 3 χρόνια, έχει φάει τούμπες (με θήκη), το'χω φλασάρει άπειρες φορές και δεν εχει κανει κιχ... Το ζαχαρώνω πολύ το Compact και πραγματικά θέλω ένα κινητό να το κρατήσω για πολύ (δεν σκοπεύω να το βουτήξω ουτε γι'αστείο σε νερό) αλλά ανησυχώ για την αξιοπιστία του... Εσείς που το έχετε ποια η άποψη σας; είναι όντως "χαλασιαριάκο"; Με καθε ειλικρινεια, η συσκευη ειναι ποιοτικα αρτια, ομως δεν ειναι σκληροτραχηλη. Ειναι ενα μικρο ποιοτικο κινητο που θα πρεπει να το προσεχεις. Δεν ειναι die hard. Οταν βλεπεις, μπρος -πισω γυαλι, μην περιμενεις να αντοχη σε τουμπες κλπ... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Με καθε ειλικρινεια, η συσκευη ειναι ποιοτικα αρτια, ομως δεν ειναι σκληροτραχηλη. Ειναι ενα μικρο ποιοτικο κινητο που θα πρεπει να το προσεχεις. Δεν ειναι die hard. Οταν βλεπεις, μπρος -πισω γυαλι, μην περιμενεις να αντοχη σε τουμπες κλπ... Ακριβώς όπως και όλα τα κινητά και ειδικά τα unibody που θέλουν μια παραπάνω προσοχή. Η θήκη η tempered glass μπρος πίσω ειναι επιβεβλημένο η skin protector που δεν προσθέτουν όγκο η βάρος για προστασία απο αμυχές,γρατζουνιές. Τώρα αμα κάτσει ελαττωματική παρτίδα με οτιδήποτε θέμα το επιστρέφουμε στα πλαίσια του DOA. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 (edited) Η ρύθμιση "έξυπνος έλεγχος οπίσθιου φωτισμού" είναι μια ενεργοβόρα μπούρδα? Edited September 15, 2015 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Μμμ αυτό σκέφτηκα σήμερα... Ενεργοβόρο στο background ή αφήνει ανοιχτή την οθόνη κινητό ας το αφήσουμε κατω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Η ρύθμιση "έξυπνος έλεγχος οπίσθιου φωτισμού" είναι μια ενεργοβόρα μπούρδα? προφανως..ειναι απο αυτα που δε νομιζω οτι εχουν λογο υπαρξης καθως πιο πιθανο ειναι να μην δουλευουν σωστα, οπως και το double tap. Προσωπικα το χρησιμοποιω παραδοσιακα το κινητο, με 30 δευτερα χρονο σβησιματος προλαβαινεις να δεις τα παντα, στην τελικη ξανα πατας πανω στην οθονη αν παει να σβησει..και μετα απλα κλειδωνεις με το κουμπακι. απλα και σιγουρα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Ηθελα το μοιραστώ μαζί σας εδώ και 3 εβδομάδες αλλά δεν προλαβαίνω.... Πήγα να κάνω φιγούρα και το έριξα σε ένα ποτήρι νερό φρέσκο στις διακοπές μου. Πήρε νερό από την πάνω δεξιά γωνία που δεν είχα καταλάβει πως είχε ξεκολλήσει. Πριν 10 μέρες το έστεια σε service και ακόμη δεν έχω νέα... Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Εμένα πάλι το πάνω αριστερά καπάκι κουμπώνει 99% σε σχέση με το κάτω και φοβάμαι φιγούρες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ηθελα το μοιραστώ μαζί σας εδώ και 3 εβδομάδες αλλά δεν προλαβαίνω.... Πήγα να κάνω φιγούρα και το έριξα σε ένα ποτήρι νερό φρέσκο στις διακοπές μου. Πήρε νερό από την πάνω δεξιά γωνία που δεν είχα καταλάβει πως είχε ξεκολλήσει. Πριν 10 μέρες το έστεια σε service και ακόμη δεν έχω νέα... νομιζω το εχω γραψει καμια 20αρια φορες..εφοσον εχουμε σκοπο να το βουτηξουμε, το τεσταρουμε την 1η ημερα... Κατα τα αλλα, παντα κανουμε εναν ελεγχο στο κινητο οτι ειναι οκ πριν μπει στο νερο.. Λογικα θα σε καλυψουν αλλα κυνηγησε το λιγο.. Εμένα πάλι το πάνω αριστερά καπάκι κουμπώνει 99% σε σχέση με το κάτω και φοβάμαι φιγούρες :) Γιατι δεν το πας σερβις?και κοστος να εχει ειναι κριμα για ενα λαστιχακι να θυσιαζεις την στεγανοποιηση.. Εγω θα το πηγαινα και θα τους ζητουσα να το βαλουν αυτοι στο νερο για 10 λεπτα...και μετα θα παραλαμβανα και θα καθομουν εκει 10 λεπτα να το δουλεψω, τοτε θα εφευγα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ηθελα το μοιραστώ μαζί σας εδώ και 3 εβδομάδες αλλά δεν προλαβαίνω.... Πήγα να κάνω φιγούρα και το έριξα σε ένα ποτήρι νερό φρέσκο στις διακοπές μου. Πήρε νερό από την πάνω δεξιά γωνία που δεν είχα καταλάβει πως είχε ξεκολλήσει. Πριν 10 μέρες το έστεια σε service και ακόμη δεν έχω νέα... Και σε εμένα η πάνω δεξιά γωνία είχε ξεκολλήσει στα καλά καθούμενα, μετά 7 μήνες προσεκτικής χρήσης, αλλά και λίγο υποβρύχιας ζωής. Μου αλλάξαν το κέλυφος εντός εγγύησης, αλλά δεν το είχα κάνει μπάνιο πιο πριν... Ευχομαι να τύχεις και εσύ αντίστοιχης συμπεριφοράς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 D5803 by NetRaider|| Θα μου το φτιάξουν στο Service πιστεύεις Νίκο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 D5803 by NetRaider|| Θα μου το φτιάξουν στο Service πιστεύεις Νίκο; Εννοείται δεν είναι φυσιολογικό. Και θα τους πεις να το βάλουν στο νερό να σιγουρετεις ότι είναι οκ, αν χαλάσει να είναι με δική τους ευθύνη.. Ιδανικό θα έλεγα σενάριο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Στο σέρβις μου είπαν ότι εξ ορισμού κάνουν έλεγχο στεγανότητας και για αυτό δεν γίνονται αυτές οι εργασίες στη Θεσσαλονίκη, αλλά το κινητό κατεβαίνει Αθήνα. Για αυτό περιμένω από τις 2/9..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Παιδιά, ψάχνω να αγοράσω ένα bumper για το κινητό μας (δηλαδή να πιάνει μόνο τα πλαινά, όχι την πλάτη) και δεν βρίσκω τίποτα από Ελλάδα. Έχει κανείς τίποτα υπόψη του? ή πουλάει κανείς? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Παιδιά, ψάχνω να αγοράσω ένα bumper για το κινητό μας (δηλαδή να πιάνει μόνο τα πλαινά, όχι την πλάτη) και δεν βρίσκω τίποτα από Ελλάδα. Έχει κανείς τίποτα υπόψη του? ή πουλάει κανείς? Εγώ πήρα αυτή http://www.ebay.com/itm/New-For-Sony-Xperia-Hard-Case-Cover-Luxury-Aluminum-Metal-Push-Pull-Bumper-Frame-/271679423463?var=&hash=item0 και μπορώ να πω ότι μ αρέσει. Κάνει το τηλέφωνο ακόμα πιο κομψό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Εγώ πήρα αυτή http://www.ebay.com/itm/New-For-Sony-Xperia-Hard-Case-Cover-Luxury-Aluminum-Metal-Push-Pull-Bumper-Frame-/271679423463?var=&hash=item0 και μπορώ να πω ότι μ αρέσει. Κάνει το τηλέφωνο ακόμα πιο κομψό Πολυ ωραιο και απο αλουμινιο σε ασπρο κινητο ταιριαζει το μαυρο και το χρυσαφι νομιζω! Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Εγώ πήρα αυτή http://www.ebay.com/itm/New-For-Sony-Xperia-Hard-Case-Cover-Luxury-Aluminum-Metal-Push-Pull-Bumper-Frame-/271679423463?var=&hash=item0 και μπορώ να πω ότι μ αρέσει. Κάνει το τηλέφωνο ακόμα πιο κομψό Πως να παραγγειλω απο ebay??? Εχω paypal, αλλα δυστυχως η πιστωτικη που ειχα συνδεδεμενη με αυτο εληξε πριν 2 μηνες και πλεον δεν με αφηνει να συνδεσω τη νεα καρτα... Αν εχεις καμια ιδεα, θα μου αρεσε τρελα το bumperaκι που ειπες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Νομίζω ότι στις προηγούμενες σελίδες κάποιος έδωσε δύο τρόπους πως να κάνουμε αγορές από πειπαλ Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Νομίζω ότι στις προηγούμενες σελίδες κάποιος έδωσε δύο τρόπους πως να κάνουμε αγορές από πειπαλ Thx, θα το δω! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Πως να παραγγειλω απο ebay??? Εχω paypal, αλλα δυστυχως η πιστωτικη που ειχα συνδεδεμενη με αυτο εληξε πριν 2 μηνες και πλεον δεν με αφηνει να συνδεσω τη νεα καρτα... Αν εχεις καμια ιδεα, θα μου αρεσε τρελα το bumperaκι που ειπες. To PayPal είναι όντως μια πονεμένη ιστορία...Πάντως με request απο αλλο mail μπορείς να περάσεις χρήματα στο PayPal σου, το κάνει ένας φίλος μου τακτικά. Ας ελπίσουμε να εξομάλυνθει η κατάσταση σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Υπάρχει τρόπος να γίνεται αυτόματα η εγκατάσταση των εφαρμογών στη κάρτα μνήμης; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 (edited) Υπάρχει τρόπος να γίνεται αυτόματα η εγκατάσταση των εφαρμογών στη κάρτα μνήμης; Δεν το συνιστώ ακόμα και μια πολύ ποιοτική και ταχύτατη κάρτα όπως η Pro της Samsung. Είναι σαν να έχεις έναν ssd στο λαπτοπ σου και να εγκαθιστάς τα προγράμματα σε έναν μηχανικο 5400 στροφών που στην περίπτωση του δευτερου είναι απόλυτα αξιόπιστος,οχι όμως σε micro sd και σε κινητο με android λειτουργικό. Μόνο multimedia υλικο(ταινιες,μουσικη,φωτο) ενδείκνυται να βάζεις στην micro sd. Edited September 20, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 ποια σας αρεσει πιο πολυ ρε παιδες? και ποια θεωρειτε πιο ρεαλιστικη? https://www.dropbox.com/s/6zoulszelxdgb01/DSC_6248.JPG?dl=0 https://www.dropbox.com/s/a3doik01t7lc180/20150906_193631.jpg?dl=0 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts