johndrama Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Δεν μπορώ να θυμηθώ τον κωδικό μου flyme υπάρχει ένα mail που έχω πάρει από meizu παλιά όταν έκανα λογαριασμό το ανοίγω αλλά δεν βλέπω κωδικό μόνο το αριθμό χρήστη. Καμία βοήθεια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 με απλα λογια και χωρις να μπαινουμε σε πολλες λεπτομέρειες περι φωτογραφιας θα σου πω οτι : αν θελεις να βγαλεις μια φωτο γρηγορα, δλδ την παρεα σου η την κοπελα σου πχ, σε χαμηλο φωτισμο βαλε 1sec με 800iso!(δεν μπορεις να πεις στην φιλη σου να μεινει εντελως ακινητη για 10sec πχ, προφανως το καταλαβαινεις) αν θελεις να βγαλεις φωτο ενα νυχτερινο τοπιο θα βαλεις 10,15 ή και 20 sec ταχ. κλειστρου και θα βαλεις το iso αναλογως με τις συνθηκες. αν εισαι σε μερος με πολυ φωτισμο βαλε 100,200iso, αν ειναι σκοταδια βαλε 400,800iso και στο απολυτο σκοταδι βαλε 1600iso. με λιγα λογια οσο μεγαλυτερο το iso τοσο περισσοτερο θορυβο θα εχει η φωτο , οσο μεγαλυτερη ταχυτητα κλειστρου τοσο περισσοτερο φως παιρνει η φωτο, αρα με μικρο iso και μεγαλη ταχ. κλειστρου εχουμε τα καλυτερα αποτελεσματα! Μπερδεύτηκες εδώ. Όσο μεγαλύτερη η ταχύτητα κλείστρου, τόσο πιο γρήγορα ανοιγοκλείνει το κλείστρο οπότε και λιγότερο φως. Προφανώς εννοούσες μεγαλύτερο χρόνο έκθεσης. Απλά για να είμαστε και τυπικά σωστοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speroplas_1 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) Μπερδεύτηκες εδώ. Όσο μεγαλύτερη η ταχύτητα κλείστρου, τόσο πιο γρήγορα ανοιγοκλείνει το κλείστρο οπότε και λιγότερο φως. Προφανώς εννοούσες μεγαλύτερο χρόνο έκθεσης. Απλά για να είμαστε και τυπικά σωστοί. ωπ ναι αδερφε εχεις δικιο, οσο μεγαλυτερη ειναι η τιμη εκθεσης ηθελα να πω! το διορθωσα , νομιζω τωρα ειναι πιο σωστο! Edited March 22, 2016 by speroplas_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosf Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ξερετε τπτ περι αυτού? Το παρακάτω μου ήρθε στο mail!:wacko::wacko::wacko::wacko: we are proud to announce our new firmware newsletter, which will be sent everytime to you, whenever a firmware update is available for your device. Latest Releases Flyme OS 5.6.3.22 test firmware (Pro 5) Flyme OS 5.6.3.22 test firmware (MX5) Flyme OS 5.6.3.22 test firmware (m2 note) Flyme OS 5.6.3.22 test firmware (m2) Flyme OS 5.6.3.22 test firmware (MX4 Pro) Flyme OS 5.6.3.22 test firmware (MX4) https://meizufans.eu/forum/topic/4812/flyme-os-5-6-3-22-test-firmware-mx4 Flyme OS 5.6.3.22 test firmware (m1 note) Flyme OS 5.6.3.22 test firmware (m1 metal) Yours sincerely, Meizufans Europe Thanks! Meizufans Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Τι να ξέρουμε δλδ; Ότι ξεκίνησε newsletter το meizufans? Σήμερα το μάθαμε που το είδαμε.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosf Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Τι να ξέρουμε δλδ; Ότι ξεκίνησε newsletter το meizufans? Σήμερα το μάθαμε που το είδαμε.:lol: Δεν αναφερόμουν τόσο στο newsletter οσο στο λογισμικό. Είναι καινούργιο ή είναι η προηγουμενη version που είχαν βγάλει? :):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Καινούριο είναι. Κάθε Τρίτη βγαίνει καινούριο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Αν έχεις μία προηγούμενη έκδοση απ αυτές, π.χ. 5.1.3.0Α, δεν μπορείς με μία απλή αναβάθμιση να πας στην 5.6.3.22? Όταν το προσπάθησα έβγαλε το, γνώριμο σε όλους :D, firmware corruption!! Και δυστυχώς, ενώ νομιζα ότι μπορείς να φλασάρεις την 4.0.4 Ι από όποια έκδοση και αν είσαι και απο κει να φλασάρεις μετά όποια θέλεις, όταν το προσπάθησα μου έβγαλε το ίδιο (firmware corruption)...:blink: Πως θα καταφέρω να φλασάρω μία με Ελληνικά και ποιά έκδοση θα ήταν αυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Αν έχεις μία προηγούμενη έκδοση απ αυτές, π.χ. 5.1.3.0Α, δεν μπορείς με μία απλή αναβάθμιση να πας στην 5.6.3.22? Όταν το προσπάθησα έβγαλε το, γνώριμο σε όλους :D, firmware corruption!! Και δυστυχώς, ενώ νομιζα ότι μπορείς να φλασάρεις την 4.0.4 Ι από όποια έκδοση και αν είσαι και απο κει να φλασάρεις μετά όποια θέλεις, όταν το προσπάθησα μου έβγαλε το ίδιο (firmware corruption)...:blink: Πως θα καταφέρω να φλασάρω μία με Ελληνικά και ποιά έκδοση θα ήταν αυτή? δεν περνας την cyanogenmod να ησυχασουμε:) Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Βρε να την περάσω. Δώσε λινκ με οδηγίες. Το firmware corrupt όμως γιατί φυτρώνει εκεί που δεν το σπέρνουν και πως θα το ξεπεράσω για να περάσω έκδοση με Ελληνικά, μιας κ μπορεί να το πασσαρω το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Βρε να την περάσω. Δώσε λινκ με οδηγίες. Το firmware corrupt όμως γιατί φυτρώνει εκεί που δεν το σπέρνουν και πως θα το ξεπεράσω για να περάσω έκδοση με Ελληνικά, μιας κ μπορεί να το πασσαρω το κινητό? http://forum.xda-developers.com/meizu-mx/general/news-cm12-1-normal-mx4-t3210491 τωρα τι εκδοση φοραει? Edited March 24, 2016 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelk Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 http://forum.xda-developers.com/meizu-mx/general/news-cm12-1-normal-mx4-t3210491 τωρα τι εκδοση φοραει? Καλησπερα παιδια. Εχει περασει κανεις την cyanogemod να μας πει πως του φαινεται και τι Bugs εχει? Το link που εδωσες φιλε μου ειναι για το mx4 flyme edition η για το ubuntu edition μονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Που αναφέρεται κάτι για flyme edition η για το ubuntu edition?? :blink: @ziaba, το γράφω παραπάνω...5.1.3.0A Δε μπορώ να φλασάρω καμία πάνω από αυτήν...:cry: Θα προσπαθήσω με τον οδηγό της CM 12.1 Eυχαριστώ, όπως και να χει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Βρε να την περάσω. Δώσε λινκ με οδηγίες. Το firmware corrupt όμως γιατί φυτρώνει εκεί που δεν το σπέρνουν και πως θα το ξεπεράσω για να περάσω έκδοση με Ελληνικά, μιας κ μπορεί να το πασσαρω το κινητό? Έχω υπόψη ότι θα χάσεις τις μουσικες ιδιότητες της συσκευής με το CM οπότε αν σε ενδιαφέρει αυτό μην το κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Όταν εννοείς μουσικές ιδιότητες, μουσική μ ακουστικά για παράδειγμα? Δεν ακούω... :) Ξέρεις μήπως πως θα περάσω Ελληνική ρομ πάνω από την 5.1.3.0Α...... χωρίς firmware corrupt? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Όταν εννοείς μουσικές ιδιότητες, μουσική μ ακουστικά για παράδειγμα? Δεν ακούω... :) Ξέρεις μήπως πως θα περάσω Ελληνική ρομ πάνω από την 5.1.3.0Α...... χωρίς firmware corrupt? :wacko: Ναι αυτό εννοώ. Αν δεν το αξιοποιείς έτσι τότε κάνε του ότι θες. Για την άλλη ερώτηση όχι δεν έχω ιδέα. Δεν φεύγω με τίποτα από Flyme, δεν υπάρχει περίπτωση να έχω "εύκολη" μετάβαση σε άλλο launcher γιατί έχω καλομάθει με τα screen gestures. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Όταν εννοείς μουσικές ιδιότητες, μουσική μ ακουστικά για παράδειγμα? Δεν ακούω... :) Ξέρεις μήπως πως θα περάσω Ελληνική ρομ πάνω από την 5.1.3.0Α...... χωρίς firmware corrupt? :wacko: μηπως εχεις κινεζο με μαγειρεμενη ρομ? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 http://forum.xda-developers.com/meizu-mx/general/news-cm12-1-normal-mx4-t3210491 τωρα τι εκδοση φοραει? Στο no 9. που έχει το σύνδεσμο να κατεβάσεις την ρομ , βάζοντας τον κωδικό 78c8 με πετάει σε ένα κινέζικο site 360 στο οποίο πρέπει να κάνω εγγραφή για να κατεβάσω το αρχείο, αλλά συμπληρώνοντας τον αριθμό του τηλεφώνου μου για την εγγραφή, γράφει ότι είναι ακατάλληλος (από το google translate)...:blink: Any idea? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 (edited) Στο no 9. που έχει το σύνδεσμο να κατεβάσεις την ρομ , βάζοντας τον κωδικό 78c8 με πετάει σε ένα κινέζικο site 360 στο οποίο πρέπει να κάνω εγγραφή για να κατεβάσω το αρχείο, αλλά συμπληρώνοντας τον αριθμό του τηλεφώνου μου για την εγγραφή, γράφει ότι είναι ακατάλληλος (από το google translate)...:blink: Any idea? για οποιον εχει θεμα με τα παλιοκινεζικα :lol:https://mega.nz/#F!1p1kkBZT!wqml0aCll14yA3E4JlMPwg!wtUECLjQ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και προσοχη μην δω κανα ποστ πως κανουμε unbrick:lol: αν δεν σ αρεσει η cm εδω 4.5.7i για twrp https://emmaus.pro/MX4_custom_roms/Flyme/4.5.7i_twrp.zip Edited March 26, 2016 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Για να μη δεις κανα ποστ πως κάνουμε unbrick....:lol: :lol:..... αυτήν την 4.5.7I την κατεβάζω, την βάζω χύμα, την τρέχω μέσα από τον μαμίσιο explorer ή κάνω (που μάλλον κάνω) κάτι άλλο? Και αυτή είναι flyme 4 και έχει και Ελληνικά και root? Flyme 5 με Ελληνικά δεν υπάρχει ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 (edited) Δεν καταλαβαίνω ποια είναι τα οφέλη και ποια τα μειονεκτήματα της CM; Είναι pure rooted ROM Χωρίς κινεζικές εφαρμογές ;;; Θα χάσουμε τις μουσικές ιδιότητες του κινητου. Τι εννοείτε;; Σε σχέση με την ποιότητα του τηλεφώνου, τις κλήσεις, το ίντερνετ, την κάμερα, την μπαταρία, την ταχύτητα χάνουμε ή κερδίζουμε σε σχέση με το flyme ; Παρατηρώ ότι η flyme ειναι 700 ΜΒ ενώ η CM μόνο 300 MB Edited March 26, 2016 by bbtp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Για να μη δεις κανα ποστ πως κάνουμε unbrick....:lol: :lol:..... αυτήν την 4.5.7I την κατεβάζω, την βάζω χύμα, την τρέχω μέσα από τον μαμίσιο explorer ή κάνω (που μάλλον κάνω) κάτι άλλο? Και αυτή είναι flyme 4 και έχει και Ελληνικά και root? Flyme 5 με Ελληνικά δεν υπάρχει ακόμα? οχι θα κανεις τα βηματα της cm στο xda και αντι cm12-1μπλαμπλα.zip θα κανεις την εγκατασταση της 4.5.7ι.zip στο 2 λινκ μου μεσω twrp τοσο απλα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν καταλαβαίνω ποια είναι τα οφέλη και ποια τα μειονεκτήματα της CM; Είναι pure rooted ROM Χωρίς κινεζικές εφαρμογές ;;; Θα χάσουμε τις μουσικές ιδιότητες του κινητου. Τι εννοείτε;; Σε σχέση με την ποιότητα του τηλεφώνου, τις κλήσεις, το ίντερνετ, την κάμερα, την μπαταρία, την ταχύτητα χάνουμε ή κερδίζουμε σε σχέση με το flyme ; Παρατηρώ ότι η flyme ειναι 700 ΜΒ ενώ η CM μόνο 300 MB stock android χωρις gapps :D ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @demakhs πριν κανεις οτιδηποτε cm12, 4.5.7i, mokee παρε back up απο το TPRW Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Ωραία λύσε μου και αυτό, γιατί χωρίς αυτό, δε μπορώ να κάνω τίποτα. Υπάρχει ένα αρχείο update.zip χύμα μέσα στο τηλέφωνό μου το οποίο ούτε να σβήσω μπορώ, ούτε να μετακινήσω, ούτε να μετονομάσω, έτσι ώστε να βάλω κάποιο αλλο για να μπορέσω να φλασάρω!! :blink: Και όταν λες μέσω twrp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Ωραία λύσε μου και αυτό, γιατί χωρίς αυτό, δε μπορώ να κάνω τίποτα. Υπάρχει ένα αρχείο update.zip χύμα μέσα στο τηλέφωνό μου το οποίο ούτε να σβήσω μπορώ, ούτε να μετακινήσω, ούτε να μετονομάσω, έτσι ώστε να βάλω κάποιο αλλο για να μπορέσω να φλασάρω!! :blink: Και όταν λες μέσω twrp? ξεκλειδωσες τον bootloader με apk απο xda? τι εχεις κανει? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Μακάρι να ξερα!!! :lol: :lol: Το κινητό όταν το πήρα είχε την 4.5.7I και επειδή έβλεπα ότι η μπαταρία δεν κρατούσε πολύ, φαγώθηκα να την αλλάξω. Μετά από κάμποσα, απαραίτητα, firmware corrupt, βρήκα κάπου οδηγίες και πέρασα την 4.0.4Ι, μετά από την οποία μπορούσα να φλασάρω όποια ήθελα χωρίς κανένα firmware corrupt. Πέρασα μία 5.5.12.10 και μετά την 5.1.3Α, την οποία φοράω μέχρι τώρα και την οποία δε μπορώ να αλλάξω με τίποτα. Όποια και να πάω να φλασάρω, ακόμα και την 4.0.4Ι την οποία θεωρούσα ρομ-βάση, μου πετάγεται το ρημάδι το firmware corrupt (μάλλον μου την είχε φυλαγμένη!! :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts