Avadonmod Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 H 6.1 πράγματι δεν ήταν καλή.. Η 6.2 πάντως νομίζω είναι πάρα πολύ καλή! Μιλάω για την κινεζική έκδοση Α και όχι την 6.2 global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Από χτες είμαι με καινούρια μπαταρία και αναβάθμιση. Η συσκευή δουλεύει καλύτερα. Flyme 6.2.0.0. G Από την προηγούμενη πάντως είναι καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Από χτες είμαι με καινούρια μπαταρία και αναβάθμιση. Η συσκευή δουλεύει καλύτερα. Flyme 6.2.0.0. G Από την προηγούμενη πάντως είναι καλύτερη. Έχω την εντύπωση ότι βελτιώθηκαν οι νυχτερινές φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Εχει κανεις λινκ για flyme5 G για το τηλεφωνο .Στο φορουμ της meizu βρισκω μονο τις δυο τελευταιες 6 για την συσκευη. Εχει κανεις αλλος θεμα με ξαφνικα σβησιματα της συσκευης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Εχει κανεις λινκ για flyme5 G για το τηλεφωνο .Στο φορουμ της meizu βρισκω μονο τις δυο τελευταιες 6 για την συσκευη. Εχει κανεις αλλος θεμα με ξαφνικα σβησιματα της συσκευης; Ναι. Και στο δικό μου το MX4 και στης αδερφής μου το MX5. Και τα 2 πετάχτηκαν. Στην αρχή είχαν αρχίσει να το κάνουν σπάνια, μετά πιο συχνά και στο τέλος έγινε τελείως unusable η συσκευή. Τουλάχιστον εμένα κράτησε 2 χρόνια. Της αδερφής μου στο χρόνο πάνω τα παιξε, πιθανόν λόγω του ότι έκανε αρκετά πιο έντονη χρήση από μένα. Ποτέ ξανά Meizu από μένα. Τα κινητά της έχουν ημερομηνία λήξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Αυτά άρχισε να μου τα κάνει με την 6 λέω μήπως με την 5 στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris946 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Άλλαξα μπαταρία τον Οκτώβριο την πείρα από skrouz μέχρι πριν από μία εβδομάδα όλα καλά τώρα το τηλέφωνο άρχισε να σβήνει πάλι δεν αλλάζει κάτι όμως στο ποσοστό της μπαταρίας η θερμοκρασία της μπαταρίας 24 βαθμούς έκανα rout και calidration με μία εφαρμογή για να δούμε θα αλλάξει κάτι επίσης παρατηρώ ότι φορτίζει λίγο Πίο γρήγορα δεν ξέρω τι να πω όλα ξεκίνησαν με την αναβάθμιση σε flyme 6 δοκίμασα να βάλω και την παλιά την Ρομ αλλα δεν άλλαξε κάτι ακόμη και την παλιά μπαταρία έβαλα και ανέβαζε θερμοκρασία η μπαταρία 45 βαθμούς έλεγε και τη έβγαλα άρον άρον δεν ξέρω τι άλλο να κάνω το κακό είναι ότι δεν το αλλάζω με κανένα άλλο κινητό το έχω (ερωτευτεί)Το έχω από Σεπτέμβριο του 2014 Όντως μεγάλος έρωτας και ακόμα δουλεύει άψογα μπήκε όμως ένας καινούργιος έρωτας στη ζωή μου και ακούει στο όνομα mi Note 3.. Ψάχνω και εγώ link για Την πεντάρα rom αν έχεις κάτι βοήθησέ με. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teris207 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 (edited) Το έχω από Σεπτέμβριο του 2014 Όντως μεγάλος έρωτας και ακόμα δουλεύει άψογα μπήκε όμως ένας καινούργιος έρωτας στη ζωή μου και ακούει στο όνομα mi Note 3.. Ψάχνω και εγώ link για Την πεντάρα rom αν έχεις κάτι βοήθησέ με. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.res.flymeos.com/Firmware/Flyme/MX4/5.1.5.0/intl/20160516131215/12c842cd/update.zip αυτό πιστεύω σου κάνει με κάθε επιφύλαξη δεν το έχω δοκιμάσει 5.1.5.0G http://dl-res.flymeos.com/Firmware/Flyme/MX4/5.1.12.1/intl/20170104172941/637187e6/update.zip Βρήκα και αυτό 5.1.12.1G http://dl-res.flymeos.com/Firmware/Flyme/MX4/5.1.12.0G/intl_stable/20161220142730/07487817/update.zip Πάρε και αυτί 5.1.12.0.G Edited February 26, 2018 by Teris207 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Το έχω από Σεπτέμβριο του 2014 Όντως μεγάλος έρωτας και ακόμα δουλεύει άψογα μπήκε όμως ένας καινούργιος έρωτας στη ζωή μου και ακούει στο όνομα mi Note 3.. Ψάχνω και εγώ link για Την πεντάρα rom αν έχεις κάτι βοήθησέ με. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επειδή κ γω είμαι ερωτευμένος με το MX4 και σε όσους λεω δεν μπορώ να το αλλάξω με κοιτάνε κάπως..Για πες εντυπώσεις απο το Mi Note..Είναι ποιοτικό στο χέρι;Το MX4 είναι ακόμα κ σήμερα λες κ βγήκε χθες..Βασικά αξίζει η μετάβαση ή θα ξενερώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Επειδή κ γω είμαι ερωτευμένος με το MX4 και σε όσους λεω δεν μπορώ να το αλλάξω με κοιτάνε κάπως..Για πες εντυπώσεις απο το Mi Note..Είναι ποιοτικό στο χέρι;Το MX4 είναι ακόμα κ σήμερα λες κ βγήκε χθες..Βασικά αξίζει η μετάβαση ή θα ξενερώσω; το MX4 ειναι πλαστικούρα μπροστά στο Mi Note 3 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 το MX4 ειναι πλαστικούρα μπροστά στο Mi Note 3 Ναι καταλαβαίνω πως το λες αλλά είναι πολυ στιβαρό κ ποιοτικό στο χέρι.Το είχες φιλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Ναι καταλαβαίνω πως το λες αλλά είναι πολυ στιβαρό κ ποιοτικό στο χέρι.Το είχες φιλε μου; Τεχνικός είμαι, έχουν περάσει όλα απ τα χέρια μου. Σαφώς κι είναι ποιοτικό και στιβαρό το MX4 πάντως Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Φυσικά κ έχει μεγάλη σημασία η άποψη σου τότε! Αν κ τώρα κοίταζα για το LG g6. Δηλαδή είμαι ανάμεσα στο mi note 3 κ το LG.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts