bbtp Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Ελληνικά έχει; Ή μόνο Αγγλικά και Κινέζικα; Τρομερό! Τουλάχιστον αισθητικά είναι αλλού. 2 κλάσεις τουλάχιστον ομορφότερο. Στα εικονίδια, στα μενού και τα υπομενού. Παντού. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Από ταχύτητα φυσάει. Μπαταρία δεν ξέρω ακόμα μιας και το πέρασα χθες και το έστησα από την αρχή. Το μόνο αρνητικό, που μάλλον οφείλεται στην αναβάθμιση του baseband, είναι ότι "γρατζουνάει" ο ήχος στο ακουστικό. Δεν ακούς τόσο καθαρά όσο πριν.:( ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νέο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Τσέκαρε σε παρακαλώ, στην εφαρμογή της μουσικής της meizu αν έχουν επανέλθει οι επιλογές DIRAC. Στις επιλογές στο Music app, κάτω από το equalizer δεν είναι πάντως. Δεν ακούω μουσική στο κινητό, οπότε δεν ξέρω αν μπορεί να είναι αλλού. Πάντως στα options του music app δεν βλέπω κάτι. ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ελληνικά έχει; Ή μόνο Αγγλικά και Κινέζικα; Σε Α εκδόσεις δεν υπάρχουν πλέον ελληνικά. Ούτε πρόκειται να υπάρξουν ποτέ (μόνο αν αλλάξει πολιτική η εταιρία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Μπαινει η καινουργια εκδοση flyme 5 κατευθειαν απλα τρεχοντας το αρχειο update.zip ; Γιατι διαβασα σε φορουμ οτι επειδη η Meizu εχει κλειδωμενο bootloader πρεπει να το τρεξεις μεσω recovery. Και υπαρχει κινδυνος να μπρικαρει η συσκευη Τι ισχυει τελικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 κατευθείαν μπαίνει. απλά συστήνεται να γίνει clear data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 +1 και απο εμένα , έκαναν καλή δουλειά απο άποψη ομορφίας , και λειτουργούν όλα πολύ καλά , με μόνο πρόβλημα στον ακουστικό και στο δικό μου. Το intstall έγινε πολύ εύκολα και μετά restore απο backup , οπότε έχω όλες τις εφαρμογές , επαφές , φωτό κτλ πολύ εύκολα και γρήγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Το Titanium Backup χρησιμοποιησες για την επαναφορα; +1 και απο εμένα , έκαναν καλή δουλειά απο άποψη ομορφίας , και λειτουργούν όλα πολύ καλά , με μόνο πρόβλημα στον ακουστικό και στο δικό μου. Το intstall έγινε πολύ εύκολα και μετά restore απο backup , οπότε έχω όλες τις εφαρμογές , επαφές , φωτό κτλ πολύ εύκολα και γρήγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Όχι κανονικά από την εφαρμογή του κινητού, αποθηκεύει τα πάντα και τα ξαναπερνα με ένα κλικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv01302 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Πανέμορφο!! Σαν να πήρες εκ νέου κινητό.. Πιο crispy τα fonts, αίσθηση περισσοτέρων dpi, το πληκτρολόγιο απόλαυση και στο μέγεθος που έπρεπε να ήταν εξ' αρχής. Έχω την αίσθηση ότι και η μπαταρία βελτιώθηκε σε σχέση με πριν (optimizations στο flyme ασχέτως lollipop). Το μόνο που με χάλασε είναι ότι αλλάξαν την λειτουργία home button, από "home" σε "back" , δηλαδή πλέον για να επιστρέψεις πίσω, αντί για slide up πατάς το home button, και αντίστοιχα, για να βγεις στην αρχική οθόνη (home), κάνεις slide up. Δεν νομίζω ότι χρειαζόταν αυτή η αλλαγή μετά από 1+ χρόνο χρήσης. Bug ή feature, θα δείξει.. SPOILER: Options -> Accessibility -> Developer Options -> OEM unlocking "Allow the bootloader to be unlocked" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Το μόνο που με χάλασε είναι ότι αλλάξαν την λειτουργία home button, από "home" σε "back" , δηλαδή πλέον για να επιστρέψεις πίσω, αντί για slide up πατάς το home button, και αντίστοιχα, για να βγεις στην αρχική οθόνη (home), κάνεις slide up. Δεν νομίζω ότι χρειαζόταν αυτή η αλλαγή μετά από 1+ χρόνο χρήσης. Bug ή feature, θα δείξει.. SPOILER: Options -> Accessibility -> Developer Options -> OEM unlocking "Allow the bootloader to be unlocked" Αν και εγώ συνήθισα αυτήν την λειτουργία όπως είναι θα πω ότι έκαναν την συνετή επιλογή να το γυρίσουν και να γίνει το όλο μοντέλο streamline με τα υπόλοιπα meizu τηλέφωνα. Είναι καλύτερα έτσι, πιστεύω είναι θέμα λίγων ορών μέχρι να το συνηθίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarmi7 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 καλησπερα παιδια,με 4.5.7i με 25% μπαταρια ειναι φυσιλογικο να πεφτει η μπαταρια και να σβηνει η συσκευη μεσα σε ενα λεπτο?τρομερο κινητο αλλα σημερα απογοητευτηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 καλησπερα παιδια,με 4.5.7i με 25% μπαταρια ειναι φυσιλογικο να πεφτει η μπαταρια και να σβηνει η συσκευη μεσα σε ενα λεπτο?τρομερο κινητο αλλα σημερα απογοητευτηκα Αν είναι οι πρώτες σου φορτισεις είναι φυσιολογικό. Θα στρώσει μέσα στις επόμενες φορτισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Καλημερα παιδια,θα ηθελα μια βοηθεια αν μπορει καποιος εβαλα την cyanogen 12.1 την κρατησα καποιες μερες αλλα δεν μου αρεσε και πηγα μεσο recovery να φλασαρω την ρομ που ειχε και μπρικαρισε,ανοιγει και μενει στο λογοτυπο.υπαρχει τροπος να δουλεψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctassios Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 καλησπερα παιδια,με 4.5.7i με 25% μπαταρια ειναι φυσιλογικο να πεφτει η μπαταρια και να σβηνει η συσκευη μεσα σε ενα λεπτο?τρομερο κινητο αλλα σημερα απογοητευτηκα Εμένα αυτό μου το κάνει από το 40% σβήνει.Παιδιά ποια είναι η καλύτερη international rom βασισμένη στο lollipop κατά τη γνώμη σας γιατί είναι πολύ σπαστικό το αυτό με τη 4.5.7i. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Εμένα αυτό μου το κάνει από το 40% σβήνει.Παιδιά ποια είναι η καλύτερη international rom βασισμένη στο lollipop κατά τη γνώμη σας γιατί είναι πολύ σπαστικό το αυτό με τη 4.5.7i. Το ότι το πρόβλημα σου είναι software είναι σίγουρο αλλά δεν σχετίζεται με την έκδοση λογισμικού που φοράς. Από ότι φαίνεται το θέμα σου είναι μεμονωμένο και γι αυτό δεν μπορεί να σου απαντήσει κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Καλημερα παιδια,θα ηθελα μια βοηθεια αν μπορει καποιος εβαλα την cyanogen 12.1 την κρατησα καποιες μερες αλλα δεν μου αρεσε και πηγα μεσο recovery να φλασαρω την ρομ που ειχε και μπρικαρισε,ανοιγει και μενει στο λογοτυπο.υπαρχει τροπος να δουλεψει; ξαναπροσπάθησε με το τρόπο αυτόν, ή μπορείς να δοκιμάσεις κάποιον απο αυτούς : https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Αν είναι οι πρώτες σου φορτισεις είναι φυσιολογικό. Θα στρώσει μέσα στις επόμενες φορτισεις. Επιβεβαιώνω και εγω μέσα στις πρωτες 2-3 φορές όταν εφτασε κοντά στο 20% έκλεισε μόνο του , ευτυχώς είχα διαβάσει πριν το νήμα εδώ και δεν ψάρωσα. Μετράμε αντιστροφα και εμεις με τις international εκδοσεις ποτε θα μας ανεβασουν στο flyme 5 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Επιβεβαιώνω και εγω μέσα στις πρωτες 2-3 φορές όταν εφτασε κοντά στο 20% έκλεισε μόνο του , ευτυχώς είχα διαβάσει πριν το νήμα εδώ και δεν ψάρωσα. Μετράμε αντιστροφα και εμεις με τις international εκδοσεις ποτε θα μας ανεβασουν στο flyme 5 !!! Μην μετράτε από τώρα. Θέλετε κανα 2 μηνάκια στο νερό ακόμα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Βayern πως παει η καταναλωση μπαταριας στην εκδοση 5 , μέχρι τώρα , εχεις καταλαβει διαφορα ειτε προς το καλυτερο ειτε προς το χειροτερο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Βayern πως παει η καταναλωση μπαταριας στην εκδοση 5 , μέχρι τώρα , εχεις καταλαβει διαφορα ειτε προς το καλυτερο ειτε προς το χειροτερο ; Στα ίδια επίπεδα περίπου. Καλύτερη σίγουρα όχι. Λίγο χειρότερη μπορεί. Τπτ αξιοσημείωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Αξίζει η αγορά τώρα ή είναι καλύτερη η αναμονή του pro 5 mini? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Προφανώς και δεν αξίζει τώρα καθαρά και μόνο λόγο τιμής. Συνεχίζει να τα σπάει η συσκευή αλλά μπορείς να πάρεις καλύτερο στα ίδια λεφτά που πουλιέται τώρα. Από την άλλη το MX4 PRO αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του πάρα τις έλλειψης του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 (edited) βγήκε η Flyme OS 4.5.7.1 stable (MX4) αλλά και η beta Flyme OS 5.5.12.10 με καθημερινά ΟΤΑ updates. Σημερα βγηκε η 5.5.12.18 τι λετε να την δοκιμασουμε ή να περιμένουμε την stable εκδοση; Ποιον browser θεωρείτε καλυτερο για το κινητό μας; Σε σχεση με το ΜΧ5 εχουμε διαφορετικό επεξεργαστη MediaTek MT6595 vs MediaTek Helio X10 2.2 (MT6795T) Ποια η διαφορά τους; ότι είναι 64bit ενω ο δικός μας όχι παίζει ρόλο; Edited December 18, 2015 by bbtp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Δε θέλω να την περάσω ακόμα. Όσοι την κατεβάσουν ας πούνε λίγα πράγματα για την σταθερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Αξίζει αγορά μεταχειρισμένου 32gb σε καλή κατάσταση στα 200 ευρώ; Το παιδί το αγόρασε από Amazon.uk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosalig Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 πως μπορω να ρουταρω το τηλεφωνο? το πηρα απο τον αδερφο μου και δε θυματε κωδικο για το flyme και δε μπορω ουτε να μπω ουτε να αποσυνδεθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts