Jump to content

IUNI U3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν την έκανα ακόμη, δεν έχει βγει από τους Ρώσους. Πάντως οι ασιατες τους βριζουν/ειρωνευονται στο φόρουμ της εταιρείας για την 29η αναβάθμιση, ότι κάτι ουσιώδες δεν έχουν δώσει τόσον καιρό αλλά ούτε και ακούγεται κάτι για αναβάθμιση πάνω στο 5.0. Και δεν έχουν άδικο. Εκτός από κάτι popup για τα SMS που αναφέρουν στο changelog, δεν είδα κάτι ριζοσπαστικο. Το θέμα δε, με τον messenger είναι άκρως εκνευριστικό.

• Απαντήσεις 562
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Καλησπέρα! Μπηκα και εγω στο κλαμπ των χρηστων αυτης της πολυ ομορφης συσκευης.. Απο οτι φαινεται κατι τρεχει στο παρασκηνιο και μου καταναλωνει πολυ γρηγορα την μπαταρια(android system 63%). Καμμια συμβουλη για το ποιες εφαρμογες δεν σας εκατσαν καλα να τις απεγκαταστησω? Ευχαριστω πολυ. Αν φυγει και αυτο δεν υπαρχει λογος να μην λατρεψω την τέλεια αυτη συσκευη! Αν μπορειτε παρακαλω να παραθεσετε κανενα λινκ-βιντεο..

Και κατι τελευταίο.. Εχει εγκαταστήσει κανεις greenify? Αν ναι την συσκευη την εχει σε art mode ή dalvik και ποιον οδηγο ακολουθησε?

Edited by elias87_

Καλορίζικη η συσκευή και καλώς ήρθες στο κλάμπ. Όντως κάτι σου καταναλώνει πολύ μπαταρία. Δεν μας είπες ποια έκδοση λογισμικού έχεις. Αν έχεις την αρχική το θέμα λύνεται με αναβάθμιση στην τελευταία. Υπάρχουν 2 sites τα οποία δίνουν τη ρομ μαζί με τα gapps και όλα γίνονται όλα πιο εύκολα. Ένα φλασάρισμα δρόμος είναι! Για το greenify δεν το έβαλα ποτέ γιατί με μέτρια χρήση η συσκευή κρατάει 15-20 ώρες..την συσκευή εγώ την έχω σε art mode

ότι θέλεις εδώ είμαστε

Edited by aggelos74

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Καλησπέρα! Εχω την v3.0.05-20150413.. Εχω προβλημα με τις 2 σιμ.. Η 1η βγαινει εκτος δικτυου συνεχεια, επισης γινονται κλησεις στη 2η σιμ(με τερμα σημα) και δεν χτυπαει το τηλεφωνο ενω στον καλλουντα χτυπαει κανονικα.. Φαινεται δηλαδη σαν να μην το σηκωνω.. Edited by elias87_

Δοκίμασες να αλλάξεις τις σιμ μεταξύ τους να δεις αν συνεχίζει να το κάνει; Εγώ για παράδειγμα όταν είχα στη 2 μια Vodafone από σήμα 0 και είχα τα ίδια αλλά την έβαλα στην 1 και κάπως φτιάχτηκε. Vodafone και wind δεν δουλεύουν καλά στη 2 λόγω οτι η θέση είναι για gsm σήμα μονο και οι 2 εταιρίες δεν τα πάνε καλά εκεί. Μια COSMOTE που έχω φουλ και στη μια και στην αλλη θέση. Αν δεις οτι δεν φτιάχνεται ρίξε φορμάτ και ξανά εγκατάσταση και αν και τότε δεν επιστροφή κινητού

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Την έβαλα τη νέα ρομ χτες και μου κολλάει, κλείνει και κάνει επανεκκίνηση. Πρώτη φορά έτσι. Θα το ξαναγύρισω στην προηγούμενη σήμερα. Και έκανα εγκατάσταση μετά από επαναναφορα, να πω ότι είχαν μείνει αρχεία από την προηγούμενη...
Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα!

ακριβώς τα ίδια...σίγουρα πίσω στη προηγούμενη και εγώ. Είδες ότι πλέον δεν θα βγάζουν beta αλλά μία και καλή; αντε να δούμε

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Διάβασα κάτι που έγραφαν αλλά με το Google translate δεν έβγαλα άκρη. Ασε που δεν είδα και καμιά διαφορά της προκοπης. Οπότε πάω πίσω.

Και μενα εκανε συνέχεια επανεκκινησεις αλλα μετά τα τελευταία update στα προγραμματα απο το κινεζικο market σαν να εστρωσε. Οι developers ειναι για τα μπαζα. Το Facebook messenger ακομα δεν ανοίγει σωστα μεσα απο το Facebook. Μηπως πρεπει να αλλαξω την έκδοση απο τα gapps;

Και σήμερα παλι συνέχεια μεσα στα κολλήματα και επανεκκινησεις. Το viber επισης δεν χτυπάει παντα οταν δέχομαι κλήσεις. Το ιδιο και σε πολλές άλλες εφαρμογές. Η διαχείριση μνημης γινεται λαθος. Γενικά το σύστημα του πολύ μαπα παιδιά και αντι να στρώνει γινεται χειρότερο. Μηπως φταίει η έκδοση στα gapps που εχουμε βαλει; το πιο σπαστικο σημείο ειναι αυτο με το Facebook messenger που δεν άνοιγει μεσα απι το facebook και μεσα απο τις ειδοποιησεις

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα
Petrotech

Εγώ έχω την έκδοση ρομ της multirom που έχει τα gapps ενσωματωμένα οπότε δεν περνάω κάτι. Για το messenger λες σε περίπτωση που έρχεται μήνυμα δεν ανοίγει. Έχεις δίκιο, ούτε σε εμένα και δείχνει ότι κολλάει. Για την διαχείριση μνήμης δεν ξέρω τι στο διάολο κάνουν οι devs εκεί και αντί να το φτιάχνουν το χαλάνε περισσότερο. Και τα ίδια παράπονα και αντιδράσεις έχουν και στο φορουμ τους. Και ούτε φωνή για lollipop αλλά είπαν ότι τον Ιούνιο θα βγάλουν την MIUI 6 για τη συσκευή μας. Πάντως επέστρεψα στην 3.0.05 γιατί είναι η καλύτερη μέχρι τώρα και θα αλλάξω μόνο για την επόμενη. Το λινκ της ρομ που έχω είναι http://multirom.me/2015/04/15/proshivki-iuni-betav3-0-05/

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Και κατι γραγουν οτι αναμένεται η μεγαλη αλλαγη στο λειτουργικο τους και εχουν δωσει εμφαση σε αυτο Αναμένεται απο στιγμη σε στιγμη αντε να δουμε μηπως και δεν κανει μονο του reboot μετα χαχαχα:lol:
Petrotech

δεν ξέρω τι λέει το honor6 σαν συσκευη και δεν ξέρω και αυτά που αναφέρεις πως θα είναι απο άποψη χαρακτηριστικών. εγώ γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.

το viber και το fb messenger έχουν γενικά θέμα, μου το επιβεβαίωσε και ένας γνωστος μου που έχει το huawei ascend mate 7. και σε εκείνον τα ίδια θέματα με αυτά τα δυο...οπότε περιμένουμε να δούμε τι αλλαγές θα έχει το λειτουργικό ή τι θα γίνει με το miui6.

Godos γιατι δεν δοκιμάζεις τη ρομ που έχουμε βάλει εγώ και ο aggelos74 και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, απο το να φλασάρεις χωριστά τα gapps κλπ;

Δεν εχω χρονο να περναω συνέχεια ολα τα προγράμματα από την αρχή. Τα gapps δεν τα χανει με τα update. Χτες εχασα την μιση καταγραφη απο προπόνηση ποδηλασιας επειδη εκανε μονο του restart το τηλέφωνο και έκλεισε το runtastic. Ετοιμος να το ριξω μέσα στο γκρεμο ειμουν... Θα περιμένω το επόμενο μεγάλο update οπως λενε. Αν κανει τα ιδια θα το πουλησω και θα παρω xiaomi η meizu. Εχουν πλέον και αυτοι δυκαρτα
Petrotech

Πριν από καιρό και μετά απο update σταμάτησαν να λειτουργούν τα gapps και γενικά με την εργοστασιακή είχα θέμα με το φλασάρισμα των gapps. Συγκεκριμένα μου έβγαζε ότι δεν υπήρχε επαρκής χώρος για την εγκατάσταση τους. Οπότε στράφηκα σε αυτή τη ρομ με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ένα φορμάτ έκανα και εγκατάσταση ξανά των εφαρμογών αλλά τώρα με φλασάρισμα της νέας πάνω στην προηγούμενη δεν χάνω τίποτα και όλα λειτουργούν άψογα. Τώρα όλοι μας περιμένουμε το next big thing όπως λένε και άντε να δούμε τι θα γίνει με αυτό. και όχι τίποτα άλλο αλλά έλεγαν ότι θα βγάλουν και multilanguage ρομ αλλά εδώ δεν μπορούν να βγάλουν μία λειτουργική τώρα. Τεσπα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Είμαι αισιόδοξος απο το γεγονός ότι η iuni θα φτιάξει το oxygen os του One+One αλλά και του two.

Δεν ξέρω ρε παιδιά είμαι ευχαριστημένος απο το κινητό και το ξαναλέω προέρχομαι απο xiaomi mi2 το οποίο ήταν τέρας. Στιβαρό με πολύ καλή ρομ (την προτιμώ από την miui) και πάνω απ όλα απλή και λειτουργική με απίστευτη αυτονομία (στο xiaomi δεν έφτανε το 12ωρο) αλλά οι devs την αδικούν. κόλλημα και επανεκκίνηση μόνο με αυτή την έκδοση είδα. Μέχρι τώρα το απόλυτο τίποτα. Τώρα κάποια conflicts με εφαρμογές εντάξει παντού υπάρχουν άκρη βρίσκεις. Μου λείπουν κάτι καλούδια όπως το cloud και ο συγχρονισμός από το τηλ προς την google αλλά πιστεύω ότι και αυτοί θα φτιάξουν κάτι ανάλογο.

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Άγνωστο προς το παρόν. GODOS γιατί είπαμε δεν δοκιμαζεις αυτήν τη ρομ που λέμε δύο άνθρωποι ότι μας βολεύει και επιμένεις στην εργοστασιακή που κολλάει;

Και οσο παει χειροτερευει η κατασταση. Εχω τουλάχιστον 10 επανεκκινησεις τη μερα και πολλες φορες μπλοκάρει ι και έχει μαυρη οθονη. Αντε να δούμε ποτε θα έρθει η νεα αναβάθμιση. Αν δεν στρωσει παω για format δυστυχώς....
Petrotech

Και φορματ να κάνεις, ή θα πρέπει να κάνεις, downgrade η να αλλάξεις ρομ. Διάλεξε. Πριν το σπάσεις στον τοίχο, δοκίμασε τη ρομ απ το multirom την 3.0.0.5 όμως. Θα στρωσει. Μην παιδεύεσαι τσάμπα.

Μεσα στην επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει η νεα rom για το u3 επιτελους. Πρωτα την κυκλοφόρησαν για το iuni i1 και μεσα στην εβδομάδα θα κυκλοφορήσει για το δικό μας. Αντε να δούμε γιατι δεν παλεύεται αυτη η κατάσταση. Μα στα καλα καθούμενα οταν κοιμάμαι το ακουω που κανει επανεκκίνηση. Οτι ναναι:lol:
Petrotech

• 2 weeks later...
Κανένα σημάδι ακόμη από τη νέα ρομ... Καλό θα ήταν να έχει βάση το lollipop. Αν ασχοληθουν πάλι με μικρολεπτομερειες δεν θα μπω καν στη διαδικασια να το αναβαθμίσω.