iordanis4 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Παιδιά έχω μια απορία για μια λειτουργία του κινητού.. Όταν το κάνω hot spot για να συνδέομαι στο ίντερνετ από το κινητό στο λαπτοπ, μου ζητάει έναν κωδικό. Μου λέει να πάω στις ρυθμίσεις εάν Θέλω να το αλλάξω, αλλά δεν βλέπω κάποια τέτοια επιλογή.. Είχε ποτέ κάποιος ανάλογη εμπειρία ή ξέρει γενικά τί παίζει μ'αυτο; Ρυθμίσεις - δίκτυο - φορητό σημείο πρόσβασης - φορητό σημείο πρόσβασης - προστασία (εδω πατας και επιλέγεις το WPA2 PSK) και από κάτω βάζεις τον κωδικό που θέλεις να έχει το δίκτυο σου... Τέλος κάτω κατω πατας αποθήκευση. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Dafaq? Αλήθεια; Εγώ έχω μέχρι τώρα 1 ώρα OST και είμαι στο 80%. Βέβαια εγώ έχω ανοιχτά και τα πάντα όλα (δεδομένα, wi-fi, GPS, facebook-messenger, viber κτλ κτλ) αλλά πάνω από 5.5 ώρες OST...πως διάολο το κατάφερες; Για ποιο λόγο να έχεις το 3G/data ανοιχτά όταν έχεις wifi? Εγώ όπου έχω πρόσβαση σε ασύρματο κλείνω τα δεδομένα και το 3G. GPS ανοίγω όταν θέλω να κάνω πλοήγηση. Κατά τα άλλα τυπική χρήση. Τηλέφωνα, sms, viber, fb/messenger, instagram. Παλιότερα έπεζα και κανένα παιχνίδι. Τώρα τα έχω κόψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mansun Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Παιδια εχω ενα θεμα περιεργο με το mx4...οταν το εχω στα ελληνικα και ειμαι στις ρυθμισεις λαγκαρει πολυ, οταν το γυρναω αγγλικα ειναι νερο το τηλεφωνο, παντα μονο σε μενου ρυθμισεων.....και οταν ειναι σε ελληνικα δεν μεταφραζει σωστα, ας πουμε στις ρυθμισεις μπαταριας Αγλικα σε ελληνικα αντιστοιχα λεει με αυτη ακριβως την σειρα power saving = power saving (χωρις μεταφραση σε ελληνικα), balance = συνοψη καταναλωσης μπαταριας, high performance = εξοικονομηση ενεργειας...ενα μικρο παραδειγμα αφου παντου ολα τα μεταφραζει οπως να ναι, ΠΑΝΤΑ αφου εχω συγκρινει τα ελληνικα σε ενα m1 note και ενα meizu mx4 οπου ουτε λαγκαρισμα εχουν ουτε τετοια μεταφραση...μηπως απ εξω που το πειρα μου εχουν κουμπωσει κατι λαθος για να εχει ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Για ποιο λόγο να έχεις το 3G/data ανοιχτά όταν έχεις wifi? Εγώ όπου έχω πρόσβαση σε ασύρματο κλείνω τα δεδομένα και το 3G. GPS ανοίγω όταν θέλω να κάνω πλοήγηση. Κατά τα άλλα τυπική χρήση. Τηλέφωνα, sms, viber, fb/messenger, instagram. Παλιότερα έπεζα και κανένα παιχνίδι. Τώρα τα έχω κόψει. Γιατί βαριέμαι να τα κλείνω και να τα ανοίγω κάθε φορά :lol: Κατά τα άλλα πρώτη αποφόρτιση έγινε και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη μπαταρία. 1.5 μέρα αναμονή και 4 ώρες οθόνη οι οποίες ήταν όλες σε Streaming. Φοβήθηκα στην αρχή αλλά το πρώτο αποτέλεσμα τελικά με ησύχασε. Από εδώ και μετά η μπαταρία μόνο καλύτερη μπορεί να γίνει οπότε...μπράβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mansun Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Εχω την εκδοση 4,2,8,1Α, δυο ερωτησουλες παιδια γιατι εχω φρικαρει. πρωτον που παω στις ρυθμισεις της συσκευης μου να τσεκαρω χειροκινητα για αναβαθμισεις εαν υπαρχει νεοτερη εκδοση και δεν την εχω παρει μπας και διορθωθει το θεμα με τα οτι να ναι ελληνικα? και δευτερον υπαρχει ρυθμιση να τσεκαρει αυτοματα για αναβαθμισεις? αυτα τα δυο δεν τα βρισκω πουθενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Εχω την εκδοση 4,2,8,1Α, δυο ερωτησουλες παιδια γιατι εχω φρικαρει. πρωτον που παω στις ρυθμισεις της συσκευης μου να τσεκαρω χειροκινητα για αναβαθμισεις εαν υπαρχει νεοτερη εκδοση και δεν την εχω παρει μπας και διορθωθει το θεμα με τα οτι να ναι ελληνικα? και δευτερον υπαρχει ρυθμιση να τσεκαρει αυτοματα για αναβαθμισεις? αυτα τα δυο δεν τα βρισκω πουθενα... Δεν χρειάζεται να τσεκάρεις τίποτα. Οτι είναι να πάρεις θα το πάρεις ΟΤΑ. Κατά τα άλλα υπάρχει app που γράφει update και τσεκάρεις χειροκίνητα αν υπάρχει κάποια διαθέσιμη έκδοση. Δεν χρειάζεται όμως να το κάνεις. Γίνονται όλα αυτόματα. Για τα Ελληνικά που λες όμως (εγώ δεν δουλεύω ελληνικά) έχω ακούσει ότι σε αυτές τις τελευταίες 2 εκδόσεις τα κάνανε σκατά οπότε δεν θα σου διορθωθεί κάτι. Γύρνα το σε αγγλικά μέχρι να βγεί επόμενο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StevenGEr8 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Ρυθμίσεις - δίκτυο - φορητό σημείο πρόσβασης - φορητό σημείο πρόσβασης - προστασία (εδω πατας και επιλέγεις το WPA2 PSK) και από κάτω βάζεις τον κωδικό που θέλεις να έχει το δίκτυο σου... Τέλος κάτω κατω πατας αποθήκευση. ;) Σε ευχαριστώ φίλε μου. Μόλις το έκανα και πέτυχε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mansun Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 (edited) Δεν χρειάζεται να τσεκάρεις τίποτα. Οτι είναι να πάρεις θα το πάρεις ΟΤΑ. Κατά τα άλλα υπάρχει app που γράφει update και τσεκάρεις χειροκίνητα αν υπάρχει κάποια διαθέσιμη έκδοση. Δεν χρειάζεται όμως να το κάνεις. Γίνονται όλα αυτόματα. Για τα Ελληνικά που λες όμως (εγώ δεν δουλεύω ελληνικά) έχω ακούσει ότι σε αυτές τις τελευταίες 2 εκδόσεις τα κάνανε σκατά οπότε δεν θα σου διορθωθεί κάτι. Γύρνα το σε αγγλικά μέχρι να βγεί επόμενο update. λιγη βοηθεια για να δω αν τα εχω βαλει με την σωστη σειρα στο μυαλο μου τα πραγματα.... οταν λεμε οτι εχουμε παραδειγμα εκδοση 4,2,8,1Α εννοουμε οτι εχουμε εκδοση firmware του flyme ενω οταν λεμε εκδοση 4,4,2 εννοουμε rom εκδοση του android, σωστα? η το αντιθετο? συγνωμη αν σας εκαψα αλλα προσπαθω να καταλαβω ποια ειναι η rom και ποιο το firmware... Edited July 30, 2015 by Mansun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 SOT με την 4.5.4 Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι το έχω μόνιμα σε performance mode :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mansun Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 (edited) λιγη βοηθεια για να δω αν τα εχω βαλει με την σωστη σειρα στο μυαλο μου τα πραγματα.... οταν λεμε οτι εχουμε παραδειγμα εκδοση 4,2,8,1Α εννοουμε οτι εχουμε εκδοση firmware του flyme ενω οταν λεμε εκδοση 4,4,2 εννοουμε rom εκδοση του android, σωστα? η το αντιθετο? συγνωμη αν σας εκαψα:wacko::wacko: αλλα προσπαθω να καταλαβω ποια ειναι η rom και ποιο το firmware... Edited July 30, 2015 by Mansun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Όπως τα λες είναι ακριβώς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mansun Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 με το ξυπνητηρη που δεν χτυπαει η αν χτυπησει δεν δουλευει η αναβολη, υπαρχει λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 με το ξυπνητηρη που δεν χτυπαει η αν χτυπησει δεν δουλευει η αναβολη, υπαρχει λυση? Δεν έχω συναντήσει τέτοια θέματα με το ξυπνητήρι. Δοκίμασε να κατεβάσεις κανένα app να δεις αν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mansun Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Δεν έχω συναντήσει τέτοια θέματα με το ξυπνητήρι. Δοκίμασε να κατεβάσεις κανένα app να δεις αν δουλεύει. Δυστυχως δεν δουλευουν ουτε τα app, ελπιζω με καμια αναβαθμιση να λυθει το προβλημα... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όπως τα λες είναι ακριβώς!! Οταν αλλαζω ρομ αλλαζει και το Firmware μαζι? και το αντιστροφο? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνωμη αν πεταω μ.....ες αλλα καταννοω μεχρι την διαφορα λειτουργικου (android) και ui (flyme) αλλα το χανω οταν ειναι να κανω αναβαθμιση, τι απο τα δυο αλλαζει η εαν αλλαζουν και τα δυο με νεοτερες εκδοσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 (edited) Δυστυχως δεν δουλευουν ουτε τα app, ελπιζω με καμια αναβαθμιση να λυθει το προβλημα... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν αλλαζω ρομ αλλαζει και το Firmware μαζι? και το αντιστροφο? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνωμη αν πεταω μ.....ες αλλα καταννοω μεχρι την διαφορα λειτουργικου (android) και ui (flyme) αλλα το χανω οταν ειναι να κανω αναβαθμιση, τι απο τα δυο αλλαζει η εαν αλλαζουν και τα δυο με νεοτερες εκδοσεις... Κάθε φορά που αλλάζεις Ρομ Κ βάζεις καινούργια αλλάζει σίγουρα το flyme ωστόσο δεν αλλάζει πάντα η έκδοση Android. Απλά όταν αλλάζει το flyme δεν αλλάζει απλά ένα ui άλλα και κάποιες λητουργιες γιαυτό αλλάζει όλη η Ρομ και δεν είναι αναβαθμιση μερικών mb. Απλά η έκδοση Android στην οποία στηρίζεται δεν αλλάζει πάντα. Ελπίζω να βοήθησα. Edited July 31, 2015 by palavas1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mansun Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Κάθε φορά που αλλάζεις Ρομ Κ βάζεις καινούργια αλλάζει σίγουρα το flyme ωστόσο δεν αλλάζει πάντα η έκδοση Android. Απλά όταν αλλάζει το flyme δεν αλλάζει απλά ένα ui άλλα και κάποιες λητουργιες γιαυτό αλλάζει όλη η Ρομ και δεν είναι αναβαθμιση μερικών mb. Απλά η έκδοση Android στην οποία στηρίζεται δεν αλλάζει πάντα. Ελπίζω να βοήθησα. να σαι καλα φιλε μου, οποτε οταν λεμε εκδοση 4,4,2 προφανος αναφερομαστε στην εκδοση android, ενω οταν λεμε παραδειγμα 4,2,8,1 αναφερομαστε στην εκδοση flyme...οπου μπορει να αλλαξει η πρωτη που ανεφερα με καποιο update μεγαλο και να συνεχιζουμε να παιρνουμε αναβαθμισεις μονο στο στο flyme μετα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 καλησπερα καλα πως γινεται αυτο να εχω βαλει την 4.5.4 Α και να μην εχει ελληνικα???εχει γινει κ σε εσας αν καποιος την περασε ελα οι βετερανοι του meizu..... Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Από ότι λένε όσοι την έβαλαν δεν έχει Ελληνικά. Γιαυτό τον λόγο και εγώ έμεινα στην 4.5.3.1Α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 εγω εχω εκδοση 4.4.2 android και flyme 4.2.2 δεν κολλάει και παει αρκετα καλα ..... θα ήθελα το γλυφιτζουρι αλλα βλεπω ότι εχει το σύστημα της htc με το apk αρχειο ..... όταν παω για αναβάθμιση μου λεει ότι είναι το τελευταίο λογισμικό που εχω ....:X πως θα βρω τα update να τα περασω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Παιδιά όταν ανοίγετε την galerie με τις φωτογραφίες και τα βίντεο.. Μπορείτε να κάνετε αναπαραγωγή βίντεο από εκεί; Εγώ δεν μπορώ και αναγκάζομαι να τα δω από μια άλλη εφαρμογή που λέγεται quickpic...ξερει κάνεις γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Ρε παιδιά ετρεξα Antutu 52185 είναι δυνατον; έπαθα πλάκα. :):confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Ρε παιδιά ετρεξα Antutu 52185 είναι δυνατον; έπαθα πλάκα. :):confused: Με ποια έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Παιδιά όταν ανοίγετε την galerie με τις φωτογραφίες και τα βίντεο.. Μπορείτε να κάνετε αναπαραγωγή βίντεο από εκεί; Εγώ δεν μπορώ και αναγκάζομαι να τα δω από μια άλλη εφαρμογή που λέγεται quickpic...ξερει κάνεις γιατί; Μόλις το είδα και μπορώ κανονικά. Κάνε ένα restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 (edited) Με ποια έκδοση; Το τηλ το πήρα από φίλο μέλος του φόρουμ αγορασμένο από Γερμανο.Νομιζω φοράει 4.4.2 πως το βλέπω ποια φοράει ; Μόλις το βρήκα είναι η 4.2.8.2I. Edited August 2, 2015 by johndrama Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Το τηλ το πήρα από φίλο μέλος του φόρουμ αγορασμένο από Γερμανο.Νομιζω φοράει 4.4.2 πως το βλέπω ποια φοράει ; Μόλις το βρήκα είναι η 4.2.8.2I. Τόσο βγάζει με την Kit Kat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts