Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδια...θελω την γνωμη σας, λοιπον αυτην τη στιγμη εχω το M8 εδω και καποιους μηνες. Ειναι κανεις που το ειχε και αλλαξε σε mx4??? Αξιζει η αλλαγή Η θα ξενερώσω? Δεν εχω κανενα παραπωνο απο το htc...απλα θελω πιο μεγαλη οθονη....

επειδη ειχα το Μ8 και ειμαι με το ΜΧ4

για μενα δεν αξιζει να κανεις την κινηση εκτος αν θες απαραιτητα καλυτερη φωτογραφικη

Με την 4.1 οι φωτογραφιες του Mx4 εχουν απογειωθει

http://blog.meizu.it/sample-fotografici-meizu-mx4-pro-vs-meizu-mx4-e-iphone-6-plus/

εκει ειναι και το Mx4 Pro.

απο εκει και περα θα χασεις 1 ωρα χρηση σε 3g/LTE (ανωτερη μπαταρια το Μ8) και σε μνημη (sd card το Μ8)

αρα για μενα,δεν αξιζει.

:)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

επειδη ειχα το Μ8 και ειμαι με το ΜΧ4

για μενα δεν αξιζει να κανεις την κινηση εκτος αν θες απαραιτητα καλυτερη φωτογραφικη

Με την 4.1 οι φωτογραφιες του Mx4 εχουν απογειωθει

http://blog.meizu.it/sample-fotografici-meizu-mx4-pro-vs-meizu-mx4-e-iphone-6-plus/

εκει ειναι και το Mx4 Pro.

απο εκει και περα θα χασεις 1 ωρα χρηση σε 3g/LTE (ανωτερη μπαταρια το Μ8) και σε μνημη (sd card το Μ8)

αρα για μενα,δεν αξιζει.

:)

Σε ευχαριστω πολυ, η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν κοιταγα την καμερα στις συσκευες μου.... design, ποιοτητα, οθονη και μπαταρια ειναι τα βασικα.... τωρα η μπαταρια λες εχει διαφορα υπερ m8 οπως και οθονη βεβαια υπερ meizu ...πφφφ δεν ξερω...

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ευχαριστω πολυ, η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν κοιταγα την καμερα στις συσκευες μου.... design, ποιοτητα, οθονη και μπαταρια ειναι τα βασικα.... τωρα η μπαταρια λες εχει διαφορα υπερ m8 οπως και οθονη βεβαια υπερ meizu ...πφφφ δεν ξερω...

Η μπαταρία του από άποψη χωρητικοτητας είναι πολύ καλή και έχει και 3 modes το κινητο αναλόγως την αυτονομία και εμπειρία χρήσης που αναζητά ο καθένας. Όσοι από εμάς το χρησιμοποιούμε σε full Mode και θέλουμε και παραπάνω αυτονομία πιστεύω πως θα την έχουμε με κάποιο update στο μέλλον. Η εταιρεία δείχνει πως ακούει τους χρήστες και διορθώνει τα bugs σύντομα.

Παιδιά της ανοιχτές εφαρμογές πως μπορούμε να της σταματάμε?

Το gps πρώτη δοκιμή στο αυτοκίνητο με βροχή και όχι στο ταμπλό, βρήκε 12 δορυφόρους! Άπαιχτο.

Παιδιά της ανοιχτές εφαρμογές πως μπορούμε να της σταματάμε?

Το gps πρώτη δοκιμή στο αυτοκίνητο με βροχή και όχι στο ταμπλό, βρήκε 12 δορυφόρους! Άπαιχτο.

Κάνεις swype up αριστερά η δεξιά από το στρογγυλό πλήκτρο στο κάτω μέρος της οθόνης και σου ανοίγει ο task manager. Κρατάς μια εφαρμογή και κάνεις swype down. Αυτόματα σταματάνε όλες.

παιδια εχω την 4.04U. ανα βάλω την 4.1 πρεπει να ξαναπερασω απο την αρχη gapps και να ξαναστησω το τηλεφωνο;

παιδια εχω την 4.04U. ανα βάλω την 4.1 πρεπει να ξαναπερασω απο την αρχη gapps και να ξαναστησω το τηλεφωνο;

ναι ειναι προτιμοτερο να κανεις ετσι να το στησεις απο την αρχη γιατι πας απο μια εκδοση ,την U, σε μια εντελως διαφορετικη,την Α

για οποιον θελει την ευρωπαικη επισημη εκδοση με 2 χρονια εγγυηση σταλμενη απο Ιταλια χωρις δασμους κλπ

https://www.topresellerstore.it/mediatek/695-meizu-mx4-536-full-hd-sharp-cpu-octa-core-2gb-ram-camera-207-mp-sony.html?cid=

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

καλημερα,παιδια 2 ερωτησεις στη λιστα κλησεων πως γινεται να διαγραψουμε εναν αριθμο κ οχι ολη την λιστα....??και η αλλη το gps που βρισκεται λετε να ειναι σε αυτες της εφαρμογες που διεγραψα ??πως θα το ξανα βρω?

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Έχω ένα Kingston OTG και συνδέονταν κανονικά.Μετά που έβαλα το Titanium backup pro και αφού καθάρισα κάποια κινέζικα apps , έπαψε να το βλέπει.Σας παρακαλώ την βοήθειά σας!!

Έχω ένα Kingston OTG και συνδέονταν κανονικά.Μετά που έβαλα το Titanium backup pro και αφού καθάρισα κάποια κινέζικα apps , έπαψε να το βλέπει.Σας παρακαλώ την βοήθειά σας!!

Ξαναπερνα το update. Zip από επάνω να περάσεις τα αρχεία του συστήματος ξανά. Χωρίς clear data.

καλημερα,παιδια 2 ερωτησεις στη λιστα κλησεων πως γινεται να διαγραψουμε εναν αριθμο κ οχι ολη την λιστα....??και η αλλη το gps που βρισκεται λετε να ειναι σε αυτες της εφαρμογες που διεγραψα ??πως θα το ξανα βρω?

Πάτησε το εικονίδιο δίπλα απο τον αριθμό..και μετα επέλεξε clear log

ωραια ευχαριστω..για το gps τι να κανω εχει κανεις να προτινει κατι?:rolleyes:

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

παιδιά ερώτηση από την κάμερα του είστε ικανοποιημένοι ?

ερωτώ γιατί ενδιαφέρομαι να το αγοράσω άμεσα !

:thanks:

Προσπαθώ να περάσω το Nova Launcher και δεν με αφήνει να κάνω εγκατάσταση. Μου γραφεί σφάλμα ανάλυσης !!!

Το έχει βάλει κάποιος στο τηλέφωνο?

Προσπαθώ να περάσω το Nova Launcher και δεν με αφήνει να κάνω εγκατάσταση. Μου γραφεί σφάλμα ανάλυσης !!!

Το έχει βάλει κάποιος στο τηλέφωνο?

Ναι.. Μια χαρα, "μπήκε".

Σήμερα παρατήρησα ένα bug όσο αφορά την αναπαραγωγή ήχων και ειδικά μουσικής.Όταν πατάω να παίξει ένα κομμάτι από το πρόγραμμα μουσικής και το δυναμώνω σιγά σιγά περίπου στο 65-70% της έντασης αρχίζει και κάνει μια εναλλαγή ποιότητας του κομματιού σαν να το κάνει πιο μουντό και να χαλάει η ποιότητα και μετά καθώς ανεβάζω και άλλο την ένταση από το 80% και μετά είναι σαν να μην το δυναμώνει καθόλου.Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο?

Σήμερα παρατήρησα ένα bug όσο αφορά την αναπαραγωγή ήχων και ειδικά μουσικής.Όταν πατάω να παίξει ένα κομμάτι από το πρόγραμμα μουσικής και το δυναμώνω σιγά σιγά περίπου στο 65-70% της έντασης αρχίζει και κάνει μια εναλλαγή ποιότητας του κομματιού σαν να το κάνει πιο μουντό και να χαλάει η ποιότητα και μετά καθώς ανεβάζω και άλλο την ένταση από το 80% και μετά είναι σαν να μην το δυναμώνει καθόλου.Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο?

Μιας και χρησιμοποιω το τηλεφωνο ως μουσικη συσκευη τουλαχιστον 50% της χρησης του εως τωρα να πω οτι οχι δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο. Χρησιμοποιεις το προγραμμα μουσικης που ηρθε με τη συσκευη; Εγώ χρησιμοποιω αυτο κατα 90% και εχω και το shuttle. Τσεκαρε τα settings με τα ακουστικα και το Dirac HD sound.

Ποια ακουστικα χρησιμοποιεις για την ακροαση;

Εγω με τα meizu ep-21 και το dirac εχω φορτώσει μερικά flac αρχεία και εχω μείνει άφωνος απο το τομέα μουσική. :rolleyes:

Χρησιμοποιεις το προγραμμα μουσικης που ηρθε με τη συσκευη; Εγώ χρησιμοποιω αυτο κατα 90% και εχω και το shuttle. Τσεκαρε τα settings με τα ακουστικα και το Dirac HD sound.

Ποια ακουστικα χρησιμοποιεις για την ακροαση;

Επίσης βαλε την τελευταία 4.1.1 Α έκδοση λογισμικού.

4.1.1A έχω παιδιά και όσο αφορά τα ακουστικά έχω τα pistons της xiaomi.Για τα ακουστικά δεν τίθεται θέμα έιναι δοκιμασμένα στο galaxy note 3 που είχα και παίζουν τέλεια.Το θέμα αυτό δεν το παρατηρώ τόσο στα ακουστικά εκεί δεν μου φαίνεται ότι υπάρχει κάποια τέτοια μείωση στην ένταση.Αυτό το παρατηρώ μόνο από το ηχείο της συσκευής.Λέτε να φλασάρω ξανά άλλη μία την 4.1.1 χωρίς clear απλά από πάνω?

4.1.1A έχω παιδιά και όσο αφορά τα ακουστικά έχω τα pistons της xiaomi.Για τα ακουστικά δεν τίθεται θέμα έιναι δοκιμασμένα στο galaxy note 3 που είχα και παίζουν τέλεια.Το θέμα αυτό δεν το παρατηρώ τόσο στα ακουστικά εκεί δεν μου φαίνεται ότι υπάρχει κάποια τέτοια μείωση στην ένταση.Αυτό το παρατηρώ μόνο από το ηχείο της συσκευής.Λέτε να φλασάρω ξανά άλλη μία την 4.1.1 χωρίς clear απλά από πάνω?

Α...! τώρα που το λες και το δοκίμασα ναι....φαίνεται πως μετα το 80% (στα τρια τελευταια πατηματα του κουμπιου) να μη δυναμώνει καθόλου.... Για τη ποιότητα δε παρατήρησα κάτι...

καπως πριν καταλαθος τραβηξα screenshot..αλλα δεν μπορεσα ν το ξανα κανω..πως γινεται..

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb