Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειδικα για το meizu mx4 ισχυει η εγγυηση η επισημη που υπαρχει και στο meizumart.com μια και η meizu.it ειναι επισημο site οπως φαινεται εδω

http://www.meizu.it/about/legalstatement

απλα η meizu.it πουλαει εξωτερικο μεσω topresellerstore.it μια και οι ιδιοκτητες της επισημης και του απλου store ειναι ιδιοι.

συμπερασματικα να μην το κουραζουμε,2 χρονια εγγυηση ,επισημη υποστηριξη μεσω της ιδιας της εταιριας και το κινητο παιρνει την rom που ληγει σε .L που ειναι και αυτη με τα ελληνικα

τι αλλο θελετε :lol:

Τι αλλο να ζητησει καποιος; πολυ καλη η προταση!

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για κάποιο λόγο νιώθω ότι πρέπει να το πάρω από την Ιταλία!

Δεν ξέρω τον γιατί... Αλλά κάτι με σπρώχνει στους ιταλιανους

:)

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

μου εστειλαν και mail οτι ενεργοποιησαν τις πωλησεις

εδω το λινκ!!!!!

http://www.topresellerstore.it/mediatek/695-meizu-mx4-536-full-hd-sharp-cpu-octa-core-2gb-ram-camera-207-mp-sony.html

καλες αγορες!

δυστυχως στελνουν μετα τις 29 εκτος Ιταλιας γιατι εχουν πολλες παραγγελιες για Ιταλια.

αν γινει group buy δινουν δωρο τελικα τις ζελατινες για την οθονη.

15Ε ειναι τα μεταφορικα με fedex απο Ιταλια προς Ελλαδα.

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Μόλις του έστειλα να ρωτήσω αν μπορώ να παραγγείλω το άσπρο. Αν μου απαντήσουν οκ, θα ακυρώσω το γαλλικό!
Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Μόλις του έστειλα να ρωτήσω αν μπορώ να παραγγείλω το άσπρο. Αν μου απαντήσουν οκ, θα ακυρώσω το γαλλικό!

θα μπορεις αλλα θα περιμενεις ενα μηνα....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Το έχω σκεφτεί κι εγώ... Οπότε λες να το αφήσω όπως είναι;;

Επίσης έχω την ελπίδα ότι στην Γαλλία θα έχει κ ακουστικά λόγω νομοθεσίας!

Το έχω σκεφτεί κι εγώ... Οπότε λες να το αφήσω όπως είναι;;

Επίσης έχω την ελπίδα ότι στην Γαλλία θα έχει κ ακουστικά λόγω νομοθεσίας!

τι να σου πω δεν ξερω...αν το γαλλικο ειναι η εκδοση η επισημη τοτε αστο τι σημασια εχει... :)

http://i58.tinypic.com/2yovjma.jpg

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Είναι λίγο απίθανο να μην είναι η επίσημη έκδοση! Οι Γάλλοι είναι παράξενοι και δεν νομίζω να έκαναν εισαγωγή ένα τηλέφωνο κινέζικο...

Είναι λίγο απίθανο να μην είναι η επίσημη έκδοση! Οι Γάλλοι είναι παράξενοι και δεν νομίζω να έκαναν εισαγωγή ένα τηλέφωνο κινέζικο...

για δωσε μου λινκ αν θες να το δω :D

Δημήτρης

XS Max 512gb.

για δωσε μου λινκ αν θες να το δω :D

http://search.rueducommerce.fr/search?s=meizu+mx+4&a=&so=2&sb=1

δεν λεει καπου οτι ειναι η international εκδοση...

που το διαβασες αυτο;

αυτος ειναι μεταπωλητης...το μαγαζι που εδωσα εγω ειναι η ιδια η meizu.it που απλα στελνει κινητα και εξω.. ;)

επισης o γαλλος εχει εγγυηση 1 χρονο.

ειναι πιο φθηνος βεβαια...

your choise

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Αυτοί έχουν live chat αύριο πρωί θα μάθω! Αν μου πουν ότι δεν είναι, θα το ακυρώσω επί τόπου! Αλλά θέλω το παλιό άσπρο! Χάχαχα

Update

Τους έχω στείλει ήδη μήνυμα και περιμένω αύριο απάντηση αν κ δεν νομίζω...αλλά όπως και να χει καλό είναι που το ανέφερες Δημήτρη για να το ξεκαθαρίσουμε κ αυτό!!

:) :) :)

Edited by miketra

Αυτοί έχουν live chat αύριο πρωί θα μάθω! Αν μου πουν ότι δεν είναι, θα το ακυρώσω επί τόπου! Αλλά θέλω το παλιό άσπρο! Χάχαχα

Update

Τους έχω στείλει ήδη μήνυμα και περιμένω αύριο απάντηση αν κ δεν νομίζω...αλλά όπως και να χει καλό είναι που το ανέφερες Δημήτρη για να το ξεκαθαρίσουμε κ αυτό!!

:) :) :)

ναι παιζει να ειναι η κανονικη εκδοση international.

:)

https://www.youtube.com/watch?v=4LXYrmCXaEc

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Για ρίξτε μια ματιά εδώ...

https://www.youtube.com/watch?v=o7cd2pLLCYM

Ειναι δυνατον η τιμη να ανεβαινει τοσο πολυ στα 64gb; Πιστευετε οτι τα 16 θα ειναι αρκετα;

Υπαρχει καποιο καλυτερο κινητο σε αυτα τα λεφτα; Ειναι και το xiaomi mi4, αλλα δεν ειναι 4g, προς το παρων..

Γιατι στο antutu βγαζει τοσο μεγαλο score, απο τη στιγμη που εχει mediatek και οχι τοσο υψηλα χρονισμενο;

Γενικοτερα, καποιο μειονεκτημα του κινητου; Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το oppo 7a. Το δευτερο μαλλον ειναι καλυτερο σε φωτογραφιες και multimedia;

Πανω-κατω ιδια τιμη, απλα στο Oppo 7a θα μπορω να του βαλω και μια 128gb sd.

Εδω υπαρχει και ενα συγκριτικο : http://versus.com/en/oppo-find-7-lite-vs-meizu-mx4

Με παραξενευει που δεν εχει usb mass storage.. Εδω εχει το n8 μου..

Edited by Lux

μου εστειλαν και mail οτι ενεργοποιησαν τις πωλησεις

εδω το λινκ!!!!!

http://www.topresellerstore.it/mediatek/695-meizu-mx4-536-full-hd-sharp-cpu-octa-core-2gb-ram-camera-207-mp-sony.html

καλες αγορες!

δυστυχως στελνουν μετα τις 29 εκτος Ιταλιας γιατι εχουν πολλες παραγγελιες για Ιταλια.

αν γινει group buy δινουν δωρο τελικα τις ζελατινες για την οθονη.

15Ε ειναι τα μεταφορικα με fedex απο Ιταλια προς Ελλαδα.

Άψογος!

Πλέον δεν εχω κανέναν απόλυτος ενδοιασμό.

Και 2 χρόνια εγγύηση,και ευρωπαϊκή συσκευη και με υποστήριξη ελληνικών και χωρίς να μπλέκω με Κινες,αναμονές ,φόβο τελωνείων.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ειναι δυνατον η τιμη να ανεβαινει τοσο πολυ στα 64gb; Πιστευετε οτι τα 16 θα ειναι αρκετα;

Υπαρχει καποιο καλυτερο κινητο σε αυτα τα λεφτα; Ειναι και το xiaomi mi4, αλλα δεν ειναι 4g, προς το παρων..

Γιατι στο antutu βγαζει τοσο μεγαλο score, απο τη στιγμη που εχει mediatek και οχι τοσο υψηλα χρονισμενο;

Γενικοτερα, καποιο μειονεκτημα του κινητου; Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το oppo 7a. Το δευτερο μαλλον ειναι καλυτερο σε φωτογραφιες και multimedia;

Πανω-κατω ιδια τιμη, απλα στο Oppo 7a θα μπορω να του βαλω και μια 128gb sd.

Εδω υπαρχει και ενα συγκριτικο : http://versus.com/en/oppo-find-7-lite-vs-meizu-mx4

Με παραξενευει που δεν εχει usb mass storage.. Εδω εχει το n8 μου..

16 είναι λιγο, ειδικα με αυτη την καμερα, εγω παρηγγειλα το 32αρι.

Εγω είμαι μεταξυ του mx4 και του find 7 (τα περιμενω και τα 2), οποιο είναι καλυτερο μενει, το άλλο αγγελια επιτοπου.

Δεν είναι διαθέσιμο ούτε για προ-παραγγελία το άσπρο!!

Μόλις μου απάντησαν οι Ιταλιάνοι! :)

Μου το επιβεβαίωσαν, είναι το ευρωπαϊκό, οι Γάλλοι!!

Edited by miketra

Πάμε στο μαύρο λοιπόν...

Επίσης πιο πίσω κάποιος φίλος ποσταρε κάτι θήκες που μοιάζουν σαν στρατιωτικές με ωραίους χρωματισμούς και είδη παράγγειλα 2 σε διαφορετικούς χρωματισμούς.

Πιστεύω ότι δένουν πολύ ωραία με το μαύρο του τηλεφώνου...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Πάμε στο μαύρο λοιπόν...

Επίσης πιο πίσω κάποιος φίλος ποσταρε κάτι θήκες που μοιάζουν σαν στρατιωτικές με ωραίους χρωματισμούς και είδη παράγγειλα 2 σε διαφορετικούς χρωματισμούς.

Πιστεύω ότι δένουν πολύ ωραία με το μαύρο του τηλεφώνου...

Τι εννοείς μαύρο; αφού γκρι είναι..

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Τι εννοείς μαύρο; αφού γκρι είναι..

Εννοεί μπροστά μαύρο.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

16 είναι λιγο, ειδικα με αυτη την καμερα, εγω παρηγγειλα το 32αρι.

Εγω είμαι μεταξυ του mx4 και του find 7 (τα περιμενω και τα 2), οποιο είναι καλυτερο μενει, το άλλο αγγελια επιτοπου.

Αυτα ειναι ωραια διλληματα, αν και το find 7(οχι το 7α) θα ελεγα οτι ειναι στην κατηγορια τιμης που θα κινηθει το mx4 pro, αρα οχι αμεσος ανταγωνιστης. Παντως στο χερι προβλεπω οτι το mx4 θα ειναι πιο ανετο.

Με την ευκαιρια θελω να τονισω οτι η ιδιαιτεροτητα της συσκευης και του λογισμικου (home button, smartbar, flyme) απαιτουν οπωσδηποτε μια περιοδο εξοικειωσης μεχρι να πηγαινει το χερι μονο του εκει που πρεπει. Δηλαδη στην αρχη μπορει και να τσαντιστει καποιος αλλα αργοτερα θα ευγνωμονει τους σχεδιαστες της συσκευης(τουλαχιστον αυτο ισχυει για μενα). Το integration της smartbar με τις 3rd party εφαρμογες ειναι καλο εκτος ισως ελαχιστων περιπτωσεων. Εγω δεν εχω συναντησει κανενα προβλημα χωρις βεβαια να εχω δοκιμασει οτι εφαρμογη υπαρχει.

ΤΙP πρωτο και κυριοτερο για νεους στα meizu:

το home button λειτουργει ως...

1. home button προφανως

2. back button (με swipe απο κατω προς τα πανω)

3. sleep button (παρατεταμενη πιεση)

4. wake button (με swipe απο κατω προς τα πανω)

5. ως notification led

στο mx4 υπαρχει και double tap για unlock

Υπαρχουν παρα πολλα tip για το flyme που ελπιζω να δεησει αυτη τη φορα και να τα μεταφρασει στα Αγγλικα/Ελληνικα η Meizu. Αλλιως πρεπει να το αναλαβει καποιος μερακλης γιατι βλεπω σιγα σιγα να μαζευομαστε αρκετοι...

Edited by antdel_

Καλά όλα αυτά που λέτε ρε παιδιά , αλλά δεν βλέπω να στέλνει ποτέ το επίσημο site τις προπαραγγελιες! Έχω απο 13 Σεπτεμβρίου προπαραγγειλει και δεν βλέπω φως στο τούνελ. Αρχίζει και μου την δίνει στα νεύρα όλη αυτή η κατάσταση με τις διαθεσιμότητες.