geoman1987 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Λοιπον παιδες. Μετα από λιγες μερες συμβιωσης με την lolipop rom του κινητου μας αντιμετωπιζα φοβερο προβλημα με την μπαταρια. Μιλαμε οτι η μπαταρια επεφτε με την ωρα.....Εχανα περιπου 8-9% την ωρα με 5-10 λεπτα ασχολιας με το κινητο. Ολη η μπαταρια εφευγε δλδ στο standby!!! Στην αρχη λεω δεν μπορει ιδεα μου θα ειναι...ετσι γινοταν και πριν σκεφτηκα....Βαριομουν να ξανα αλλαξω να γυρισω στην 4.2.8.2Α εντωμεταξυ....αλλα κάποια στιγμη δεν αντεξα...Οταν το κινητο μου αρχισε να βγαζει 8-9 ωρες συνολικα με 45-60 λεπτα χρησης την ημερα ξαναπερασα την 4,2,8,2Α. Ε η μερα με τη νυχτα.....σε 8 ωρες και 10 λεπτα εκτος φορτισης με συνολικα 30 λεπτα OST ειμαι στο 87%!!!! Δεν ξερω τι πατατια εχουν κανει με την lolipop αλλα αν δεν την φτιαξουν εγω δεν το κουναω απο την kitkat!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Λοιπον παιδες. Μετα από λιγες μερες συμβιωσης με την lolipop rom του κινητου μας αντιμετωπιζα φοβερο προβλημα με την μπαταρια. Μιλαμε οτι η μπαταρια επεφτε με την ωρα.....Εχανα περιπου 8-9% την ωρα με 5-10 λεπτα ασχολιας με το κινητο. Ολη η μπαταρια εφευγε δλδ στο standby!!! Στην αρχη λεω δεν μπορει ιδεα μου θα ειναι...ετσι γινοταν και πριν σκεφτηκα....Βαριομουν να ξανα αλλαξω να γυρισω στην 4.2.8.2Α εντωμεταξυ....αλλα κάποια στιγμη δεν αντεξα...Οταν το κινητο μου αρχισε να βγαζει 8-9 ωρες συνολικα με 45-60 λεπτα χρησης την ημερα ξαναπερασα την 4,2,8,2Α. Ε η μερα με τη νυχτα.....σε 8 ωρες και 10 λεπτα εκτος φορτισης με συνολικα 30 λεπτα OST ειμαι στο 87%!!!! Δεν ξερω τι πατατια εχουν κανει με την lolipop αλλα αν δεν την φτιαξουν εγω δεν το κουναω απο την kitkat!!!! Έχεις ένα δίκιο. Και εγώ στο πει είδα διαφορά αλλά όχι τόσο σημαντική όσο αναφέρεις. Αλλά σίγουρα υπάρχει θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Εγώ ρε παιδιά δεν είδα καμιά διαφορά. Αλλάξανε απλά τα δεδομένα που σου τρώει την μπαταρία αλλά στην τελική τη βλέπω ίδια με την kit kat. Ιδια χρήση, ίδια όλα, ίδια κατανάλωση. Κάποιες εφαρμογές τρώνε περισσότερο πλέον σε σχέση με την kit kat όταν τις χρησιμοποιείς και άλλες τρώνε λιγότερο. Γενικά το ίδιο μου κάνει. Ξαναβάλε την για εμένα και μην ξεχάσεις όπως και δήποτε μετά το πέρασμα να κάνεις έναν καθαρισμό από το security center και ένα restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Εγω ρε παιδιά με ην αντίστοιχη international έχω 2.30 ώρες στο 45%. :blink: Πως γίνεται να έχουν τέτοιες διάφορες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Εγω ρε παιδιά με ην αντίστοιχη international έχω 2.30 ώρες στο 45%. :blink: Πως γίνεται να έχουν τέτοιες διάφορες; Εγώ με την Α είμαι και άνετα θα βγάλω το τρίωρο με 100% φωτεινότητα. 4+ ώρες με καμιά 70%. Παιδιά σιγουρευτείτε ότι έχετε την έκδοση του firmware για το ΜΧ4 και όχι για το ΜΧ4 PRO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Παιδες ποια ειναι η ενοια του root access που μας προσφερει το κινητο μας εφοσον και παλι καποιες ηδη εγκατεστημενες κινεζιες που εχει δεν απεγκαθιστωνται...?? Γενικα τι ''προνομια'' μας δινει ξερει καποιος?? Διαγράφονται τα πάντα απλά πρέπει να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή όπως το root app delete αφού πρώτα του δώσεις τα δικαιώματα με μια άλλη εφαρμογή όπως την supersu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 (edited) Παιδια εχω την international version 4.2.8.2,υπαρχει κανεις που να εχει βαλει xposed framework και flymetools?Εαν ναι ποια εκδοση του? Ξεχασα να αναφερω οτι χωρις ρουτ κλπ με ολο το τλφ σε στοκ κατασταση εκτος του launcher χρησιμοποιω τον Νοβα το κινητο μου εβγαλε 4 ωρες ανοιχτης οθονης με ολους τους συγχρονισμους κανονικα Edited August 12, 2015 by pafimal Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edi90 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Παιδια καλησπερα..εαν γνωριζει καποιος ας με.βοηθησει γτ μ εχει χαζεψει το μειζου..εκανα update σε 4.5.4α και απο τοτε εχει γ***θει το συμπαν κρασαρει συνεχεια στς περισσοτερες εφαρμογες και πολλες φορες κανει restart μονο τ...και τωρα δεν μπορω να περασω κανενα update,μου βγαζει firmware corrupted σε ολα τα αρχεια update.zip που τα ειχα ξανα περασει επιτυχως πριν την 4.5.4α...απο 4.0.4. 4.2.2.2. 4.2.8.2. 4.5.3.1.και τωρα μου βγαζει σφαλα σε καθε update.. Η συσκευη εχει ερθει απο κινα με 4.2.2.2u. Ας με βοηθησει καποιος γτ εχω απογοητευτει τελειως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Παιδια καλησπερα..εαν γνωριζει καποιος ας με.βοηθησει γτ μ εχει χαζεψει το μειζου..εκανα update σε 4.5.4α και απο τοτε εχει γ***θει το συμπαν κρασαρει συνεχεια στς περισσοτερες εφαρμογες και πολλες φορες κανει restart μονο τ...και τωρα δεν μπορω να περασω κανενα update,μου βγαζει firmware corrupted σε ολα τα αρχεια update.zip που τα ειχα ξανα περασει επιτυχως πριν την 4.5.4α...απο 4.0.4. 4.2.2.2. 4.2.8.2. 4.5.3.1.και τωρα μου βγαζει σφαλα σε καθε update.. Η συσκευη εχει ερθει απο κινα με 4.2.2.2u. Ας με βοηθησει καποιος γτ εχω απογοητευτει τελειως Ολα αυτα με clear data η απλο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edi90 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Ναι με clean data.εκανα και factory data reset απο τς ρυθμισεις μηπως και αλλαξει κατι αλλα παλι μου βγαζει σφαλμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Ναι με clean data.εκανα και factory data reset απο τς ρυθμισεις μηπως και αλλαξει κατι αλλα παλι μου βγαζει σφαλμα.. Καλήμερα, δοκίμασες μηπως τα περάσει απο το recovery? με power + volume up πατημένα στην εκκίνηση του κινητου? (ή volume down δε θυμάμαι ) Εκει μολις σου ανοιξει το recovery ΤΟΤΕ βαζεις το κινητο στο pc , κανεις copy paste το update.zip και πατας να ξεκινήσει η διαδικασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edi90 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Το εχω ειδη το update.zip στη συσκευη..το εχω δοκιμασει και αυτο στην εκκινηση που λες..αλλα δν ξερω εαν θα αλλαξει κατι αν το κανω copy paste απο το pc που λες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkouris Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 ξερει κανεις να φτιαχνει mail εταιρικο exechange η αν υπαρχει καποια apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Παιδια καλησπερα..εαν γνωριζει καποιος ας με.βοηθησει γτ μ εχει χαζεψει το μειζου..εκανα update σε 4.5.4α και απο τοτε εχει γ***θει το συμπαν κρασαρει συνεχεια στς περισσοτερες εφαρμογες και πολλες φορες κανει restart μονο τ...και τωρα δεν μπορω να περασω κανενα update,μου βγαζει firmware corrupted σε ολα τα αρχεια update.zip που τα ειχα ξανα περασει επιτυχως πριν την 4.5.4α...απο 4.0.4. 4.2.2.2. 4.2.8.2. 4.5.3.1.και τωρα μου βγαζει σφαλα σε καθε update.. Η συσκευη εχει ερθει απο κινα με 4.2.2.2u. Ας με βοηθησει καποιος γτ εχω απογοητευτει τελειως Έχεις ξαναβάλει Α έκδοση στην συσκευή ή μόνο U; Μήπως δεν σου δέχεται τις Α; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edi90 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Ναι ολες σχεδον οσες εχω περασει ηταν a και τις δεχοταν κανονικα..δοκιμασα κ με την εκδοση π ηρθε 4.2.2.2u αλλα παλι τπτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Παιδια η 4.5.4 international ειναι stable ή "test"? Καπου διαβασα οτι ειναι τεστ. Εχω tccm απο γερμανο, οταν θα βγει ota updade τοτε θα ειναι stable? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 εγω ειμαι ακομα με την 4.2.2 να περασω την 4.2.8 ?? International ??? τι διαφορες εχει ??? (( το εχω παρει από γερμανο ))η να περιμενω την lollipop ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Έχει βγει stable international lollipop. Στα κινητά από το γερμανό μπαίνει μια χαφα, βέβαια δεν έχει ιδιαίτερες διάφορες από την 4.2.8.1 που είχα πριν. Σίγουρα όμως έχει σωστά ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Έχει βγει stable international lollipop. Στα κινητά από το γερμανό μπαίνει μια χαφα, βέβαια δεν έχει ιδιαίτερες διάφορες από την 4.2.8.1 που είχα πριν. Σίγουρα όμως έχει σωστά ελληνικά. ελα φιλε μου που την βγήκες ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Πολύ καλή η δεύτερη leaked 4.5.5A που βγήκε προχθές.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω... Τι έχουν βελτιώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 ελα φιλε μου που την βγήκες ??? Την είχαν ανεβάσει εδώ σε προηγουμεε σελίδες αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Πολύ καλή η δεύτερη leaked 4.5.5A που βγήκε προχθές.:) Δώσε link να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 έβλεπα που ολοι λέγατε για την 4.5 International και είπα ν την βάλω ... όντως καλη είναι αλλά είχα πρόβλημα με τον nova launcher ο οποίος κόλλαγε και είχε γενικά πρόβλημα το ιδιο και το play store το οποιο με πέταγε συνέχεια έξω .. διαφορές δεν ειδα πολλές και οση ωρα το δούλεψα η μπαταρία καλα τα πήγαινε . Θεμα με την γλώσσα ειχα αλλα όχι τοσα πολλα όπως την έκδοση 4.2.2 ... το antutu εχει πεσει αρκετα δεν υπάρχει το 49000 ... Τελικά την έσβησα μέχρι να την δωσει η meizu ..... και ξαναπέρασα την 4.2.2 ...... η οποια εχει οντως ποιο καλα ελληνικά από την 4.2.8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Δώσε link να δουμε http://download.meizu.com/Flyme/preview/M75/4.5.5A-C/20150811050758/kxf0811/update.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts