Nikos_Mpl Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Καλησπέρα, Πριν λιγες μερες εβαλα το sony z3 compact στο νερό (ισα που το εβρεξα επιφανειακα..) και πηρε νερο... Το πηγα στην omnitech οπου εκαναν ελεγχο και μου ειπαν πως εχει παθει οξειδωση η πλακετα (λογω του νερου προφανώς)και η ευθυνη ειναι του πελατη και δεν το καλυπτει η εγγυηση....Δεν το επισκευασα λογω κόστους(279+ΦΠΑ), το πηρα και εφυγα....Μου εδωσαν το κινητο με ανοιχτο το πισω καπακι απο το service...Και εχω τα εξεις ερωτηματα? Τι ελεγχο κανουν για την αδιαβροχοποιηση? (δεν το βαζουν στο νερο παντως...ετσι μου είπαν γιατι ρωτησα) και γιατι ανοιξανε το καπακι απο πισω για να δουνε τι??... Αν πηρε νερο το κινητο απο το πισω μερος πως μπορω να το αποδείξω τωρα??..... Το κινητο ήταν η πρώτη φορά που μπηκε σε νερο. Επισης τα πλαινα καπακια που μου λενε πως πηρε απο εκει νερό δεν τα χρησιμοποιω γιατι το κινητο το φορτίζω σε docking statio....Εχουν ανοιχτει το πολυ 5-6 φορες.... Ευχαριστω και συγγνωμη για το το τεράστια κείμενο καταρχην εννοεις οτι σου αφησαν ξεβιδωμενο ή ξεκολλημενο το πισω καπακι? (της μπαταριας?) Δευτερον, σου ειπαν οτι πηρε νερο απο την ταπα και δεν τους ειπες οτι την ειχες κλειστη να αποδειξουν οτι εγινε ετσι? Μεσα απο τις ταπες υπαρχει ενα χαρτακι που αν γινει μωβ νομιζω σημαινει οτι εχει μπει νερο απο εκει, αλλα πανω σε αυτο το θεμα εγω απορω με το εξης, αν μπει νερο απο πισω πχ ή απο αλλο σημειο,και γεμισει νερο το κινητο, δε θα φτασει και στο χαρτακι?? ΠΑρολα αυτα, υποτιθεται οτι με το χαρτακι στις ταπες κρινουν αν εμπασε νερο απο εκει αρα οτι εφταιγες εσυ, μηπως ομως ειχες ελατωματικα καπακια πχ που δεν εκλειναν καλα? Εγω αν ημουν σιγουρος οτι δεν εκανα πατατα, θα επεμενα να το περασουν με ο,τι επιχειρημα μπορω να βρω, οπως αυτα. Οτι πχ που ξερουμε οτι τα καπακια δεν εχουν προβλημα αρα οτι ειναι δικη τους ευθυνη κτλ κτλ κτλ. Απορια τωρα, επειδη ειπες οτι εμπασε νερο που το εβρεξες λιγο και χαλασε, μηπως γενικα αθλεισαι και το βαζεις σε καμια τσεπη που ιδρωνει? γιατι με λιγο νερακι που λες οτι εριξες και επαθε τετοια οξειδωση που λενε αυτοι, δε μου κολλαει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TEXAN Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 1)Το πισω καπακι ηταν ξεκολλημένο τελειως...(θελει κολλα για να ειναι αδιαβροχο και στεγανο)...εχει καποια παλιά κατάλοιπα κολλας πανω του 2) Τους ειπα ειχα κλειστα τα καπάκια 100φορες και ελεγαν οτι ο ελεγχος με το μηχανημα εδειξε οτι μπηκε νερο αυτα....Θα παω αυριο να μαθω πως ακριβως γινετε ο ελεγχος γιατι πιστευω οτι ουτε μηχανημα εχουν ουτε τιποτα.....Απλα θα ανοιγουν το κινητο και θα βλεπουν πως ειναι μεσα..... Οσο αφορα το χρωμα με τα καπάκια δεν εχω δει να εχουν κατι τέτοιο πάνω...... Τελος με την οξειδωση μην φανταστεις οτι εχει παθει εξωτερικα κατι η πλακετα..απλά ετσι το είπαν...προφανως εχει χαλάσει απο την επαφη με το νερο αλλα μεχρι εκει... Το κινητο ειναι μονιμα σε θήκη και δεν εχει την παραμικρή γρατζουνια...την εβγαλα μονο για να μην την βρέξω στο νερό..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Καλησπέρα, Πριν λιγες μερες εβαλα το sony z3 compact στο νερό (ισα που το εβρεξα επιφανειακα..) και πηρε νερο... Το πηγα στην omnitech οπου εκαναν ελεγχο και μου ειπαν πως εχει παθει οξειδωση η πλακετα (λογω του νερου προφανώς)και η ευθυνη ειναι του πελατη και δεν το καλυπτει η εγγυηση....Δεν το επισκευασα λογω κόστους(279+ΦΠΑ), το πηρα και εφυγα....Μου εδωσαν το κινητο με ανοιχτο το πισω καπακι απο το service...Και εχω τα εξεις ερωτηματα? Τι ελεγχο κανουν για την αδιαβροχοποιηση? (δεν το βαζουν στο νερο παντως...ετσι μου είπαν γιατι ρωτησα) και γιατι ανοιξανε το καπακι απο πισω για να δουνε τι??... Αν πηρε νερο το κινητο απο το πισω μερος πως μπορω να το αποδείξω τωρα??..... Το κινητο ήταν η πρώτη φορά που μπηκε σε νερο. Επισης τα πλαινα καπακια που μου λενε πως πηρε απο εκει νερό δεν τα χρησιμοποιω γιατι το κινητο το φορτίζω σε docking statio....Εχουν ανοιχτει το πολυ 5-6 φορες.... Ευχαριστω και συγγνωμη για το το τεράστια κείμενο καταρχην εννοεις οτι σου αφησαν ξεβιδωμενο ή ξεκολλημενο το πισω καπακι? (της μπαταριας?) Δευτερον, σου ειπαν οτι πηρε νερο απο την ταπα και δεν τους ειπες οτι την ειχες κλειστη να αποδειξουν οτι εγινε ετσι? Μεσα απο τις ταπες υπαρχει ενα χαρτακι που αν γινει μωβ νομιζω σημαινει οτι εχει μπει νερο απο εκει, αλλα πανω σε αυτο το θεμα εγω απορω με το εξης, αν μπει νερο απο πισω πχ ή απο αλλο σημειο,και γεμισει νερο το κινητο, δε θα φτασει και στο χαρτακι?? ΠΑρολα αυτα, υποτιθεται οτι με το χαρτακι στις ταπες κρινουν αν εμπασε νερο απο εκει αρα οτι εφταιγες εσυ, μηπως ομως ειχες ελατωματικα καπακια πχ που δεν εκλειναν καλα? Εγω αν ημουν σιγουρος οτι δεν εκανα πατατα, θα επεμενα να το περασουν με ο,τι επιχειρημα μπορω να βρω, οπως αυτα. Οτι πχ που ξερουμε οτι τα καπακια δεν εχουν προβλημα αρα οτι ειναι δικη τους ευθυνη κτλ κτλ κτλ. Απορια τωρα, επειδη ειπες οτι εμπασε νερο που το εβρεξες λιγο και χαλασε, μηπως γενικα αθλεισαι και το βαζεις σε καμια τσεπη που ιδρωνει? γιατι με λιγο νερακι που λες οτι εριξες και επαθε τετοια οξειδωση που λενε αυτοι, δε μου κολλαει.. Παιδια επειδη και εγω θα το παω μεθαυριο...Ολα αυτα μου φαινονται υποπτα εμενα.. Εγω το κινητο το ειχα βουτήξει και δεν ειχε παθει τιποτα..Την Πεμπτη μου εκαναν αλλαγη στην οθονη και στα καπακια και γενικα σε ολο το πλαισιο γυρο το γκρι (εχω το ασπρο) Αρα προφανως για να παρει νερο μετα απο 2 μερες τι παει να πει?Εκεινοι φυσικα θα πουνε πως φταιω εγω..Αλλα πως?Αφου ηταν ολα κλειστα...Πως μπορω να βρω το δικιο μου?Με δικηγόρο?Απογοητευση μεγαλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Παιδια επειδη και εγω θα το παω μεθαυριο...Ολα αυτα μου φαινονται υποπτα εμενα.. Εγω το κινητο το ειχα βουτήξει και δεν ειχε παθει τιποτα..Την Πεμπτη μου εκαναν αλλαγη στην οθονη και στα καπακια και γενικα σε ολο το πλαισιο γυρο το γκρι (εχω το ασπρο) Αρα προφανως για να παρει νερο μετα απο 2 μερες τι παει να πει?Εκεινοι φυσικα θα πουνε πως φταιω εγω..Αλλα πως?Αφου ηταν ολα κλειστα...Πως μπορω να βρω το δικιο μου?Με δικηγόρο?Απογοητευση μεγαλη... τιποτα, θα πας και θα πεις οτι το ειχες βαλει στο νερο στο παρελθον και δεν ειχε κανενα προβλημα, αν μπηκε νερο απο τις ταπες ειναι δικη τους ευθυνη εφοσον εβαλαν χερι. Θα τους πεις, δεν ειμαι ηλιθιος να το βαλω στο νερο με ανοιχτες ταπες και το κινητο ηταν αριστο πριν στο θεμα μονωσης. Το παν ειναι να τα πεις απο πριν για να μην σου πουν μετα οτι εσυ φταις.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1)Το πισω καπακι ηταν ξεκολλημένο τελειως...(θελει κολλα για να ειναι αδιαβροχο και στεγανο)...εχει καποια παλιά κατάλοιπα κολλας πανω του 2) Τους ειπα ειχα κλειστα τα καπάκια 100φορες και ελεγαν οτι ο ελεγχος με το μηχανημα εδειξε οτι μπηκε νερο αυτα....Θα παω αυριο να μαθω πως ακριβως γινετε ο ελεγχος γιατι πιστευω οτι ουτε μηχανημα εχουν ουτε τιποτα.....Απλα θα ανοιγουν το κινητο και θα βλεπουν πως ειναι μεσα..... Οσο αφορα το χρωμα με τα καπάκια δεν εχω δει να εχουν κατι τέτοιο πάνω...... Τελος με την οξειδωση μην φανταστεις οτι εχει παθει εξωτερικα κατι η πλακετα..απλά ετσι το είπαν...προφανως εχει χαλάσει απο την επαφη με το νερο αλλα μεχρι εκει... Το κινητο ειναι μονιμα σε θήκη και δεν εχει την παραμικρή γρατζουνια...την εβγαλα μονο για να μην την βρέξω στο νερό..... τοτε θα απαιτησεις έγγραφη απαντηση και αιτιολογηση και θα τους πεις οτι θα τους καταγγειλεις διοτι σου βγαζουν εκτος εγγυησης κινητο το οποιο ειχε ελαττωμα..Αλλιως να σου αιτιολογησουν πως αποδεικνυεται η κακη χρηση απο σενα. Τι λεει το μηχανημα? οτι με κλειστες ταπες δεν μπαζει και οτι μπηκε νερο απο εκει? Διοτι αυτοι εχουν εναν τροπο ή μηχανημα, που ελεγχουν την στεγανοποιηση του κινητου και αυτο ισως να τους εδειξε οτι πχ δεν μπαζει απο πουθενα, αρα οτι το βουτηξες με ανοιχτες ταπες. Για μενα μην το αφησεις εαν εισαι σιγουρος οτι δεν ηταν ανοιχτη καμια ταπα. Οσο για το χαρτακι, το βλεπεις οτι ειναι λευκο? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 τιποτα, θα πας και θα πεις οτι το ειχες βαλει στο νερο στο παρελθον και δεν ειχε κανενα προβλημα, αν μπηκε νερο απο τις ταπες ειναι δικη τους ευθυνη εφοσον εβαλαν χερι. Θα τους πεις, δεν ειμαι ηλιθιος να το βαλω στο νερο με ανοιχτες ταπες και το κινητο ηταν αριστο πριν στο θεμα μονωσης. Το παν ειναι να τα πεις απο πριν για να μην σου πουν μετα οτι εσυ φταις.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραια θα τα ελεγα αυτα ειναι το μονο σιγουρο..Ομως και παλι πιστευω πως θα το γυρισουν σε εμενα.. Το ειχα βαλει παλι σε θαλασσα και δεν ειχε παθει τιποτα απο την στιγμη που ανοιχτικε το κινητο μετα απο 2 μερες σταματησε να δουλευει..Βεβαια εγω θα πω πως το εβαλα σε πισινα...Παντως δεν θα το αφησω ετσι γιατι να δωσω 370 να παρω αλλο δεν παιζει...Εγω πριν 6 μηνες το ειχα παρει 360 κατι...Εργαλειο το κινητο αλλα εμενα μου βγηκε προβληματικο...Αλλα δεν το αλλαζω με τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Ωραια θα τα ελεγα αυτα ειναι το μονο σιγουρο..Ομως και παλι πιστευω πως θα το γυρισουν σε εμενα.. Το ειχα βαλει παλι σε θαλασσα και δεν ειχε παθει τιποτα απο την στιγμη που ανοιχτικε το κινητο μετα απο 2 μερες σταματησε να δουλευει..Βεβαια εγω θα πω πως το εβαλα σε πισινα...Παντως δεν θα το αφησω ετσι γιατι να δωσω 370 να παρω αλλο δεν παιζει...Εγω πριν 6 μηνες το ειχα παρει 360 κατι...Εργαλειο το κινητο αλλα εμενα μου βγηκε προβληματικο...Αλλα δεν το αλλαζω με τιποτα... αμα ηταν σε θαλασσα φιλε..ισως δεν κανεις δουλεια..να ειμαστε και σωστοι. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Νομίζω πως είναι προφανές ότι το κινητό απέκτησε πρόβλημα στεγανοποίησης αφότου ανοίχτηκε από αυτούς. Ο αισθητήρας υγρασίας είχε γίνει ροζ όταν το έβγαλες από τη θάλασσα ή μετά από όταν το έβαλες σε γλυκό νερό όπως είπες αργότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TEXAN Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Γι αυτο ρωτησα αν ξερει καποιος τι μηχανημα εχουν και κανουν ελεγχο για την στεγανοποιηση...Γιατι πιστευω πως απλα το λενε για να ψαρέψουν τον κοσμο που δεν ξερει.... Γιατι σε εμενα που εκαναν ελεγχο μετα εδωσαν το κινητο με ανοιχτο το πισω καπακι...Πως κανεις ελεγχο και λες οτι φταιω εγω την στιγμη που στο service ανοιξαν το πισω καπακι.....Με κλειστο καπακι δεν επρεπε να γίνει ο ελεγχος.....??? Για ποιο λογο το ανοιξαν??? Απλα το ριχνουν στο πελατη για να μην πληρωσουν εκεινοι.... Κοιταξα πριν λιγο προσεκτικα τα υπολοιμματα κολλας που εχουν μεινει σε αυτο και σε παρα πολλα σημεια δεν εχει.....οποτε ειμαι σιγουρος πως ειχε προβλημα απο την κατασκευή του με την στεγανοποιηση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Αυτό μπορεί να μην παίζει ρόλο. Το καπάκι κολλάει με μια λεπτή ταινία διπλής όψεως που αναγκαστικά την βγάζεις για να το ξεκολλήσεις, οπότε δεν είναι σίγουρο ότι θα αφήσει υπολείμματα παντού. Το ζήτημα είναι άλλο. Αν οι αισθητήρας υγρασίας στα flaps δεν είναι ροζ δεν έχει περάσει νερό από εκεί. Αν έχει βρεθεί νερό ή ζημιά από νερό στην πλακέτα, δεν είναι πρόβλημα από κατασκευής της συσκευής; Κανονικά θα όφειλαν να το αλλάξουν/επισκευάσουν χωρίς χρέωση πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TEXAN Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Αυτό μπορεί να μην παίζει ρόλο. Το καπάκι κολλάει με μια λεπτή ταινία διπλής όψεως που αναγκαστικά την βγάζεις για να το ξεκολλήσεις, οπότε δεν είναι σίγουρο ότι θα αφήσει υπολείμματα παντού. Το ζήτημα είναι άλλο. Αν οι αισθητήρας υγρασίας στα flaps δεν είναι ροζ δεν έχει περάσει νερό από εκεί. Αν έχει βρεθεί νερό ή ζημιά από νερό στην πλακέτα, δεν είναι πρόβλημα από κατασκευής της συσκευής; Κανονικά θα όφειλαν να το αλλάξουν/επισκευάσουν χωρίς χρέωση πιστεύω. Αν δεις το καπακι θα καταλαβεις οτι σε μερικα σημεια ειναι τελειως καθαρο απο κολλες....οσο και να βγαλεις την ταινια εστω λιγα σημαδια απο κολλα θα μείνουν...Αλλα εκτος αυτου δεν καταλαβα ποτε γιατι μου ανοιξαν αυτο το καπακι....για να δουν τι???Εγω πιστευω το ανοιξαν σκοπιμα ωστε να μην μπορω να αποδειξω πλεον τιποτα....Αν καναμε στο εργαστηριο αλλο ενα πειραμα με νερο πιστευω θα ξαναεβαζε νερο απο εκει γιατι τα πλαινα καπακια ηταν σιγουρα κλειστα.... *Αν παρει νερο εσωτερικα μετα δεν παει νερο για να γινει και ο ενδεικτης ροζ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Το καπάκι αναγκαστικά θα βγει για να δουν τι έχει ή για να επισκευαστεί. Στο δικό μου xperia z που το έχω βγάλει 2 φορές (μια 2 χρόνια μετά την αγορά και ξανά 4 μήνες μετά αφού το είχα κολλήσει με την δικιά του ταινία που είχα αγοράσει) ήταν κάπως έτσι όπως περιγράφεις (αν κατάλαβα καλά). Σε κάποια σημεία είχε κόλλα ενώ σε μερικά αλλά είχε φύγει εντελώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Κάθε μέρα μέσα στο νερό το έχω, το πλένω κτλ. Δε καταλαβαίνω τι λες. Ξαναδιάβασε πόσα έχουν πνίγει μέχρι τώρα και μετά ξαναπες μου ότι δεν καταλαβαίνεις... Πραγματικά απορώ με μερικούς λες και έχουν μετοχές στην εταιρεία! Για μένα τόσα κινητά που έχουν πάρει νερό είναι αποτυχία της αδιαβροχοποιησης!πως θα γίνει δλδ! Πραγματικά είναι ένα σούπερ κινητό δεν το αλλάζω με κανένα αλλά να τα λέμε όλα Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Ξαναδιάβασε πόσα έχουν πνίγει μέχρι τώρα και μετά ξαναπες μου ότι δεν καταλαβαίνεις... Πραγματικά απορώ με μερικούς λες και έχουν μετοχές στην εταιρεία! Για μένα τόσα κινητά που έχουν πάρει νερό είναι αποτυχία της αδιαβροχοποιησης!πως θα γίνει δλδ! Πραγματικά είναι ένα σούπερ κινητό δεν το αλλάζω με κανένα αλλά να τα λέμε όλα Ναι ρε μετοχές! Το συμφέρον μου κοιτάω. Και σε οξύ δε παθαίνει τίποτα παίδες, μη μασατε. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 αμα ηταν σε θαλασσα φιλε..ισως δεν κανεις δουλεια..να ειμαστε και σωστοι. Νομίζω πως είναι προφανές ότι το κινητό απέκτησε πρόβλημα στεγανοποίησης αφότου ανοίχτηκε από αυτούς. Ο αισθητήρας υγρασίας είχε γίνει ροζ όταν το έβγαλες από τη θάλασσα ή μετά από όταν το έβαλες σε γλυκό νερό όπως είπες αργότερα; Γιατι να ειμαστε σωστοι?Το κινητο εγω το εχω ξανα βαλει σε θαλασσα και δεν επαθε τιποτα..Απο την στιγμη που ανοιχτηκε μετα απο 2 μερες χαλασε...Εχει χαλασει για πλακα σε αλλους που το βαζουν σε πισινα.... Φιλε μου αυτο δεν το προσεξα αλλα αν θυμαμαι καλα μετα...Δεν περνω και ορκο ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Τυπικά δεν επιτρέπεται να το βάλεις σε θαλασσινό νερό. H Sony εδώ λέει : *The Xperia Z3 Compact is waterproof and protected against dust as long as you follow a few simple instructions: all ports and attached covers are firmly closed; you can’t take the phone deeper than 1.5m of water and for longer than 30 minutes; and the water should be fresh water. Casual use in chlorinated pools is permitted provided it’s rinsed in fresh water afterwards. No seawater and no salt water pools. Abuse and improper use of device will invalidate warranty. Στην πράξη συνήθως υπάρχουν κάποιες ανοχές στις διάφορες κατασκευές, και ίσως δεν σου πάθει τίποτα αν το βάλεις μια φορά στη θάλασσα, αρκεί να το πλύνεις μετά καλά. Αλλά είναι κάτι που κανονικά πρέπει να αποφεύγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Τυπικά δεν επιτρέπεται να το βάλεις σε θαλασσινό νερό. H Sony εδώ λέει : Στην πράξη συνήθως υπάρχουν κάποιες ανοχές στις διάφορες κατασκευές, και ίσως δεν σου πάθει τίποτα αν το βάλεις μια φορά στη θάλασσα, αρκεί να το πλύνεις μετά καλά. Αλλά είναι κάτι που κανονικά πρέπει να αποφεύγεται. Ναι καταλαβαινω...Ομως δεν ειναι τυχαιο οτι εγινε μετα απο το ανοιγμα...Δεν γινετε μετα απο 2 μερες να το χαλασα εγω το κινητο.Η τα καπακια του...Το θεμα ειναι πως αν δεν το φτιαξουν θελουν και 20 ευρο που δεν περισευουν φυσικα...Αν δεν εχω καθολου ελπιδες να μην το παω...Αλλα οταν μιλησα με την κοπελα που ειναι με το που μπαινεις της λεω "Καλησπερα ειχα φερειε ενα Z3 Compact την Πεμπτη και μου λεει α ναι..Της λεω οτι μετα απο 2 μερες σε βουτια απο πισινα χαλασε και ψηλο γελασε.." Δεν ξερω τι να πω..Απλα το κινητο τωρα εχει 370 ενω εγω το ειχα παρει 360 πριν 6 μηνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Υπάρχει και άλλο ένα σενάριο. Μετά την επισκευή το κινητο να μπάζει νερά (όχι από τα πορτάκια). Το έβαλες στη θάλασσα, μπήκε λίγο νερό που έκανε ζημιά(ενδεχομένως αν με το που έβλεπες κάτι περίεργο, όπως αυτό με το ποσοστό της μπαταρίας το έσβηνες, ίσως να είχες σώσει κάτι). Στη συνέχεια το βάζεις σε γλυκό νερό και μπαίνει παντού αφού υπήρχε δίοδος, και πάει και βρέχει τους αισθητήρες υγρασίας από μέσα. Το πρόβλημα στην περίπτωση αυτή είναι πως δεν μπορείς να αποδείξεις εύκολα ότι υπήρχε πρόβλημα με την επισκευή, καθώς αν έχουν γίνει ροζ οι αισθητήρες είναι προφανές πως θα σου αρνηθούν οποιαδήποτε κάλυψη με την πρόφαση ότι δεν έκλεισες τα καπάκια σωστά. Ψάξε μήπως μπορείς να πάρεις κάποια συμβουλή από συνήγορο του καταναλωτή ξέρω'γω, τονίζοντας το γεγονός ότι μάλλον υπήρχε πρόβλημα στη στεγανοποίηση μετά από την επισκευή, και ότι εσύ το έβαλες σε πισίνα(που επιτρέπεται) με τα καπάκια κλειστά. Και ότι το ότι έγινε το τετραγωνάκι ροζ οφείλεται στο νερό που είχε μπει ήδη μέσα από αλλού. Μακάρι να βρεις κάποια άκρη, αλλά δεν τα βλέπω και πολύ θετικά τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 [/color]Υπάρχει και άλλο ένα σενάριο. Μετά την επισκευή το κινητο να μπάζει νερά (όχι από τα πορτάκια). Το έβαλες στη θάλασσα, μπήκε λίγο νερό που έκανε ζημιά(ενδεχομένως αν με το που έβλεπες κάτι περίεργο, όπως αυτό με το ποσοστό της μπαταρίας το έσβηνες, ίσως να είχες σώσει κάτι). Στη συνέχεια το βάζεις σε γλυκό νερό και μπαίνει παντού αφού υπήρχε δίοδος, και πάει και βρέχει τους αισθητήρες υγρασίας από μέσα. Το πρόβλημα στην περίπτωση αυτή είναι πως δεν μπορείς να αποδείξεις εύκολα ότι υπήρχε πρόβλημα με την επισκευή, καθώς αν έχουν γίνει ροζ οι αισθητήρες είναι προφανές πως θα σου αρνηθούν οποιαδήποτε κάλυψη με την πρόφαση ότι δεν έκλεισες τα καπάκια σωστά. Ψάξε μήπως μπορείς να πάρεις κάποια συμβουλή από συνήγορο του καταναλωτή ξέρω'γω, τονίζοντας το γεγονός ότι μάλλον υπήρχε πρόβλημα στη στεγανοποίηση μετά από την επισκευή, και ότι εσύ το έβαλες σε πισίνα(που επιτρέπεται) με τα καπάκια κλειστά. Και ότι το ότι έγινε το τετραγωνάκι ροζ οφείλεται στο νερό που είχε μπει ήδη μέσα από αλλού. Μακάρι να βρεις κάποια άκρη, αλλά δεν τα βλέπω και πολύ θετικά τα πράγματα. Μιλησα τωρα με Omnitech μου ειπε και πως ροζ που ειναι εχω μεγαλες ελπιδες να το περασουν σε εγγυηση επειδη το ειχα παει πριν 2 μερες σε αυτους και ισως να μην εγινε καλη δουλεια μου ειπε..Το κακο ειναι πως οταν πιεζω το κινητο ακουω μεσα κλατς κλατς..ειναι αλατια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Ίσως, τι να σου πω... Καλή εξέλιξη ακούγεται. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Να ρωτήσω κάτι; Επειδή κ εγω το βάζω σε θάλασσα και πισίνα συνεχεια, χωρίς κανένα πρόβλημα, Όταν το βάζετε μέσα στο νερό(πισίνας η θάλασσας) τραβάτε φωτο με το hardware κουμπί; Εγώ πάντα χρησιμοποιώ χρονοδιακοπτη και πότε το κουμπι. Σε εκείνο το σημείο μ φαίνεται πολυ ευαίσθητο να εισχωρήσει νερό εαν πατηθει μέσα. Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Να ρωτήσω κάτι; Επειδή κ εγω το βάζω σε θάλασσα και πισίνα συνεχεια, χωρίς κανένα πρόβλημα, Όταν το βάζετε μέσα στο νερό(πισίνας η θάλασσας) τραβάτε φωτο με το hardware κουμπί; Εγώ πάντα χρησιμοποιώ χρονοδιακοπτη και πότε το κουμπι. Σε εκείνο το σημείο μ φαίνεται πολυ ευαίσθητο να εισχωρήσει νερό εαν πατηθει μέσα. Πάντα το κουμπί, δεν δείχνει να έχει ανάγκη. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Να ρωτήσω κάτι; Επειδή κ εγω το βάζω σε θάλασσα και πισίνα συνεχεια, χωρίς κανένα πρόβλημα, Όταν το βάζετε μέσα στο νερό(πισίνας η θάλασσας) τραβάτε φωτο με το hardware κουμπί; Εγώ πάντα χρησιμοποιώ χρονοδιακοπτη και πότε το κουμπι. Σε εκείνο το σημείο μ φαίνεται πολυ ευαίσθητο να εισχωρήσει νερό εαν πατηθει μέσα. Την πρωτη φορα αν θυμαμαι καλα εβγαζα με την αφη..Προχτες εβγαλα και με το κουμπι...Αρα το λαθος ειναι δικο μου η δικο τους?Ρωταω γιατι αρα δεν εχει μπει νερο απο τα καπακια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Εφόσον είχες κλειστά καπάκια , σίγουρα δεν φταις εσυ , απλα το είχα ξανα ακούσει εδώ μέσα γι'αυτό το ανέφερα και το πρόσεχα κ εγώ Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Η αφή δε δουλεύει κάτω από το νερό, πως έβγαζες με αφή? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Πάντα το κουμπί, δεν δείχνει να έχει ανάγκη. Την πρωτη φορα αν θυμαμαι καλα εβγαζα με την αφη..Προχτες εβγαλα και με το κουμπι...Αρα το λαθος ειναι δικο μου η δικο τους?Ρωταω γιατι αρα δεν εχει μπει νερο απο τα καπακια... Η αφή δε δουλεύει κάτω από το νερό, πως έβγαζες με αφή? Απο τις μεχρι τωρα εμπειριες εχω παρατηρησει οτι το πατημα του κουμπιου πολλες φορες χαλανε, προφανως εκει υπαρχει καποιο θεμα, καθως πολλοι εχουν αναφερει οτι το εβαλαν και πατησαν το κουμπι.. Απο την αλλη στις διαφημισεις το προμοταρει ετσι, οτι δηλαδη εχει και κουμπι για υποβρυχιες φωτο... Οσο για την αφη, δε δουλευει ευκολα, αλλα αν επιμεινεις και δεν πατηθει τιποτα αλλο, μπορεις να βγαλεις.. Εγω προσωπικα εχω βγαλει 1-2 φορες με κουμπι αλλα γενικα προτιμω αντιστροφη μετρηση ναμαι πιο σιγουρος.. Επομενως ισως ο φιλος να την πατησε απο το κουμπι της καμερας. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts