damierom Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Γιατί συμβαίνει μόνο με τα Ελληνικά; Υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Γιατί συμβαίνει μόνο με τα Ελληνικά; Υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό; Αν και δεν εχω ελληνικο δεν νομιζω να ειναι διαφορετικο το ελληνικο απο ολα τα Ι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Να όμως που είναι. Γιατί και το δικό μου που είναι Ελληνικό όταν το αγορασα προχθές μου έλεγε ότι η τελευταία έκδοση είναι η 4.2.2.2Ι ενώ η τελευταια επίσημη είναι η 4.2.8.2Ι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 (edited) Γιατί συμβαίνει μόνο με τα Ελληνικά; Υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό; Δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξει. Έχει γίνει αναφορά για αυτό παλιότερα. Η συγκεκριμένη έκδοση που ερχεται επίσημα Ελλάδα ερχεται μέσο της TCCM και η οποία βάζει ένα έξτρα κλείδωμα που δημιουργεί αυτήν την ιδιαιτερότητα. Υπάρχει και σελίδα meizu.tccm.com αν θελεται να ρίξετε μια ματιά. Edited July 20, 2015 by palavas1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Στην σελίδα που αναφέρεις έχει ως τελευταίο firmware το 4.2.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis86 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 παιδια υπαρχει καποιος απο εδω που το πουλαει η θα το ανταλλαζε με το m1 note? ας μου στειλει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Στην σελίδα που αναφέρεις έχει ως τελευταίο firmware το 4.2.2.2 Νομίζω αυτή είναι η τελευταία επίσημη για την TCCM. Βάλε την Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Νομίζω αυτή είναι η τελευταία επίσημη για την TCCM. Βάλε την Α. Και την Α να βάλουμε πάλι δεν υποστηρίζονται οι αναβαθμίσεις.Όποια και να βάλεις πάντα λέει ότι είναι η τελευταία (ενώ δεν είναι). Πολύ σπαστικό αυτό με τα κλειδωμένα της tccm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Και την Α να βάλουμε πάλι δεν υποστηρίζονται οι αναβαθμίσεις.Όποια και να βάλεις πάντα λέει ότι είναι η τελευταία (ενώ δεν είναι). Πολύ σπαστικό αυτό με τα κλειδωμένα της tccm Γνώμη μου περιμένετε μέχρι τέλος του μήνα να βγει η stable lollipop και βάλτε αυτήν να ξεμπερδεύετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 εχω βαλει την 4.2.8.2ι δεν εχω κανενα παραπονο περα απο τα ελληνικα που ειναι αλλου για αλλου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 4.5.3.1Α και μου βγάζει ενημέρωση υπηρεσιών google play.το βγάζει σε όλους; πρέπει να την κάνω ή δεν χρειάζεται;και πως; μέσω google installer από την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 4.5.3.1Α και μου βγάζει ενημέρωση υπηρεσιών google play.το βγάζει σε όλους; πρέπει να την κάνω ή δεν χρειάζεται;και πως; μέσω google installer από την αρχή; Ναι να την κανεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Ναι να την κανεις... Μέσο google installer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Μέσο google installer; Μεσω play store. Μην κανεις αναβαθμισεις απο app center της meizu αν τα εχεις εγκαταστησει απο play store. Το μονο που βαζεις απο app store ειναι μονο το google installer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Μεσω play store. Μην κανεις αναβαθμισεις απο app center της meizu αν τα εχεις εγκαταστησει απο play store. Το μονο που βαζεις απο app store ειναι μονο το google installer. Αναφέρομαι στην συγκεκριμένη αναβάθμιση όχι γενικά για τις ολες τις εφαρμογες.Μου βγάζει αναβάθμιση των google service ή αλλιώς "υπηρεσιών google play" τα οποία εγκαθίσταται μαζί με το google play από το google installer. Μιλάμε πάντα για τις Α εκδόσεις που δεν έχουν προεγκατεστημενο το google play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Αναφέρομαι στην συγκεκριμένη αναβάθμιση όχι γενικά για τις ολες τις εφαρμογες.Μου βγάζει αναβάθμιση των google service ή αλλιώς "υπηρεσιών google play" τα οποία εγκαθίσταται μαζί με το google play από το google installer. Μιλάμε πάντα για τις Α εκδόσεις που δεν έχουν προεγκατεστημενο το google play. Οκ... Αυτο ειπα και πριν να την κανεις την αναβαθμιση. Και εμενα μου ζητησε και την εκανα και ολα οκ. Αν θυμαμαι καλα δεν προχωραγε το play store να κανει τις εγκαταστασεις μετα απο clear data update αν δεν εκανα την αναβαθμιση των services. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Οκ... Αυτο ειπα και πριν να την κανεις την αναβαθμιση. Και εμενα μου ζητησε και την εκανα και ολα οκ. Αν θυμαμαι καλα δεν προχωραγε το play store να κανει τις εγκαταστασεις μετα απο clear data update αν δεν εκανα την αναβαθμιση των services. Πως την έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris946 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Πως την έκανες; Αν σου βγαζει σφαλμα (902 νομιζω) μεσω play store διεγραψε το και ξανακατεβασε το installer απο meizu store και ξανακανε εγκατασταση απο την αρχη . Δεν μου εκανε με τιποτα ενημερωση μεσω playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Αν σου βγαζει σφαλμα (902 νομιζω) μεσω play store διεγραψε το και ξανακατεβασε το installer απο meizu store και ξανακανε εγκατασταση απο την αρχη . Δεν μου εκανε με τιποτα ενημερωση μεσω playstore. Το έχω κάνει Αυτό. Δεν έπιασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 αξιζει η αγορα του κινητού η όχι ?? εχω σκοπο να παρω το mx4 32 gb ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 αξιζει η αγορα του κινητού η όχι ?? εχω σκοπο να παρω το mx4 32 gb ????? Εξαρτατε φιλε μου τι θελεις απο ενα τηλεφωνο. Το συγκεκριμενο εχει μια απιστευτη οθονη ειναι πολυ γρηγορο παρεχει μια παραπολυ καμερα και πολυ ποιοτικο και ομορφο για τα λεφτα του. Η αποψη μου για τις ελειψεις ειναι μονο οτι δεν παιρνει καρτα sd και οτι δεν εχει οπτικο σταθερωποιητη. Αν αυτα δεν σε ενδιαφερουν παρτο με κλειστα ματια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pumadark Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Γεια σας παιδια βρηκα ενα meizu mx4 pro,σε πολυ καλη τιμή,λετε να το πάρω;τωρα εχω Huawei ascend mate 7 16gb,ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Γεια σας παιδια βρηκα ενα meizu mx4 pro,σε πολυ καλη τιμή,λετε να το πάρω;τωρα εχω Huawei ascend mate 7 16gb,ευχαριστώ προκαταβολικά Γιατί το δινεις το mate; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 σε ευχαριστω για την απαντηση σου .. όταν λες οπτικό σταθεροποιητή τι εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 σε ευχαριστω για την απαντηση σου .. όταν λες οπτικό σταθεροποιητή τι εννοείς? Ειναι ενας μηχανισμος που σβηνει τους κραδασμου του χεριου και η εικονα ειναι πιο σταθερη οταν κινησαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts