cv01302 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παιδιά σε εφαρμογές που η ανάλυση τους δεν μας επιτρέπει να βλέπουμε την κάτω μπάρα με το κουμπί πίσω, υπαρχή τρόπος να το εμφανίσουμε? Σύρε προς τα πάνω το home button, είναι σαν να πατάς το κουμπί πίσω. Φίλε μου πως ξέρουμε ότι είναι η international έκδοση??? Δεν το είδα πουθενά... Θυμάμαι ο pik. Που είχε δώσει ένα ιταλικό site το έλεγε.... http://www.topresellerstore.it/ Από εκεί το πήρα εγώ + θήκες, μάλιστα με τραπεζικό έμβασμα (δέχεται και paypal για αν θες κάρτα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Φίλε μου πως ξέρουμε ότι είναι η international έκδοση??? Δεν το είδα πουθενά... Θυμάμαι ο pik. Που είχε δώσει ένα ιταλικό site το έλεγε.... Και εγώ το παρέλαβα αλλά για λογαριασμό φίλου . Φυσικά το ανοίξαμε μαζί και ήταν η international έκδοση . Εντύπωση μου έκανε η ποιότητα κατασκευής αν και αυτό θα φανεί με τον καιρό. Κανε τους μια ερώτηση για να είσαι σίγουρος οτι θα έχει την international version (αν και μου το είχαν επιβεβαιώσει , όπως και οτι έχουν απόθεμα). Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmode Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 παντως το 16αρι που πηρα απο gearbest international ηρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Καλησπερα..γινεται να υποστηριζει..το mx k mx2 MHL και μα μην το εχει το mx4,??αν υποστιρηζει ποιο καλωδιο μου προτινεται.. Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Παιδιά να ρωτήσω..Στο YouTube app...σε ένα βίντεο σε full screen, καλύπτει την οθόνη όπως στο home screen ας πούμε η κρατάει αποστάσεις στα bezels??? Κάπου είδα ότι έχει θέμα με aspect ratios... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Παιδιά να ρωτήσω..Στο YouTube app...σε ένα βίντεο σε full screen, καλύπτει την οθόνη όπως στο home screen ας πούμε η κρατάει αποστάσεις στα bezels??? Κάπου είδα ότι έχει θέμα με aspect ratios... Έτσι είναι προς το παρόν.... Μη φανταστείς... 1 χιλιοστο από το κάθε πλαϊνο bezel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλησπερα..γινεται να υποστηριζει..το mx k mx2 MHL και μα μην το εχει το mx4,??αν υποστιρηζει ποιο καλωδιο μου προτινεται.. Δεν έχει mhl, μόνο με ασύρματη διασύνδεση (miracast, wireless display, wifi direct κτλ). Ο 6595 υποστηρίζει εγγενώς mhl αλλά η meizu για τους δικούς τους λόγους δεν υποστηρίζει αυτή την δυνατότητα. Δεν νομίζω να είναι θέμα κόστους καθώς τα δικαιώματα για χρήση του mhl είναι κάποια σεντς/συσκευή, μάλλον θεωρούν ότι δεν ενδιαφέρει πολύ την πλειοψηφία (όπως και το NFC που δεν βάλανε) ή λόγω της ανάγκης ξεχωριστής παροχής ρεύματος που το καθιστά δύσχρηστο. Και δεν βλέπω και το pro να έχει mhl... Από τα κινέζικα που έψανα πριν αρκετό καιρό, mhl είχα βρει στα mx2, xiaomi mi2, pomp c6/c6s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Το wirless display και το Wi-Fi Direct τι ακριβώς είναι? κάτι έψαξα στο google αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς, είναι μόνο για να συνδέσεις την TV με το κινητό ή μπορείς να συνδέσεις και τον υπολογιστή με το κινητό? Και μετά ας πουμε μπορεις να χειρίζεσαι το pc μέσω του κινητού ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Το wirless display και το Wi-Fi Direct τι ακριβώς είναι? κάτι έψαξα στο google αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς, είναι μόνο για να συνδέσεις την TV με το κινητό ή μπορείς να συνδέσεις και τον υπολογιστή με το κινητό? Και μετά ας πουμε μπορεις να χειρίζεσαι το pc μέσω του κινητού ? Το πρώτο είναι κυρίως για screen mirroring ενώ το δεύτερο χρησιμοποιείται για απευθείας διασύνδεση (χωρίς ενδιάμεσο ρουτερ/access point) με άλλες συσκευές, προσφερει δηλαδή περισσότερες δυνατότητες (πχ εκτός από μετάδοση εικόνας στην TV μπορείς να στέλνεις και αρχεία στο pc). Στην πράξη βέβαια προκύπτουν ασυμβατότητες και θέλει ψάξιμο. Για απομακρυσμένο έλεγχο του PC υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Με το τελευταίο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Παιδιά πως τα πάει η συσκευή; είμαι με Galaxy s4 και θα ήθελα κάτι για αλλαγή, λίγο πιο γρήγορο και καλύτερη κάμερα. Και σκέφτομαι για το mx4, τι λέτε; είμαι ανάμεσα σε αυτό και LG g3, δεν ασχολούμαι με root και τέτοια. Ευχαριστω εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Πιο γρήγορο από το σ4 είναι σίγουρα. Νομίζω πως έχει και καλύτερη κάμερα. Μερικά συν που βολεύουν : ηχογράφηση κλήσεων χωρίς ρουτ , ξυπνητήρι ακόμα και με κλειστό το τηλέφωνο, αυτόματο άναμμα/σβήσιμο του τηλεφώνου ότι ώρα το ρυθμίσεις,ρουτ που γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού! Το κακό από την άλλη είναι πως αν χρειαστείς μπαταρία ή αν πάθει κάτι το τηλέφωνο πρέπει να το στείλεις Χονγκ Κονγκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Παιδιά να ρωτήσω..Στο YouTube app...σε ένα βίντεο σε full screen, καλύπτει την οθόνη όπως στο home screen ας πούμε η κρατάει αποστάσεις στα bezels??? Κάπου είδα ότι έχει θέμα με aspect ratios... Τίποτα το ιδιαίτερο, έχει κάτι πολύ μικρές μπάρες πάνω κάτω. Μόνο στα Youtube video συμβαίνει αυτό. Αν τρέχεις βίντεο μέσα από τη συσκευή τότε το player που χρησιμοποιείς αυτόματα μπορεί να κάνει Modify για το aspect ratio της συσκευής και να εμφανίζεται σε πλήρης οθόνη. Κατά τα άλλα παιδιά με την φωτεινότητα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δοκιμάστηκε το τηλέφωνο κάτω από ήλιο και βλέπεις άνετα από 80% και πάνω φωτεινότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 http://bbsimg.meizu.net/forum/201410/21/170950xh99ha7dw45f3tee.png κατι ωραίο ξεκινάει.... http://bbs.meizu.cn/thread-5295722-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Πάντως σε Stand by νομίζω δεν κάνει καθόλου καλή διαχείρηση. Εγώ που έχω το meizu mx3, με wifi ανοιχτό μου καταναλώνει περίπου 4% σε 1.5 ώρα. φαντάζομαι θα καταναλώνει περίπου 4% σε 1 ώρα με data ανοιχτά. Άρα στο σύνολο της μέρας αν έχω συνέχεια τα data ανοιχτά, σε 12 ώρες μου έχει φάει την μισή μπαταρία μόνο από το stand by.. Φαντάζομαι και στο mx4 ρουφάει αρκετή μπαταρία σε stand by.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Πάντως σε Stand by νομίζω δεν κάνει καθόλου καλή διαχείρηση. Εγώ που έχω το meizu mx3, με wifi ανοιχτό μου καταναλώνει περίπου 4% σε 1.5 ώρα. φαντάζομαι θα καταναλώνει περίπου 4% σε 1 ώρα με data ανοιχτά. Άρα στο σύνολο της μέρας αν έχω συνέχεια τα data ανοιχτά, σε 12 ώρες μου έχει φάει την μισή μπαταρία μόνο από το stand by.. Φαντάζομαι και στο mx4 ρουφάει αρκετή μπαταρία σε stand by.. Το θέμα ειναι αλλο... στο μχ3 ΚΑΙ στο flyme 3 και στο flyme 4 ισχυει αυτο που λες? Αν στο flyme 3 τα πράγματα ειναι καλύτερα τοτε αυτο δειχνει πως θα φτιαξουν και στο 4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Στο θέμα του ήχου πως τα πάει σε σχέση για παράδειγμα με τα one m7/m8; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλησπερα παιδια, σκεφτομαι να αποχωριστω το huawei p6 μου και να παρω το mx4 απο το to2.com που το βρηκα σε πολυ καλη τιμη (325$/16gb). Τι λετε; Να προχωρησω στην αγορα του απο εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Στο θέμα του ήχου πως τα πάει σε σχέση για παράδειγμα με τα one m7/m8; Ο ήχος του μέσα από ακουστικά είναι απλά φοβερός. Είναι σκέτη απόλαυση η ακρόαση μουσικής ή η θέαση ταινιών. Πάρε ένα ζευγάρι καλά ακουστικά και θα είσαι αρχηγός. Το κανονικό μονοφωνικό ηχείο είναι πολύ ισχυρό αλλά όχι και πολύ ποιοτικό πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι ικανό να προσφέρει ευχαρίστηση στην ακρόαση. Δεν έχω ιδέα πόσο καλό είναι σε σχέση με τα Μ7/Μ8 αλλά σαν audiophile τύπος που είμαι και το τηλέφωνο το χρησιμοποιώ κατά κύριο λόγο σαν music player σου λέω απλά ότι είναι απίστευτο και δεν πρόκειται να έχεις θέμα με την ποιότητα του ήχου του (πάντα με ακουστικά). Για την μπαταρία τώρα ναι, ακόμα και μετά τη βελτίωση του τελευταίου update στο θέμα του standby πάσχει και θέλει δουλειά. Από όλα όσα χρειάζονται δουλειά στο τηλέφωνο το θέμα της μπαταρίας και της καλής διαχείρισης ενέργειας νομίζω πως είναι το νούμερο ένα ζητούμενο. Η πλάκα είναι ότι όσο το χρησιμοποιείς μια χαρούλα είναι. Με 100% φωτεινότητα και ανοιχτή οθόνη και φυσικά με όλα τα μέσα ανοιχτά η μπαταρία δεν κρατάει πάνω από τέσσερις ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Παιδιά σε σχέση με το g3 η μπαταρία τι λέει??? Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Παιδιά σε σχέση με το g3 η μπαταρία τι λέει??? Καλύτερη από G3. Στην ίδια φωτεινότητα οθόνης και με ίδια χρήση το G3 βγάζει με το ζόρι 3.5-4 ώρες. Το ΜΧ4 βγάζει γύρω 7 ώρες οθόνη. Εν το μεταξύ μόλις ήρθε ΟΤΑ version 4.1.4A. Κάνω update να δω τι γίνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Αναβάθμιση 4.0.4.1 στην international έκδοση. Δεν έχω κάνει λάθος στα ψηφία,αυτό ακριβώς είναι. Σχετικά με μπαταρία πάνω από 4.30 ωρες δεν έχω δει όλη μέρα σε WiFi. Σε data δεν το συζητάω είναι για γέλια!Καλά 7 ώρες Που λέει ο φίλος από πάνω ,για εμένα τουλάχιστον, είναι άπιαστο όνειρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Πιστευω αξιζει ολοι να βαλουν την 4.1.4 πλεον... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Αν από έκδοση L πάμε σε Α θέλουν όλα σβήσιμο από την συσκευή η περνάει από πάνω κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Πιστευω αξιζει ολοι να βαλουν την 4.1.4 πλεον... Γιατί...??? Την έβαλα από το πρωί κ μου φαίνεται σαν να έχει lag σε σχέση με την 4.0.4 I Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts