Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πας 4.0.4l και φλασαρεις τη 4.2.8.2Α :)

Γενικότερα ταλαιπωρία για το τίποτα και ελπίζω να αλλάξει αυτό αλλά νομίζω πως πάντα πρέπει να πηγαίνεις στη 4.0.4 αν θες να βάλεις κάποια Α.

Όπως ακριβώς τα είπες!!!

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χθες διέρρευσε νεότερη έκδοση του flyme με lollipop.

Όλα τα bugs που υπήρχαν (και είχα παρατηρήσει εγώ) έχουν λυθεί. Μπορείτε να τη δοκιμάσετε, πετάει.

Και το θέμα με το auto brightness και με το proximity sensor και με το κουμπί μπροστά που δεν άναβε στις ειδοποιήσεις και κάτι άλλα ψιλά.

Πιστεύω από βδομάδα θα έχουμε και public beta release.

Όλα τα bugs που υπήρχαν (και είχα παρατηρήσει εγώ) έχουν λυθεί. Μπορείτε να τη δοκιμάσετε, πετάει.

Και το θέμα με το auto brightness και με το proximity sensor και με το κουμπί μπροστά που δεν άναβε στις ειδοποιήσεις και κάτι άλλα ψιλά.

Δωσε link...

ωραιοοος, και βαζοντας την τι γινεται με updates? θα εχει η πρεπει να βαλουμε την public μετα?

Δωσε link...

http://download.meizu.com/Flyme/preview/M75/4.5.2A/5.0.1-201505191212/25bang/update.zip

copy paste το url σε νέο tab/παράθυρο και κατεβαίνει.

ωραιοοος, και βαζοντας την τι γινεται με updates? θα εχει η πρεπει να βαλουμε την public μετα?

Αυτό δεν το ξέρουμε. Θα δούμε την Τρίτη.

Στην χειρότερη περίπτωση, και ΟΤΑ να μη σου βγάλει, κατεβάζεις το update.zip της public και το περνάς χωρίς clear data.

Έτσι την πέρασα και εγώ την χθεσινή.

http://download.meizu.com/Flyme/preview/M75/4.5.2A/5.0.1-201505191212/25bang/update.zip

copy paste το url σε νέο tab/παράθυρο και κατεβαίνει.

Αυτό δεν το ξέρουμε. Θα δούμε την Τρίτη.

Στην χειρότερη περίπτωση, και ΟΤΑ να μη σου βγάλει, κατεβάζεις το update.zip της public και το περνάς χωρίς clear data.

Έτσι την πέρασα και εγώ την χθεσινή.

καλησπερα,bayern παιχταρα τι μας κανεις παλι....αυριο την κοπαναω!!!

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Μιλάμε πάντα για εκδόσεις Α σωστά;

Lollipop σε I έκδοση ποτέ θα δούμε ξέρουμε ;

Μολις την κατεβασα αλλα δε γινεται εγκατασταση... Εχω την τελευταια Α.

δοκιμασες με clear data ? καλο ειναι να κανεις απο Kit kat σε Lollipop

δοκιμασες με clear data ? καλο ειναι να κανεις απο Kit kat σε Lollipop

Πάντα με clear data κάνω εγκαταστάσεις firmware. Έχω την 4.2.8.2Α

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γενικότερα πάντως ενώ σε όλα το κινητό είναι άπιαστο...σε θέμα φωτεινότητας οθόνης είναι ό,τι χειρότερο έχω χρησιμοποιήσει ειλικρινά. Μόνο στο 100% αξίζει. Είχα και πριν 1 χρόνο το ίδιο κινητό και νόμιζα ότι θα διορθωθεί σε νεότερες παρτίδες. Προχθές αγόρασα απ τον Γερμανό Ευρωπαικό και είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο....Κρίμα!

Πάντα με clear data κάνω εγκαταστάσεις firmware. Έχω την 4.2.8.2Α

Εσύ πρέπει μάλλον να πας 4.0.4 πρώτα :lol: παιδιά την έβαλα και εγώ.... Πετάει αλλά το βλέπεις πως έχει θεματακια ακόμα... Δε μου αρέσει το lock unlock κυρίως

Εσύ πρέπει μάλλον να πας 4.0.4 πρώτα :lol: παιδιά την έβαλα και εγώ.... Πετάει αλλά το βλέπεις πως έχει θεματακια ακόμα... Δε μου αρέσει το lock unlock κυρίως

Άντε πάλι...χαχαχα!!!

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πιστεύεις ότι αξίζει η αναβάθμιση? Έχει σημαντικές διαφορές απ την τελευταία Α?

Άντε πάλι...χαχαχα!!!

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πιστεύεις ότι αξίζει η αναβάθμιση? Έχει σημαντικές διαφορές απ την τελευταία Α?

Ειδικά για εσένα που πρέπει κάθε φορά να πηγαίνεις από 4.0.4 όχι. Καλύτερα περίμενε μέχρι τη Τρίτη που θα βγει η κανονική public beta. Εκείνη θα αξίζει

Ειδικά για εσένα που πρέπει κάθε φορά να πηγαίνεις από 4.0.4 όχι. Καλύτερα περίμενε μέχρι τη Τρίτη που θα βγει η κανονική public beta. Εκείνη θα αξίζει

Ok, ευχαριστώ.

Παιδια κανα δυο φορες εχει τυχει το κινητο να κλεισει μονο του...το εχει παθει κανενας αλλος?

Δηλαδη το αφηνω ανοιχτο διπλα μου και οταν το ξαναπιασω να εχει κλεισει χωρις να κανει κανεναν ηχο ή οτιδηποτε..

καλημερα μολις εκανα την εγκατασταση ολα κομπλε ,αλλα το google apps δεν το ανοιγει καθολου πεταω το zip μεσα και δεν μπορω να το αποσυμπιεσο η μονη επιλογη ειναι να τρεξω ενα ενα ξεχωριστα τα αρχεια που εχει μεσα αλλα το αποτελεσμα ειναι να μην μου ανοιγει το playstore,παει να ανοιξει και με πεταει τι φταιει???

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

καλημερα μολις εκανα την εγκατασταση ολα κομπλε ,αλλα το google apps δεν το ανοιγει καθολου πεταω το zip μεσα και δεν μπορω να το αποσυμπιεσο η μονη επιλογη ειναι να τρεξω ενα ενα ξεχωριστα τα αρχεια που εχει μεσα αλλα το αποτελεσμα ειναι να μην μου ανοιγει το playstore,παει να ανοιξει και με πεταει τι φταιει???

Δες μήπως το αρχείο έχει καταστραφεί και πρέπει να το ξανά κατεβάσεις.

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Δες μήπως το αρχείο έχει καταστραφεί και πρέπει να το ξανά κατεβάσεις.

Το εχω ξανα κατεβασει αλλα παλι τα ιδια κανει ,γνωριζουμε μηπως υπαρχει διαθεσιμη αλλη πηγη;;

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Δεν τα βάζεις με το zip, δεν είναι firmware.

Έχει μέσα 5-6 διαφορετικά apk. Το κάνεις αποσυμπίεση στον υπολογιστή σου και τα περνάς ένα ένα στο κινητό όπου τα τρέχεις.

δεν χρειάζεται να τα περάσεις όλα. Πχ το maps θα το κατεβάσεις μετά από το playstore. To maps και ένα άλλο είναι νομίζω, αλλά δε θυμάμαι ποιο είναι.

Πέρασε τα και μετά κάνε reboot το κινητό. Αν δε σου τρέχει το playstore μπες στο apkmirror.com και κατέβασε την τελευταία έκδοση.

Επίσης κατέβασε την τελευταία έκδοση των google services "Google Play services 7.5.66 (1939950-438)"

Παίδες για αυτό τι λέτε? https://www.fastcardtech.com/goods.php?id=12724

Το 4G δουλεύει Ελλάδα, σωστά?

Το συγκεκριμένο site είναι αξιόπιστο? Πρέπει κάτι να προσέξω?

Έχετε εντοπίσει το ΜΧ4 32gb σε καλύτερη τιμή ή λίγο ακριβότερο αλλά σε πιο αξιόπιστο site?

Ευχαριστώ.

Δεν τα βάζεις με το zip, δεν είναι firmware.

Έχει μέσα 5-6 διαφορετικά apk. Το κάνεις αποσυμπίεση στον υπολογιστή σου και τα περνάς ένα ένα στο κινητό όπου τα τρέχεις.

δεν χρειάζεται να τα περάσεις όλα. Πχ το maps θα το κατεβάσεις μετά από το playstore. To maps και ένα άλλο είναι νομίζω, αλλά δε θυμάμαι ποιο είναι.

Πέρασε τα και μετά κάνε reboot το κινητό. Αν δε σου τρέχει το playstore μπες στο apkmirror.com και κατέβασε την τελευταία έκδοση.

Επίσης κατέβασε την τελευταία έκδοση των google services "Google Play services 7.5.66 (1939950-438)"

εχω δοκιμασει τα παντα,εχω κανει πανω απο 5 φορες clear καια ακομα δεν καταφερα να το δουλεψω με κανενα τροπο...τωρα θα δοκιμασω αυτο που ειπε ο sam...και θα σας πω νεα...βαρεθηκα να βαζω τον κωδικο μου στο flyme....ψχαχαχαχαχα:rolleyes:

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Διαθεσημη μέσω ΟΤΑ η 4.2.8.2Ι ,την ξεκινάω τώρα.

Διχνει ποιο σταθερό Αλλα το menu εγινε χαλια.Έχουν μπερδέψει τα πάντα...η μετάφραση είναι χάλια. Απορώ τι κάνανε με τα Ελληνικά και τα έκαναν μπάχαλο.