tigreos Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Το βρήκα στα 309 Εδω Απίστευτο κινητό. Αλλά το είδα στο alliexpress να καταλήγει στα 320 ευρώ. :( Σε τι είναι καλύτερο όμως από το lg g3 το οποίο το βρίσκεις σε σκρουζομάγαζο στα 360; Ίσως μόνο η 2G RAM του LG σε αυτή τη τιμή; Η διαφορές με το LG G3 είναι _____________LG -------- IUNI 3 Τιμη _________360 --------- 309 RAM __________ 2 ------------ 3 ROM _________ 16 ----------- 32 Front Camera __ 2.1 ---------- 4 SIM __________ 1 ------------ 2 Όπως βλέπουμε έχει 5 παραπάνω πλεονεκτήματα σε σε σχέσει με το LG και φυσικά η τιμή του IUNI 3 θα πέσει σύντομα όπως ειπώθηκε και παραπάνω,από εκεί και πέρα ο κάθε ένας κάνει την επιλογή του.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kone Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Παιδιά καλημέρα . Διάβασα στο gizchina ότι δεν εχει playstore και σίγουρα η rom του είναι αγγλοκινεζικη χωρίς όμως να είμαι πολύ σίγουρος. Επειδή το ψήνω άσχημα μήπως εχει κανείς κανένα νεότερο; με το g3 το 32αρι είναι πάνω κάτω ίδια με μόνη διαφορά το ένα 2 καρτο και άλλο μόνο μια. Παράθεση leeco max2 x820 4/32 Miui8 v.6 7.4.24 by C.B.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Ο τύπος από το Gizchina είπε ότι είναι μοντέλο πριν από την επίσημη παραγωγή οπότε είναι λογικό να μην έχει αρκετά "καλούδια". Όπως λέει ότι δεν έχει gestures αλλά τελικά φαίνεται ότι θα έχει. Οπότε κάτσε να δούμε πως θα βγει, επειδή και εγώ το ψήνω και αν δεν έχει το πολύ πολύ το περνάμε σαν .apk και το κάνουμε εγκατάσταση. Το θέμα είναι να έχει Ελληνικά αν και με τα αγγλικά θα κάνουμε και σχετική εξάσκηση Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Ο Andy απο Gizchina ειπε οτι θα κανει συμπληρωματικο review με το τελικο προιον οποτε αναμενουμε. Πιστευω store θα εχει.ελληνικα δεν με πειραζει να μην εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Η μόνη ένσταση που έχω είναι οτι με βάσει τις μέχρι τώρα πληροφορίες μάλλον θα χρησιμοποιεί τον αισθητήρα IMX135 της Sony στη κάμερα αντί για ένα ποιο καινούριο και ότι το ηχείο βρίσκεται στη πλάτη και δεν είναι stereo Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IwnDrag Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Κι εγώ αναμένω σα τρελός την εν λόγω συσκευή. Ελληνικά,playstore απαραίτητα για μένα. Φυσικά θα επιθυμούσα και Gestures. Μπαίνω κάθε μέρα σε αυτό το νήμα για να μάθω νέα του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 (edited) Κι εγώ αναμένω σα τρελός την εν λόγω συσκευή. Ελληνικά,playstore απαραίτητα για μένα. Φυσικά θα επιθυμούσα και Gestures. Μπαίνω κάθε μέρα σε αυτό το νήμα για να μάθω νέα του κινητού. Gestures έχει είδα ένα βίντεο από το OS αλλά όπως είπες αναμένουμε και για τα υπόλοιπα Επίσης η IUNI ρίχνει τις τιμές από το U2 στα $163 thn 11/11. Μήπως θα γίνει και η παρουσίαση του U3 τότε; ;) http://www.gizchina.com/2014/11/01/iuni-cut-price-snapdragon-800-powered-iuni-u2-999-yuan/ Edited November 1, 2014 by aggelos74 Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kone Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Από ότι είδα το έχουν ετοιμοπαραδωτο στο oppomart και στο 1949deal. Αλλά πουθενά δεν έχω διαβάσει για playstore. Για να έχεις gapps, κανονικά δεν θέλει φλασαρισμα μέσο recovery; Το αγγλοκινεζικο μέχρι να βγει καμία custom δεν με πολύ νοιάζει, έτσι και αλλιώς και το mi3 το είχα πολύ καιρό αγγλικό μέχρι να βάλω την ελληνική. Παράθεση leeco max2 x820 4/32 Miui8 v.6 7.4.24 by C.B.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 (edited) σε στοκ από το B2CBUYING στα 311 ευρώ http://www.b2cbuying.com/iuni-u3-4g-lte-phone.html και μπορούν να εγκαταστήσουν και το playstore. Τελικά μετά από επικοινωνία μου με το κατάστημα το κινητό έχει θέμα συμβατότητας με τις υπηρεσίες Google. Για μένα αυτό είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα και ελπίζω να το λύσουν αν και απ ότι φαίνεται η συσκευή δεν προορίζεται για την Ευρωπαϊκή αγορά.. Οψόμεθα Edited November 6, 2014 by aggelos74 Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 (edited) Καλα νεα http://www.gizchina.com/2014/11/08/iuni-u3-prices-cut-370-international-buyers/. Αλλα με αυτο τι γινεται; χμμμμμ "IUNI Phone can install Google play,but it cannot support Google frame,which means it cannot use well for Google play,so sorry" Edited November 8, 2014 by GEONISED Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Καλα νεα http://www.gizchina.com/2014/11/08/iuni-u3-prices-cut-370-international-buyers/. Αλλα με αυτο τι γινεται; χμμμμμ "IUNI Phone can install Google play,but it cannot support Google frame,which means it cannot use well for Google play,so sorry" Φλασαρα και κρατησα για μια μερα την IUNI OS rom στο OPPO FIND 7a.Μου εκανε καλη εντυπωση, παρα πολυ απλη, σχεδον "γυμνη" εννοω καθολου παραμετροποιησιμη ,οπως πχ η miui.Μου εκανε ενυπωση ομως οτι στις ρυθμισεις/επιλογες για προγραμματιστες/ δεν ειχε καθολου τις γνωστες επιλογες που εχουν ολα τα android.Πχ δεν ειχε την επιλογη για τα animations που δινουν ταχυτητα ,εχει μονο usb debagging και τιποτα αλλο.Παρολο που ημουνα root και το εψαξα για να τις ενεργοποιησω απο about/phone/kernel version ή απο build version δεν τα καταφερα. Ισως εφταιγε οτι ηταν custom και οχι original.. Οσοι θελετε να παρετε το IUNI U3 [και γω το σκεφτομουν σοβαρα] θελει λιγο ψαξιμο για να μη βρεθουμε προ εκπληξεων.. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Στο βίντεο αυτό φαίνεται να έχει Google Play (στο 4:15) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Στο βίντεο αυτό φαίνεται να έχει Google Play (στο 4:15) Στο 8:25 και μετα κατι λεει για το playstore αλλα δεν ξερω ιταλικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 με τα λίγα που καταλαβαίνω ότι η google είναι μπαναρισμένη στη Κίνα και για αυτό δεν έβαλαν το play store..αλλά οι υπόλοιπες μάρκες πως το βάζουν μέσα; Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Με το κινεζικο app store που βλεπω στο video γινεται δουλεια; Το κινητακι τα σπαει πρεπει να βρεθει μια λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Φαίνεται ότι βρήκαν κάποια λύση από το iuni-france αλλά δεν ξέρω αν είναι μόνιμη. Απ ότι λένε δουλεύουν τα gapps αλλά και πάλι κρασάρουν. Λύση βρίσκεις και με άλλα app store αλλά δεν θα μπορείς να συνδεθείς με καμία υπηρεσία google πχ gmail contacts sync και τέτοια Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 παίδες έχω απελπιστεί. δεν μπορώ να εγκαταστήσω (και να δουλεύουν) με κανέναν τρόπο τα gapps, δεν δέχεται καν να συνδεθεί με τους servers της google ούτε απο το μενού accounts. μου ρχεται να το σπάσω. εν τω μεταξύ είναι και χάλια η ρομ. απορώ που αρέσει και τη βάζουν και σε άλλες συσκευες. καμιά ιδέα (απο τις 9/11 και μετά)? Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 δες σε αυτό το λινκ τα αρχεία που έχει για το u3. απ ότι κατάλαβα περνάς το recovery, που είναι στα κινέζικα νομίζω, και μετά μέσα από αυτό κάνεις εγκατάσταση τα gapps που έχει μέσα στο φάκελο. Δουλεύουν τα περισσότερα εκτός απο το play store που κρασάρει όταν κατεβάζεις νέα εφαρμογή ή όταν πας να αναβαθμίσεις κάποια που ήδη έχεις. https://drive.google.com/folderview?id=0B5cOcmm9fpVLU0poVUNFLW81ZE0&usp=sharing Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IwnDrag Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Αν δεν είχε αυτά τα θέματα,είναι το πιο πλήρες κινητό για τις ανάγκες μου τη στιγμή αυτή. 5.5 ίντσες σε μήκος 5αρας οθόνης.. εκτός από το Lg G3 υπάρχει άλλο κινητό με παρόμοιες διαστάσεις στις ίδιες ίντσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 (edited) άστα να πάνε ρε συ πραγματικά κρίμα γιατί είναι πολύ καλό κινητό. Το θέμα είναι οτι για το u2 βρήκαν και τρόπο ρουταρίσματος και πως να περαστούν τα gapps χωρίς προβλήματα. Γι' αυτό τίποτα προς το παρόν. Το IUNIOS δεν αφήνει να κάνεις τίποτα. Δεν μπορείς να ρουτάρεις και από τα gapps δουλεύουν το maps και το translate αλλά με τρικ. Τέλος πάντων εγώ τώρα ψήνομαι πολύ άσχημα για το ZOPO ZP999 που στο tinydeal με 240 παίρνεις την έκδοση 3 gb ram 32gb rom, 5.5" οθόνη και ΜΤΚ6595Μ http://www.tinydeal.com/zopo-zp999-55-ltps-fhd-mtk6595m-android-44-8-core-4g-phone-p-139948.html ή το umi zero στα 156 αλλά 5" και 2 gb ραμ Edited November 14, 2014 by aggelos74 Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IwnDrag Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Και το ZOPO 3X είναι παρόμοιο,αλλά σε σχέση με IUNI δεν έχουν 2Κ οθόνη. :( Μετά πας στο Nubia Z7,αλλά 153 μήκος. Τίποτα δε πιάνει το IUNI,αν και για να λέμε την αλήθεια τα 3 κουμπιά στο IUNI πιάνουν χώρο από την οθόνη,ενώ στις άλλες επιλογές (Zopo,ZTE) όχι. Επίσης περιμένω κι άλλα όπως το JIAYU S3. Τέλος (αν και η τιμή του θα είναι σίγουρα απαγορευτική) αναμένεται και το πολύ λεπτό VIVO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 α, μάλιστα. σ ευχαριστώ πολύ Άγγελε, θα το κοιτάξω απόψε. επίσης, λογικά αν βάλεις rom πχ cm11 δεν θα έχει τα κλειδώματα αυτά, ε; λογικά. βέβαια θα πρέπει να βρεις rom, αλλά λέμε τώρα... Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
littlebox Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 εγω εχω παραγγειλη το iuni u2 αν μπορουσατε να βοηθησεται οταν ερθει..οποιος μπορει να περασω τα gapps και τα ελληνικα αν γινεται θα του ημουν υποχρεος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 παίδες έχω απελπιστεί. δεν μπορώ να εγκαταστήσω (και να δουλεύουν) με κανέναν τρόπο τα gapps, δεν δέχεται καν να συνδεθεί με τους servers της google ούτε απο το μενού accounts. μου ρχεται να το σπάσω. εν τω μεταξύ είναι και χάλια η ρομ. απορώ που αρέσει και τη βάζουν και σε άλλες συσκευες. καμιά ιδέα (απο τις 9/11 και μετά)? Καλορίζικο φίλε μου και εύχομαι γρήγορα να λυθούν τα προβλήματα που αναφέρεις. Είναι ένα ενδιαφέρον τηλ και σίγουρα με μια καλή ρομ θα κάνει αρκετές πωλήσεις. Για αρχή, μπορείς να μας γράψεις πρώτες εντυπώσεις? Μπαταρία, κάμερα, οθόνη, gps, 3G και ότι άλλο μπορείς να μας αναφερεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Eυχαριστώ για το "καλορίζικο" αλλά μου χει κόψει τα φτερά η απουσία υποστήριξης. Aναρωτιέμαι τι είδους android συσκευή είναι χωρίς να έχει google στοιχεία μέσα. Tεσπα. Λοιπόν, η συσκευή είναι σχετικά βαριά σε σχέση με το galaxy s3 που είχα, εχει καλό κράτημα με την αντιολισθητική πλάτη που έχει αλλά τα κουμπιά στο πλάι για ενταση φωνής και άνοιγμα συσκευής είναι λίγο παραφωνία (πλαστικά και προεξέχουν κάπως) αλλά το συγχωρούμε. Η συσκευή με το που την άνοιξα μου έβγαλε αναβαθμιση, που έγινε αλλά το 4.4.4 δεν άλλαξε στο about phone. Γενικά είναι πολύ καλή κατασκευή, δλδ σε σχέση με τις πλαστικούρες που κυκλοφορούν φαίνεται premium συσκευή. Για την μπαταρία δεν έχω άποψη γιατι χτες βράδυ το πήρα, είχε 84%, ως να το αφήσω απ τα χέρια μου, με τις δεκάδες δοκιμές και το κατεβασμα των 750mb της αναβαθμισης έφτασε στο 45%, σημερα όλη μέρα ήταν στο wifi στο σπίτι αλλά δεν έκανε τίποτε (λήψη/αποστολή δεδομένων) και τώρα που το επιασα πάλι στα χέρια μου, είχε πέσει μόλις 1% η μπαταρία. Με το σήμα δεν ειχα πρόβλημα, μια χαρά συνδέθηκε στο 3G της κοσμοτέ και στην κλήση που έκανα ήταν πολύ καθαρός ο ήχος. Τις κάμερες δεν τις δοκίμασα. Μου έκανε εντύπωση πως δεν έχει default email client η συσκευή.Η αγγλική ρομ σε πολλά σημεία είναι κινέζικη ακόμη (στο βάθος των ρυθμίσεων, στο app store της iuni και σε κάποια ακόμη σημεία που αν δεν έχεις θέμα να το ψαχουλέψεις, δεν τα βρίσκεις - εγω δυστυχώς είχα). Επίσης σε κάποια σημεία, επίσης στις ρυθμίσεις, βλέπεις το κλασικό kit kat σκούρο φόντο με τα εικονίδια και τα χρώματα του android. (πχ στις ρυθμίσεις του browser). Γενικά απορώ που προβάλουν τη ρομ οτι είναι πολύ καλή και την εχουν βγαλει και για xiaomi/huawei/samsung συσκευες στο σάιτ της εταιρείας. Αν μπορούσα τώρα να βάλω cm11 ή κάποια άλλη ρομ, θα έλεγα πως το τηλέφωνο ως συσκευή είναι εξαιρετική αγορά. Προς το παρόν τα βλέπω όλα μαύρα. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts