ThanosR92 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Απο τις μεχρι τωρα εμπειριες εχω παρατηρησει οτι το πατημα του κουμπιου πολλες φορες χαλανε, προφανως εκει υπαρχει καποιο θεμα, καθως πολλοι εχουν αναφερει οτι το εβαλαν και πατησαν το κουμπι.. Απο την αλλη στις διαφημισεις το προμοταρει ετσι, οτι δηλαδη εχει και κουμπι για υποβρυχιες φωτο... Οσο για την αφη, δε δουλευει ευκολα, αλλα αν επιμεινεις και δεν πατηθει τιποτα αλλο, μπορεις να βγαλεις.. Εγω προσωπικα εχω βγαλει 1-2 φορες με κουμπι αλλα γενικα προτιμω αντιστροφη μετρηση ναμαι πιο σιγουρος.. Επομενως ισως ο φιλος να την πατησε απο το κουμπι της καμερας. Αν πηρε απο το κουμπι τοτε ποιανού λαθος ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Αν πηρε απο το κουμπι τοτε ποιανού λαθος ειναι? Προφανώς της sony..αλλά το θέμα είναι να περάσεις της εγγύηση... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Προφανώς της sony..αλλά το θέμα είναι να περάσεις της εγγύηση... Εγω θα το παω αυριο..Να το πω οτι πηρε απο το κουμπι η οχι?Αρχικα θα πω ολα αυτα που μου ειπες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Εγώ θα έλεγα να μην πεις τίποτα περί του κουμπιού. Κάλλιστα θα μπορούν να ισχυριστούν αν βρουν αλάτι πως και το κουμπί να ευθύνεται δεν έπρεπε εξ'αρχής να μπει σε θαλασσινό νερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Εγώ θα έλεγα να μην πεις τίποτα περί του κουμπιού. Κάλλιστα θα μπορούν να ισχυριστούν αν βρουν αλάτι πως και το κουμπί να ευθύνεται δεν έπρεπε εξ'αρχής να μπει σε θαλασσινό νερό. Ναι ρε μωτο μου αλλα ακουω κλατς κλατς μεσα.Φοβαμαι οτι ειναι αλατι..Τι μπορω να κανω?Δηλαδη ρε παιδια αμα δουν αλατι μεσα τελειωσε?Την εκατσα την βαρκα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Ναι ρε μωτο μου αλλα ακουω κλατς κλατς μεσα.Φοβαμαι οτι ειναι αλατι..Τι μπορω να κανω?Δηλαδη ρε παιδια αμα δουν αλατι μεσα τελειωσε?Την εκατσα την βαρκα? αμα δουν αλατι ναι, δεν στο περνανε, αλλα δεν κανει κλατσ κλατσ το αλατι.. απο εκει και περα, εσυ θα πεις οτι με το που παρελαβες το εβαλες στην πισινα πχ και εμπασε νερο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 αμα δουν αλατι ναι, δεν στο περνανε, αλλα δεν κανει κλατσ κλατσ το αλατι.. απο εκει και περα, εσυ θα πεις οτι με το που παρελαβες το εβαλες στην πισινα πχ και εμπασε νερο.. Χαχαχα λες να εχει παρει πετραδακια απο τους Εγκρεμνους? :wacko: Φευγω για Omnitech..Καλημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Χαχαχα λες να εχει παρει πετραδακια απο τους Εγκρεμνους? :wacko: Φευγω για Omnitech..Καλημερα. Καλημέρα, μακάρι να πανε όλα καλά. Ενημέρωσε μας :-) Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Καλημέρα, μακάρι να πανε όλα καλά. Ενημέρωσε μας :-) Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.Το πηγα σημερα..Βεβαια τους προλαβα σε ολα...Οτι δεν ειμαι ασχετος στο θεμα κινητά. Οτι και φυσικα δεν το εβαλα με ανοιχτα τα καπακια..Και με ρωταει τι εγινε..Της λεω πως το πηρα απο εσας και μετα απο 2 μερες πηρε νερο και εκανε μια γκριματσα σαν λεει εμεις φταιμε...Της λεω επειδη το εχω ξανα βαλει και δεν ειχε παθει τιποτα ισως εγινε κατι εφόσον ανοιχτικε απο εδω και μετα και μου λεει ναι ναι ξερω... Περιμενω μήνυμα τους..Παντως αν δεν μπει στην εγγυηση θα τα παιξω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Το παρήγγειλα! Με προβλημάτιζε λίγο το μέγεθος της οθόνη; του, για αυτο κοιτούσα και το LG G3, αλλα ρε παιδια ειναι πολύ άσχημο το G3... Τεσπα. Πως πάει με Lollipop και παιχνίδια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Το παρήγγειλα! Με προβλημάτιζε λίγο το μέγεθος της οθόνη; του, για αυτο κοιτούσα και το LG G3, αλλα ρε παιδια ειναι πολύ άσχημο το G3... Τεσπα. Πως πάει με Lollipop και παιχνίδια? Τι εννοείς σε προβληματίζει το μέγεθος της οθόνης; Και η σύγκριση με το G3 ειναι άτοπη μιας και μιλάμε για διαφορετική κατηγορία συσκευών. Το ένα 5.5 ίντσες το άλλο 4.6. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Παιδια δεν το περασαν στην εγγυηση γιατι λεει μπηκε νερο απο τα καπακια τα οποια φυσικα τα ειχα κλειστα... Δεν ειδαν θαλασσινο νερο εκανα μεγαλη φασαρια στην SONY τους ειπα πως θα παω δικηγόρο και ηταν ολο στην κοντρα χωρις να θελουν να βοηθησουν...Οταν ζητησα να μιλήσω με καποιον υπεύθυνο τα εχασε ο αλλος στο τηλεφωνο και ειπε θα σας καλεσει εκεινος σε 2-3 μερες και εγω ειπα θελω να μιλήσω τωρα και επεμενε πως οχι...Τι να κανω?Ελεος ποια ειναι μεγαλοι αλητες ολοις τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 (edited) Παιδια δεν το περασαν στην εγγυηση γιατι λεει μπηκε νερο απο τα καπακια τα οποια φυσικα τα ειχα κλειστα... Δεν ειδαν θαλασσινο νερο εκανα μεγαλη φασαρια στην SONY τους ειπα πως θα παω δικηγόρο και ηταν ολο στην κοντρα χωρις να θελουν να βοηθησουν...Οταν ζητησα να μιλήσω με καποιον υπεύθυνο τα εχασε ο αλλος στο τηλεφωνο και ειπε θα σας καλεσει εκεινος σε 2-3 μερες και εγω ειπα θελω να μιλήσω τωρα και επεμενε πως οχι...Τι να κανω?Ελεος ποια ειναι μεγαλοι αλητες ολοις τους... Μίλησε και με την Sony απευθείας ετσι ώστε οι ίδιοι να μιλήσουν με το service μπας και γίνει τίποτα. Η δοκιμάζεις την arvato. Πάντως γενικά μιλώντας το όλο θέμα με την αδιάβροχοποίηση ειναι μπλεξιμο και μπελάς και στην λογική άντε να βρεις άκρη διότι άντε να απόδειξης ότι δεν είσαι ελέφαντας. Edited August 20, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Μίλησε και με την Sony απευθείας ετσι ώστε οι ίδιοι να μιλήσουν με το service μπας και γίνει τίποτα. Η δοκιμάζεις την arvato. Ολα αυτα που λεω ειναι επειδη μίλησα και με την SONY στην Omnitech ηταν μια χαρα τα παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Τι εννοείς σε προβληματίζει το μέγεθος της οθόνης; Και η σύγκριση με το G3 ειναι άτοπη μιας και μιλάμε για διαφορετική κατηγορία συσκευών. Το ένα 5.5 ίντσες το άλλο 4.6. Είναι στην ίδια κατηγορία τιμής όμως, στα ίδια χαρακτηριστικά επεξεργαστή. Γιαυτο προβληματίστικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Πάντως όταν τα βάζουμε σε νερό πρεπει να έχουμε στην άκρη του μυαλού μας ότι μπορεί να μην μας καλύψει η εταιρία διότι η φύση της αδιάβροχοποίησης ειναι με πολλές πολλές ιδιαιτερότητες. Αρκετούς θα τους καλύψει,αλλα απίθανο όλους όμως. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι στην ίδια κατηγορία τιμής όμως, στα ίδια χαρακτηριστικά επεξεργαστή. Γιαυτο προβληματίστικα. Κοιτά αν σε βολέψει από άποψη μέγεθος οθόνης,η συσκευή θα σε καλύψει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό μιας και σε αρκετούς τομείς υπερέχει του G3. Πάντα εξαρτάται και από ποια συσκευή Προέρχεσαι ετσι ώστε να δεις αν θα σε βολέψει η όχι. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Πάντως μεταξύ μας δεν είναι και αλήτες, γιατί οκ, μπορεί να φταίνε αυτοί για το συγκεκριμένο θέμα αδιαβροχοποίησης, αλλά και εσύ είσαι εκτός εγγύησης γιατί το έβαλες σε θαλασσινό νερό. Με το μέρος σου είμαι, μη με παρεξηγήσεις. Ελπίζω να μη διαβάζουν το φόρουμ :D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Τελικά το πήγαμε το κινητό του κολλητού μου την Παρασκευή το πρωί στην Arvato (η Omnitech μας πέφτει πολύ μακριά!) και σήμερα πήγε και το πήρε!Να υπενθυμίσω τι προβλήματα είχε: 1.Πίσω κάμερα δεν δούλευε 2.Ηχείο πολύ χαμηλά 3.Το μικρόφωνο έκανε διάφορα κόλπα στην ένταση την ώρα της κλήσης 4.Οθόνη.....σαν να έφευγε η καλωδιοταινία και μία έπιανε μία όχι ή τα έδειχνε όπως να'ναι! Τελικά του έγραψαν στην επισκευή ότι του άλλαξαν τα εξής: 1.Πλακέτα 2.Ηχείο 3.Μικρόφωνο 4. Κάμερα Με λίγα λόγια ολόκληρο το κινητό! Θα δούμε τώρα πώς θα πάει στην πορεία! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Πάντως μεταξύ μας δεν είναι και αλήτες, γιατί οκ, μπορεί να φταίνε αυτοί για το συγκεκριμένο θέμα αδιαβροχοποίησης, αλλά και εσύ είσαι εκτός εγγύησης γιατί το έβαλες σε θαλασσινό νερό. Με το μέρος σου είμαι, μη με παρεξηγήσεις. Ελπίζω να μη διαβάζουν το φόρουμ :D Δεν πιστεύω ότι πήρε νερά λόγω του θαλασσινού νερού. Το αλάτι της θάλασσας βλάπτει μακροπρόθεσμα την αδιαβροχοποίηση. Όχι μέσα σε λίγη ώρα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Ανεξάρτητα από το νερό που βουτήχτηκε πάλι σε εκείνον θα έριχναν την ευθύνη ότι δεν έκλεισε καλά τις τάπες του κινητού. Ώστόσο αυτές οι τάπες είναι λες και είναι από παιδικό παιχνίδι, στο κινητό της αδερφής μου αρχικά δεν εφάρμοζαν καλά και γενικά φαίνονται πολύ ψεύτικες και ευαίσθητες. Και αυτά σε κινητό με τιμή λανσαρίσματος τα 600 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Ανεξάρτητα από το νερό που βουτήχτηκε πάλι σε εκείνον θα έριχναν την ευθύνη ότι δεν έκλεισε καλά τις τάπες του κινητού. Ώστόσο αυτές οι τάπες είναι λες και είναι από παιδικό παιχνίδι, στο κινητό της αδερφής μου αρχικά δεν εφάρμοζαν καλά και γενικά φαίνονται πολύ ψεύτικες και ευαίσθητες. Και αυτά σε κινητό με τιμή λανσαρίσματος τα 600 ευρώ. Και εγώ έτσι νόμιζα, αλλά όλα τα αδιάβροχα κινητά τέτοιες τάπες έχουν. Που νομίζεις ότι θα σου μείνουν στο χέρι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Και εγώ έτσι νόμιζα, αλλά όλα τα αδιάβροχα κινητά τέτοιες τάπες έχουν. Που νομίζεις ότι θα σου μείνουν στο χέρι. το moto g 2015 δεν έχει καν τάπα. βέβαια δεν ξέρω τι θα συμβεί αν όταν το βάλεις σε θαλασσινό νερό και έρθει σε επαφή με την Micro usb θύρα το αλάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Δεν πιστεύω ότι πήρε νερά λόγω του θαλασσινού νερού. Έχει σημασία? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Δεν πιστεύω ότι πήρε νερά λόγω του θαλασσινού νερού. Το αλάτι της θάλασσας βλάπτει μακροπρόθεσμα την αδιαβροχοποίηση. Όχι μέσα σε λίγη ώρα. Ανεξάρτητα από το νερό που βουτήχτηκε πάλι σε εκείνον θα έριχναν την ευθύνη ότι δεν έκλεισε καλά τις τάπες του κινητού. Ώστόσο αυτές οι τάπες είναι λες και είναι από παιδικό παιχνίδι, στο κινητό της αδερφής μου αρχικά δεν εφάρμοζαν καλά και γενικά φαίνονται πολύ ψεύτικες και ευαίσθητες. Και αυτά σε κινητό με τιμή λανσαρίσματος τα 600 ευρώ. καπως ετσι ειναι, το θαλασσινο νερο δε νομιζω να ειναι πιο αραιο και αρα να μπορει να μπει μεσα απο τις ταπες οταν το γλυκο δε μπορει.. Ειναι καθαρα θεμα μακροχρονιας διαβρωσης που προκαλει, και γιαυτο το απαγορευουν, ασχετως αν η ζημια γινει στην 1η βουτια ή μετα απο καιρο. Το προβλημα ειναι οτι πως αποδεικνυεις οτι ειχες κλειστες τις ταπες? Προφανως ολοι τις εχουμε κλειστες, αλλα αν δεν εφαρμοζουν καλα? Απο την αλλη, ο φιλος Θανος, επειδη δε θυμαμαι, μηπως το αφησε πολλη ωρα σε μπωλ με νερο για να φυγει το αλατι και ετσι εφτασε το νερο στο χαρτακι που εχει η ταπα της σιμ? Τελος, οντως ειναι θεμα να αποδειξεις οτι εχεις δικιο, και γιαυτο πρεπει να επιμεινεις και να τους πιεσεις και με νομικη οδο. Εγω στη θεση σου φιλε Θανο θα πηγαινα επι τοπου εκει και θα ζητουσα να μου αποδειξουν πως διαπιστωσαν οτι ειναι δικη μου υπαιτιοτητα και πως κρινουν οτι βγαινει εκτος εγγυησης!! Αν μου πουν για το χαρτακι, θα τους πω απλα, αν η ταπα δε μονωνει σωστα, πως μπορει η χρηστης του κινητου να το ξερει εφοσον την βλεπει κλειστη και δεν βλεπει κατι υποπτο κατα τη διαρκεια? Τελος, στη θεση σου φιλε Θανο θα ελεγα για το κουμπι της καμερας, το οποιο ειπαμε να μην πεις, και αυτο που θα ελεγα ειναι το εξης, οτι οταν το ειχες δοκιμασει πριν πας σερβις, μες το νερο, δεν ειχε κανενα θεμα.. Τωρα το δοκιμασες με χρηση του κουμπιου της καμερας (το οποιο πριν πας σερβις δεν ειχες δοκιμασει) και μολις το δοκιμασες μπηκε νερο... Αυτο ομως δεν ειναι δικη σου υπαιτιοτητα γιατι η σονυ διαφημιζει ξεκαθαρα το κινητο ως φωτογραφικο κατω απο το νερο με χρηση του κουμπιου..Αρα θα τους ελεγα οτι θεωρω οτι μπηκε απο εκει το νερο, και ας σου αποδειξουν οτι δεν μπηκε απο εκει.. Εχουν μηχανημα? εχουν τροπο? Εσυ εχεις. Επισης θα πεις οτι, δεν ειναι κανενας χαζος να παει να βαλει 400 ευρω ετσι στο νερο χωρις να προσεξει, ομως αν η σονυ εχει αστοχιες ας φροντισει να τις πληρωνει.. Κατα τα αλλα, το θαλασσινο νερο δεν πιστευω οτι θα διαπιστωθει αν το ξεπλυνες οταν το βουτηξες. το moto g 2015 δεν έχει καν τάπα. βέβαια δεν ξέρω τι θα συμβεί αν όταν το βάλεις σε θαλασσινό νερό και έρθει σε επαφή με την Micro usb θύρα το αλάτι. Προφανως τιποτα, αρκει να μην το βαλεις στη φορτιση μεχρι να στεγνωσει, ετσι ειναι και το Μ4 το σονυ και τα επομενα σονυ που θα βγουν.. Βεβαια δε νομιζω οτι το moto G μπαινει σε θαλασσινο νερο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 καπως ετσι ειναι, το θαλασσινο νερο δε νομιζω να ειναι πιο αραιο και αρα να μπορει να μπει μεσα απο τις ταπες οταν το γλυκο δε μπορει.. Ειναι καθαρα θεμα μακροχρονιας διαβρωσης που προκαλει, και γιαυτο το απαγορευουν, ασχετως αν η ζημια γινει στην 1η βουτια ή μετα απο καιρο. Το προβλημα ειναι οτι πως αποδεικνυεις οτι ειχες κλειστες τις ταπες? Προφανως ολοι τις εχουμε κλειστες, αλλα αν δεν εφαρμοζουν καλα? Απο την αλλη, ο φιλος Θανος, επειδη δε θυμαμαι, μηπως το αφησε πολλη ωρα σε μπωλ με νερο για να φυγει το αλατι και ετσι εφτασε το νερο στο χαρτακι που εχει η ταπα της σιμ? Τελος, οντως ειναι θεμα να αποδειξεις οτι εχεις δικιο, και γιαυτο πρεπει να επιμεινεις και να τους πιεσεις και με νομικη οδο. Εγω στη θεση σου φιλε Θανο θα πηγαινα επι τοπου εκει και θα ζητουσα να μου αποδειξουν πως διαπιστωσαν οτι ειναι δικη μου υπαιτιοτητα και πως κρινουν οτι βγαινει εκτος εγγυησης!! Αν μου πουν για το χαρτακι, θα τους πω απλα, αν η ταπα δε μονωνει σωστα, πως μπορει η χρηστης του κινητου να το ξερει εφοσον την βλεπει κλειστη και δεν βλεπει κατι υποπτο κατα τη διαρκεια? Τελος, στη θεση σου φιλε Θανο θα ελεγα για το κουμπι της καμερας, το οποιο ειπαμε να μην πεις, και αυτο που θα ελεγα ειναι το εξης, οτι οταν το ειχες δοκιμασει πριν πας σερβις, μες το νερο, δεν ειχε κανενα θεμα.. Τωρα το δοκιμασες με χρηση του κουμπιου της καμερας (το οποιο πριν πας σερβις δεν ειχες δοκιμασει) και μολις το δοκιμασες μπηκε νερο... Αυτο ομως δεν ειναι δικη σου υπαιτιοτητα γιατι η σονυ διαφημιζει ξεκαθαρα το κινητο ως φωτογραφικο κατω απο το νερο με χρηση του κουμπιου..Αρα θα τους ελεγα οτι θεωρω οτι μπηκε απο εκει το νερο, και ας σου αποδειξουν οτι δεν μπηκε απο εκει.. Εχουν μηχανημα? εχουν τροπο? Εσυ εχεις. Επισης θα πεις οτι, δεν ειναι κανενας χαζος να παει να βαλει 400 ευρω ετσι στο νερο χωρις να προσεξει, ομως αν η σονυ εχει αστοχιες ας φροντισει να τις πληρωνει.. Κατα τα αλλα, το θαλασσινο νερο δεν πιστευω οτι θα διαπιστωθει αν το ξεπλυνες οταν το βουτηξες. Φιλε μου Νικο τα ειπα ολα 100 φορες..Στην Omnitech ειπαν θα το κρατήσουν μεχρι την Δευτέρα μήπως κανει κατι ο Υπεύθυνος τους ..Θα πω και αυτο με την καμερα...Ομως με τον δικηγόρο τι μπορω να κανω?Παιδια ειμαι σαλταρισμενος..Δεν μου περισευουν για κανενα λογο 400 ευρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts