pik. Δημ. November 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Καλημέρα παιδια...θελω την γνωμη σας, λοιπον αυτην τη στιγμη εχω το M8 εδω και καποιους μηνες. Ειναι κανεις που το ειχε και αλλαξε σε mx4??? Αξιζει η αλλαγή Η θα ξενερώσω? Δεν εχω κανενα παραπωνο απο το htc...απλα θελω πιο μεγαλη οθονη.... επειδη ειχα το Μ8 και ειμαι με το ΜΧ4 για μενα δεν αξιζει να κανεις την κινηση εκτος αν θες απαραιτητα καλυτερη φωτογραφικη Με την 4.1 οι φωτογραφιες του Mx4 εχουν απογειωθει http://blog.meizu.it/sample-fotografici-meizu-mx4-pro-vs-meizu-mx4-e-iphone-6-plus/ εκει ειναι και το Mx4 Pro. απο εκει και περα θα χασεις 1 ωρα χρηση σε 3g/LTE (ανωτερη μπαταρια το Μ8) και σε μνημη (sd card το Μ8) αρα για μενα,δεν αξιζει. :) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 επειδη ειχα το Μ8 και ειμαι με το ΜΧ4 για μενα δεν αξιζει να κανεις την κινηση εκτος αν θες απαραιτητα καλυτερη φωτογραφικη Με την 4.1 οι φωτογραφιες του Mx4 εχουν απογειωθει http://blog.meizu.it/sample-fotografici-meizu-mx4-pro-vs-meizu-mx4-e-iphone-6-plus/ εκει ειναι και το Mx4 Pro. απο εκει και περα θα χασεις 1 ωρα χρηση σε 3g/LTE (ανωτερη μπαταρια το Μ8) και σε μνημη (sd card το Μ8) αρα για μενα,δεν αξιζει. :) Σε ευχαριστω πολυ, η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν κοιταγα την καμερα στις συσκευες μου.... design, ποιοτητα, οθονη και μπαταρια ειναι τα βασικα.... τωρα η μπαταρια λες εχει διαφορα υπερ m8 οπως και οθονη βεβαια υπερ meizu ...πφφφ δεν ξερω... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Σε ευχαριστω πολυ, η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν κοιταγα την καμερα στις συσκευες μου.... design, ποιοτητα, οθονη και μπαταρια ειναι τα βασικα.... τωρα η μπαταρια λες εχει διαφορα υπερ m8 οπως και οθονη βεβαια υπερ meizu ...πφφφ δεν ξερω... Η μπαταρία του από άποψη χωρητικοτητας είναι πολύ καλή και έχει και 3 modes το κινητο αναλόγως την αυτονομία και εμπειρία χρήσης που αναζητά ο καθένας. Όσοι από εμάς το χρησιμοποιούμε σε full Mode και θέλουμε και παραπάνω αυτονομία πιστεύω πως θα την έχουμε με κάποιο update στο μέλλον. Η εταιρεία δείχνει πως ακούει τους χρήστες και διορθώνει τα bugs σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Παιδιά της ανοιχτές εφαρμογές πως μπορούμε να της σταματάμε? Το gps πρώτη δοκιμή στο αυτοκίνητο με βροχή και όχι στο ταμπλό, βρήκε 12 δορυφόρους! Άπαιχτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Παιδιά της ανοιχτές εφαρμογές πως μπορούμε να της σταματάμε? Το gps πρώτη δοκιμή στο αυτοκίνητο με βροχή και όχι στο ταμπλό, βρήκε 12 δορυφόρους! Άπαιχτο. Κάνεις swype up αριστερά η δεξιά από το στρογγυλό πλήκτρο στο κάτω μέρος της οθόνης και σου ανοίγει ο task manager. Κρατάς μια εφαρμογή και κάνεις swype down. Αυτόματα σταματάνε όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 παιδια εχω την 4.04U. ανα βάλω την 4.1 πρεπει να ξαναπερασω απο την αρχη gapps και να ξαναστησω το τηλεφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 (edited) παιδια εχω την 4.04U. ανα βάλω την 4.1 πρεπει να ξαναπερασω απο την αρχη gapps και να ξαναστησω το τηλεφωνο; ναι ειναι προτιμοτερο να κανεις ετσι να το στησεις απο την αρχη γιατι πας απο μια εκδοση ,την U, σε μια εντελως διαφορετικη,την Α για οποιον θελει την ευρωπαικη επισημη εκδοση με 2 χρονια εγγυηση σταλμενη απο Ιταλια χωρις δασμους κλπ https://www.topresellerstore.it/mediatek/695-meizu-mx4-536-full-hd-sharp-cpu-octa-core-2gb-ram-camera-207-mp-sony.html?cid= Edited November 28, 2014 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 καλημερα,παιδια 2 ερωτησεις στη λιστα κλησεων πως γινεται να διαγραψουμε εναν αριθμο κ οχι ολη την λιστα....??και η αλλη το gps που βρισκεται λετε να ειναι σε αυτες της εφαρμογες που διεγραψα ??πως θα το ξανα βρω? Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsatsanis Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Έχω ένα Kingston OTG και συνδέονταν κανονικά.Μετά που έβαλα το Titanium backup pro και αφού καθάρισα κάποια κινέζικα apps , έπαψε να το βλέπει.Σας παρακαλώ την βοήθειά σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Έχω ένα Kingston OTG και συνδέονταν κανονικά.Μετά που έβαλα το Titanium backup pro και αφού καθάρισα κάποια κινέζικα apps , έπαψε να το βλέπει.Σας παρακαλώ την βοήθειά σας!! Ξαναπερνα το update. Zip από επάνω να περάσεις τα αρχεία του συστήματος ξανά. Χωρίς clear data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadjis Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 καλημερα,παιδια 2 ερωτησεις στη λιστα κλησεων πως γινεται να διαγραψουμε εναν αριθμο κ οχι ολη την λιστα....??και η αλλη το gps που βρισκεται λετε να ειναι σε αυτες της εφαρμογες που διεγραψα ??πως θα το ξανα βρω? Πάτησε το εικονίδιο δίπλα απο τον αριθμό..και μετα επέλεξε clear log Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 ωραια ευχαριστω..για το gps τι να κανω εχει κανεις να προτινει κατι?:rolleyes: Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 παιδιά ερώτηση από την κάμερα του είστε ικανοποιημένοι ? ερωτώ γιατί ενδιαφέρομαι να το αγοράσω άμεσα ! Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Εγω ειμαι απολυτα....ευχαριστημενος... Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Προσπαθώ να περάσω το Nova Launcher και δεν με αφήνει να κάνω εγκατάσταση. Μου γραφεί σφάλμα ανάλυσης !!! Το έχει βάλει κάποιος στο τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Η κάμερα με το τελευταίο update, "μαμαει" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadjis Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Προσπαθώ να περάσω το Nova Launcher και δεν με αφήνει να κάνω εγκατάσταση. Μου γραφεί σφάλμα ανάλυσης !!! Το έχει βάλει κάποιος στο τηλέφωνο? Ναι.. Μια χαρα, "μπήκε". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ναι.. Μια χαρα, "μπήκε". ποια εκδοση εχεις βαλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadjis Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Αυτη που ειναι στο playstore τωρα.. Χθες την εγκατέστησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftezog Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Σήμερα παρατήρησα ένα bug όσο αφορά την αναπαραγωγή ήχων και ειδικά μουσικής.Όταν πατάω να παίξει ένα κομμάτι από το πρόγραμμα μουσικής και το δυναμώνω σιγά σιγά περίπου στο 65-70% της έντασης αρχίζει και κάνει μια εναλλαγή ποιότητας του κομματιού σαν να το κάνει πιο μουντό και να χαλάει η ποιότητα και μετά καθώς ανεβάζω και άλλο την ένταση από το 80% και μετά είναι σαν να μην το δυναμώνει καθόλου.Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Σήμερα παρατήρησα ένα bug όσο αφορά την αναπαραγωγή ήχων και ειδικά μουσικής.Όταν πατάω να παίξει ένα κομμάτι από το πρόγραμμα μουσικής και το δυναμώνω σιγά σιγά περίπου στο 65-70% της έντασης αρχίζει και κάνει μια εναλλαγή ποιότητας του κομματιού σαν να το κάνει πιο μουντό και να χαλάει η ποιότητα και μετά καθώς ανεβάζω και άλλο την ένταση από το 80% και μετά είναι σαν να μην το δυναμώνει καθόλου.Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο? Μιας και χρησιμοποιω το τηλεφωνο ως μουσικη συσκευη τουλαχιστον 50% της χρησης του εως τωρα να πω οτι οχι δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο. Χρησιμοποιεις το προγραμμα μουσικης που ηρθε με τη συσκευη; Εγώ χρησιμοποιω αυτο κατα 90% και εχω και το shuttle. Τσεκαρε τα settings με τα ακουστικα και το Dirac HD sound. Ποια ακουστικα χρησιμοποιεις για την ακροαση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Σήμερα παρατήρησα ένα bug όσο αφορά την αναπαραγωγή ήχων και ειδικά μουσικής.Όταν πατάω να παίξει ένα κομμάτι από το πρόγραμμα μουσικής και το δυναμώνω σιγά σιγά περίπου στο 65-70% της έντασης αρχίζει και κάνει μια εναλλαγή ποιότητας του κομματιού σαν να το κάνει πιο μουντό και να χαλάει η ποιότητα και μετά καθώς ανεβάζω και άλλο την ένταση από το 80% και μετά είναι σαν να μην το δυναμώνει καθόλου.Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο? Εγω με τα meizu ep-21 και το dirac εχω φορτώσει μερικά flac αρχεία και εχω μείνει άφωνος απο το τομέα μουσική. :rolleyes: Χρησιμοποιεις το προγραμμα μουσικης που ηρθε με τη συσκευη; Εγώ χρησιμοποιω αυτο κατα 90% και εχω και το shuttle. Τσεκαρε τα settings με τα ακουστικα και το Dirac HD sound. Ποια ακουστικα χρησιμοποιεις για την ακροαση; Επίσης βαλε την τελευταία 4.1.1 Α έκδοση λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftezog Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 4.1.1A έχω παιδιά και όσο αφορά τα ακουστικά έχω τα pistons της xiaomi.Για τα ακουστικά δεν τίθεται θέμα έιναι δοκιμασμένα στο galaxy note 3 που είχα και παίζουν τέλεια.Το θέμα αυτό δεν το παρατηρώ τόσο στα ακουστικά εκεί δεν μου φαίνεται ότι υπάρχει κάποια τέτοια μείωση στην ένταση.Αυτό το παρατηρώ μόνο από το ηχείο της συσκευής.Λέτε να φλασάρω ξανά άλλη μία την 4.1.1 χωρίς clear απλά από πάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 4.1.1A έχω παιδιά και όσο αφορά τα ακουστικά έχω τα pistons της xiaomi.Για τα ακουστικά δεν τίθεται θέμα έιναι δοκιμασμένα στο galaxy note 3 που είχα και παίζουν τέλεια.Το θέμα αυτό δεν το παρατηρώ τόσο στα ακουστικά εκεί δεν μου φαίνεται ότι υπάρχει κάποια τέτοια μείωση στην ένταση.Αυτό το παρατηρώ μόνο από το ηχείο της συσκευής.Λέτε να φλασάρω ξανά άλλη μία την 4.1.1 χωρίς clear απλά από πάνω? Α...! τώρα που το λες και το δοκίμασα ναι....φαίνεται πως μετα το 80% (στα τρια τελευταια πατηματα του κουμπιου) να μη δυναμώνει καθόλου.... Για τη ποιότητα δε παρατήρησα κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 καπως πριν καταλαθος τραβηξα screenshot..αλλα δεν μπορεσα ν το ξανα κανω..πως γινεται.. Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts