Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ φίλε αν όμως κάνω root μετά μπορώ να κάνω anroot εύκολα και με Πίο τρόπο

Το root το ενεργοποιείς και επενεργοποιεις απ τις ρυθμίσεις στο λογαριασμό flyme στο κινητό.

Ωστόσο απ τη στιγμή που κάποιες φορές στον αναγνωρίζει, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απ' όσα σου πε ο παραπάνω. Οι ρυθμισεις του κινητού είναι μια χαρά. Ο δίσκος όμως χρειάζεται πολύ ρεύμα και δε θα δουλεύει χωρίς εξωτερική τροφοδοσία αν το κινητό δεν ειναι σχεδον πληρως φορτισμένο

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε μου δυστυχώς το τηλέφωνο ειναι κορυφή αλλά η μπαταρία πολύ μέτρια...

Το τηλέφωνο το έχουμε και για ίντερνετ, FB, messenger, Viber κτλ.. Αλλιώς δεν θα παίρναμε smartphone αλλά ένα απλό κινητό... Σε αυτά η μπαταρία ξοδεύεται πολύ γρήγορα. ...

Το 70% της χρήσης της μπαταρίας είναι από την οθόνη... Απαράδεκτο...

αδερφε η μπαταρια δεν ειναι χαλια.... ειναι αναλογα με τι χρηση κανεις στο κινητο! εμενα μου κραταει 3 μερες η μπαταρια με μετρια χρηση(λιγο τηλ, λιγο φμπ,καμια φωτο)αμα του πινεις το αιμα λογικο να τελειωνει σε μια μερα!

Φίλε μου δυστυχώς το τηλέφωνο ειναι κορυφή αλλά η μπαταρία πολύ μέτρια...

Το τηλέφωνο το έχουμε και για ίντερνετ, FB, messenger, Viber κτλ.. Αλλιώς δεν θα παίρναμε smartphone αλλά ένα απλό κινητό... Σε αυτά η μπαταρία ξοδεύεται πολύ γρήγορα. ...

Το 70% της χρήσης της μπαταρίας είναι από την οθόνη... Απαράδεκτο...

Αυτό δεν λέει κάτι, το ότι η οθόνη καίει την πιο πολύ μπαταρία είναι λογικό. Συσκευή που βγάζει 4 με 4.5 ώρες ανοιχτή οθόνη δεν την λες κακή ή μέτρια.

ναι ρε συμφωνώ με αυτα που λες αλλα για τα δικα μου δεδομενα η μπαταρια δεν ειναι χαλια, ουτε καν μετρια,ειναι καλη απο την στιγμη που μου βγαζει 2 μερες ανετα μπορει και τριτη! το θεμα ειναι ενα ποτε θα παρουμε αναβαθηση flyme 5 σε International

Παιδιά θα με τρελάνετε!!! Μισή μέρα μου βγάζει. Το WIFI και η οθόνη "καταπινει" μπαταρία...

Είχα πριν το ΖΤΕ V967s. Μια και μιση μέρα κρατούσε με φουλ χρήση τηλεφώνου και WIFI..

Έχω κάπου άδικο;;;;

ναι ρε συμφωνώ με αυτα που λες αλλα για τα δικα μου δεδομενα η μπαταρια δεν ειναι χαλια, ουτε καν μετρια,ειναι καλη απο την στιγμη που μου βγαζει 2 μερες ανετα μπορει και τριτη! το θεμα ειναι ενα ποτε θα παρουμε αναβαθηση flyme 5 σε International

Παιδιά θα με τρελάνετε!!! Μισή μέρα μου βγάζει. Το WIFI και η οθόνη "καταπινει" μπαταρία...

Είχα πριν το ΖΤΕ V967s. Μια και μιση μέρα κρατούσε με φουλ χρήση τηλεφώνου και WIFI..

Έχω κάπου άδικο;;;;

Το πιο πιθανόν ειναι να έχεις ελλατωματική μπαταρία

Σταύρο αυτό πώς μπορώ να το διαπιστώσω; στην κατανάλωση μπαταρίας η οθόνη μου "ξοδευει" 65% Καθώς και περίπου 4 ώρες οθόνης δείχνει.. .

Είναι φυσιολογικό αυτό;

Το πιο πιθανόν ειναι να έχεις ελλατωματική μπαταρία

αδερφε η μπαταρια δεν ειναι χαλια.... ειναι αναλογα με τι χρηση κανεις στο κινητο! εμενα μου κραταει 3 μερες η μπαταρια με μετρια χρηση(λιγο τηλ, λιγο φμπ,καμια φωτο)αμα του πινεις το αιμα λογικο να τελειωνει σε μια μερα!

Καλά και άμα δεν το ανάψεις καθόλου φαντάζομαι θα βγάζει καμια βδομάδα! Και τότε θα λέμε ότι πρόκειται για την καλύτερη μπαταρία σε smartphone! Αλλά δυστυχώς τότε δεν θα κάνουμε χρήση smartphone! Πάρε ένα κινητό με 60 ευρώ να σε βγάζει μια βδομάδα να είσαι πρώτος!

Σταύρο αυτό πώς μπορώ να το διαπιστώσω; στην κατανάλωση μπαταρίας η οθόνη μου "ξοδευει" 65% Καθώς και περίπου 4 ώρες οθόνης δείχνει.. .

Είναι φυσιολογικό αυτό;

4 ώρες οθόνης δεν ειν άσχημα. Τι χρήση κάνεις; Έχεις μονιμα ανοιχτό ιντερνετ; 3G-4G; μήπως δεν έχεις καλό σήμα κινητής στην περιοχή σου;

Θα ήθελα να το έχω μόνιμα ανοιχτο το ίντερνετ ή τα δεδομένα. Αλλά αν το κάνω αυτό η μπαταρία ξαδευεται πολύ γρήγορα. Οπότε τα κλείνω και τα δύο και βάζω σήμα 2G.. Μια χαρά σήμα έχω.. . Συγκρίνω πάντα το κινητό αυτό με το ΖΤΕ V967S διετίας μάλιστα και η σύγκριση σε μπαταρία είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ..

4 ώρες οθόνης δεν ειν άσχημα. Τι χρήση κάνεις; Έχεις μονιμα ανοιχτό ιντερνετ; 3G-4G; μήπως δεν έχεις καλό σήμα κινητής στην περιοχή σου;

Θα ήθελα να το έχω μόνιμα ανοιχτο το ίντερνετ ή τα δεδομένα. Αλλά αν το κάνω αυτό η μπαταρία ξαδευεται πολύ γρήγορα. Οπότε τα κλείνω και τα δύο και βάζω σήμα 2G.. Μια χαρά σήμα έχω.. . Συγκρίνω πάντα το κινητό αυτό με το ΖΤΕ V967S διετίας μάλιστα και η σύγκριση σε μπαταρία είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ..

Ε λογικά έχεις ελλατωματική μπαταρία. Χρειάζεσαι καινούρια

4 ώρες οθόνης δεν ειν άσχημα.

Δυστυχώς 4 ώρες είναι σχετικά λίγες . Δεν είναι τραγικές αλλά είναι πολύ μέτριο νούμερο για τα δεδομένα της μπαταρίας βάσει χωρητικότητας .

Ξέρεις κανενα site να παραγγείλω νέα μπαταρία;

Τι θα μου πρότεινες για νεο κινητό με κύριο κριτήριο την μπαταρία

Για το redmi 3 και redmi note 3 τι λες;

Ε λογικά έχεις ελλατωματική μπαταρία. Χρειάζεσαι καινούρια

Δυστυχώς 4 ώρες είναι σχετικά λίγες . Δεν είναι τραγικές αλλά είναι πολύ μέτριο νούμερο για τα δεδομένα της μπαταρίας βάσει χωρητικότητας .

Αν όπως ανέφερα ήταν με συνεχή χρήση 3G-4G ή και σε περιοχή με χαμηλό σήμα, θα ταν λογικό.

Έχω κάπου άδικο;;;;

Φίλε εγώ χθες από το πρωί κατά της εννέα μέχρι και της έξι ήμουν με Wi-Fi στο internet και στο YouTube και στο τέλος είχα και 30%μπαταρια τώρα πως τα κατάφερα δεν ξέρω

ε με την ιδια λογικη αμα θελεις να εισαι ολη μερα ιντερνετ, να βλεπεις ταινιες, να ακους μουσικη και να μιλας στο φμπ παρε ενα λαπτοπ καλυτερα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο! εμενα προσωπικα με σχεδον ολη μερα wifi ανοιχτο, φμπ βιμπερ λιγα τηλεφωνα και χρηση καμερας μου βγαζει 2 μερες! τωρα τι να πω, αμα επεσα σε καλη μπαταρια ειναι αλλο θεμα!

Ποιο firmware εχετε;;

Πόση ωρα κάνει το τηλεφωνο να φορτισει απο το 0% στο 100% ; τοσο ανοιχτο όσο και κλειστο;

Φίλε εγώ χθες από το πρωί κατά της εννέα μέχρι και της έξι ήμουν με Wi-Fi στο internet και στο YouTube και στο τέλος είχα και 30%μπαταρια τώρα πως τα κατάφερα δεν ξέρω

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τις ιδιες ερωτήσεις με παραπάνω ...

ε με την ιδια λογικη αμα θελεις να εισαι ολη μερα ιντερνετ, να βλεπεις ταινιες, να ακους μουσικη και να μιλας στο φμπ παρε ενα λαπτοπ καλυτερα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο! εμενα προσωπικα με σχεδον ολη μερα wifi ανοιχτο, φμπ βιμπερ λιγα τηλεφωνα και χρηση καμερας μου βγαζει 2 μερες! τωρα τι να πω, αμα επεσα σε καλη μπαταρια ειναι αλλο θεμα!

Ποιο firmware εχετε;;

Πόση ωρα κάνει το τηλεφωνο να φορτισει απο το 0% στο 100% ; τοσο ανοιχτο όσο και κλειστο;

Εγώ έχω την 4.5.7l είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το τηλέφωνο και του έχω και 46 εφαρμογές μέσα με αλά πού είχα με τα βίας 7-8 μιλάμε δεν κολλάει πουθενά το μόνο που παρατηρώ ζεσταίνεται λίγο παραπάνω

Edited by Teris207

Νεα updates :

http://www.flyme.cn/firmwarelist-6.html

Flyme OS 5.1.3.0A stable

και

Flyme OS 5.6.2.1 beta

περιμένω εντυπώσεις .....

Εγώ θα περιμένω την l για τα ελληνικά δεν το έχω πολύ με τα αγγλικά

Ποιο firmware εχετε;;

4.5.7I εχω και εγω! αδερφε βαλε 2g απενεργοποίησε εφαρμογες που κανουν αυτοματη εκκινηση και δεν χρησημοποιεις! για μενα κανε ενα τεστ αστο απο 100% μια μερα χωρις χρηση,μονο τα βασικα,να δεις ποσο θα πεσει! αμα πεσει πανω απο 50% τοτε κατι παιζει!

δεν μπορουμε να κάνουμε root τα δυο νεα firmware !!!!!!

δοκιμασα το root checker και λεει ότι δεν ειναι root το κινητό

τι λετε;;;;;

το root το ενεργοποιείς απ τις ρυθμισεις, απ το λογαριασμό του flyme...

Δυστυχώς Σταυρο

το ενεργοποιείς μεν απο τα Settings - Security - Root Permission

ΑΛΛΑ κατι εχουν κλειδώσει σε αυτα το fimrware..

το ROOT CHECKER δειχνει ότι ΔΕΝ είναι root το κινητο !!!!!!!!!!!!!!

Δοκιμαστε το όλοι για επιβεβαίωση

το root το ενεργοποιείς απ τις ρυθμισεις, απ το λογαριασμό του flyme...