bill_thes Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Μετά απ 4 μήνες ανακάλυψα ότι στο νυχτερινό σκηνικό(scene) κατεβάζει το shutter στο 1 sec με 250 iso...τί μαθαίνει κανείς. . Και πάλι όμως αν τις δεις σε οθόνη υπολογιστή το αποτέλεσμα θα είναι μέτριο, θα διακρίνεις θόρυβο. Για την οθονιτσα του κινητού μια χαρά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Εγώ το αγόρασα με ΚΚ και το πήγα σε Lollipop μετά από κανένα μήνα, δεν θεωρώ οτι υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να μην αναβαθμίσεις.... εκτός ίσως του οτι δεν έχει βρεθεί λύση έυκολου ρουτ. Το μόνο που πραγματικά μου τη σπάει είναι οι σιωπηλές ενημερώσεις των υπηρεσιών google (το καταλαβαίνεις αν κάνεις restart και βλέπεις το γνωστό πλέον android is upgrading) και η αυτόματη ενεργοποίηση εφαρμογών (κυρίως της SONY) που έχεις απενεργοποιήσει.... αυτό το ρημάδι το lifeblog π.χ. έχει ενεργοποιηθεί από μόνο του τουλάχιστον 2 φορές. Κλείσε την αυτόματη ενημέρωση στο playstore και άνοιγε το μια φορά στο τόσο να κάνεις μόνος. Δεν θα ενεργοποιουνται και θα γλυτώνεις πολλή μπαταρία. Εξάλλου το έχουν χέσει με τις συνεχείς αναβαθμίσεις. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μάλλον θα παραμείνω με την Kit Kat μέχρι να βγει η 5.1. Δεν έχω πια το χρόνο να το φτιάχνω από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 speedystel Πηγαινε το στο service και θα σου αλλαξουν καπακι. Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Σε ολα τα κινητα έχουν τσιμπήσει οι τιμες προς τα πάνω και οχι μονο στα Sony. Και δύσκολα προβλέπω να πέσουν,το να ανέβουν πιο πάνω ειναι πιο πιθανό υπό τις σημερινές συνθήκες. Για τον μικροέμπορα οι συνθήκες συναλλαγών με εξωτερικό εχει χειροτερέψει πολυ και φυσικά την νύφη θα την πληρώσει ο τελικός καταναλωτής εφοσον θέλει να αγοράσει νεα συσκευη. Πριν 2 βδομαδες το πηρα απο εδω http://www.madphone.eu/p.Sony-Xperia-Z3-D5803-Compact-4G-16GB-Orange-EU.1082020.html στα 329 και τωρα εχει 319 και αλλου που ειδα εχει 320 Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Μέσω κάποιων ανταλλαγών που έκανα έδωσα το μαύρο μ κομπακτ και κατέληξα με ένα πορτοκαλί ολοκαίνουργιο.το χρώμα δεν υπάρχει είναι τρομερό , το ξανα ξανα ερωτεύτηκα :-) Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Έχω το εξής θεματάκι με το sbh 80 που ενώ το κλείνω και αποσυνδέεται, στη μπάρα ειδοποιήσεων όταν τη κατεβάσεις το στάτους με τη μπαταρία του sbh80 παραμένει.Πρέπει να το ανοίξω και να το ξανακλείσω για να φύγει.Τι σκάλωμα είναι αυτό τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Έχω το εξής θεματάκι με το sbh 80 που ενώ το κλείνω και αποσυνδέεται, στη μπάρα ειδοποιήσεων όταν τη κατεβάσεις το στάτους με τη μπαταρία του sbh80 παραμένει.Πρέπει να το ανοίξω και να το ξανακλείσω για να φύγει.Τι σκάλωμα είναι αυτό τώρα; Έτσι είναι και σε εμένα. Δεν πρέπει να είναι σκάλωμα, απλά έτσι είναι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Έχω το εξής θεματάκι με το sbh 80 που ενώ το κλείνω και αποσυνδέεται, στη μπάρα ειδοποιήσεων όταν τη κατεβάσεις το στάτους με τη μπαταρία του sbh80 παραμένει.Πρέπει να το ανοίξω και να το ξανακλείσω για να φύγει.Τι σκάλωμα είναι αυτό τώρα; Και σε εμένα ετσι ειναι τωρα αλλα δεν ηταν παντα ετσι θυμάμαι Πάντως στην 4.4.4 του m8 δεν μου τα κανει καθολου. Αρα ισως εν μέρει η 5.0.2 φταίει και εν μέρει η εφαρμογη Smart connect της Sony που συχνά-πυκνά παίρνει αναβαθμισεις και μπορει να επηρεάσει αρνητικά. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszeus Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 (edited) Γκαντεμιά... Στην πάνω δεξιά γωνία του κινητού, δίπλα στην εμπρόσθια κάμερα, ξεκόλλησε η οθόνη. Όλα λειτουργούν κανονικά, αλλά όπως βλέπετε το πλαστικό μπροστά έχει πιτσικάρει περίπου μισό χιλιοστό. Όταν το πατάω έρχεται κανονικά στη θέση του. Φυσικά πάει η αδιαβροχοποιηση και φυσικά το τηλέφωνο φεύγει για σέρβις. Το κινητό δεν έχει φάει καμιά θεαματική τούμπα, μόνο κάτι μικρές και δεν έχει κανένα εξωτερικό χτύπημα. Ελπίζω να μην μου πουν τίποτε χαζά στο σέρβις... Παιδια το ιδιο επαθα κ εγω με μολις 20-25 μερες κατοχής!! κ το καταλαβα οταν το εβαλα στην πισινα! το τηλεφωνο εγινε ενυδρείο! το πηγα στο service στην Πατρα τν Πεμπτη(παει λεει στα κεντρικα!) τους εδειξα κ τν οθονη!, δν μου εχουν πει τπτ ακομα! λετε να μου πουν τπτ περιεργα κ να μ το βγαλουν εκτος εκτος εγγυησης; :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited July 15, 2015 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Παιδια το ιδιο επαθα κ εγω με μολις 20-25 μερες κατοχής!! κ το καταλαβα οταν το εβαλα στην πισινα! το τηλεφωνο εγινε ενυδρείο! το πηγα στο service στην Πατρα τν Πεμπτη(παει λεει στα κεντρικα!) τους εδειξα κ τν οθονη!, δν μου εχουν πει τπτ ακομα! λετε να μου πουν τπτ περιεργα κ να μ το βγαλουν εκτος εκτος εγγυησης; Πάνω δεξιά και εσύ? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszeus Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Πανω αριστερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Πανω αριστερα! Σου είχε πέσει? πώς άνοιξε, στα καλά καθούμενα??? Όπως και να χει, καλά ξεμπερδέματα εύχομαι και να στο περάσουν εγγύηση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Παιδια το ιδιο επαθα κ εγω με μολις 20-25 μερες κατοχής!! κ το καταλαβα οταν το εβαλα στην πισινα! το τηλεφωνο εγινε ενυδρείο! το πηγα στο service στην Πατρα τν Πεμπτη(παει λεει στα κεντρικα!) τους εδειξα κ τν οθονη!, δν μου εχουν πει τπτ ακομα! λετε να μου πουν τπτ περιεργα κ να μ το βγαλουν εκτος εκτος εγγυησης; οπως ειχα πει το ειχα παθει την 1η ημερα, ουσιαστικα με την αγορα. Αν τυχον σου πουν οτιδηποτε θα αναφερεις οτι εχεις και φιλο που την 1η μερα παρελαβε τετοιο κινητο και ειναι γνωστο προβλημα..θα επιμεινεις για αντικατασταση.. σιγουρα το να μην το δεις και να το βαλεις στο νερο ηταν ατυχια και κακη στιγμη μαζι, αλλα θα πρεπει να επιμεινεις! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Παιδια το ιδιο επαθα κ εγω με μολις 20-25 μερες κατοχής!! κ το καταλαβα οταν το εβαλα στην πισινα! το τηλεφωνο εγινε ενυδρείο! το πηγα στο service στην Πατρα τν Πεμπτη(παει λεει στα κεντρικα!) τους εδειξα κ τν οθονη!, δν μου εχουν πει τπτ ακομα! λετε να μου πουν τπτ περιεργα κ να μ το βγαλουν εκτος εκτος εγγυησης; οπως ειχα πει το ειχα παθει την 1η ημερα, ουσιαστικα με την αγορα. Αν τυχον σου πουν οτιδηποτε θα αναφερεις οτι εχεις και φιλο που την 1η μερα παρελαβε τετοιο κινητο και ειναι γνωστο προβλημα..θα επιμεινεις για αντικατασταση.. σιγουρα το να μην το δεις και να το βαλεις στο νερο ηταν ατυχια και κακη στιγμη μαζι, αλλα θα πρεπει να επιμεινεις! Σήμερα το παρέλαβα επισκευασμένο. Αλλάχτηκε όλο το casing με αποτέλεσμα το τηλεφωνο να δείχνει εντελώς καινούριο. Αυριο θα του κάνω και μακροβουτι για να βεβαιωθώ για την στεγανότητά του. Ωστόσο η αντιμετώπιση από το σέρβις ήταν άψογη και ταχεία και οφείλω να το αναγνωρίσω δημόσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Δεν έχω χρόνο να διαβάσω πολλές σελίδες πριν, οπότε συγνώμη αν έχει απαντηθεί! Μερικές φορές όταν καλώ κάποιον, μαζί με τον γνωστό ήχο ακούγετε και ένα τρίξιμο, ένα ""τρρρρρρρ" :p Το κάνει μόνο στο κάλεσμα! Δεν το έχω ακούσει ποτέ σε συνομιλία. Συμβαίνει και σε άλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Παιδια σημερα με πηραν απο το επισημο service Arvato και μου αντικαθιστουν την συσκευη με καινουργια.:w00t: δεν περιμενα τετοια εξελιξη.και σε κινητο αγορασμενο τον Απριλη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Παιδια σημερα με πηραν απο το επισημο service Arvato και μου αντικαθιστουν την συσκευη με καινουργια.:w00t: δεν περιμενα τετοια εξελιξη.και σε κινητο αγορασμενο τον Απριλη. Μα έτσι γίνεται πάντα. Τι άλλο περίμενες? :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Δεν έχω χρόνο να διαβάσω πολλές σελίδες πριν, οπότε συγνώμη αν έχει απαντηθεί! Μερικές φορές όταν καλώ κάποιον, μαζί με τον γνωστό ήχο ακούγετε και ένα τρίξιμο, ένα ""τρρρρρρρ" :p Το κάνει μόνο στο κάλεσμα! Δεν το έχω ακούσει ποτέ σε συνομιλία. Συμβαίνει και σε άλλους? Εμένα το κάνει όταν είναι συνδεμένο μέσω bt με το cd player στο αμάξι. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Μάλλον βρήκα τι φταίει! Βρήκα ένα παλιό θέμα με το Z1 compact και λέει το ίδιο! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2705696 Η λύση που του προτείνουν είναι αυτή! """Try this: Setting -> Call setting -> Speaker voice enhancement -> unchek The "bird" tone pass off... """ Απ' ότι είδα στο δικό μου έχω και γω ενεργοποιημένο το ""ενίσχυση φωνής συνομιλητή""! Δυστυχώς δεν έχω μονάδες για να καλέσω κάποιον να δω αν όντως είναι αυτό! :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Δεν έχω χρόνο να διαβάσω πολλές σελίδες πριν, οπότε συγνώμη αν έχει απαντηθεί! Μερικές φορές όταν καλώ κάποιον, μαζί με τον γνωστό ήχο ακούγετε και ένα τρίξιμο, ένα ""τρρρρρρρ" :p Το κάνει μόνο στο κάλεσμα! Δεν το έχω ακούσει ποτέ σε συνομιλία. Συμβαίνει και σε άλλους? Ναι, συμβαίνει και σε εμένα και μάλιστα πολύ συχνά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Για δες αν έχεις ενεργοποιημένο το ""ενίσχυση φωνής συνομιλητή"" από τις ρυθμίσεις --> κλήση ! Αν ναι, για απενεργοποίησε το και πες μας~! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Για δες αν έχεις ενεργοποιημένο το ""ενίσχυση φωνής συνομιλητή"" από τις ρυθμίσεις --> κλήση ! Αν ναι, για απενεργοποίησε το και πες μας~! Το απενεργοποίησα και θα το τσεκάρω. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Διάβασα λάθος πριν, σόρυ. Εμένα το τρρρρρρ με το bluetooth το κάνει όταν με καλούν σαν δεύτερο ήχο κλήσης μαζί με αυτόν που έχω επιλέξει και ακούγεται από τα ηχεία του αυτοκινήτου. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Μα έτσι γίνεται πάντα. Τι άλλο περίμενες? :) ε δχεν γινετε ετσι παντα.συνηθως αλλαζουν κατι.εδω θα ρθει αλλο κινητο με αλλο ΙΜΕΙ. δεν θα ερθει το κινητο ανακατεσκευασμενο.θα ερθει ενα καινουργιο.εμενα πρωτη φορτα μου συμβαινει αυτο.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts