Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερώτηση παιδιά, στην κάμερα όταν επιλέξω manual ρυθμίσεις και βάλω auto το iso το shutter speed που είναι στο auto θα ανέβει μόνο του ώστε ναβγει φωτηνει η νυχτερινή φωτογραφία; δοκίμασα αλλά κάτι πρέπει να κάνω λάθος.

Δεν καταλαβαίνω τι λες. Αν θες auto shutter speed και auto iso τοτε πήγαινε στο Auto δεν υπάρχει κατι manual. Βοηθησε με να καταλάβω τι θες, αν επιλέξεις μικρο iso θα ανέβει το shutter speed αν επιλέξεις μικρο shutter speed θα ανέβει το iso

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν καταλαβαίνω τι λες. Αν θες auto shutter speed και auto iso τοτε πήγαινε στο Auto δεν υπάρχει κατι manual. Βοηθησε με να καταλάβω τι θες, αν επιλέξεις μικρο iso θα ανέβει το shutter speed αν επιλέξεις μικρο shutter speed θα ανέβει το iso

Συγνώμη iso 100 ή 200 ήθελα να γράψω,

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Μια ερώτηση παιδιά, στην κάμερα όταν επιλέξω manual ρυθμίσεις και βάλω auto το iso το shutter speed που είναι στο auto θα ανέβει μόνο του ώστε ναβγει φωτηνει η νυχτερινή φωτογραφία; δοκίμασα αλλά κάτι πρέπει να κάνω λάθος.

οχι εφοσον εισαι και στα 2 auto δεν θα αλλαξει τιποτα, αν πειραξεις το ενα απο τα 2 λογικα θα προσαρμοστει και το αλλο, οταν ειμαι σε manual mode παντως δεν αφηνω τιποτα στο auto

και μια φωτο shutter 0.6 iso 200

17160002351_e839348030_z.jpgP50415-232619[1] by saleakos1980, on Flickr

οχι εφοσον εισαι και στα 2 auto δεν θα αλλαξει τιποτα, αν πειραξεις το ενα απο τα 2 λογικα θα προσαρμοστει και το αλλο, οταν ειμαι σε manual mode παντως δεν αφηνω τιποτα στο auto

και μια φωτο shutter 0.6 iso 200

17160002351_e839348030_z.jpgP50415-232619[1] by saleakos1980, on Flickr

Εμένα όσες φορές και να δοκίμασα με iso 200 το exposure time είναι 1/4 μεγαλώνει, σήμερα το πείρα και έβαλα την τελευταία 4.2.8.1Α λέτε να φταίει αυτό ή έχω βάλει καμιά ρυθμίσει κάπου αλλού;

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Εμένα όσες φορές και να δοκίμασα με iso 200 το exposure time είναι 1/4 μεγαλώνει, σήμερα το πείρα και έβαλα την τελευταία 4.2.8.1Α λέτε να φταίει αυτό ή έχω βάλει καμιά ρυθμίσει κάπου αλλού;

Και εγω με 4.2.8.1Α ειμαι, τωρα δοκιμασα 3-4 φωτο με auto shutter και iso 200, και τραβηξε με 1/13, 1/14, 1/6, 1/5. Παντως οταν εισαι σε manual mode οτι και να εχεις πειραξει αλλου ακυρωνεται, για παιξε και με shutter και με iso, ενταξει ειναι μεχρι να το συνηθισεις

Δεν θα βιαστώ να βγάλω συμπεράσματα έχω δει πολύ καλές βράδινές φωτό με το MX4, μάλλον φταίει που συνήθισα να τραβάω με το 1020 :)

SOT με την 4.2.8.1Α

Σκοτώνει λέμε.:D

http://stash.reaper.fm/23880/S50415-223558.jpg

4.2.8.1A; Είναι δηλαδή stable; Γιατί δεν έχω ΟΤΑ εγώ γι αυτήν την έκδοση;

Όχι. Τεστ είναι.

6ωρες και 45 λεπτά όταν η οθόνη έχει κάλυψει μονο το 61 % της μπαταρίας, για μενα είναι φοβερό! Παρα πολυ καλα!

Πριν από αυτη την έκδοση software,σε ιδια χρηση, ποσες ωρες οθόνης έβγαζες?

6ωρες και 45 λεπτά όταν η οθόνη έχει κάλυψει μονο το 61 % της μπαταρίας, για μενα είναι φοβερό! Παρα πολυ καλα!

Πριν από αυτη την έκδοση software,σε ιδια χρηση, ποσες ωρες οθόνης έβγαζες?

Τουλάχιστον 40' λιγότερο. Γύρω στις πεντέμισι ώρες με 5 ώρες και 45 λεπτά με τα 2-3 προηγούμενα firmwares.

Έχει κάνει τρομερά βήματα στο θέμα τις μπαταρίας. Θυμάμαι με τα πρώτα firmwares (εκεί γύρω στο Νοέμβρη-Δεκέμβρη) 4 ώρες και κάτι ψιλά έβγαζα.

SOT με την 4.2.8.1Α

Σκοτώνει λέμε.:D

http://stash.reaper.fm/23880/S50415-223558.jpg

Όχι. Τεστ είναι.

με τι χρηση βγηκε αυτη η οθονη ;

με τι χρηση βγηκε αυτη η οθονη ;

Casual χρήση.

3G + data εκτός σπιτιού, όταν μπαίνω σπίτι κλείνουν και ανοίγει wifi.

Από εκεί και πέρα τα κλασσικά: fb, messenger, twitter, instagram, whatsapp, viber, surf-άρισμα με τον stock browser, live score για το στοίχημα:p, περίπου 70 λεπτά τηλεφωνήματα, λίγα SMS και αρκετό quizdom.:)

gps κλειστό, το ανοίγω μόνο για πλοήγηση και αυτές τις μέρες δεν έτυχε να το χρειαστώ.

Άλλα παιχνίδια πλην του quizdom που αναφέρω παραπάνω δεν έπαιξα.

Καλησπερα! Ξερει κανεις αμα αυτο το site https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/Meizu_MX4_4G_Smartphone_-_32GB_ROM_International_Version_Gray/ ειναι αξιοπιστο? 280Ε το 32αρι!

Εχω αγορασει απο το συγκεκριμενο site ειναι μια χαρα μπορεις να το αγαρασεις χωρις προβλημα.

Καλησπερα! Ξερει κανεις αμα αυτο το site https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/Meizu_MX4_4G_Smartphone_-_32GB_ROM_International_Version_Gray/ ειναι αξιοπιστο? 280Ε το 32αρι!

Δες κι αυτο που το παραγγειλα εγω στα ιδια λεφτα με δωρο θηκη σιλικονη και ζελατινες..

https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Dual-Quad-Core.html?u=163443

Οσα δοκιμασα τα ιδια κανουν..

Εγώ έχω το amber weather και μου το έκανε αυτό στην αρχή.Πήγα στο security>permissions και έδωσα άδεια στην εφαρμογή του amber για auto launch, έκανα restart και μου λύθηκε το πρόβλημα.Για δες και εσύ και πες μου.

τελικα η κινηση της meizu με το hi fi chip στο κινητο, φαινεται οτι επιασε.

το λεω αυτο γιατι τις προαλλες αλλη μια κινεζικη εταιρια, η LeTV(Κολοσσος του streaming μεσα στην κινα) ανακοινωσε και αυτη κινητο με hifi chip(της AKG).

μακαρι να αντιγραψουν και αλλοι τη meizu σε αυτο το τομεα.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Εγώ έχω το amber weather και μου το έκανε αυτό στην αρχή.Πήγα στο security>permissions και έδωσα άδεια στην εφαρμογή του amber για auto launch, έκανα restart και μου λύθηκε το πρόβλημα.Για δες και εσύ και πες μου.

Πολύ καλό το amber weather, το εγκατέστησα και μου φαινεται πως θα το κρατήσω!