Saleakos Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 τι είχαν πριν ? nokia 3310 ή iphone ? :p μεσα επεσες iphone και οι 2 :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Το έχω απαντήσει άλλες 3 φορές. Πήγαινε στο network μετά apns και επέλεξε κάποιο. Έχει αόρατο κουτάκι δεξιά να κάνεις τικ. Χαχαχχα σαμ είσαι απίστευτος μόλιςτο είδα εσένα σκέφτηκα... Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 παιδια ξερει κανεις αν κλεινει απο καπου ο αυτοματος συγχρονισμος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 παιδια ξερει κανεις αν κλεινει απο καπου ο αυτοματος συγχρονισμος; Ρυθμίσεις - Λογαριασμοί - επιλέγεις αυτόν που θες και το ξε-τικαρεις... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 σήμερα δεν έχει update λόγω διακοπών των κινέζων ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 σήμερα δεν έχει update λόγω διακοπών των κινέζων ? ναι φιλε ετσι ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 οοο, μας εχουν κακομάθει.. καλά δεν πειράζει θα γυρισουμε στην τεστ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 οοο, μας εχουν κακομάθει.. καλά δεν πειράζει θα γυρισουμε στην τεστ :lol: καλα εισαι, εγω γυρισα παλι σε 4.2.1 μεχρι νεοτερας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι ? έχει πειράξει τπτ κανένας απο το κινητό ? εγώ διέγραψα μερικές εφαρμογές : weather , mail κατι baidu που έλεγε και όλα είναι καλά , αλλά διάβασα ότι οι I εκδόσεις έχουν το music app στα αγγλικά κανονικά ενώ εμένα είναι μισά κινέζικα μισά αγγλικά , και εσάς έτσι τα δείχνει ? Αν ναι , μπορούμε να πάρουμε το app απο το international firmware και να το βάλουμε στο δικό μας ? διάβασα στο meizufans.eu ότι το έκανε κάποιος αλλά δεν ξέρω πως και τι ... Και κάτι ακόμα το app store της meizu είναι πάρα πολύ καλό έχει όλα τα paid apps , free και με κανονικά updates !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 καλα εισαι, εγω γυρισα παλι σε 4.2.1 μεχρι νεοτερας :p Έκανες clear τις ρυθμίσεις ή το έβαλες έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι ? έχει πειράξει τπτ κανένας απο το κινητό ? εγώ διέγραψα μερικές εφαρμογές : weather , mail κατι baidu που έλεγε και όλα είναι καλά , αλλά διάβασα ότι οι I εκδόσεις έχουν το music app στα αγγλικά κανονικά ενώ εμένα είναι μισά κινέζικα μισά αγγλικά , και εσάς έτσι τα δείχνει ? Αν ναι , μπορούμε να πάρουμε το app απο το international firmware και να το βάλουμε στο δικό μας ? διάβασα στο meizufans.eu ότι το έκανε κάποιος αλλά δεν ξέρω πως και τι ... Και κάτι ακόμα το app store της meizu είναι πάρα πολύ καλό έχει όλα τα paid apps , free και με κανονικά updates !! Για το music app εχω την εντύπωση (ας με διορθώσει κάποιος ) πως δεν εχει καν online στην l.... Αυτο που ΥΠΟΘΕΤΩ πως διάβασες ειναι για το ξυπνητήρι. Εμενα στη Α μου εχει απλα τα τραγούδια που εχουν κινεζικο ονομα με κινεζικα, πανω στις επιλογές κλπ ολα αγγλικά ειναι (το εχω αγγλικά σαν γλώσσα κινητού) καλα εισαι, εγω γυρισα παλι σε 4.2.1 μεχρι νεοτερας :p Ασε δεν την παλεύω αλλο με τη stable...Μου έλειψε να φορτίζω μερα παρα μέρα στο 30%.... Τωρα ΚΑΘΕ βραδυ ειναι πριζα... Το σκεφτομαι σοβαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Έκανες clear τις ρυθμίσεις ή το έβαλες έτσι; ναι κατεβασα την φουλ ρομ και την περασα με clear data Ασε δεν την παλεύω αλλο με τη stable...Μου έλειψε να φορτίζω μερα παρα μέρα στο 30%.... Τωρα ΚΑΘΕ βραδυ ειναι πριζα... Το σκεφτομαι σοβαρα... εγω δεν πηγα καν στην stable με 4.2.2 ημουν αλλα δεν την παλεψα την μπαταρια, οπως ειπες φορτιζα στο τελος της δευτερης μερας με την 4.2.1 επισης εχει και πολυ καλο standby 1-2% το πολυ σε 7-8 ωρες και εχω δει και σχεδον 5 ωρες sot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 http://meizufans.eu/forum/thread-international-music-app-apk αυτό εδώ έλεγα , αλλά είναι όπως το λέτε η Ι εκδοση έχει μόνο τα "local" εικονίδια που έχει και η Α. Έβαλα και εγώ την 4.2.1 και εγκατέστησα τον google installer απο το AppCenter της meizu πολύ εύκολα και μετά κατέβασα Titanium backup για να περάσω τις 60 εφαρμογές που είχα , αλλά μου τις έβαζε μία μία και τις περνουσε και απο το security app. Οπότε έπρεπε να κάνω 60 install και 60 back για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Υπάρχει κανένας πιο γρήγορος τρόπος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 εγω γυρισα στην 4.1.8... :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 http://meizufans.eu/forum/thread-international-music-app-apk αυτό εδώ έλεγα , αλλά είναι όπως το λέτε η Ι εκδοση έχει μόνο τα "local" εικονίδια που έχει και η Α. Έβαλα και εγώ την 4.2.1 και εγκατέστησα τον google installer απο το AppCenter της meizu πολύ εύκολα και μετά κατέβασα Titanium backup για να περάσω τις 60 εφαρμογές που είχα , αλλά μου τις έβαζε μία μία και τις περνουσε και απο το security app. Οπότε έπρεπε να κάνω 60 install και 60 back για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Υπάρχει κανένας πιο γρήγορος τρόπος ? εγω γενικα οταν κανω clean install δεν κανω ποτε επανφορες με titanium κλπ, επιλεγω τις εφαρμογες που θελω απο το store και κανω πολλαπλη εγκατασταση εγω γυρισα στην 4.1.8... :D γιατι; ειναι καλυτερη απο την 4.2.1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Η 4.2.2.1Α είναι ψιλοαπάλευτη στο θέμα της μπαταρίας. Πισωγύρισμα. Η 4.2.1Α ήταν η καλύτερη μέχρι στιγμής. Αν δεν βαριόμουν να το στήσω από την αρχή, θα την περνούσα χθες. Εν αναμονή της Lollipop τον Μάρτη...:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 κι εγω αυτο ακριβως βαριεμαι να το ξανα στεισω απο την αρχη...που θα παει θα ερθει η αναβαθμιση,μεχρι τοτε το βραδυ μπριζα... Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 κι εγω αυτο ακριβως βαριεμαι να το ξανα στεισω απο την αρχη...που θα παει θα ερθει η αναβαθμιση,μεχρι τοτε το βραδυ μπριζα... Kαλα, και το στήσιμο μην τρελαθούμε, με backup απο τις ρυθμίσεις δεν ειναι και τραγικό σε 10 λεπτα έτοιμο το έχεις αλλαααα...ειναι μεγάλη η βεραμαδα :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Λέω να πάρω μια τέτοια...με το άσπρο θα είναι όνειρο!!!!!! https://www.topresellerstore.it/accessori/811-back-cover-compatibile-meizu-mx4-legno-vivo.html?search_query=legno&results=6&cid= Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 καλησπερα, πηρα το θηριο και εγω, που θα βρω οδηγιες για φλασαρισματα και τα ρεστα? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 καλησπερα, πηρα το θηριο και εγω, που θα βρω οδηγιες για φλασαρισματα και τα ρεστα? 1η σελίδα κοίτα και αν θες και το google installer μπορείς να το βρείς στο appCenter του κινητού με μια αναζήτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Η 4.2.2.1Α είναι ψιλοαπάλευτη στο θέμα της μπαταρίας. Πισωγύρισμα. Η 4.2.1Α ήταν η καλύτερη μέχρι στιγμής. Αν δεν βαριόμουν να το στήσω από την αρχή, θα την περνούσα χθες. Εν αναμονή της Lollipop τον Μάρτη...:shifty: και εγω ετσι λεω...εκτος και αν το δωσω και παω στο mx 4 pro.. Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 και εγω ετσι λεω...εκτος και αν το δωσω και παω στο mx 4 pro.. κατσε εδω με την τηλεφωναρα, που να πας τωρα :p ενταξει πολυ καλο και το pro αλλα μονο και μονο για το κεντρικο κουμπι δεν θα το επαιρνα, προτιμω το φωτιζομενο κυκλακι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 αν παμε σε Pro θα ειναι αποκλειστικα για το ασπρο/gold. :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Και μένα το κεντρικό κουμπί στο Pro με ξενερώνει λίγο αλλά δε με χαλάει καθόλου το Grey η το White έχω το GOLD και τα θεωρώ όλα πανεμορφα... Κάτι άλλο μου έρχεται κανονικά notification από το Facebook ενώ παλιά οχι Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts